shando. from London, UK / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het Pfizer Covid-19 mRNA-vaccin is nu officieel het dodelijkste medicijn in de geschiedenis van de westerse geneeskunde. Het doodt en verwondt honderden miljoenen mensen en elke dag komen er nieuwe gevallen bij terwijl de gevolgen van de uitrol exponentieel blijven toenemen, schrijft Baxter Dmitry.

Maar geloof me niet op mijn woord. De gegevens die aantonen dat Covid-vaccins het dodelijkste medicijn zijn in de lange geschiedenis van de westerse geneeskunde komen uit Pfizer’s eigen documenten. Dat klopt – Pfizer heeft documenten vrijgegeven waarin het toegeeft dat hun product een ongekend bloedbad heeft aangericht.

Terwijl eerdere dodelijke medicijnen destijds een schandaal veroorzaakten – denk bijvoorbeeld aan Thalidomide – mag niemand praten over het feit dat experimentele mRNA-vaccins een buitengewoon aantal mensen hebben gedood.

De doofpot is buitengewoon en gaat tot op de dag van vandaag door, met Bill Gates die onlangs opschepte over een nieuwe reeks mRNA-vaccins voor elke denkbare kwaal.

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak en degenen die de waarheid kennen, hebben de plicht om dit aan zoveel mogelijk mensen te onthullen.

Bill Gates is nog steeds bezig met wat zijn oneindige missie lijkt te zijn om de wereldbevolking te injecteren met zoveel mogelijk mRNA-“vaccins”.

De Covid pandemie mag dan oud nieuws zijn op het World Economic Forum, maar dat heeft de eugenetische miljardair er niet van weerhouden om zijn nieuwe experimentele vaccinaties aan te prijzen op de bijeenkomst in Davos dit jaar.

Hij vertelde zijn collega globalisten: “We zullen nieuwe vaccins hebben. We hebben een TB-vaccin, malariavaccin, HIV-vaccin” en zelfs nieuwe COVID-19 vaccins.

De vraag die onmiddellijk bij me opkomt is deze: zal het nieuwe HIV-“vaccin” nuttig zijn voor degenen die VAIDS krijgen van andere Gates-“vaccins”?

Vergeet niet dat Gates een “vaccin” ontwikkelde om te beschermen tegen door vaccinatie veroorzaakte polio. Als dat je niet alles vertelt wat je moet weten over deze sociopaat en vaccins, dan zegt niets je meer iets.

Terwijl Gates doorgaat met het opdringen van zijn dodelijke producten aan de wereld en de menselijke bevolking als proefkonijn behandelt, moeten wij doorgaan met het blootleggen van de waarheid over zijn psychopathische agenda.

Neem bijvoorbeeld de uitrol van het Covid mRNA vaccin dat hij orkestreerde in zijn rol als ongekozen wereldgezondheidstsaar.

Iedereen die betrokken was bij deze genocide – van Gates tot Anthony Fauci en de Big Pharma bazen inclusief Stephan Bancel – moet berecht worden voor deze historische gruweldaad in de vorm van misdaden tegen de mensheid.

Als je denkt dat deze taal te sterk is – wacht dan tot je Pfizer’s eigen gegevens ziet die de omvang van de genocide in een context plaatsen met andere genociden uit het verleden.

  Blobocracy

Dit is het dodelijkste medicijn ooit uitgerold in de geschiedenis van de mensheid volgens Pfizer’s eigen wettelijk verplichte 90-dagen post-rollout document dat bekend staat als Pfizer 5.3.6.

Dit Pfizer document, dat op 2022 op 1 april werd uitgebracht na een bevel van een federale rechter, is voor iedereen beschikbaar – maar natuurlijk hebben de mainstream media er alles aan gedaan om de kennis over wat er in staat te onderdrukken.

Dit is hetzelfde document in de video hieronder. De pagina in de video bewijst dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer niet alleen het dodelijkste medicijn is dat ooit in de geschiedenis van de mensheid is uitgebracht, het is ook verreweg het meest schadelijke medicijn.

In de video hieronder zie je een verhouding tussen verwondingen en doden. 33,4 tegen 1. Voor elke dode zijn er meer dan 33 mensen door het vaccin gewond geraakt. Onthoud dat dit Pfizer’s eigen gegevens zijn.

Het is belangrijk om te kijken naar het historisch perspectief van deze medische ramp.

In de eerste kolom kijken we naar Oppenheimer en wat hij in New Mexico deed met het atoomwapen. Het werd ingezet in de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki in augustus 1945, ongeveer 3 dagen na elkaar. Er vielen ongeveer 94.000 gewonden en 105.000 doden, wat neerkomt op een verhouding tussen gewonden en doden van ongeveer 0,9.

We kijken naar de middelste kolom – Thalidomide. Vóór Covid was Thalidomide het dodelijkste medicijn in de geschiedenis van de geneeskunde. Alleen al het noemen van dit middel bezorgt mensen rillingen over de rug. Maar vergeleken met de mRNA-vaccins stelde Thalidomide niets voor. Er waren 20.000 verwondingen en 80.000 doden met een verhouding van 0,25 tussen verwondingen en doden.

Nu snel vooruit naar 2021. We spoelen door naar Pfizer en Albert Bourla en Moderna en Stephane Bancel. Ze hebben 17 miljoen wereldburgers gedood. 17 miljoen. En dit zijn alleen nog maar degenen die ze hebben erkend. In werkelijkheid liggen de aantallen veel, veel hoger. Maar we werken hier met officiële documenten en cijfers van Pfizer en ze hebben 17 miljoen toegegeven.

Onthoud dat dit medicijn niet alleen het dodelijkste medicijn is in de wereldgeschiedenis, het is ook verreweg het schadelijkste. Dus hoe berekenen we het officieel door Pfizer toegegeven aantal wereldwijd veroorzaakte verwondingen door hun mRNA-vaccin?

Eenvoudig. De verhouding tussen het aantal verwondingen en het aantal doden is 33,4 op 1. Vermenigvuldig 33,4 met 17 miljoen, het aantal officiële doden, en dat maakt dat 567 miljoen wereldburgers gewond zijn geraakt voor een totaal van 585 miljoen gedode en gewonde wereldburgers.

  Der Impfpass - Een Kafkaiaans kort verhaal

Als we deze cijfers in een historische context plaatsen, wordt het duidelijk dat de verantwoordelijke elites, waaronder Gates, Fauci, Bourla en Bancel, berecht moeten worden voor misdaden tegen de mensheid.

Pfizer heeft miljoenen toegegeven, maar een verontrustende nieuwe analyse heeft onthuld dat de globalistische elite al één miljard mensen in koelen bloede heeft vermoord sinds de Covid-pandemie in januari 2020 werd losgelaten op een nietsvermoedende wereld.

Al jaren vertelt de globalistische elite ons over hun plannen om de aarde te ontvolken van 8 miljard mensen naar slechts 500 miljoen, maar de meeste mensen steken liever hun kop in het zand.

Helaas voor de schapen zijn de dagen dat ze kunnen doen alsof alles in orde is voorbij.

Volgens de officiële statistieken waren er in januari 2020 7,84 miljard mensen op aarde. De Verenigde Naties meldden dat de wereldbevolking in november 2022 de grens van 8 miljard overschreed. Op dit moment staat de wereldbevolking volgens Worldometer op 8,028 miljard.

Officieel zijn er 40 miljoen geboorten en 20 miljoen sterfgevallen geweest, voor een netto bevolkingsgroei van 20 miljoen tot nu toe in 2023, volgens dezelfde bron.

Maar de enige mensen die deze officiële statistieken geloven, geloven ook dat mannen sanitaire producten nodig hebben in badkamers, dat pedofilie liefde is en dat vaccins veilig en effectief zijn.

Dus wat is hier echt aan de hand? Laten we eens naar de feiten kijken.

De meeste landen rapporteerden een recordaantal sterfgevallen en een recordlaag geboortecijfer in de afgelopen jaren

Regeringen liegen, vooral over criminaliteit en bevolkingsstatistieken, om hun agenda’s te ondersteunen. Maar verwachten ze echt van ons dat we geloven dat de wereldbevolking nog steeds groeit en recordhoogten bereikt, ondanks het feit dat bijna elk land op aarde een recordaantal sterfgevallen en een recordlaag geboortecijfer rapporteert?

We zullen nooit de echte cijfers kennen over het sterftecijfer over de hele wereld als gevolg van de injecties (totdat de waarnemingen met het blote oog voor zich beginnen te spreken). Maar hier is een lijst van landen die een recordhoog sterftecijfer en een recordlaag geboortecijfer rapporteerden in 2021 en 2022:

 • Japan: 1,58 miljoen sterfgevallen in 2022 – het meeste sinds de Tweede Wereldoorlog
 • Nieuw-Zeeland: rapporteerde een enorm aantal overtollige sterfgevallen in 2022 – het meeste sinds de Eerste Wereldoorlog in 1918
 • Australië: recordlaag geboortecijfer en recordhoog sterftecijfer in 2021
 • Groot-Brittannië: gebruikt tijdelijke lijkenhuizen in het hele land vanwege “scherpe stijging van overtollige sterftecijfer”
 • Nederland: meer sterfgevallen dan geboorten in 2022 – de eerste keer dat dit gebeurt sinds het jaar 1900
 • Duitsland: vrijwel geen sterftegevallen in 2020, waarna de aantallen in 2021 de pan uit rezen
 • Nova Scotia (Canada): rapporteerde “onverwacht hoog aantal mensen dat sterft”
  Het vaccin heeft het leven van mijn vader verwoest

Dat is nog maar een klein voorbeeld. Noorwegen, Italië en Japan hadden allemaal een recordlaag geboortecijfer en record-hoge sterfgevallen in 2022. Met andere woorden, er gaan veel mensen dood en er worden er maar weinig geboren

We gaan ons niet bezighouden met de Verenigde Staten omdat de regering Biden over alles schaamteloos liegt. Maar als we uitgaan van de Harvard Pilgrim standaard om VAERS-vaccinsterfgevallen met 100 te vermenigvuldigen voor een nauwkeuriger totaalbeeld, dan zijn er sinds 2021 minstens 3,5 miljoen Amerikanen gestorven aan de injecties. Dat zijn 125.000 extra sterfgevallen per maand.

Dan is er nog de test met het blote oog.

Atleten vallen sinds 2021 in ongekende aantallen als vliegen neer met hartproblemen.

Amerikaanse openbare scholen hebben sinds 2020 recordaantallen dalingen in inschrijvingen gekend.

Het WK 2022 verwachtte 1,2 miljoen bezoekers in Qatar voor het toernooi dat een maand zou duren. Er kwamen minder dan 800.000 fans opdagen, terwijl verschillende journalisten die het evenement versloegen, in elkaar zakten en stierven.

Hetzelfde gebeurt nu bij het Australian Open tennistoernooi. Een volledig gevaccineerde en geboosterde sportjournalist die de nummer één van de wereld Novak Djokavic probeerde te hekelen om hem te dwingen het vaccin te halen, is plotseling omgevallen en overleden.

Er kunnen maar zoveel toevalligheden zijn. Hoe dan ook, de globalistische elite wil dat je gelooft dat de wereldbevolking is toegenomen van 7,8 miljard in januari 2020 tot 8,028 miljard nu, ondanks het feit dat bijna alle landen een recordaantal sterfgevallen en een recordaantal geboorten meldden in die periode.

Ze hebben er echt geen probleem mee om de intelligentie van mensen te beledigen om ervoor te zorgen dat hun narratief (“de bevolking groeit en moet worden teruggedrongen”) consistent blijft.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons ervan zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Vrijheid is slavernij. En onwetendheid is kracht. Wat had hij gelijk.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder onsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFLASH: V.S. kondigt mobilisatie van alle strijdkrachten in het Midden-Oosten aan! – “De oorlog met Hezbollah zal spoedig beginnen”
Volgend artikelDavos is een levend fossiel van een imperium in oorlog met zichzelf en de wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Hoor ik heel vaak om me heen “Er zijn ook veel te veel mensen op de wereld”.

  Wat bijna niemand zich realiseert is dat als je alle mensen ter wereld één vierkante meter ruimte geeft, dat je de totale wereldbevolking met gemak in Nederland kunt stallen en dan nog 2 provincies aan ruimte overhoudt.

   • In Azië woont 50% vs mensheid… op 1% van het aardoppervlak van onze planeet.

    Pak allemaal eens een kaart… overbevolking is nagenoeg onmogelijk. De elites doen heel heel heel erg hun best om ons allerlei leugens te verkopen. Het enige dat waar is, is dat de elites hun macht gebruiken om alles te vernietigen… omdat hun macht al sinds het begin van hun macht draait om schaarste. Zij maken schaarste en dan maken ze hun medemens tot slaven.

    Daarnaast hebben we tijdens cojona kunnen leren dat alle getallen volledig worden gemanipuleerd.

  • Veteraan delta januari 31, 2024 Bij 09:32
   Zo is dat. Er is genoeg ruimte op de landdelen van de Aarde om vol te proppen met mensen. Het is een kwestie van hier en daar wat leefbaarder maken, maar er is genoeg ruimte voor het aantal dat er nu woont. En dat weten de parasieten ook. Maar het “ontvolkings” deuntje is zelf verzonnen door de bevolking als verklaring op de gifspuit, dus de parasieten laten het daar maar bij. Want dan komt het echte skelet niet uit de kast; de echte bedoeling van de gifspuit die te maken heeft met het beheersen van het menselijk bewustzijn en zijn gedrag. Dat er heel veel doden / gewonden vallen bij dit experiment is mooi, en verschaft ook weer inzichten in de physiologische aspecten van het experiment.

   • Daar had ik gisteren toevallig naar gevraagd Immortal. Chat GTP antwoordde in het begin met algemeenheden maar naar doorvragen kreeg ik een interessant antwoord. Hoe ver zijn ze ermee? Konden ze dit meegeven in de vaxx en laten communiceren met je telefoon of rechtstreeks via 5g. Het blijft speculeren. Misschien leert AI wel zo snel omdat iedereen is uit te lezen.

    Ik geloof dat ik doordraaf maar dit is het antwoord van Ai

    Als het inwendige systemen betreft, kan het zijn dat de term “biometrische observatiesystemen” verwijst naar technologieën die biometrische gegevens gebruiken om de fysiologische of gedragsmatige kenmerken van individuen te observeren of te meten voor verschillende doeleinden, zoals gezondheidsmonitoring, gedragsanalyse, of zelfs emotionele detectie.

    Bijvoorbeeld, in de gezondheidszorg kunnen biometrische observatiesystemen worden gebruikt om interne biometrische gegevens, zoals hartslag, bloeddruk, ademhalingssnelheid, enzovoort, te observeren en te meten om de gezondheidstoestand van een persoon te monitoren. In de context van gedragsanalyse kunnen biometrische observatiesystemen worden gebruikt om gedragingen te volgen en te analyseren, mogelijk voor beveiligingsdoeleinden of menselijk-computerinteractie.

    Het is inderdaad belangrijk om te begrijpen in welke specifieke context de term wordt gebruikt, omdat het toepassingsgebied van biometrische observatiesystemen vrij breed kan zijn en kan variëren afhankelijk van de industrie of het doel van het systeem.

    • ‘Konden ze dit meegeven in de vaxx en laten communiceren met je telefoon of rechtstreeks via 5g’ Nee dat kon niet en kan niet. Zo’n chip zou per individu een unieke code moeten hebben voor tracking hoe dan ook. Het goedje dat ze vaccines noemen maar gentherapie troep is komt uit een kleine flesje vial hieruit gaan meerdere prikken of wellicht ook niet maar dan nog, die chips zijn of heel klein maar hoe groot is de kans dat zo’n art die mee opzuigt in de naald om dan in te spuiten ? Als er een code opstaat moet die ook bekend zijn toch ? Zouden ze ook nog moeten testen op het lichaam (arm) of die werkt. Ten tweede als er meerdere prikken uit een flesje gaan bv 2 tja hoe weet je dat je code x of y hebt en hoe groot is de kans dat je net die chip in je naald zuigt ? Nee kortom gaat niet werken. Trouwens mag helemaal niet gedaan worden, als dat werkelijk zo zou zijn zijn ze behoorlijk strafbaar.

      • Ik denk dat je het niet te ver moet zoeken!
       Neem je Gsm niet overal mee naar toe wel een simpele videocamera voor je eigen veiligheid onderweg, doe geen sporthorloge aan, koop geen smart toestellen dan ben je niet te traceren en als de boeren en de mensen alle controle camera’s uitschakelen is de controle weg!
       Vooral de jeugd is volgzaam met zijn QR code dat deze gretig gebruikt!
       wees alert en verkondig zoveel mogelijk mondeling!
       Gooi ook al de bonuspuntenkaarten weg en betaal casch

  • Ik heb het eens uitgerekend. Als je 8,5 miljard mensen ( hele wereldbevolking) naar Rusland zou overbrengen dan heeft iedere aardbewoner 2500 m2 grond om zelfvoorzienend te kunnen zijn.

   Dan zijn alle andere landen en continenten helemaal leeg…. hoezo overbevolking van de aarde.

   De stinkend rijken willen alles alleen voor hen.

   Ik zag net een pijnlijke foto die de waarheid zo treffend weer geeft. Een klas met scholieren die in het rijksmuseum bij de nachtwacht zitten…. en wat doen ze…. ze zitten allemaal op hun mobieltje…… DAT IS DE TOEKOMST !

   Mobieltjes zijn het duivelse brood.

   • @Petriot…

    Het zijn alle ‘SMART’ apparaten, en vooral de beeldschermen!!! Alles is omgekeerd waar, dus ‘smart’ is ‘DUMB’. We dragen onze hersenspoeling en hypnose apparaten overal mee naartoe, waardoor we permanent gehypnotiseerd zijn.

    Mensen zagen al heel weinig van de wereld, en nu staart iedereen 24/7 op grote en kleine schermen. Beeldschermen wekken hypnose op, zoals een slangenbezweerder een slag hypnotiseert. Zoek het patent van de tv op en je leest dat het een neurologische manipulatie machine is… alle schermen zijn hypnose/ hersenspoel middelen. MKultra is overal.

    ALS we hier doorheen komen, gaan alle schermen verdwijnen, dat moet wel als we weer mensen willen worden. Beeldschermen zijn de fluit van de rattenvanger en wij lopen allemaal blind achter die fluit aan.

    • Daarom voor mij al ruim 30 jaar geen kranten en televisie meer.
     Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik iets gemist heb. Zelfs mijn Nokia is voor mij niet heilig.

     • Beste Veteraan,
      Yep, hier idem.
      Het is ook zo duidelijk; Tell a vision……
      Als ik bij iemand op bezoek ben waar reclame op de TV te zien is dan valt het op dat er altijd gemengde stellen te zien zijn; blanke vrouw en gekleurde man, met soms halfbloedjes als kinderen.

      let er maar eens op ( als je ergens de TV aan ziet staan )

   • Patriot, het is helaas onhaalbaar want je krijgt de neuzen toch niet de zelfde kant op. Een hectare landbouwgrond kost 80.000,-. Als je tien mensen hebt die allemaal 10.000 lappen kan je het kopen, omheinen en je eigen voedsel telen. Dan heb je per persoon 1000 m2 om voedsel te verbouwen. En dan je het zelfs nog voor een deel verkopen ook. Maar dat is moeilijk te realiseren.

  • Noord-Brabant: 4 905 km2 + Gelderland: 4 964 km2 = 9 869 km2 = 9 869 000 000 m2
   Met andere woorden: als je iedereen 1m2 geeft heb je slechts 2 van de 12 provincies in Nederland nodig en je hebt nog heel wat grond over! Geef je iedereen 100 m2, dan vul je nog niet eens de helft van Alaska!

   • Juist!!! Deze som heb ik ook al eens gemaakt.

    Het is net als met cojona… 0,0013% sterftekans wordt tot 113% sterftekans gemaakt. Overbevolking is nagenoeg onmogelijk te bewerkstelligen. We kunnen eenvoudiger een tunnel dwars door de aarde naar de andere kant graven, dan dat we overbevolkt raken.

    De elites gebruiken al hun vele multi miljarden om deze leugen via al hun kanalen als waarheid te verkopen. De mensheid heeft elite kanker, alles lijdt onder een groepje van slechts een paar duizend totaal gestoorde egoïsten/psychopaten.

    Alles, alles, ALLES is een leugen…

  • Je kunt als je ieder persoon op de wereld 1m2 geeft, ze allemaal kwijt in Noord-Brabant, Zeeland en een stukje Limburg… Volgens mij kun je iedereen met 100m2 kwijt in Canada ofzo. Er is meer dan ruimte zat. Als we nou eens wat fatsoenlijker met onze omgeving en medemens omgingen en allemaal iets meer onze hersens zouden gebruiken… dan heeft iedereen ruimte, voedsel in overvloed, onderdak etc etc. Maar ja, mensen willen meer meer meer geld, macht en hebbedingetjes…

  • Als ze tegen mij zeggen dat er veel te veel mensen zijn op deze planeet antwoord ik pleeg lekker zelfmoord help je het probleem mee oplossen, dan kijken ze mij verbijsterd aan en lopen weg.

 2. Tegen een massamoordenaar als Bill Gates beschermen onze overheden ons niet, integendeel. Maar wapens om Russen dood te schieten en Oekraïners te laten doodschieten, daarvoor is er geld met hopen, ons belastinggeld. Want verplichtingen hebben we wél tegenover de overheid die ons niet beschermt. Betalingsverplichtingen bijvoorbeeld.

  • Als je heel kritisch kijkt naar wetgeving, dan kom je tot de conclusie dat de overheid en gerelateerde instanties worden beschermd….TEGEN ONS.

   • 100% waar Veteraan de overheid heeft zich tegen praktisch alles ingedekt en profiteert dat er geen samen is. Daarom is het een uitdijend monster, een kankergezwel dat alles zal opvreten. En niemand is er schuldig aan want ze deden allemaal gewoon hun werk. De overheid vernietigt alles. Maar veel naiefjes geloven dat de overheid er voor ons is. Forget it,

    • Beste Gijp,
     Gister nog gehoord op de radio;
     De PVV heeft tegen een motie gestemd om de eigen bijdrage ziektekosten af te schaffen.

     En maar blijven geloven in een ander systeem d.m.v. een andere partij……

     • Beste Tigron, ik weet de motivatie van Wilders niet maar ik meen dat er dit jaar 104 miljard nodig is voor de zorg. Zorgmedewerkers kregen dit jaar 8% loonsverhoging. Vorig jaar ook al, tijdens Corona ook allemaal bonussen.

      Ook de zorg is een monster geworden waarbij je je kunt afvragen of daar de menselijke maat nog wel bestaat. Toch hun corebusiness zou je zeggen. Maar het is allemaal graaien. Terwijl ik dit type komt mijn vrouw binnen, dat een kilo kabeljauw 35,- de kilo kost. Waar gaat dit nog over? Ze heeft het niet gedaan. Terecht. En dat zie je nu over de hele linie, graaien en graaien.

      • Beste Gijp,
       “maar ik meen dat er dit jaar 104 miljard nodig is voor de zorg.”

       En dat is er niet omdat er heel veel naar de Oekraïne is gegaan, en daarbij zijn er veel ” asielzoekers” die achterstallige zorg nodig hebben waarbij ze zelf niets hoeven bij te dragen.

       En verder;
       “Zorgmedewerkers kregen dit jaar 8% loonsverhoging. Vorig jaar ook al, tijdens Corona ook allemaal bonussen.”

       Vervolgens moesten deze zorgmedewerkers meer betalen voor hun parkeerplek bij het ziekenhuis en tevens meer betalen in de kantine van het ziekenhuis tijdens hun pauzes

       verder gingen ook hun woonlasten omhoog net als de ziektekosten premie.

       Het is het bekende trucje van de overheden; ze geven je 50 euro erbij met een hoop fanfare en halen aan de andere kant 70 euro uit je zak.

       • Wat de ziekenhuizen nodig hebben, die 104 miljard, halen wel via de zorgpremies bij het volk. De ziekenhuizen bv. zijn ook goed in de soep ballen uit de soep te halen.Voor leuke rendabele ingrepen,met bij behorend verdien model hebben ze altijd wel een gaatje in de planning. Daarna wordt je weer weggeschopt….

   • @Veteraan Delta…

    Art. 120; de wetgever verbiedt rechters om te toetsen aan de grondwet.

    De wetgever is de 1ste en 2de kamer. Die hebben met deze wet de grondwet uitgezet. Daarnaast is de capitulatie van Nederland een de nazi’s, na WO2 nooit teruggedraaid. Wij leven sinds WO2 in een satanische maffia staat die alles heeft verandert in corporatisme om uiteindelijk te komen tot totalitarisme.

    De grondwet staat uit, dus iedereen in Nederland is een burger. Mensen spelen rechtstaatje, maar alle ambtenaren en andere overheidsmedewerkers zijn prive personen zonder mandaat. Een agent met een wapen, is een burger met een wapen. Een boete van de overheid is afpersing door een medemens. Een boete van een agent met een vuurwapen, is gewoon afpersing onder bedreiging van een vuurwapen.

    Mensen snappen nog steeds niet hoe diep het gaat. Alles, alles, ALLES is fake en gelogen. Alles na 18mei 1940 kan de prullenbak in. En daarvoor was het al één grote leugenshow. We moeten echt helemaal opnieuw beginnen.

 3. Ach ja. En we hebben de keus tussen ons laten vergiftigen met vaccins, virussen uit het lab, de kankerzooi uit chemtrails, en de tot depressie nopende nieuwsberichten…….
  En de enkeling die ontsnapt komt uiteindelijk in de klauwen van de WHO…..(Lees die aan het riool ontsnapte en door de hel uitgescheten drol Gates)

  Toen de zon scheen gisteren was het zwerk onmiddellijk gevuld met de vuiligheid uit letterlijk tientallen vliegtuigen………en binnen no time geen zon meer.

  En dan zit die bende mentaal vervuilde rotschoften in de regering iets te roepen over stikstof?……en dat wij daar schuldig aan zijn?

  Als polderjong heb ik meegemaakt dat het ratteneiland ( niemand wist van wie het was, en tuinders dumpten hun tuinderij afval daar) ….werd overgoten met petroleum en in de fik werd gestoken.

  Je kon over de de koppen naar de overkant lopen.

  Tijd dat dit hier ook gaat gebeuren.

  Alleen wèl een vangnet om dat ratteneiland zetten.

  • “die aan het riool ontsnapte en door de hel uitgescheten drol Gates”

   Haha de beste omschrijving voor dit stuk uitwerpsel, Bill Gates :-))

 4. En zo is dat.
  Het begon met privatiseren en ondernemers geld laten verdienen met basisgoederen.
  Want dat is zo efficient.
  Echter als ondernemers zo rijk worden dat ze de markt gaan beheersen dan is de geest uit de fles.
  En dan de politici die dommer en dommer worden.
  En die tevens bij de markten uitleg moeten krijgen over wat werkt. Immers een minister kan toch niet alles weten nietwaar ?
  Voeg daarbij dat wetgeving altijd een reactie van morgen is op misstanden van vandaag. En dan kun je de klaplopers wel achteraf kaal plukken maar die zijn zo slim om al geld weggesluisd te hebben.
  Privatisering en marktwerking van basisgoederen is de grootste stommiteit die ofwel enorm domme mensen ofwel enorm gewetenloze mensen bedacht hebben.
  Laat dracula maar de bloedbank bewaken en tel uit je winst.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Privatisering

  • Ze hebben ons geleerd dat strijden en concurrentie heel goed zijn… waardoor wij allemaal met elkaar in strijd zijn, terwijl zij overal monopolies van maken. De mensheid is zo knetterdom gemaakt.

   • Laat mensen zichzelf waarmaken en er is geen concurrentie meer. Kwaliteit verloochent zich nooit, dat is in mijn vakgebied ook. Behoeft geen reclame en spreekt zich vanzelf voort. Luister niet naar wat ze zeggen maar kijk naar wat ze doen! Alle mensen of aannemers met dikke-lulverhalen die zeggen het het beste te kennen, te kunnen en te doen nemen vaak altijd de binnenbocht. En ze trekken vaak ook een gelijkgestemd publiek aan!

   • Zijn niet de ondernemers alleen Theme, wat dacht je van de overheid. Die stimuleert de multinationals tot groeien want dan hebben ze maar met een paar bestuursvoorzitters te maken om beleid door te drukken. En zo komt de macht steeds en steeds meer bij de overheid te liggen, en niemand kan het gedrocht stoppen.

    • @Veteraan delta en Gijp…

     We leven in een piramidespel waarin alle macht en rijkdom naar de top wordt gebracht. Wij verliezen ALTIJD zolang we in hun piramidespel van angst meedoen. Zij oogsten ALLE winst en wij doen al het werk, maken de offers en lijden aan al het verlies.

     Alleen totale weigering kan de matrix nog stoppen en openbreken. We zullen zien, de groep (semi) wakkeren is groot genoeg om ALLES volledig plat te leggen en het zelf te gaan doen. We moeten naar een piramide van angst naar een piramide van liefde… van strijden naar samenwerken, van consumeren en nemen naar creëren en delen, van verwaarlozing naar verzorging… van ego naar liefde.

    • Gemeentes & waterschappen/ uitwaterende sluizen fuseren al jaren tot grote, veel makkelijker door de provincie/ landelijke roverheid aan te sturen conglomeraten en met een grotere afstand van burger & instelling tot gevolg, maar dat is juist de insteek.
     De kosten rijzen ondertussen de pan uit (o.a. door het inhuren van schandalig duur interim personeel) en de burger betaalt gedwee het gelag door de jaarlijks stijgende WOZ.

  • Door het uitreiken van de Deep State-nobelprijs voor economie (gefinancierd door de oudste centrale bank ter wereld; Riksbanken, anno 1668) op 10.12.1976 aan Milton Friedman (1912 – 2006) kwam de aanbodeconomie uit de koker van de Chicago school of economics (Rockefeller bolwerk) in ​het middelpunt van de belangstelling te staan.
   Tijdens het presidentschap (1977 – 1981) van Trilateral Commission-lid James E. – Jimmy – Carter (1924) begon de kentering over de rol van de (r)overheid en na de verkiezing van Rothschild-protegé Margaret Thatcher (1925 – 2013) in 1979 ​in Groot-Brittannië en twee jaar later gevolg​d door ​de Amerikaanse Ronald Reagan (1911 – 2004) ging de beer ​helemaal los en kwam voortaan alle zegen ​uitsluitend van de markt. In ons land heeft ​ook vrijmetselaarspartij PvdA (1946) zijn ziel aan de duivel verkocht​ en denk daarbij aan het verpatsen op de beurs van KPN in 1989.

 5. Alles in de natuur wordt gerecycleerd. Dit wordt onder meer voltooid door natuurlijke bedreigingen die elk levend organisme heeft. Je kent ze wel, roofvogels, roofdieren, roofvissen, etc. Het menschdier, als uitzondering, heeft geen natuurlijke bedreiging. En daarom is het ingebouwd in de mens zelf, om de bedreiging te zijn voor zijn eigen soort. Maar de parasieten proberen je wel wijs te maken dat er de bedreiging van de space alien is, die je komt verslinden. Dat gekke grijze mannetjes met 4 vingers en dat waterhoofd? Lachen toch? De parasiet wil dat je dit gelooft, zodat hij zelf niet aangewezen wordt als de bedreiging. Zolang de mens bestaat zal er de ingebouwde bedreiging voor zijn eigen soort zijn die hem uiteindelijk ook ten gronde zal richten. Maakt niet uit hoeveel parasitaire medemensen je uitroeit, er zullen altijd weer nieuwe komen. Vermits je het dna van de mens drastisch gaat veranderen zodat ze totaal beheersbaar worden en de controle over hun eigen bewustzijn verliezen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat er nieuwe parasitairen ontstaan, en blijft jouw inteelt club de enige. Hoe lang die inteelt club zal doorbestaan is de vraag. Maar de zelf-exterminatie zit in de mens ingebouwd, omdat hij geen natuurlijke bedreiging heeft, maar de natuurlijke bedreiging is.

 6. ”mag niemand praten over het feit dat experimentele mRNA-vaccins een buitengewoon aantal mensen hebben gedood.”

  Logisch, dit zou zeer negatief uitpakken voor president Trump die het Amerikaanse volk massaal heeft gemotiveerd om zo’n dodelijk gifspuit te laten zetten.

  • Beste Piet,
   Het is niet dat ik een voorstander ben van Trump.
   Maar Trump was op politiek vlak een, bij wijze van spreken, onwetend van de politieke slangenkuil. Hij was immers een grootondernemer, en onbekend met de politiek
   Als zodanig is hem ten tijde van zijn presidentschap van alles ingefluisterd door de adviseurs die een dikke vinger in de pap hebben wat betreft het te voeren beleid.
   Fauci is de bekendste daarin.
   Zijn advies destijds is hem, naar mijn mening, niet echt aan te rekenen.

   De echte macht ligt niet bij de president maar bij de adviseurs en topambtenaren, net als hier in Nederland en elders.

   Dat er na verkiezingen vrijwel niets veranderd komt omdat deze adviseurs en ambtenaren gewoon blijven zitten en niet net als ministers en presidenten worden vervangen.

 7. Als we teveel consumeren dan is dat 100% de schuld van politici en van de multinationals.

  Vroeger hadden wij een Bauknecht wasmachine en die waren niet stuk te krijgen, die gingen vaak meer dan 20 jaar mee. Tegenwoordig worden producten zo geproduceerd en zelfs van een chip voorzien dat ze na 10 jaar de geest geven.

  Als de politiek en de multinationals in zouden zetten op duurzaam produceren dan gaan ze falliet. Waarom worden we anders de ganse dag gebombardeerd met reclames. ….. juist voor de aandeelhouders

  Mijn leven is veel fijner nu ik geen tv meer heb, geen kranten lees en héél selctief het alternatieve nieuws lees.
  Voor de rest ben ik bezig met mijn dieren en mijn moestuin voor mijn voeding.
  Mijn vaste lasten zijn € 100,- … geen hypotheek of leningen en ik woon al ruim 15 jaar niet meer in Nederland.

  • Ik zit er ook aan te denken Patriot. Nog niet echt maar het begint te komen. Het wordt me gewoon te druk. Vroeger liep ik alleen hier in het bos, in het weekend is het tegenwoordig drukker dan ouwhandsdierenpark. Met de fiets kan je de rustige plekken nog wel vinden maar dan moet je ze kennen.

   Waar de mensen allemaal vandaan komen is me een raadsel. oversterfte? Ik zie het niet.

  • Beste Patriot,
   “Als we teveel consumeren dan is dat 100% de schuld van politici en van de multinationals.”

   Fout.
   Dat heeft ieder mens zelf in de hand.
   Niemand kan jou dwingen om iets te kopen of te consumeren.
   Mensen laten zich verleiden om te consumeren.
   Het is doorgaans terug te voeren op de eigen hebzucht die het consumeren in stand houdt.

   Mensen denken nogal eens gelukkiger en happy’er te zijn zodra ze iets mooiers of fijners te kunnen kopen; groter huis, grotere auto, verdere reizen, premium abonnementen netflix enz.
   De meeste mensen zijn niet gelukkig met hun leven en menen dat op te lossen door materialisme.
   Hebzucht is daar een verschijnsel van.

  • Heerlijk toch, geen tv, krant, mobiel ect…Je zal je leven flink verrijkt hebben met moestuin en dieren…. Een fijn gezin op een mooie plek met je moestuin en beesies is precies wat je nodig hebt. Hier precies zo. Na die achterlijke jaren nog weinig behoefte aan dat achterlijk volk.

   • Momenteel is Rothschild-hielenlikker Macron (1977), die in mei 2017 de Franse presidentsverkiezingen won met 66,06% met zijn moeder/tranny Brigitte (1953) op staatsbezoek in Sverige.

     • Brigitte (v/m) was ooit Macrons lera(a)r(es) Grieks/Latijn op het jezuïetencollege Providence in het Noord-Franse Amiens.

      De Zweedse koning Carl XVI Gustaf (1946) is als lid van The Committee of 300 & bilderberger volledig op de hoogte van het Coudenhove-Kalergiplan waardoor Zweden kampt met niet meer op te lossen bendegeweld in steeds meer voorsteden (vorig jaar 51 doden volgens officiële cijfers en dan zal het werkelijk aantal doden beduidend hoger zijn) en dan heb ik het nog niet gehad over het explosief aantal gestegen zedenmisdrijven in de afgelopen jaren.

      Kroonprinses Victoria (1977) is een aardje naar haar vaartje, want zij heeft Klaus Schwabs klasje doorlopen en mag zich een young global leader nomen.

      • Die Zweedse koninklijke familie is net zo achterlijk en corrupt als de Nederlandse koninklijke familie. Die koning Carl XVI Gustaf is net zo buiten de deur n##ker als Bernard

 8. Beste mensen…onze politieke elite heeft ons verraden…in mijn ogen de grootste landverraad ooit in onze geschiedenis…in sommige landen krijgen zo een politiekers de kogel.
  Nu we spuiten allemaal ons ongenoegen uit…maar doen er verder weinig aan. We hadden eigenlijk allemaal de leden van wef een beetje respect moeten bijbrengen

 9. Beste mensen.
  Nu we spuiten allemaal ons ongenoegen uit…maar doen er verder weinig aan. We hadden eigenlijk allemaal de leden van wef een beetje respect moeten bijbrengen
  Want na 2 wereldoorlogen…doen deze heren net hetzelfde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in