Steve Kirsch, een bekende Amerikaanse techondernemer, afgestudeerd aan het MIT en uitvinder van de optische muis, heeft op 25 juni een onafhankelijk onderzoek gepubliceerd naar de COVID-19 vaccin schade die het in de VS aanricht. Het resultaat laat een verwoestend record zien:

Samenvatting:

  • Het percentage hartletsels bedraagt 6,6%, en treft meer dan 10 miljoen Amerikanen.
  • 2,7 % (> 5 miljoen Amerikanen) werd arbeidsongeschikt na vaccinatie.
  • 6,3 % (> 10 miljoen Amerikanen) moest in het ziekenhuis worden opgenomen.
  • Uit het onderzoek bleek ook dat ongeveer 750.000 mensen aan de “Corona-vaccinatie” gestorven zijn.

(De standaardafwijking voor elke vraag vindt u hier.)

Opmerking: Kirsch wil bij de volgende enquête de steekproefomvang uitbreiden van 500 tot 5000 om de standaardafwijking te verkleinen. Het belangrijkste punt is echter dat uit de meest conservatieve gegevens reeds blijkt dat minstens 600.000 Amerikanen aan het “Coronavaccin” gestorven zijn.

Belangrijkste bevindingen:

2,03% [1,7%-2,4%] van de huishoudens (10,18 [8,6-11,8]/500) meldde een sterfgeval door “Coronavaccinatie” in hun huishouden. [Q15] De 95% betrouwbaarheidsintervallen zeggen dat meer dan 600.000 Amerikanen door het vaccin zijn gedood!

Q15: Sterfgevallen

2,7% van de gevaccineerden (10,43/380) is zo ernstig gewond dat zij niet meer kunnen werken. [Q7-A2] Dat is dus 2,7% van de 200 miljoen gevaccineerde Amerikanen van 18 jaar en ouder: Meer dan 5 miljoen zwaar gewonden die niet meer kunnen werken!

Q7: Niet in staat om te werken

16,7% (63,7/380) van de gevaccineerden beschouwt zichzelf als vaccinverwond. [Q2] Dat zijn 30 miljoen mensen met vaccinverwonding!

Q2: Vaccinverwondingen

Uit het onderzoek blijkt een hartletsel van 6,6% na ontvangst van het “Coronavaccin” (24,97/380). [Q3] (Dat is ongeveer 1000 keer meer dan de CDC toegeeft.) Dat zijn 13,3 miljoen mensen ernstig gewond; waarschijnlijk voor het leven!

  Studie: Slechts ongeveer 6 procent van de medische ingrepen zijn doeltreffend
Q3: Hartverwondingen

9,2% (35/380) van de mensen die het “Corona-vaccin” kregen, moesten medische hulp inroepen voor hun verwonding. [Q4] Dat zijn bij elkaar opgeteld 18 miljoen doktersbezoeken!

Q4: Doktersbezoeken

6,3% (23,83/380) van de mensen die de mRNA-prik hebben gekregen, zegt dat zij in het ziekenhuis moesten worden opgenomen voor hun vaccinletsel. [Q5] Dat zijn meer dan 12 miljoen ziekenhuisopnames!

Q5: Ziekenhuisopnamen

Onder degenen die (naar verluidt) aan COVID gestorven zijn, is de kans dat zij al gevaccineerd waren 72%. [Q22]

Q22: Gevaccineerde “COVID-doden”.

65% van de ondervraagden denkt dat de behandeling in het ziekenhuis (beademing, remdesivir, intubatie) verantwoordelijk was voor het overlijden van hun dierbare COVID. [Q20]

Q20: Doodsoorzaak

(Vind alle resultaten hier en de ruwe gegevens hier).

Waar het op neerkomt: wanneer de regering onwelgevallige gegevens verdoezelt en de media niet geïnteresseerd zijn in de waarheid (waarschijnlijk uit vooringenomenheid), moet u uw toevlucht nemen tot onafhankelijke opiniepeilingen om een realistisch beeld te krijgen. Het onderzoek van Steve Kirsch is volgens het boekje uitgevoerd en geeft een realistisch beeld van de ware omvang van de vaccinschade.

Via Legitim.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Brazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelReiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken”
Volgend artikelVerbrande lijken van buitenlandse huurlingen in catacomben van Azovstal gevonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  1. Bijna álle berichten betr. de ellende ná de Covid-vaccinaties, zoals het aantal doden en/of arbeidsongeschikten, gaan alleen maar over het gebeuren in landen die vér bij ons vandaan liggen, zoals Amerika, Australië, Nw.Zeeland, Canada enz. enz.
    Wanneer komen de NL-cijfers ?

    • Doe een vriendelijk verzoek aan Erik Boomsma, eventueel vergezeld van een donatie voor het vele werk al verricht en de cijfers zullen je haarfijn bekend worden.

  2. Vergeet Belgie niet. Graag alle cijfers, geneer je niet , alle Belgen willen dat ook graag weten. Onze politiekers zijn zich terdege bewust verantwoordelijk te zijn voor het uitmoorden van hun eigen bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in