Afgelopen vrijdag is de regering van het Verenigd Koninkrijk begonnen met het toedienen van een vierde Covid-prik aan haar burgers. Dat maakt het vier Covid-injecties in nauwelijks 11 maanden, schrijft Vasko Kohlmayer.

Als gevolg daarvan kun je nu de viervoudig geprikten tegenkomen als je in Engeland rondloopt. De vierde prik is echter niet de laatste. Er komen er blijkbaar nog veel meer.

De Britse regering beveelt nu aan dat 18-jarigen en ouder elke drie maanden een prik nemen. Dit is geen grap. Kijk hoe de Britse minister van Volksgezondheid dit nieuws plechtig overbrengt aan het parlement.

Je zou denken dat de Britse regering dit doet omdat deze injecties werken, maar het tegendeel is in feite het geval.

Groot-Brittannië, een uiterst gevaccineerd land met een inentingsgraad van 70 procent, heeft te kampen met een toename van het aantal Covid-gevallen.

Erger nog, de gevaccineerden worden ernstig ziek en sterven in hogere mate dan de ongevaccineerden. Tachtig procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen in Groot-Brittannië waren de laatste tijd onder de dubbel- en driedubbel gevaccineerden.

Het is overduidelijk dat de meervoudige doses Covid-vaccins de Britse bevolking niet tegen Covid 19 hebben beschermd. En toch is de Britse regering van plan meer van hetzelfde te doen.

Waarom zou iemand de vierde injectie nemen van dezelfde mensen die je al drie injecties hebben toegediend die hun werk niet hebben gedaan?

Weet u nog dat ons werd verteld dat de injecties voor 95 procent effectief waren? Ons werd verteld dat als we ze zouden nemen, we veilig zouden zijn en ons leven terug zouden krijgen.

  COVID-19 ongecensureerd: deskundigen over de komende dreiging (Nederlands ondertiteld)

Nou, hoe heeft dit voor ons uitgepakt?

Iemand definieerde krankzinnigheid als steeds weer hetzelfde doen en dan andere resultaten verwachten.

Volgens deze definitie is de Britse regering krankzinnig geworden.

Ongelooflijk genoeg wordt deze regering geleid door zogenaamde conservatieven, die geacht worden redelijk te zijn, in tegenstelling tot, je weet wel, die gekke linkse woke  mensen.

Van hun kant doen deze “conservatieven” alsof ze koel over de hele zaak koel en weloverwogen zijn. Vorige week beweerde Oliver Dowden, medevoorzitter van de conservatieve partij, dat de regering vaccins niet wil verplichten. Hij voegde eraan toe dat er geen vaccinmandaten zullen zijn als mensen vrijwillig hun boosters nemen.

De man heeft dat echt gezegd, en hij maakte geen grapje. Dit zijn zijn woorden: “Het is niet iets [mandaten] dat we willen of van plan zijn te doen in het Verenigd Koninkrijk … zolang mensen, wanneer ze de oproep krijgen, de booster nemen.”

De Britten die de vaccins op dit moment niet willen nemen, kunnen gerustgesteld zijn: hun regering zal hen niet dwingen om de injecties te nemen zolang ze ermee instemmen om ze uit eigen beweging te nemen.

Tot nu toe waren de meeste mensen op hun 16e zo goed als klaar met hun vaccinaties. Nu worden ze geacht zich vier keer per jaar te laten vaccineren.

De waanzin om gezonde volwassenen om de drie maanden in te enten zou voor iedereen duidelijk moeten zijn. Nog verbazingwekkender is dat deze frequente en kennelijk eeuwigdurende vaccinatie tegen één en dezelfde ziekte is gericht.

Deze ziekte heeft bovendien een overlevingskans van meer dan 99,6 procent bij mensen jonger dan 70 jaar. De overlevingskansen van gezonde actieve personen op productieve leeftijd zijn nog groter.

  North Dakota gaat het gebruik van mRNA-vaccinaties strafbaar stellen

Wat dit ook is, het is geen verstandig vaccinatieprogramma. Dit is pure waanzin in een wereld waar de dingen op zijn kop staan.

Het is zelfs nog gekker om kinderen tegen deze ziekte in te enten, aangezien deze voor hen vrijwel geen bedreiging vormt. De kans dat een gezond kind aan Covid-19 bezwijkt, is bijna drie keer kleiner dan dat het door de bliksem wordt getroffen. En dit is een voorzichtige schatting.

Volgens een recente studie uit Duitsland is in de eerste 15 maanden van de pandemie geen enkel gezond Duits kind van 5 tot 18 jaar gestorven aan Covid. Dit is hoe gevaarlijk Covid is geweest voor kinderen.

En toch is de Britse regering vastbesloten om kinderen net als iedereen te vaccineren.

Maar het is niet alleen de Britse regering die gek is geworden. Veel andere regeringen zijn hetzelfde gaan doen en dwingen mensen injecties te nemen die duidelijk hebben gefaald.

In Oostenrijk – een land met een vaccinatiegraad van 65% dat een recordaantal Covid-gevallen heeft – hebben ze de ongevaccineerden in lockdown gezet en zijn ze van plan om vanaf februari volgend jaar Covid-injecties verplicht te stellen.

De voorgestelde straf voor niet-naleving is een boete van 3.600 euro of een maand gevangenisstraf.

Dit is de straf voor degenen die de ondoeltreffende en gevaarlijke injectie niet nemen.

In Europa, maar ook op andere plaatsen in de wereld, zijn “succesvolle” vaccinatiecampagnes – waarbij het grootste deel van de bevolking een injectie krijgt – vaak gevolgd door wijdverbreide Covid uitbraken.

Maar in plaats van het logische te doen, doen de regeringen precies het tegenovergestelde: zij verdubbelen de mislukte aanpak en gaan in de richting van vaccinatieverplichtingen.

  De stille dood van de gevaccineerden - voorbode van een mensheidscatastrofe?

Wij stellen voor om dit fenomeen het COVID Vaccin Krankzinnigheid Syndroom (CVKS) te noemen.

Het CVKS is een kwaal die de leidinggevenden treft die hun medeburgers de Covid-vaccins opdringen, ondanks het duidelijke bewijs dat ze niet werken.

Nog maar een jaar geleden zou men denken dat het CVKS alleen kon bestaan in een of andere dystopische roman.

Vandaag is het de realiteit van ons leven.

Maar misschien is dat niet zo verwonderlijk in een tijdperk waarin biologische mannen “vrouwen” worden genoemd, waarin destructieve rellen “overwegend vreedzame protesten” worden genoemd, en waarin de waarheid “verkeerde informatie” wordt genoemd.

Onze wereld is waarlijk de Twilight Zone geworden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De 4e Covid prik: Kan het falen van een vaccin nog duidelijker zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe waarheid doet pijn: Pfizer, Moderna COVID vaccins veroorzaken hartproblemen
Volgend artikelAmerikaans wetsvoorstel stelt voor om ongevaccineerden van hun ziektekostenverzekering te ontdoen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Inderdaad, vreemd, dat Mark Rutte vastgelijmd is in het kabinet!?
   Er zijn genoeg rechtvaardige mensen, die Mark Rutte kunnen verjagen of hem in gevang zetten!
   Hij is een gevaar voor de burgers, vooral medische sociale tirannie i.v.m. vaccins…
   Ook een verrader en ook onmenselijkheid,
   Dat hij totaal niks om mensen geeft, maar om macht en geld…..

 1. Altijd weer zo jammer zo’n opmerking aan het eind. Waar biologische mannen vrouwen worden genoemd. Ander onderwerp. Verzwak.je niet door verdeeldheid te creeeren. Christian Bale bedankt Satan tijdens awarduitreiking. Clonen bij bedrijf Clonaid. Het kopen van een sleeve van elke gender in elke huidskleur Ye liep al blank rond. Cohesie zakt onder nul. Zag net filmpje van Mustang hengst die met zijn familie herenigd werd. Instant cohesie. Ik zie wat ik mis, waar ik naar verlang.

 2. in de eerste golfoorlog kregen Amerikaanse soldaten een aantal “veilige” en bekende vaccins toegediend tegen verschillende ziekten en andere ongemakken. Doordat er zoveel verschillende stoffen ineens in het lichaam kwamen kon het afweersysteem niet alles te baas en dat resulteerde in het ontwikkelen van ziekten die juist vermeden moesten worden.
  De mens kan niet constant verschillende spuiten krijgen want het lichaam kan dat niet verwerken.
  Booster prikken geven aan dat iets niet werkt, en alsiets niet werkt stop je normaal gezien met het doen van wat niet werkt.
  In dit gevalis het een politieke en economische kwestie dus al sterft de hele bevolking dan nog word er doorgegan op de ingeslagen weg. Zelf zullen deze leiders en hun gevolg wel een andere weg bewandelen, want hoewel immoreel zijn ze niet compleet achterlijk.
  Verschil moet er zijn….

  • ‘Leiders’?
   Degenen, die leiders nodig hebben zijn niet eens in staat deze uit te kiezen.
   Ik heb een varkenshouder zelf nog nooit varkensvoer zien eten.

 3. En dan wordt het meteen duidelijk waarom al die ongevaccineerden zo gevaarlijk zijn: zo ondergraven het narratief. Op dit moment misschien in kleine getale, maar al snel zal duidelijk worden dat de pure bloods niet en masse sterven. Hoe brei je als overheid je verhaal straks rond als blijkt dat het niks met uitgestelde zorg of het post pandemisch stress syndroom te maken heeft maar alleen de mensen met gentherapie dood neervallen?
  De paniek in de ogen van de Jonge en criminele consorten is logisch, er zijn te veel ongevaccineerden en het zal binnen nu en zes jaar gaan echt gaan opvallen. Reactie: verplichte vaccinaties. Schrijf maar op.

 4. Ja klopt allemaal…maar toch komt het volk in opstand ook in Nederland heeft men geen zin meer in die vaccins… 2G word nog niet doorgevoerd en stuit op aardig verzet.. en er worden nu al nood ziekenhuizen opgezet om de druk op de IC’s te verminderen en de cijfers van de besmetten gaan omlaag.
  In Oostenrijk wonen ex-nazi’s en ook in Duitsland,vandaar dat starre gedrag >> maar ook daar komt verandering in want er zijn geen gevangenissen en handhavers genoeg,en wat nu als familie van je weigert te vaccineren > ga je die dan in de gevang zetten??In USA zijn zelfs rechters die de plicht niet zien zitten en dus afkeuren

 5. Er is verzet zeker wel maar veel mensen doen niks
  Nu is er een dominee die folders heeft laten maken
  Met daarin de tekst. Gevaccineerden gaan naar de hel
  Nou geloof ik daar niet in
  Maar dit is wel verzet
  Vandaag worden die folders al verspreid als het goed is
  Ik aplaudiseer voor deze man
  Hij doet het toch maar
  En neemt daarbij veel risico
  Het stond in het algemeen dagblad

 6. Vroeger werd je met de trein afgevoerd om opgeruimd te worden, nu doen ze dit gewoon thuis. Scheelt weer in de co2 uitstoot.

  De wereld van vandaag doet mij denken aan de medische wereld die Radium promote als geneesmiddel. Wanneer je zieker werd moest je meer Radium innemen. Dezelfde medische wereld die vrouwen adviseerden om sigaretten te roken tijdens de zwangerschap, want dat kalmeerde de zenuwen.

  Herinneren Julie nog: softenol? Dalkonschildje? De medische wetenschap is keer op keer ‘nu is het anders’ nu zijn we modern.

 7. En het schapenvolk slaapt verder in plaats van de oplichters en bedriegers over de kling te jagen !
  Overgiet ze met pek en veren en jaag ze het land uit !!

 8. Haat en geweld is er al genoeg. Tweedeling, racisme, propaganda, genocide, landverraad, leugens, massamoord.. een écht tegengeluid is jezelf blijven, vriendelijkheid, een glimlach, positiviteit en vooral liefde! Mijn persoonlijke ervaring is dat ik mensen volledig afstoot door ze te confronteren met het kwaad dat ik zie, terwijl een glimlach of gewoon goeiemorgen zeggen tegen iemand, terwijl ik zonder muilkorf in de supermarkt loop, vaak een leuke reactie krijgt! Ook ik wil de zelfbenoemde krankzinnige elite uitroeien, maar da’s niet de weg vrees ik.. Het maakt mij tot net zo’n monster als waar ik tegen vecht, ik verlies mezelf in woede en onmacht en haat en zit te shaken van adrenaline als ik bedenk hoe ik ze afmaak.. Dat ben ik niet en wil ik ook niet zijn! Ja ik zal vechten voor het leven van anderen en van mezelf, absoluut! Maar wel vanuit liefde en niet vol met haat en agressie, ik wil mezelf blijven! Herkent iemand deze gedachte?
  Groeten N

  • Hoi N,

   Ik herken me grotendeels in je gedachte. Haat en agressie is zeker niet ok. Speelt het verdeel en heers spelletje alleen maar in de kaart. Echter……

   Ik doe ietsjes meer dan alleen maar vriendelijk zijn ed. Tuurlijk, als ik zonder muilkorf de slager, supermarkt of wat dan ook doe ik ook aan vriendelijk groeten ed. Maar als ik een praatje maak met zeg een pro injecteerder of een pro maatregelen iemand doe ik mijn uiterste best om zaadjes van twijfel te zaaien. Sommigen ervaren dat als trollen en vinden dat niet leuk. Bijvoorbeeld ah ja, jij vind t logisch om 1.5 meter afstand te houden en de winkels vroeg dicht te gooien waardoor het lop zijn best veel lastiger is om afstend te houden. Of mondkapjes is als muggen buitenhouden met kippengaas. Of wat mis ik hier. De injecties zijn veilig en beschermen je en tegelijk moet je een booster krijgen wat dus bewijst dat ze niet werken.

   Ik gebruik pas geweld als ik wordt aangevallen. Daar versta ik gedwongen injecties ook onder. Dan is geweld totaal terecht. Als dat zover is kan je beter achter de aanstichters aangaan dan achter de uitvoerders slachtoffer(s) maken.

   Groeten,
   Hugo

 9. Het klopt dat in verloop van tijd de antilichamen verminderen en zelfs verdwijnen uit het bloed, omdat die niet meer nodig zijn, daar de ziekteverwekkende agens (hetzij virus, hetzij bacterie, ed.) tgv eliminatie door de antilichamen, verdwenen zijn. Het lichaam heeft tijdens de ziekte geleerd om de juiste antilichamen te produceren (op onbewust niveau) om de eliminatie tot stand te brengen (weerstandsapparaat onze immuniteit is maximaal alert en en kan zodra dat weer nodig is deze antilichamen direct produceren en de aanvaller direct buitenwerking stellen, in de kiem elimineren. Het wil dus niet zeggen dat de afwezigheid van antilichamen een gevaarlijke situatie is, maar biologisch normaal. Boosters zijn niet nodig om de productie van antilichamen aan te zetten, maar werken dan juist verwarrend voor ons immuniteitssysteem waardoor deze vermindert ipv verbetert. Als het lichaam de antilichamen 1-maal geleerd heeft te maken dan blijft dat levenslang geprogrammeerd, een levenslange immuniteit! Dan niet meer aankomen geen repetitie van vaccinaties en boosters! Dat werkt vaak averechts tgv verstoring van de bestaande geleerde/getrainde brain programming.

 10. Het CVKS syndroom waar overheden momenteel aan lijden, laat steeds duidelijker de agenda erachter zien: een systematisch geplande ontvolking dmv een uiterst slim in elkaar geknutseld biowapen op basis van gentherapie. En het is ’too big to fail, unless
  we all refuse to go along’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in