Voor de hoorzitting van de regionale rechtbank in Halle verscheen de Merkelgast gewikkeld in een gebedskleed

Het is bekend dat een “niet-begeleide minderjarige” (NBM) vluchteling de belastingbetaler minstens 5.000 euro per maand kost, en ook dat de meeste van deze goudstukken helemaal niet minderjarig zijn. Maar deze NBM heeft het allemaal in zich: de naar eigen zeggen 19-jarige ‘vluchteling’ Ayman N. uit Syrië heeft tot dusver de belastingbetaler meer dan vijf miljoen euro gekost. Alleen in beveiligingskosten en dat in slechts drie jaar.

De inwoners van een 2000 zielen tellende dorp in Anhalt-Bitterfeld krijgen bijna dagelijks een bizar beeld te zien. Als de 19-jarige Syriër Ayman N. in het dorp wil gaan winkelen, volgen vier politieagenten in burger met twee voertuigen hem een paar meter verderop. Hij mag zijn appartement niet verder dan de supermarkt verlaten. Dit wordt ook gecontroleerd door een elektronische enkelband aan zijn been, meldt de Volksstimme. En dit is al sinds 2017 aan de gang.

‘Asielzoeker’ wordt dagelijks bewaakt door 12 politieambtenaren

Volgens informatie uit de genoemde krant zouden er 95.000 manuren zijn besteed aan de bewaking. Tegen een uurtarief van 52 euro per ambtenaar is dat bijna vijf miljoen euro. Voertuigkosten of andere materiële middelen zijn daarbij niet inbegrepen. Op dit moment zouden er vier man per ploegendienst moeten worden ingezet voor bewaking, dat wil zeggen twaalf agenten per dag. De meesten van hen reizen vanuit de nabijgelegen stad Maagdenburg. De jongeman wordt geclassificeerd als een islamitische bedreiging en wacht op de voortzetting van zijn proces voor het Berlijnse Hof van Beroep. Zou het niet “goedkoper” zijn voor de belastingbetalers om de jihadmoslim in voorlopige hechtenis te nemen? Of anders gezegd: arme gepensioneerden in het 2000-zielen-dorp zouden zeker geholpen worden met een dergelijk bedrag, verdeeld over allen.

  Duitse politie schiet een getinte met mes zwaaiende man neer

Terroristische aanslag in Berlijn gepland

De IS-sympathisant, die in de herfst van 2015 als onbegeleide “minderjarige vluchteling” Duitsland was binnengekomen, woonde tot januari 2017 in het Osternienburger Land en nam via het internet contact op met gelijkgestemden. In augustus 2017 had de arrondissementsrechtbank van Halle het proces geopend wegens de “voorbereiding van een ernstige daad van geweld die de staat in gevaar brengt”. Volgens de aanklacht had hij een bouwhandleiding voor de vervaardiging van een AK 47 aanvalsgeweer (Kalashnikov) naar hem laten sturen en zou hij in een chatroom hebben gevraagd waar hij wapens kon krijgen en hoe hij een bommenriem kon maken. De Syriër beweerde ook aan een undercover agent dat hij “iets groters” van plan was. Er was sprake van een aanslag in Berlijn, meldt Unser Mitteleuropa. Het IS-goudstuk, wiens vrijheid zo’n 5.000 euro per dag waard moet zijn voor de belastingbetaler, zei letterlijk:

“Ik ben Duitsland niet binnengekomen om hier te wonen. Ik ben hier ook niet gekomen om een of twee mensen met een mes te doden. Ik heb grotere plannen…”

Voor de hoorzitting aan het regionale hof in Halle verscheen de Merkelgast gewikkeld in een gebedskleed.

Om te vermeiden dat zo’n illegaal binnengekomen asielfraudeur, die in Duitsland een terroristische aanslag beraamde als “dank” voor de volledige zorg die hem was verleend, in de gevangenis hoeft te wachten voor zijn proces, moet de belastingbetaler miljoenen euro’s op tafel leggen. En dit terwijl kleine gepensioneerden met een paar honderd euro worden afgescheept. Men waant zich daarbij als in een gekkenhuis.

Syriërs duwen Duitser op het spoor – man gegrepen door trein

Vorig artikelSalvini voor de rechtbank voor het afwijzen van 23 NGO-schepen met 3.000 illegale immigranten aan boord
Volgend artikelZweedse tienerjongens werden door moslimmigranten levend begraven op begraafplaats
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in