Een Syrische gast van de kanselier duwde een 54-jarige Duitser in de Baden-Württembergse stad Waghäusel voor een naderende trein en verhinderde hem het spoor op tijd te verlaten. Foto: PI-News

Op dinsdagavond vond er in de stad Waghäusel, Duitsland, weer een scène plaats die we pas sinds de overgave van Duitsland door de bondskanselier als plunderland kennen. Rond 18.00 uur was er naar verluidt een handgemeen op een perron tussen een 54-jarige Duitser en twee Syrisch broers van 22 en 25 jaar oud.

Volgens de typische werkwijze van Merkel’s stamgasten werd er in ieder geval minstens één poging gedaan om de man met bruut geweld te doden. Volgens een gezamenlijk persbericht van het Openbaar Ministerie en het politiebureau van Karlsruhe had de 25-jarige Syriër zijn slachtoffer zonder “enige aanwijsbare reden fysiek aangevallen en hem in het spoorbed geduwd”. Daarna had hij voorkomen dat de man weer op het perron kon komen. De bedoeling was dat de Duitser door de aankomende trein zou worden overreden. Tegelijkertijd heeft de broer van de dader “de plaats van de misdaad veiliggesteld en zo de misdaad bevorderd”, verklaart men. Het slachtoffer werd door de naderende trein aangereden en raakte ernstig gewond. De man leed aan verschillende gebroken botten, gecompliceerde breuken aan het dijbeen en diepe vleeswonden.

Op dinsdagavond waren er nog steeds 20 patrouillewagens en twee politiehelikopters op zoek naar de daders. In verder onderzoek werd de verdenking tegen de twee Syriërs bevestigd, schrijft PI-News . Zij werden woensdag in een gedeelde accommodatie voor asielzoekers gearresteerd. In het eerste politierapport stond dat getuigen hadden verklaard dat het misdrijf werd voorafgegaan door een argument. Het slachtoffer is nu echter geschikt om ondervraagd te worden en beweert zonder reden en plotseling te zijn aangevallen.

  Duitslands hoogste bankdirecteur ziet een tsunami van faillissementen aan de horizon rijzen

Niet alleen sinds de Eritreeër Habte Arayae op 29 juli 2019 een achtjarig jongetje en zijn moeder voor een rijdende trein op het centraal station van Frankfurt duwde en daarbij het kind doodde, maken dergelijke daden blijkbaar deel uit van Duitsland. De wreedheid en de wil van de geweldplegers die ons zijn opgedrongen om ons te doden, lijken bijna onstuitbaar te zijn. Velen van hen zijn voormalige soldaten die getraind zijn om te doden – maar lang niet allemaal. Een groot deel van hen is moslim en/of komt uit culturen waar problemen worden “opgelost” met soms beestachtige daden – ook op kinderen, vrouwen en weerloze tegenstanders.

Wij, die van kinds af aan geleerd hebben dat “geweld geen oplossing is” en waar zelfs kleine ruzies tussen kinderen vaak eindigen met een bezoek aan een psycholoog, staan voor deze barbaren als het spreekwoordelijke konijn gevangen in het licht van koplampen. Onze samenleving is al lang vergeten hoe ze zich moet verdedigen tegen dergelijke gewelddadige fysieke aanvallen en de wil om een aanvaller te doden. In beschaafde, vreedzame culturen, waar een bepaald niveau van intelligentie heerst, is dit meestal niet nodig.

Poging tot massamoord: Syriër wilde trein in Duitsland laten ontsporen

Vorig artikelVerkrachtingshotspot Berlijn: Merkel’s migranten verkrachten elke dag 2 Duitse vrouwen
Volgend artikelMinneapolis politie moedigt bewoners aan om zich over te geven aan criminelen – “bereidwillig je bezittingen overhandigen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Oke, let’s kill all Europeans.

  Where do you all pathetic creatures run to.
  are you going to create a peaceful society in “our Europe”?
  Don’t make me laugh!
  You’ll ask for help from the worms.
  As if the worms understand your backwardness.

  But of course, you do it in the name of black Peter.
  Or at least, other morons feel insulted by it.

  I’m not a believer, but sometimes I think there must be some kind of intelligence.
  You haven’t been placed in the desert for no reason.
  The desert, a natural space of isolation.
  Where the biggest idiots can do little damage.

  Of course, we in the West have big idiots!
  Idiots who bring their fellow idiots to “our Europe”.
  It was a lot wiser, had we sent our European idiots to the natural isolation room.
  Could Merkel have played for Sister Terresa there!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in