© European Parliament / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Een Catalaanse krant heeft de balans opgemaakt van de schepen met illegalen die Salvini tijdens zijn mandaat als minister van Binnenlandse Zaken had afgewezen. Het waren drieëntwintig schepen met in totaal meer dan drieduizend illegale migranten.

Voor deze “misdaad” (althans in de ogen van de globalistische cabal) wordt Salvini nu voor het gerecht gebracht: hij heeft, wat illegale migranten betreft, het project van de “Grote Omvolking” laten halt houden, dat Europa via de Middellandse Zee wil omvolken, meldt Unser Mitteleuropa.

Veertien van de op de balans vermelde schepen, met een totaal van meer dan 2.000 illegale migranten, zijn erin geslaagd om in andere landen te landen. De rest mocht in strijd met de Salvini-decreten uiteindelijk in Italië landen, in bijna alle gevallen vanwege de interventies van de officier van justitie van Agrigento en uitgesproken Salvini-tegenstander Luigi Patronaggio.

Salvini doet verslag: “Dit is geen immigratie, maar chaos”

  Duitse politieagent onthult: we worden misbruikt door de politiek
Vorig artikelEU-placebo-enquête over migratie
Volgend artikelRecord: “Onbegeleide Syrische vluchteling” heeft de belastingbetaler tot nu toe meer dan 5 miljoen euro gekost
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in