Rudy Giuliani, Trump’s persoonlijke advocaat en voormalig burgemeester van New York City, diende deze week een beroepschrift in met betrekking tot verkiezingsfraude in de staat Michigan. Volgens Giuliani gaat het om drie- tot vierhonderdduizend stemmen. Maar de aanvraag wordt afgewezen.

Trump heeft geeft niet op, ondanks dat de mainstream media Biden tot president hebben benoemd. De reden is dat in verschillende staten is gebleken dat het tellen van de stemmen niet goed is verlopen. Er zijn tientallen rechtszaken aangespannen, de meest recente in de staat Michigan.

De rechtszaak is gebaseerd op een aantal getuigenissen die wangedrag beschrijven, vooral in Wayne County, waar ook Detroit onder valt.

Extra nul toegevoegd

Tijdens de verkiezingsavond kwam naar voren dat ongeveer 6000 stemmen die naar Trump zouden zijn gegaan, in plaats daarvan naar Biden in Antrim county gingen, dat ook in Michigan ligt, vanwege wat eerst als een fout werd gemeld in de stemsoftware van Dominion Voting Systems. Het resultaat was dat Biden met ongeveer 3.000 stemmen meer werd uitgeroepen tot winnaar. Toen de fout werd ontdekt, werden alle stemmen met de hand geteld en Trump was toen de winnaar in de gemeente.

De officiële verklaring voor de fout werd beweerd als menselijke factor. Een lagere ambtenaar zou “per ongeluk” een extra nul hebben toegevoegd, waardoor het aantal stemmen voor Biden omhoogschoot.

Racistisch om Detroit aan te klagen

De Democratische officier van justitie Dana Nessel beweert dat de rechtszaak racistisch is. Ze is van mening dat Trump opzettelijk het Detroit-gebied aanklaagt omdat 80% van de bevolking zwart is en dat hij door zijn aanklacht insinueert dat zwarten corrupt, incompetent en onbetrouwbaar zijn.

In de dagvaarding staat dat de Republikeinse verkiezingswaarnemers niet voldoende transparantie hadden bij het controleren van het tellen van de stemmen. Van hen is onder andere op verschillende plaatsen geëist om in verband met Corona een ​​afstand van meerdere meters aan te houden en dus hun werk niet kunnen doen. Bovendien hebben waarnemers verklaard dat stapels stembiljetten meer dan eens zijn geteld.

Honderdduizenden onjuiste stemmen

In een interview met Oan News zegt Rudy Guilliani ook dat ongeveer honderdduizend stemmen ten onrechte aan Biden zijn toegewezen nadat verkiezingswaarnemers gedwongen werden het stembureau te verlaten. Waar ze niet op gerekend hadden, was dat sommigen achterbleven, en nu onder ede hebben getuigd over het bedrog.

Guilliani vermeldt ook dat open zakken met duizenden stembiljetten om vier uur ’s nachts aankwamen en via de achterdeur werden binnengehaald, een procedure die in strijd is met de regels wanneer de stembiljetten in afgesloten dozen moeten aankomen. De stembiljetten werden ook geleverd in auto’s met nummerplaten van buiten de staat, wat volgens Guilliani aangeeft dat ze ook niet op de juiste manier zijn ingezameld.

Rechter verwerpt de rechtszaak

Timothy M. Kenny, een Wayne County rechter, verwierp de beschuldigingen met de bewering dat Giuliani’s “interpretatie van de gebeurtenissen onjuist en onbetrouwbaar is”, meldt Fox2. Dit is de derde keer dat een districtsrechter weigert in te grijpen in de huidige resultaten in het gebied van Michigan.

  Democraten in de VS ongerust dat de rellen Trump een verkiezingsoverwinning bezorgen

Giuliani eiste ook een onafhankelijke herberekening van de verkiezingsuitslag in Michigan, die ook werd afgewezen.

Gecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump – wordt gebruikt in alle kantelstaten 

Vorig artikelMisdaad tegen de mensheid: frauduleuze PCR-tests voor de rechtbank – interview met advocaat Reiner Füllmich
Volgend artikelTrump supporters door linkse activisten ernstig mishandeld tijdens mars in Washington
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Links-activistische rechters en links-activistische mainstream media meten zich een schijn van objectiviteit en onpartijdigheid aan om betrouwbaarder over te komen en zo het volk beter te kunnen bedriegen.

  2. ‘Timothy M. Kenny, een Wayne County rechter, verwierp de beschuldigingen met de bewering dat Giuliani’s “interpretatie van de gebeurtenissen onjuist en onbetrouwbaar is”,’ en dus komt er geen onderzoek ?!?!!

    Deze rechter kan vast – middels een onderzoek – aantonen dat ‘de interpretatie van de gebeurtenissen onjuist en onbetrouwbaar is’ ?!!

    Man, man, dat noemt zich rechter. Ik proef ‘Rutte-attitude’. De wereld verzuipt in Corruptie.

  3. Dana (geboren Daniel) Nessel, een linkse transgender chosenite houdt frauderende zwarten de hand boven het hoofd, zodat ze door kunnen gaan met het ontwrichen van de blanke samenleving. Volgens beproefd chosenite recept: . Zet de ene groep (de gealieerden) op tegen de andere (de de duitsers) of de zwarten tegen de blanken en kijk of je ze deze keer helemaal kunt uitroeien of op zijn minst uitschakelen. Á la Zimbabwe en Zuid-Afrika en Haiti. Na een eeuw verfijning van dit proces komt hun paradijs nu toch echt dichterbij hopen ze: blanken liggen over de hele wereld zwaar onder vuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in