Meutes linkse activisten vielen mensen in Washington aan terwijl Trump supporters zich manifesteerden ter ondersteuning van de president. In een videoclip wordt een man op beestachtige wijze mishandeld door linksen. “Menselijk extremistisch links afval”, schrijft Donald Trump over de daders.

Voor de grote mars van zaterdag ter ondersteuning van Donald Trump hadden de mainstream media, zoals gebruikelijk, gewaarschuwd dat de aanhangers van de president zich zouden bewapenen en gewelddadigheden zouden plegen.

In plaats daarvan was, zoals gebruikelijk, links verantwoordelijk voor het geweld. Groepen linkse Biden-aanhangers vielen later op de avond demonstranten aan die probeerden de plek te verlaten toen de manifestatie voorbij was, meldt Breitbart.

Daily Caller’s verslaggever Jorge Ventura slaagde erin verschillende gewelddadige aanvallen op Trump supporters op film vast te leggen. Een van de videoclips laat zien hoe een man eerst door een neger wordt neergeslagen en vervolgens twee negerinnen van de gelegenheid gebruik maken om het slachtoffer tegen het hoofd te schoppen als hij op de grond ligt.

Backup:

Donald Trump geeft zelf commentaar op het geweld op Twitter, waar hij de aanvallers “menselijk extremistisch links afval” noemt. De president stelt ook dat de daders van het geweld zijn gearresteerd.

“Radicaal links ANTIFA uitschot werd vandaag gemakkelijk afgepoeierd door de grote D.C. MAGA Rally menigte, alleen om ’s nachts terug te keren, nadat 99% van de menigte was vertrokken, om ouderen en families aan te vallen. De politie kwam daar, maar te laat. De burgemeester doet haar werk niet!”, schrijft Trump in een ander Twitterbericht.

  Opnames van vergaderingen CNN onthullen de politieke agenda van de redactieraad tegen Trump

Als een rattenhol: zo leefden de Antifa’s in het kraakpand

Vorig artikelRechter verwerpt Trump’s rechtszaak in Michigan – Racistisch om Detroit aan te klagen
Volgend artikelTrump heeft het vreselijke despotisme van het establishment onthuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Zoals Slinks heeft beloofd al voordat de verkiezingen plaatsvonden: ‘Het maakt niet uit wie er zal gaan winnen, maar voor Chaos zullen we zorgen.’ Ik denk niet dat ik teveel zeg wanneer ik stel dat Burgeroorlogen, vandaag de dag, (opnieuw) ook een Westers fenomeen is. Een deel van de mensheid overigens slaat er het liefst simpelweg op los. Wanneer men kans ziet dit voor zichzelf te legitimeren, is er niets dat hen zal stoppen. Het houdt niet op; niet vanzelf. Overigens heeft de man in het eerste filmpje zich voor geruime tijd kranig weten te verweren in die groep met hyena’s. Met z’n allen op één man; dat geeft een aardig beeld van zowel het E.Q. als het I.Q. Soms, heel soms, begrijp ik zo’n Bill Gates wel. Sommigen zouden zich inderdaad vooral niet dienen voort te planten. Desondanks wijs ik de methodiek van deze Bill Gates als zijnde ‘laatste redmiddel’ toch af. Zolang bestaande regelgeving en bestaande wetten – die het samenlevingen mogelijk maakt om veilig binnen zo’n samenleving te kunnen leven – niet worden gehandhaafd, is daar nog veel te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in