“Degenen die verantwoordelijk zijn voor het Coronafraude-schandaal moeten strafrechtelijk worden vervolgd voor misdaad tegen de mensheid en worden aangeklaagd voor civiele schade”.

“Op politiek niveau moet er alles aan gedaan worden om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo’n macht heeft om de mensheid te bedriegen of ons te manipuleren met hun corrupte agenda’s”.

Hier meer (Engelstalig).

Kijk naar het interview hieronder:

De Coronahysterie is de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid, miljoenen levens geruïneerd voor iets dat meer lijkt op de gewone verkoudheid. Mensen worden nu over de hele wereld wakker en protesteren tegen de onnodige draconische Corona-restricties.

Onafhankelijk onderzoek en openbaar beschikbare statistieken tonen aan dat het Coronavirus voor gezonde mensen niet gevaarlijker is dan de seizoensgriep. Er sterven meer mensen aan griep dan aan Corona en de gemiddelde leeftijd van veruit de meeste mensen die aan Corona sterven is 85 jaar.

Ze logen tegen ons dat niemand immuniteit had en dat de reden was waarom lockdowns nodig waren, 25% van de bevolking heeft al een gedeeltelijke immuniteit tegen verkoudheid (ook tegen Coronavirus) of andere Coronavirussen. Men had eerder elke griepdode met grote krantenkoppen in de media kunnen melden zoals ze met Corona hebben gedaan en dezelfde paniek en hysterie kunnen veroorzaken.

Dit alles is gebaseerd op basis van gegevens uit hoog aangeschreven of officiële bronnen die iedereen op eigen initiatief kan zoeken en vinden. Als je daar bewijs voor wilt, is het slechts een zoekopdracht. Doe altijd je eigen onderzoek en feitencontrole, op die manier kan niemand je voor de gek houden. Links naar deze informatie worden continue gecensureerd en verwijderd, zelfs uit officiële bronnen, dat is ook de reden waarom je zelf moet zoeken om het te vinden. Beginnen in de Frontnieuws tag Coronacrises is een goed begin en brengt je op weg.

Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy – “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus”

EU-gezondheidsagentschap: "We moeten erop voorbereid zijn dat het Covid-19 virus bij ons blijft"
Vorig artikelAntifa vandaliseert Democraten partijgebouw: “Fuck Biden!”
Volgend artikelRechter verwerpt Trump’s rechtszaak in Michigan – Racistisch om Detroit aan te klagen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in