Gecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump – wordt gebruikt in alle kantelstaten 

2
1497

Het lijkt erop dat 3% van alle stembiljetten van vroege stemmingen met behulp van softwareprogramma’s in het hele land illegaal digitaal werden gewijzigd. Dit alles wordt nu allemaal gedocumenteerd en zal bij de federale rechtbank worden ingediend.

Wat men noemt een “storing” in de software heeft geleid tot het “merkwaardige” gebeuren dat 6.000 stemmen voor Trump naar Biden zijn gegaan. Het hoofd van de Republikeinse partij heeft gevraagd om een extra 47 provincies te hertellen na de reparatie, aangezien deze 47 provincies ook dezelfde Dominion-software gebruiken.

Het stemtabellensysteem met een “storing” die duizenden stemmen gaf aan Joe Biden wordt gebruikt in 30 deelstaten. Het niet correct tellen van de stemmen via het softwaresysteem is getransformeerd in een potentieel groot probleem voor de Democraten. Ook zijn er vragen of de zogenaamde “storing” opzettelijk was of daadwerkelijk een storing van het systeem is.

Door de mainstream verzwegen: Mishandelingen en 'toevalligheden' in Amerikaanse rellen

De Dominion software “storing” nam alleen stemmen van President Trump en de Republikeinen.

De aandacht voor de “storing” begon toen een lokale politicus in Michigan ontdekte dat een provincie die in 2016 sterk voor president Trump was, plotseling blauw (Democraten) werd. Voormalig parlementariër Tom McMillan merkte de verandering op en waarschuwde de autoriteiten.

Sidney Powell legt uit hoe de “storing” de verkiezingsuitslag in het hele land zou hebben kunnen veranderd:

Uiterst ongelijk aantal stemmen tussen Trump en Biden in D.C. – vraag over verkiezingsfraude wordt in de VS gedebatteerd

2 REACTIES

  1. Ik meen me te herinneren dat Frontnieuws in een iets verder verleden een artikel heeft gepubliceerd omtrent (de mogelijkheid van) verkiezingsfraude door middel van stemcomputers. Deze waren afkomstig van een bepaalde firma met George Soros connecties. In een video welke ik zag destijds liet een insider zien hoe het een en ander werkte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here