Gecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump – wordt gebruikt in alle kantelstaten 

2

Het lijkt erop dat 3% van alle stembiljetten van vroege stemmingen met behulp van softwareprogramma’s in het hele land illegaal digitaal werden gewijzigd. Dit alles wordt nu allemaal gedocumenteerd en zal bij de federale rechtbank worden ingediend.

Wat men noemt een “storing” in de software heeft geleid tot het “merkwaardige” gebeuren dat 6.000 stemmen voor Trump naar Biden zijn gegaan. Het hoofd van de Republikeinse partij heeft gevraagd om een extra 47 provincies te hertellen na de reparatie, aangezien deze 47 provincies ook dezelfde Dominion-software gebruiken.

Het stemtabellensysteem met een “storing” die duizenden stemmen gaf aan Joe Biden wordt gebruikt in 30 deelstaten. Het niet correct tellen van de stemmen via het softwaresysteem is getransformeerd in een potentieel groot probleem voor de Democraten. Ook zijn er vragen of de zogenaamde “storing” opzettelijk was of daadwerkelijk een storing van het systeem is.

  Hoofd van intensive care kindergeneeskunde: "Nog nooit één patiënt met een vaccinatie-gerelateerde complicatie verzorgd tot nu"

De Dominion software “storing” nam alleen stemmen van President Trump en de Republikeinen.

De aandacht voor de “storing” begon toen een lokale politicus in Michigan ontdekte dat een provincie die in 2016 sterk voor president Trump was, plotseling blauw (Democraten) werd. Voormalig parlementariër Tom McMillan merkte de verandering op en waarschuwde de autoriteiten.

Sidney Powell legt uit hoe de “storing” de verkiezingsuitslag in het hele land zou hebben kunnen veranderd:

Uiterst ongelijk aantal stemmen tussen Trump en Biden in D.C. – vraag over verkiezingsfraude wordt in de VS gedebatteerd

Vorig artikelZweedse politie bereidt zich voor op terroristische moslimaanvallen – versterkt met zware wapens
Volgend artikelTrump’s zoon roept op tot “totale oorlog over deze verkiezing tot de dood”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik meen me te herinneren dat Frontnieuws in een iets verder verleden een artikel heeft gepubliceerd omtrent (de mogelijkheid van) verkiezingsfraude door middel van stemcomputers. Deze waren afkomstig van een bepaalde firma met George Soros connecties. In een video welke ik zag destijds liet een insider zien hoe het een en ander werkte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in