Honderdduizenden stemmen zijn vervalst. Nu zijn de beëdigde getuigenissen die aan de rechtbanken zijn voorgelegd online te lezen.

Klokkenluiders hebben gezworen getuigenissen ingediend van georganiseerde verkiezingsfraude in de beruchte maffiastad Detroit in Michigan.

Melissa Carone werkte tijdens de verkiezingsavond als IT-technicus voor de Dominion-stemmachine en getuigt over hoe ze bedriegende verkiezingsmedewerkers verschillende keren dezelfde bundels stemmen door de stemmachine zag halen.

Toen Melissa Carone de verkiezingsfraude aan haar baas meldde, zou hij gezegd hebben dat ze daar als IT-support waren en zich niet met de verkiezingen zouden bemoeien.

Vandaag heeft een lokale linkse districtsrechtbank Melissa’s getuigenis verworpen, met het argument dat de getuigenis niet werd ondersteund door de verhalen van anderen. Dit is echter de derde beëdigde getuigenis die met dat argument wordt verworpen.

Het doel van de getuigenissen is om een federale herziening van de stembiljetten in Michigan tot stand te brengen, en vervolgens een herberekening van de stemmen.

Covididioot: Ongemaskerde kenau valt passagier aan in vliegtuig; slaat, krabt en spuugt op man omdat hij mondkapje afneemt om te eten  

Links in de Verenigde Staten weigert natuurlijk de stemmen te hertellen, en hun helpers in de media hebben de corrupte kandidaat Joseph Biden al uitgeroepen tot “verkozen president”, ondanks het feit dat dit in feite pas in december door de kiesmannen wordt gedaan.

De kiesmannen worden op hun beurt benoemd door de staatsgouverneurs en wetgevers, op basis van de verkiezingsuitslag, die adviserend zijn.

Rudy Giuliani: “300 000 – 400 000 zijn vervalst in Michigan”

Trump nog steeds zegevierend: “We zullen winnen”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here