Hoofd VS Federale Verkiezingscommissie: als Sidney Powell beweert bewijs te hebben van verkiezingsfraude, dan geloof ik haar

0
808
© WCN 24/7 / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De voorzitter van de Federale Verkiezingscommissie, FEC, een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op verkiezingscampagnes in de Verenigde Staten, is van mening dat de advocaat Sidney Powell een jurist is met een bijzonder hoog niveau van geloofwaardigheid.

De advocaat van Donald Trump, Sidney Powell, die de Democraten onderzoekt op grootschalige verkiezingsfraude bij de Amerikaanse verkiezingen, krijgt nu steun van de Amerikaanse Federale Verkiezingscommissie. James E. Trainor III, beter bekend als Trey Trainor, is de voorzitter van de Federale Verkiezingscommissie en schrijft op Twitter dat de informatie van Sidney Powell over ernstige verkiezingsfraude serieus moet worden genomen.

Zoals Frontnieuws gisteren schreef, zegt Sidney Powell dat ze bewijs heeft van een extreem uitgebreide verkiezingsfraude waarbij de software voor stemsystemen zoals Dominion is gemanipuleerd om miljoenen stemmen van de president te stelen.

“We zullen bewijs leveren dat de verkiezingsresultaten in veel staten teniet doet”, zegt ze.

Powell heeft zich sterk uitgesproken tegen de verkiezingsfraude van de Democraten, maar heeft ook gezegd dat ze dergelijke beweringen nooit zou doen als ze geen toegang had tot serieus bewijs. Dat Powell een persoon is die geen verklaringen aflegt waarvoor zij geen dekking heeft, wordt door velen, met inbegrip van het hoofd van de FEC, gedeeld.

“Als iemand die al bijna twintig jaar rechtsleer praktiseert bij de Orde van advocaten in Texas, heb ik advocaat Sidney Powell nooit als iets anders beschouwd dan rechtvaardig en eerlijk, in elke rechtszaak die ze ooit heeft ondernomen. Als ze zegt dat er bij de verkiezingen van 2020 sprake was van ongebreidelde stemfraude, dan geloof ik in haar”.

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

Amerikaans ziekenhuis dreigt te sluiten vanwege COVID-19 vaccinatieplicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here