© WCN 24/7 / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De voorzitter van de Federale Verkiezingscommissie, FEC, een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op verkiezingscampagnes in de Verenigde Staten, is van mening dat de advocaat Sidney Powell een jurist is met een bijzonder hoog niveau van geloofwaardigheid.

De advocaat van Donald Trump, Sidney Powell, die de Democraten onderzoekt op grootschalige verkiezingsfraude bij de Amerikaanse verkiezingen, krijgt nu steun van de Amerikaanse Federale Verkiezingscommissie. James E. Trainor III, beter bekend als Trey Trainor, is de voorzitter van de Federale Verkiezingscommissie en schrijft op Twitter dat de informatie van Sidney Powell over ernstige verkiezingsfraude serieus moet worden genomen.

Zoals Frontnieuws gisteren schreef, zegt Sidney Powell dat ze bewijs heeft van een extreem uitgebreide verkiezingsfraude waarbij de software voor stemsystemen zoals Dominion is gemanipuleerd om miljoenen stemmen van de president te stelen.

“We zullen bewijs leveren dat de verkiezingsresultaten in veel staten teniet doet”, zegt ze.

Powell heeft zich sterk uitgesproken tegen de verkiezingsfraude van de Democraten, maar heeft ook gezegd dat ze dergelijke beweringen nooit zou doen als ze geen toegang had tot serieus bewijs. Dat Powell een persoon is die geen verklaringen aflegt waarvoor zij geen dekking heeft, wordt door velen, met inbegrip van het hoofd van de FEC, gedeeld.

“Als iemand die al bijna twintig jaar rechtsleer praktiseert bij de Orde van advocaten in Texas, heb ik advocaat Sidney Powell nooit als iets anders beschouwd dan rechtvaardig en eerlijk, in elke rechtszaak die ze ooit heeft ondernomen. Als ze zegt dat er bij de verkiezingen van 2020 sprake was van ongebreidelde stemfraude, dan geloof ik in haar”.

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

  Trump genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede voor vredesdeal Israël-UAE
Vorig artikel“Biden is gedaan, hij is voorbij”: Bannon voorspelt twee weken tot “de nederlaag van de globalisten”
Volgend artikelTwitter’s CEO wordt gegrild wegens de censuur van het platform en het vooringenomen labelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in