Berlijn: vijf Afrikanen aangeklaagd voor verkrachting hulpeloos 17-jarig meisje

Een aanbod van een rechter in Berlijn in een zaak met een door een migrantenbende verkracht tienermeisje heeft woede opgewekt, meldt anonymousnews.ru.

Een rechter in Berlijn heeft vijf Afrikanen een voorwaardelijke straf aangeboden na een groepsverkrachting. Ze zouden alleen een bekentenis moeten afleggen. Dit aanbod veroorzaakt verontwaardiging.

De achtergrond is een proces op beschuldiging van gezamenlijke verkrachting van een weerloos 17-jarig meisje en de productie van kinderpornografie “die een werkelijke gebeurtenis weergeeft”. Volgens BZ heeft de rechter de vijf verdachten in geval van een bekentenis een voorwaardelijke straf in het vooruitzicht gesteld.

In oktober 2019 werd volgens de krant een feest gehouden in een suite in het Westin Grand hotel in Berlijn. Daarbij zouden de in Duitsland geboren mannen met Afrikaanse roots (Nigeria, Togo, Kameroen, Sierra Leone) een 17-jarig meisje hebben verkracht dat zwaar dronken was.

Volgens de aanklacht hadden de mannen, in de leeftijd van 20 tot 21 jaar, zichzelf daarbij gefilmd. De opnames zijn als bewijsmateriaal in beslag genomen, evenals DNA-materiaal van drie vermeende daders.

Tijdens het proces had de rechter de daders de mogelijkheid van een voorwaardelijke straf geboden als zij bekenden. Anders zou een gevangenisstraf waarschijnlijk zijn. Tot nu toe hebben de mannen het aanbod geweigerd.

Een vriendin van het verkrachte meisje was uitgenodigd als getuige. Omdat zij volgens BZ uit angst niet is verschenen, is zij gestraft met een boete van 150 euro of zes dagen gevangenisstraf.

AfD plaatsvervangend partijleider Beatrix von Storch reageerde verbijsterd op het aanbod van de rechter. “En dan zijn we verbaasd als ze ons rechtssysteem niet serieus nemen? Wij willen #deutschlandabernormal again. En dat betekent hier de NOR!”, schreef ze woensdag op Twitter.

  Ondanks protest Zweedse Milieupartij politica: Syriër die een 12-jarig meisje heeft verkracht in een asielaccommodatie wordt gedeporteerd

De vijf Afrikanen worden in de Duitse media omschreven als “Duitsers”.

Afghaan probeerde Zweedse supermarktmedewerkster te verkrachten: “Iedereen heeft seks nodig, het is niet van belang als het meisje geen seks wil”

Vorig artikelAmerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerden
Volgend artikelAmerikaanse gezondheidsinspecteurs documenteren afgrijselijke omstandigheden in J&J COVID-19 vaccinfabriek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Staat er bij misschien dat jou reactie gemoderrerd moet worden?
   Nee. Dan is het een storing ergens. Gebeurt wel eens.
   Probeer het nog een keer.

   • Nee , er staat niet gemodereerd bij . Hierbij nogmaals een poging .

    En dat noemt zich een rechter ? Hij moet zelf voor het gerecht bestraft worden !
    Die immigranten worden behandeld alsof het een beschermt diersoort is .
    Angela Merkel die voor de massa-immigratie heeft gezorgd mag er ook niet ongeschonden vanaf komen .

    Dit filmpje past precies bij haar . Luister naar de tekst van het liedje dat bij dit filmpje zit .

    https://www.bitchute.com/video/mhg85N8jtI7E/

 1. Ik vermoed dat er enkele redenen kunnen zijn voor het walgelijke gedrag van deze “rechter”.
  Hij kan deelnemer zijn geweest aan deze groepsverkrachting; hij leest iedere dag de verklaringen van de mede-daders , raakt daardoor hevig opgewonden en om dát te verbergen draagt hij dagelijks een lange , wijde, zwarte jurk.
  Er kan ook een naast familielid van deze “rechter” hebben meegedaan aan de groepsverkrachting.
  Zijn eigen dochter was het slachtoffer , maar hij pleegde 3 x per week incest met haar en hoopt dat op deze manier te verbergen !
  “Rechters” ?? Breek me de bek niet open !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in