Amerikaanse gezondheidsinspecteurs documenteren afgrijselijke omstandigheden in J&J COVID-19 vaccinfabriek

5

Meer dan 15 miljoen doses Covid-19 vaccins zijn stopgezet en weggegooid nadat inspecteurs van de Food and Drug Administration (FDA) ingrediënten van andere vaccins hadden aangetroffen in de spuiten van Johnson & Johnson, en ze ontdekten ‘bruine restanten’ op de vloeren en muren, en open zakken met medisch afval die door de fabriek werden gesleept. Over smerige vaccins gesproken, dit is onbegrijpelijk. Dit klinkt als een (fast food) kipverwerkingsfabriek, waar de dieren zich wentelen in hun eigen uitwerpselen, besmet raken met ziekteverwekkers en dan in ieders mond terechtkomen, behalve in dit geval dat het smerige vaccins zijn die uiteindelijk mensen doden. Geen wonder dat sommige vaccins E. coli en ureum als “ingrediënten” vermelden.

Tot zover de ‘veiligheid en doeltreffendheid’ – vaccin ‘wetenschap’ is tegenwoordig gewoon smerig en gevaarlijk

Deze fabriek in Baltimore voor de productie van J&J Covid-19 vaccins is door inspecteurs van de FDA gedocumenteerd als een fabriek die de procedures voor veiligheid en werkzaamheid totaal negeert. Jammer dat al deze mondkapjes-minnende mensen niet kunnen kijken naar de videobeelden van hun geliefde vaccinwetenschappers en doktoren die open zakken met biomedisch afval rondslepen op de plaats waar zij de inentingen samenstellen. Over kiem paranoia gesproken, bericht naturalnews.com.

Inspecteurs van de FDA merkten ook afbladderende verf, onvoldoende hygiëne en werknemers die gebieden besmetten door zich niet aan de procedures te houden. Tot nu toe is er nog niets dat in deze septische fabriek is gemaakt in de armen van de schapen gespoten (wat niet wil zeggen dat ze die smerige vaccins niet aan een ander land zullen verkopen). Geen zorgen echter, want de acht miljoen doses van het vaccin dat J&J aan de Amerikanen heeft gegeven, kwamen uit Europa, hoewel het niet te zeggen is hoeveel open zakken met biomedisch afval ze rondslepen in hun vaccinkerkers, met fecaliën verspreid over de vloeren en de muren.

  Professor Dolores Cahill: We zijn getuige van de uitrol van Agenda 21's ontvolking en ondermijning van de samenleving

Op de een of andere manier zijn de ‘managers’ van Johnson & Johnson er zelfs in geslaagd om de ingrediënten van hun eigen vaccin te vermengen met die van de giftige prik van AstraZeneca. Hoe heeft dat in hemelsnaam kunnen gebeuren? Waarom zijn ze zelfs op dezelfde plaats? Werken ze er gewoon allebei naast elkaar aan, met overal open bekers en overgelopen toiletten?

Is er iets van de inspectie-informatie geredigeerd of niet openbaar gemaakt, want dat de FDA dit zelfs maar vrijgeeft, en dat de mainstream media (ja, dit kwam van CBS News zelf) het publiceren, is voorbij alle verbeelding.

Vuile labs, vuile vaccins en vuile politiek

Het is allemaal smerig, het hele Amerikaanse medische establishment. De FDA is corrupt. De CDC is corrupt. De vaccinfabrikanten – corrupt. Nu spelen ze allemaal het vuile spel om alle voorstanders van wetenschap, voorstanders van natuurlijke gezondheid te misleiden om de injecties te krijgen. Ze gebruiken propaganda en dwangtactieken (denk aan vaccinpaspoorten) om ons te dwingen vuile vaccins in ons bloed en weefsel te injecteren. Vaccins die vervuild zijn met ziekteverwekkers. Vaccins die vervuild zijn met mRNA dat proteïne ‘prionen’ creëert die bloedstolsels en dementie veroorzaken.

Welkom bij de Nieuwe Wereld Orde, again. Ze willen je gezondheid en je geld. Ze willen je land en je wapens. Ze willen jullie mensenrechten uitgewist. Ze willen dat jullie ziek worden en sterven. Dat is communisme.

Dit is al een halve eeuw aan de gang in de VS. Zelfs het polio-vaccin was smerig. De uitvinder had geen idee wat hij deed. Hij incubeerde verschillende combinaties van polio stammen in apenweefsel. Het is vanaf het begin allemaal oplichterij geweest, en de schapen hebben het voor het zeggen gekregen. Het mRNA-vaccin is het smerigste van allemaal, omdat het de werking van je immuunsysteem beheerst en kan uitschakelen (de tweede en derde ronde van de Covid-prikken).

  Ongewone formaties in gevaccineerd bloed

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amerikaanse verpleegtehuis klokkenluider: Bejaarden sterven als vliegen na Covid-19 injecties

Vorig artikelRechter aan Afrikanen: geef groepsverkrachting toe en voorkom gevangenisstraf – boete of of zes dagen gevangenisstraf voor het slachtoffer
Volgend artikelHet aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien weken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het antwoord is simpel.
  Communisme kun je aan mij niet verkopen.
  Op geen enkele manier dan ook.
  Houd vast aan je standpunt en verdedig je
  belangen.
  Be save.

 2. Ha Joost, Helemaal mee eens. Ik blijf vechten om mensen te behoeden. Helaas zijn de meeste zo ver heen. Reizen, reizen… wat? Het gaat om je gezondheid. Het is niet te bevatten.
  Wij redden het samen. Samen sterk-er. Ik weet al 15mnd dat het niet klopt. De valse PCR test en de modellen. Gewoon allemaal leugens. Uitrollen agenda. Communisme rukt op. Ik hoop op de troef uit USA.

  • Ik blijf niet aan de gang om iemand te vertellen wat hij of zij ook zelf had kunnen lezen met een heel klein beertje moeite.
   De mensen laten zich maar helemaal lek prikken als ze denken dat ze daar beter mee zijn geholpen.
   Dat boeit mij voor geen meter meer inmiddels.
   En zullen we ophouden met , Wij redden het samen, Samen sterker.
   Die propaganda verhalen hoor ik al de hele dag op tv in zo’n reclame spotje over corona.
   Ik kan het woord SAMEN niet meer horen. Alleen samen komen we er uit.
   We zullen het toch echt allemaal voor ons zelf moeten oplossen.
   Samen heeft nog nooit bestaan, alleen in je dromen. Mensen hebben niet zoveel met andere.

   • Ik laat de mensen ook maar doen, ben moe om hen te verwittigen en dan gaan ze toch om de spuit. Vandaag het eerste familielid van mij dus tja…gewoon hopeloos. Alle partijen doen mee, héél de wereld gelooft liever de leugenaars, zelfs als je het bewijs voor hun neus houdt dus tja…c’est fini pour moi..

 3. Als lezer moet ik toch dit verhaal ontkrachten. Dit verhaal klopt van geen kanten, en ik kan het weten want ik heb voor JnJ gewerkt om apparatuur te installeren en te testen. Overigens ben ik zelf ook zeer kritisch wat betreft welk vaccin dan ook, vooral omdat we het hier hebben over experimentele vaccins voor noodgebruik, maar je moet wel met een eerlijk verhaal komen, en niet komen met een verhaal van zie je nou wel, want dat maakt Frontnieuws ongeloofwaardig. Er zijn helemaal geen vaccins vermengd, en het betrof ook geen JnJ bedrijf. Zoals het hier gebracht wordt, is een verkeerde voorstelling van zaken. Destijds, om de vaccins sneller uit te kunnen rollen, is er in de VS een loonproducent aangewezen (door de VS regering) om het J&J vaccin te produceren. Deze loonproducent is ook aangewezen (door de VS regering) om het Astra Zeneca vaccin te produceren. Tijdens de controle kwam meteen aan het licht dat er per ongeluk een Astra Zeneca grondstof was gebruikt voor het JnJ vaccin, dus de specs klopten niet, en daarom werd de hele voorraad vernietigd.
  Dus dit bedrijf in de VS pastte geen seggregatie toe, hetgeen een must is in de pharmaceutische industrie: dat is een van de GMP regels. Het bedrijf in de VS is van onder tot boven geinspecteerd, het magazijn was niet overal schoon, en moest op last van de inspectie direct dicht, en alles wat geproduceerd was moest uiteraard worden vernietigd want onbruikbaar. Daarom is besloten de JnJ vaccins in Europa te produceren waarbij aan de strengste hygiëne regel wordt voldaan, geproduceerd door goed getrainde hoogopgeleide medewerkers, elk stapje in het process wordt gecontroleerd onder toezicht, goede documentatie, goed seggregatie van grondstoffen, tussenproducten en eindproducten, niets op aan te merken. Daarbij is het verplicht dat iedereen, ook contractors, meld zodra er klachten over een gebruikt product, hoe klein ook, binne 24 uur melden. Ik neem het op voor JnJ in deze. Overigens ben ik tegen elke vorm van verplichte vaccinatie, tegen lockdowns, tegen mondkapjes, tegen de Coronapas, tegen uitsluiting, verraden van mensen en het beroven van onze vrijheid vanwege het Corona-narratief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in