Amerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerden

4

De Amerikaanse spoedarts Richard Bartlett getuigde afgelopen week voor een commissie van de Senaat van Texas. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen zag bij mensen die het Corona-vaccin kregen.

De Amerikaanse arts Richard Bartlett getuigde afgelopen week voor een commissie van de Senaat van Texas. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen zag bij mensen die het Corona-vaccin kregen.

“Dat is een uitstekende vraag. Ik zie nu meer mensen op de eerste hulp komen met complicaties nadat ze het Corona-vaccin hebben gekregen. Nadat ze de injectie hebben gekregen, zijn ze twee weken kortademig, hebben ze voorbijgaande neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze beginnen in te zakken, ze zijn duizelig en ze hebben het gevoel dat ze bijna flauwvallen”, zegt Bartlett. ”

“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin”, benadrukt de arts. Bartlett zegt dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, dat “18-jarigen naar ons toe komen die perfect gezond waren voor de prik. Een man die al twee weken een piepende ademhaling had ten gevolge van de inenting, had ook verzorging nodig”.

Dr. Bartlett zegt dat hij geen bezoek meer had gehad van echte Corona patiënten in 48 uur tijdens zijn laatste dienst. “Het is een heel andere situatie geworden”, zegt hij.

  Sterke start voor Trump in de verkiezingen

Begin maart had de staat Texas alles heropend en waren alle Corona-maatregelen van tafel. Men zei dat ze nu niet meer nodig waren. Gevaccineerde burgers hoefden geen mondkapjes meer te dragen en alle bedrijven mochten weer open. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC had afgelopen week nieuwe mondkapjes-aanbevelingen voor de hele VS uitgegeven. Interessant is echter dat op dezelfde dag ook nieuwe mondkapjes-richtsnoeren voor gevaccineerden werden uitgevaardigd. Slechts enkele regels en omstandigheden vereisen nog het dragen van een masker, aldus de CDC, Het aantal Corona geïnfecteerde mensen blijft zelfs dalen. “De maatregelen zijn niet langer nodig”, zei gouverneur Abbott. Maar nu komen de gevaccineerden op de eerste hulp terecht.

CNN meldde half april al dat toen toch al 5.800 volledig gevaccineerde mensen met Covid besmet waren geraakt. Een groot aantal van hen werd ernstig ziek en 74 van hen stierven als gevolg daarvan. Zeven procent van degenen die na de volledige vaccinatie geïnfecteerd raakten, moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. De farmaceutische reuzen hebben er ook een speciale term voor bedacht, “doorbraakgevallen”.

Bij de cijfers van vóór de inentingscampagne mocht men er nooit op wijzen dat slechts een zeer klein deel van de bevolking aan covid sterft, en dan nog bijna alleen zeer oude mensen die reeds aan ernstige ziekten leden. “Elk leven telt!” was dan de slogan.

Nu mensen van het ‘vaccin’ ziek worden, ondanks inenting geïnfecteerd raken, ernstig ziek worden en sommigen er zelfs aan overlijden, wordt plotseling gezegd dat de voordelen opwegen tegen de nadelen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

Vorig artikelIsraël maakt redactiegebouw van de internationale mainstream media met de grond gelijk
Volgend artikelRechter aan Afrikanen: geef groepsverkrachting toe en voorkom gevangenisstraf – boete of of zes dagen gevangenisstraf voor het slachtoffer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

  Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in de afgelopen 25 jaar tienduizenden vaccins gezet. Ze is voorstander van vaccins, maar fel tegen het coronavaccin, als je het al een vaccin kunt noemen, zo zei ze vorige week tijdens een bijeenkomst met leden van de commissie van binnenlandse zaken van de Senaat van Texas.

  Ze wees erop dat kinderen 99,997 procent kans hebben om corona te overleven. Daarnaast verspreiden ze de ziekte niet, maar vormen ze een buffer, benadrukte Farella. Toch krijgen ze de prik. “Wat we onze kinderen op dit moment aandoen, is crimineel.”

  “Ze moeten in isolatie, ze moeten mondkapjes dragen – wat klinisch gezien gevaarlijk is – ze krijgen te horen dat ze opa, oma, papa en mama doden als ze corona mee naar huis nemen. Het is een verschrikkelijke situatie,” zei de kinderarts.

  Lees verder………………
  https://www.ninefornews.nl/menselijke-proefkonijnen-dieronderzoek-coronavaccins-werd-overgeslagen-omdat-de-dieren-doodgingen/

 2. Trut geeft 0 bewijs
  geeft 0 bronnen (zelfs als een andere senator er om vraagt)
  roept willekeurige nummers

  Deze vrouw heeft duidelijk wat geld gekregen om deze onzin te vertellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in