De doeltreffendheid van het Covid-19 “vaccin” blijft dalen, vooral bij de drievoudig geïnjecteerden die nu tot vijfmaal meer kans hebben om met de ziekte geïnfecteerd te worden dan de ongevaccineerden.

Uit de laatste cijfers van het Britse Health Security Agency blijkt dat de doeltreffendheid van de covid prik gedaald is tot min-391 procent bij de drievoudig ingespoten personen van 60-69 jaar. Voor de leeftijdsgroep van 30-59 jaar ligt de effectiviteit van de covid prik tussen min-298 procent en min-324 procent, schrijft Ethan Huff.

Alle andere leeftijdsgroepen zagen een vergelijkbare daling in de effectiviteit van de prikken, met als conclusie dat volledig gevaccineerde mensen ergens tussen de drie en vijf keer meer kans hebben dan ongevaccineerden om “positief” te testen op de Chinese griep.

Momenteel zijn de “gevallen” van de Wuhan ziekte het hoogste dat zij sinds ten minste het begin van het jaar geweest zijn, zo blijkt uit de gegevens. Uit de cijfers blijkt duidelijk dat de prikken niet alleen geen bescherming bieden tegen infectie, maar dat zij er in feite meer van lijken te veroorzaken.

“Uit de cijfers blijkt dat het aantal gevallen het hoogst is onder de drievoudig gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen,” meldt de Daily Exposé. “Maar niet een klein beetje, in plaats daarvan een miljoen mijl. En de kloof tussen de ongevaccineerden en de drievoudig gevaccineerden is met de maand groter geworden.”

“Deze cijfers wijzen er dus op dat de Covid-19 injecties de ontvangers een grotere kans geven om met Covid-19 geïnfecteerd te worden dan de ongevaccineerde bevolking.”

  Worden we de dood ingejaagd?

De mRNA-injecties van Pfizer zijn bij lange na niet voor 95 procent effectief: Hoe komt de onderneming aan dit cijfer?

Eén van de dingen waar de Exposé echt goed in is, is het extrapoleren van de gegevens om tussen de regels door te lezen, waardoor bijna altijd aan het licht komt dat de injecties het tegenovergestelde doen van wat men beweert dat ze doen.

In het geval van de mRNA (boodschapper RNA) injectie van Pfizer komt het nergens in de buurt van een effectiviteit van 95 procent, zoals het bedrijf op basis van zijn gegevens beweert.

“De doeltreffendheid van het vaccin was zo laag als min-391,43% bij 60-69-jarigen in week 13, dalend van min 114,8% in week 5,” verklaart de Exposé over hoe de gegevens uit de echte wereld de beweringen van Pfizer over de doeltreffendheid rechtstreeks tegenspreken.

“De meest verontrustende dalingen lijken hier bij de 60-69-jarigen en de 70-79-jarigen te zijn, want het lijkt erop dat zij tussen week 9 en week 13 van een klif zijn gevallen. Gelukkig lijkt de daling bij de 18-29-jarigen tussen week 9 en week 13 te zijn vertraagd, maar staat nog steeds op min-231,22% na min-29,8% in week 5 te zijn geweest.”

De gegevens zijn zo vernietigend dat het logisch is waarom het Britse Health Security Agency vanaf 1 april geen wekelijkse cijfers meer publiceert. Het haalt het narratief uit elkaar, en dat kunnen ze gewoon niet laten gebeuren.

“Ik heb onlangs van drie mensen die ik ken (volledig gevaccineerd) te horen gekregen dat ze nieuwe hartproblemen hebben,” schreef iemand die de Exposé leest.

  "Smoking Gun bewijs" toont aan dat Covid-prikken "ontworpen om te doden" zijn

“Geen van hen heeft er ook maar aan gedacht om het in verband te brengen met deze Covid-19 vaccins? Zelfs mijn zoon van 6 begrijpt de problemen en vroeg mij na aandachtig naar een reclame voor een geneesmiddel gekeken te hebben: “Papa, waarom wordt in de reclame uitgelegd hoe het geneesmiddel je kan doden?” Verbazingwekkende tijden waarin wij leven.”

Op Natural News waarschuwde een ander dat miljarden volledig geïnjecteerde mensen nu “de kiemen zijn geworden voor de volgende plandemie,” want zij zullen meer dan waarschijnlijk doen wat hun gezegd wordt en hun mouwen opstropen voor nog meer injecties.

“Hun doel is regeringen omver te werpen zoals zij de monarchieën omver geworpen hebben,” schreef deze persoon over de veroorzakers. “Zij denken echt dat zelfbestuur niet werkt.”

“Zelfbestuur zou wereldwijd werken met een minimale hoeveelheid onderwijs en hard genoeg handhaven van ernstige misstanden in een vroeg stadium. Maar nu zou men letterlijk elke laatste medicijnbaron, CEO, elke politicus die geld heeft aangenomen van multinationals, bijna alle hoofden van georganiseerde godsdiensten moeten arresteren en dwangarbeid laten verrichten.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIedereen is anti-oorlog totdat de oorlogspropaganda begint
Volgend artikelEen nucleaire oorlog riskeren voor een corrupt, steeds repressiever Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Valt het nu mij alleen op dat sommige personen (geïnjecteerde personen met meerdere spike proteïne bommen tot zich te hebben gehad) allemaal een gelijk “zacht” kuchje hebben dat hoorbaar is via het schrapen van de keel, maar dat er bij deze personen geen slijm meer aanwezig is/word aangemaakt om de stof/bacteriën/virussen af te voeren.

  • Rob, dat valt mij ook op. En hier en hier en daar hoor ik in mijn omgeving de vraag of dat misschien het gevolg is van de vaccinatie? Ik heb daarop even geen antwoorden meer. Ik wacht maar af.

 2. Als 100% 2X zoveel is, 200% 3X zoveel, 300% 4X zoveel, 400% 5X zoveel, dan moet 500% 6X zoveel zijn. Veel gemaakte foutjes bij percentages berekenen. Het is maar een weetje. Doe je er voordeel mee.

  • Hangt ervan af! Je kunt 100% vatbaar zijn, of 100% meer vatbaar zijn. Slechts die laatste is 200% of dubbel vatbaar.
   Dan is 100% niet 2x zoveel!

 3. Nou, dan direct maar wat hazmat suits bestellen. En genoeg eten voor een jaar om niet blootgesteld te raken in mijn bunker.
  Het zal toch niet echt zo erg worden? Dat lijkt mij heel erg.
  Al die gruwelverhalen.
  Weer een donkere winter! Nee, toch?

 4. Daarom worden kinderen die nog geen immuniteit opgebouwd hebben ook niet ziek!
  Niet het coronavirus, maar wel de verhoogde ontstekingreacties , immuunreacties maken ons ziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in