Honderden aanhangers van de Turkse “Grijze Wolven” gingen de straat op in de buitenwijken van Lyon in Frankrijk op zoek naar etnische Armeniërs. “Allahoe akbar!”, schreeuwden ze onder andere.

De rassenconflicten in Frankrijk duren voort.

Gisteren marcheerden de Turks-Islamitische “Grijze Wolven” door de buitenwijken van Lyon in het zuidoosten van Frankrijk om op zoek te gaan naar etnische Armeniërs.

Het gebeuren werd voorafgegaan door een gewelddadige ruzie met Armeniërs die een weg hadden geblokkeerd om hun steun te betuigen aan Armenië in de oorlog tegen Azerbeidzjan in de afgescheiden regio Nagorno-Karabach.

De Turken zouden daarbij zijn verslagen.

De Franse politie schrijft op Twitter dat 150 Turkse moslims deelnamen aan een “strafexpeditie op zoek naar Armeniërs” in Vienne ten zuiden van Lyon.

De Turken kwamen ook op de straten van Decines, een andere voorstad van de stad.

Volgens RT zouden de moslims “Allahoe akbar”, “Waar zijn de Armeniërs?” en “Fuck Armenia, fuck you”, hebben geschreeuwd.

Armenië en Turkije zijn al lange tijd vijanden, niet in de laatste plaats vanwege de Ottomaanse genocide op de Armeniërs in het begin van de 20e eeuw. Tegelijkertijd heeft Turkije lange tijd militaire en politieke steun verleend aan Azerbeidzjan, waarmee Armenië nu in oorlog is om Nagorno-Karabac.

Interne opstand tegen Marine Le Pen: "Te gematigd tegenover de islam"

Er zijn nog meer video’s van het evenement op Twitter.

Massamigratie is veel destructiever dan de Tweede Wereldoorlog

3 REACTIES

  1. Toch hetzelfde als nazies in een stad op zoek gaan naar Joden, al gillend; ” Juden ausradieren, Juden verrecke@ …Ik begrijp dat deze turkse einsatzgruppe politie tegenkwam. Die had ze moeten bekeuren wegens racisme, in casu anti-semitisme. Of geldt dat niet voor de Erdolf fanboys? Wel gek eigenlijk; zeg eens iets negatiefs over turken of andere booslims, dan is de wereld zu klein !! Grusse alle….

  2. Idd. Als de Fransen daadwerkelijk tegen islamisten waren…..grijze wolven administratie beslagnemen, leden zowel op straat als thuis arresteren, en met gezin uitzetten. Hebben ze Franspaspoort: intrekken. Erdogan rotzooi uit europa.

    Grijze wolven is een terroristische organisatie; ze mogen gearresteerd , veroordeeld en uitgezet worden. Doen.

  3. snap niet dat vele turken zo raccistisch zijn,kijk wie hen allemaal niet komt helpen met al die branden in turkije van wit tot geel,zwart bruin,wel/geen geloof,ik bedoel maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here