De normalisatie van DEATHVAX™ bijwerkingen bij kinderen gaat onverminderd door. Myocarditis bij kinderen leidt tot een sterk verkorte levensduur; in feite leven veel jonge mensen die deze aandoening “ontwikkelen” door “veilige en effectieve” biowapeninjecties met een langzame dood, gemiddeld 5 tot 10 jaar. Een vertraagd maar uiterst effectief eugenetica-programma, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

De bio-misdaden van vandaag tegen kinderen worden ons aangeboden door het New York-Presbyterian Hospital. Hun verdorven reclamespotje van 30 seconden heeft zoveel belangenconflicten en is zo misselijkmakend dat het moeilijk is om ernaar te kijken:

Maar er is hoop.

Met behulp van de extensie Return YouTube Dislike in je browser kan men het technocommunistische beleid van YouTube TheirTube omzeilen en de reactie van het publiek op de geplaatste inhoud echt beoordelen:

56 tegen 2,8k: dat is een zeer bemoedigende verhouding tussen upvote en downvote.

Terwijl ziekenhuizen sinds de “pandemie” rechtstreeks door de criminele regeringen gestimuleerd worden om steeds ergere doodsfabrieken te worden, dekken steeds meer medische instellingen zoals NewYork-Presbyterian zich steeds meer in en brengen verschillende berichten naar buiten die hun pedicide en genocide proberen te presenteren als een soort oplossing voor de problemen waarvan zij direct en indirect de oorzaak zijn.

Met andere woorden, ziekenhuizen spelen nu het dialectische spel, net zoals de One World Regering en hun afdelingen; namelijk: probleem (PSYOP-19), reactie (DEATHVAX™), oplossing (“behandelingen” meer doofpotten en vroegtijdige sterfgevallen).

De bovenstaande advertentie is echt een afschuwelijk voorbeeld van wat er tegen ons allemaal wordt gepleegd, vooral nu onze kinderen.

Maar volgens de bovenstaande verhouding tussen upvote en downvote heeft de meerderheid van ons hen nu door. En weten ze het, zoals blijkt uit de vrijgave van advertenties waarvan de ware receptie is onderdrukt door hun BigTech partners in crime omdat de tijd voor hen allemaal begint te dringen.

  Plotselinge sterfgevallen van vaccins komen nu zo vaak voor dat men er een SYNDROME-naam aan gegeven heeft: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)

Wij zijn aan het winnen.

Geef NIET toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDeskundigen waarschuwen dat energiecrisis kan leiden tot “permanente deïndustrialisatie” van Europa
Volgend artikelSchokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Jonge westerse kindjes worden ingespoten met die rotzooi zodat ze het volwassen worden niet meer halen. Tegelijkertijd stromen uit alle niet westerse landen de buitenlanders Europa binnen die totaal niet gevaccineerd zijn en dat ook nooit hoeven te doen.
  Deze werkwijze past dus perfect in de welbedoelde omvolking van Europa voor een complete volksvervanging.

 2. Tjonge jonge, het wordt nu dus normaal gemaakt dat een jong kind myocarditis heeft.
  Ik zou ook wel eens willen weten wat voor verdorven ouder zijn dochter aan zo’n filmpje laat meewerken.
  Mijn kind kregen ze niet.

  • idd triest, zeer triest, wellicht zijn ook zij gezwicht voor? we doen het voor een ander en het is iets goeds blablabla zo ook zovele hun Genjectie lieten zetten en vandaag de dag nog steeds mensen de laatste boosters willen zetten, want je doet het voor… ja voor wie eigenlijk. 😉

 3. Kijk eens naar

  Over het extra geld dat doktoren kregen van de pharma industrie; en specialistendie een b.v erbij hebben om gelden te ontvangen, die NIET werden opgegeven.

  (Frontnieuws: gebruik de embed-code van YT, in het delen-menu onderaan de video, niet de url-balk c/p, pas dan wordt de video zichtbaar in de commentaarsectie.)

  • Dat is super gecompliceerd voor een digibeet als ikke.

   Zoals je ziet aan de publicer: soms is er zelfs iemand met realiteitszin bij de NOS.
   Of iemand die furore wil maken….of ruzie heeft met D66

 4. Vergeet niet: net over de Duitse grens kregen huisartsen 1050 PER DAG alleen om reclame te maken voor vaccinatie; verpleegsters 50 euro om de moordprik te even.

  In de jaren dertig protesteerde ook geen enkele mof tegen 870.000 moorden door dokters en verpleegsters; denk je dat moraal iets is dat groeit???? Eerder iets dat verdwijnt; zie NL.

  P.s.: pas op met griep prik; daar kan ook van alles in zitten; en ook: ze werken niet.

 5. Maar ik ben wel van mening, dat degenen die hun kinderen de moordprik laten geven, nooit meer kinderen mogen krijgen, en ten minste 10 jaar dwang arbeid verdienen.

  Er is en was informatie genoeg; “wir haben es nicht gewusst” is geen excuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in