De sociale media zijn in rep en roer sinds een lid van het Europees Parlement een video plaatste van een hoorzitting waarin een directeur van Pfizer toegaf dat het bedrijf nooit heeft getest of zijn Covid mRNA-vaccin overdracht voorkomt voordat het werd goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, schrijft Michael Senger.

Hoewel het feit dat Covid mRNA-vaccins overdracht niet voorkomen, wat overduidelijk bleek uit de gegevens kort na hun toepassing, was deze mythe een primaire rechtvaardiging voor de vaccinpassen en een primaire oorzaak van het ongekende gif dat werd gelanceerd op degenen die Covid-vaccins weigerden gedurende 2021 en tot op de dag van vandaag.

Niet alleen oefenden overheden deze druk uit via beleid, maar in veel gevallen gebruikten politici en ambtenaren hun ambt om bewust de sociale stigmatisering van ongevaccineerden aan te wakkeren. Hier volgt een terugblik op het ongekende vitriool dat vanaf 2021 en daarna werd losgelaten op degenen die Covid-vaccins weigerden.

Regeringsfunctionarissen in veel rechtsgebieden stelden voor om niet-gevaccineerden meer te laten betalen voor gezondheidszorg.

In Victoria, Australië – waar de lockdowns langer duurden dan in misschien wel elke andere stad ter wereld – stelde een politicus voor om de ongevaccineerden helemaal uit het nationale gezondheidsstelsel te weren.

Een bijzonder verontrustend idee dat serieuze aanhang begon te krijgen onder het elitaire commentariaat was om ziekenhuizen de spoedeisende hulp als laatste te laten verlenen aan ongevaccineerden, of zelfs de gezondheidszorg volledig te ontzeggen aan ongevaccineerden – een duidelijke misdaad tegen de mensheid.

Een uitgesproken voorstander van het idee van triage van spoedeisende hulp ten nadele van ongevaccineerden was David Frum, hoofdredacteur van de Atlantic, het meest bekend om zijn uitgesproken steun voor de invasie van Irak. Toen zijn beruchte tweet over dit onderwerp tot veel ophef leidde, krabbelde Frum terug.

  Het IPCC Rapport & de Omslag van Covid naar Klimaat

Piers Morgan was het ermee eens dat ongevaccineerden geen spoedeisende hulp mochten krijgen.

Het is schokkend dat dit vreselijke idee om spoedeisende hulp te triëren op basis van vaccinatiestatus nog steeds wordt voorgesteld.

De demonisering van ongevaccineerden bleef natuurlijk niet beperkt tot de gezondheidszorg. Het verguizen van ongevaccineerden werd een soort liberale rage onder het elitaire commentariaat. Het Amerikaanse CDC betaalde zelfs scenarioschrijvers en komieken om Covid-vaccins te promoten, wat in sommige gevallen inhield dat ze werden betaald om de spot te drijven met ongevaccineerden.

In een vlaag van recidive naar het begin van de 20e eeuw introduceerden Oostenrijk en Duitsland het huiveringwekkende concept van ” lockdown voor ongevaccineerden”.


“Lockdown voor de ongevaccineerden” kreeg ook aanhang in de Engelstalige wereld.

De meeste landen, steden en staten in de westerse wereld voerden vaccinpassen in die hun eigen burgers moesten tonen om deel te nemen aan het dagelijkse leven. De Wereldgezondheidsorganisatie publiceerde een uitgebreid document over de invoering van een digitaal vaccinpas-systeem, inclusief een internationaal vaccinstatusregister en instructies over hoe iemands vaccinpas later kan worden ingetrokken.

Het meest dystopische van deze vaccinpas-systemen was in Litouwen, waar ongevaccineerden werden geweerd uit bijna alle openbare ruimten en werkgelegenheid buiten hun huis; de weinige winkels waar zij essentiële zaken konden kopen, moesten grote rode borden op hun deuren plaatsen om aan te geven dat ongevaccineerden aanwezig konden zijn.

En wie kan natuurlijk Justin Trudeau’s klassieke Führer-achtige tirade vergeten over het moeten delen van het openbaar vervoer met ongevaccineerden, ondanks overheidsdocumenten die later onthulden dat hij geen enkele wetenschappelijke onderbouwing had voor deze beweringen.

Zoals zo veel van de reactie op Covid waren deze vaccinpassen en de liberale rage van het stigmatiseren van ongevaccineerden onwetenschappelijk, ongehoord, ineffectief, totalitair, brutaal en dom.

  We kunnen deze oorlog winnen

Het was voor geen enkele regering realistisch om te verwachten dat iedereen zich zou laten vaccineren, zeker niet als het vaccin in kwestie een nieuwe, op genetica gebaseerde therapie betrof. Deze voorstellen om draconische ontberingen op te leggen aan weigeraars van Covid-vaccins zouden er dus onvermijdelijk toe leiden dat de staat draconische ontberingen oplegt aan een aanzienlijk deel van de bevolking.

Volgens epidemioloog Martin Kulldorff van Harvard, een van de meest geloofwaardige sprekers over dit onderwerp, hebben de Covid-vaccins waarschijnlijk voordelen opgeleverd voor ouderen en kwetsbaren, maar het blijft volkomen onduidelijk of Covid-vaccins überhaupt voordelen hebben opgeleverd voor gezonde volwassenen en vooral voor kinderen. In combinatie met de nog onbekende risico’s van de mRNA-technologie en de nu goed gedocumenteerde gevallen van overlijden en ernstig letsel als gevolg van deze vaccins, is het absoluut misselijkmakend dat regeringen over de hele wereld extreme druk hebben uitgeoefend op kinderen en gezonde volwassenen om deze vaccins te krijgen.

Dat sommige gezonde jonge mensen zeker werden gedwongen om een injectie te krijgen die leidde tot hun dood of ernstig letsel, terwijl uit de gegevens bleek dat de voordelen niet opwogen tegen de risico’s, is een gewetenloze tragedie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID, HIV, Vaccin en VAIDS – een uitlegVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOmgaan met nieuw ontwaakte anti-vaxxers
Volgend artikelEU-aanklager start strafrechtelijk onderzoek naar COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Echt te gek voor woorden geweest ,voor de ongeinjecteerden.als wij er goed over nadenken.ruzie met veel mensen.wij mochten nergens in of naartoe.kabinetten allemaal dood schieten.en zo snel mogelijk.deden alles voor geld.en namen zelf geen I jecties.en nu gaan de eerst geinjecteerden,nu net doen zo van ik twijfelde al.en had t al snel door?.nou krijg de tering .

 2. Ik snap die emoties van dood schieten wel, komt bij mij ook vaak bovendrijven.
  Maar we moeten en zijn beter dan dan dat.
  Wel vind ik dat iedereen die aan deze genocide agenda heeft meegewerkt uit deze maatschappij
  verwijderd moet worden. Ook moeten al hun bezittingen verbeurd worden verklaard en de opbrengst
  Moet ten goede komen van de slachtoffers of hun nabestaanden.
  Al ik weet niet hoeveel eeuwen wordt de mensheid geteisterd door dit soort machtsgeile psychopaten. Het is nu onze kans, voor iedereen, om deze z.g. 1% voorgoed te elimineren !

  • Dat is het voordeel van de social media. Je weet precies wie je hebben moet. Ik heb hun berichten opgeslagen. Van de mensen die mij dood scholden als ze hoorden dat ik ongeprikt wilde blijven. Nooit heb ik tegen iemand gezegd dat hij zich niet vaccineren laten moest.
   Iedereen moet zelf weten wat hij met zijn eigen lijf doet. Je hebt het recht om dood te gaan als je dat zelf beslist.
   Sorry ik heb een hersenbeschadiging dus weet niet of mijn zinsopbouw nog goed is.

 3. In ieder geval ,of dood laten gaan van honger of dorst.en anders levenslang tussen zwaar gedetineerden.maar dan ook levenslang.en dan net als in n dierentuin,dat iedereen er gratis langst kunnen lopen.

 4. Ik had gehoopt dat ze ongevaccineerden zouden weigeren want ik zou toch niet naar een ziekenhuis gaan waar ze je vervolgens vermoorden door verkeerde behandeling.

  Maar het zou dan wel betekenen dat gelukkig dan ook geen zorgverzekering kunnen verplichten.

  Ik ben helemaal geen anti vaxer maar heb gewoon voldoende gezond verstand om te weten dat je die gifspuit nooit moet nemen.

  Ik ben niet gevoelig voor regerings manipulatie.

  • Dat is al een probleem. Veel mensen krijgen al jaren lang geen zorg meer. Die zijn al opgegeven. Al kunnen ze best nog wat jaartjes mee. Met wat simpele zorg. Ze moeten wel de verplichte zorgpremie betalen. Dus ze betalen voor een ander die de zorg wel waard is.
   Wij van de laagste kaste zijn de melkkoetjes. Zodat de mensen ‘die ertoe doen’ wel geholpen kunnen worden. Dat zijn niet per se rijken maar dat zijn mensen met de goede contacten. Ik woon in mijn ouwe hut tussen de rijken die onze buurt hebben opgekocht. Er zijn er genoeg die geen hulp krijgen omdat ze de juiste contacten niet hebben, ondanks al hun geld toch te laag op de ladder staan.

 5. Piers Morgan is een plakkende strontlaag op een schoenzool. En met hem honderden andere ‘influencers’ die voor geld onwaarheden, leugens en bedrog hebben verkondigd over zaken waar ze geen enkele kennis van hadden. Hugo staat bij mij bovenaan de lijst. Die oerdomme ijdele klootzak kon eindelijk eens ongebreideld macht uitoefenen, mensen vernederen, bang maken en terroriseren. En hij genoot er van.
  Koopmans staat op twee, Van Dissel op drie, Bonten op vier, Pierik op vijf. En dan de hele trits twitteridioten, zoals bijv. een ‘Tim Olifant’, een zwakbegaafde schreeuwlelijk met pindabrein. Of de ‘wetenschapsjournalisten’, zoals corrupte imbeciel Keulemans en de pratende boterberg Asha. En natuurlijk de ‘media’; NPO, RTL, DPG, Mediahuis enz. De echte deskundigen de mond gesnoerd, nog steeds. De rekening krijgen ze allemaal nog gepresenteerd.

  • Hugo de Jonge genoot er zichtbaar van. Het was gewoon gênant om te zien.
   Wel interessant. Dat iemand zichzelf zo te kakken kan zetten terwijl hij het zelf niet eens doorheeft.
   Vreselijke kerel. Medelijden met zijn vrouwtje en kinders en andere familie. Het zal je broer maar zijn.
   Rutte kan ik niet meer zien. Ga uit mijn ogen. Maar toch staat de Jonge in weerzinwekkendheid nog boven hem. Die stuitend hitsende woorden van hem. Het overduidelijke gelieg. Maandenlang. Mijn God. Vent, waar is je zelfrespect gebleven!
   Het heeft ook iets ontzettend triests.

 6. Zoveel mensen schijnen te zijn vergeten dat er een QRcode nodig was om binnen te komen in horeca of musea etc. Die uitsluiting van een groep vergeet ik nooit meer en naar die bedrijven breng ik mijn geld ook niet meer.

  • Dat is ook gunstig geweest. Nog nooit zoveel geld overgehouden voor andere leuke dingen. Naar bios, bieb, sport, horeca en musea en met openbaar vervoer ga ik niet meer. Zal ook niet meer gebeuren. Geen zin meer in. Voor altijd ‘besmet’ gebied.
   Meters boeken gekocht en zit veel op internet. Elke dag een uitnodiging om ergens koffie te komen drinken. Vandaag bericht van de belasting dat er een fiks bedrag deze kant op komt. Dus mijn dag kan niet meer stuk.

 7. Maak de verplichte zorg- en ziekteverzekering vrijwillig, laat wie kiest voor ziekteverzekering betalen wat het kost zodat belastingen verlaagd kunnen worden en bied zorg aan wie het kan betalen. Terug naar normaal, de natuur haar beloop laten. Veel minder zwakkelingen in leven voor wie een nieuw banaal virusje “ernstig” is, een “pandemie”.
  Over de vaccins valt pas iets zinnigs te zeggen volgend jaar als de resultaten van de derde onderzoeksfase bekend worden en het volledige plaatje wordt pas duidelijk eind vierde onderzoeksfase. Ergens in 2030 of zo.

  • Het lijkt je een goed idee. Maar weet je wel hoeveel mensen er dood gingen in de tijd dat de natuur nog ongebreideld zijn gang ging? Ze stierven vroeger bij bosjes om de onnozelste dingen. Ontstoken kies dus hartproblemen, ingewandswormen, rochelendesnotlongen, een spijker in je voet, een krab of een beet van een kat, tbc van rauwe koeienmelk.
   Mogen alleen de rijken dan nog overleven?

 8. Zo is het .we werden door kabinet en alle geinjecteerden behandeld of wij stom en melaats waren.ik vergeet t ook nooit meer .maar vanuit t kabinet en klaus swap is t helemaal te gek.zelf niet geinjecteerd.en ons overal buitensluiten.heb u nog terug gedacht ,dat t virus s avonds na 21.00 te voorschijn kwam en we binnen moesten z’n.van mij een ding de jonge en z’n maats ,dood schieten en klar d’r mee

 9. Beste mensen, vanaf het begin van de covid ellende houd ik mij dagelijks bezig voor het gevolg voor de mensen die al deze ellende hebben veroorzaakt. Gaan ze straks ongestraft vrijuit? Ik hoor van onze FvD en overige rechtse politici stem ze weg. Ten eerste moet ik dat nog zien, ten tweede dan de gevolgen, volgens goed Nederlands Calvinistisch gebruik alles maar weer met de mantel der liefde toedekken? Dan weer wachten op de volgende linkse ingreep? Nu begrijp ik al langer hoe beter waarom er in Zuid Amerika (ik woon zelf op Curaçao) er zoveel van die linkse kabinetten vroeger voltallig tegen de muur werden gezet. De mensen wisten het hier al, komen deze rotzakken nooooit meer terug. Zie de geschiedenissen van Chili, Argentinië, Peru, Mexico en ga zo maar door.
  Ik hoor graag uw reacties?.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in