In dit artikel heb ik al het bewijs verzameld dat aantoont dat grafeenoxide, grafeenhydroxide en andere grafeenvarianten in feite door overheden en Big Pharma in mensen worden geïnjecteerd. Dit bewijs is al vele malen ontdekt en bevestigd door onafhankelijke onderzoeksteams, wetenschappers, Biotech klokkenluiders en de weinige ethische Journalisten die nog over zijn, schrijft Dr. Ariyana Love.

Er is een gezamenlijke inspanning van de door het farmaceutische kartel gefinancierde “factcheckers”, Big Tech platforms en mainstream media, om het bewijs te verbergen en de mensen die dit aan het licht brengen zwart te maken.

Als je het bewijs hier hebt doorgenomen, moet je actie ondernemen voor de veiligheid van jou en je dierbaren.

Bezorg alle oorlogsmisdadigers die deelnemen aan dit COVID-doodprikprogramma een kennisgeving van aansprakelijkheid voor de moorden die zij plegen.

De kennisgevingen zijn al opgesteld door juridische teams, dus waarom zouden we ze niet gebruiken en onze vijanden in de verdediging drukken. De misdadigers zullen worden herinnerd aan de processen van Neurenberg, en ervan in kennis worden gesteld dat zij voor het gerecht zullen worden gebracht. Zij moeten ophouden met het willens en wetens verplicht stellen van “vaccin” doodprikken en het afdwingen daarvan. Het bewijs voor het gevaar is duidelijk en er zijn sterfgevallen bewezen. Iedereen die deze dodelijke “vaccin” doodprikken” toedient of oplegt, doet dat zonder geïnformeerde toestemming.

Compilatie van bewijsmateriaal

Op 2 november onthulde een prominente professor aan de Universiteit van Almeria, Dr. Pablo Campra, zijn ontdekking van grafeen in meerdere Covid-19 “vaccin” flacons, met behulp van Micro-Raman spectroscopie. Het rapport van Dr. Campra van de Universiteit van Almeria toonde de ontdekking aan van grafeen en grafeenoxide in 8 monsters van verschillende “vaccin”-fabrikanten.

In reactie hierop heeft Dr. Andreas Noack een vernietigende video uitgebracht waarin hij commentaar geeft op het rapport van Dr. Campra. Dr. Noack is chemicus en ’s werelds toonaangevende expert op het gebied van actieve kool en GRAFEEN. Dr. Noack heeft zijn doctoraalscriptie gemaakt over hoe grafeenoxide kan worden omgezet in grafeenhydroxide.

De video is van cruciaal belang. Dr. Noack zei dat twee van de frequentiebanden die Dr. Campra detecteerde van grafeenhydroxide afkomstig waren. Grafeenhydroxide (GHO) is een monolaag van actieve koolstof, 50 nm lang en 0,1 nm dik (een atoomlaag dik). De injecties bevatten dus nano-scheermesjes van uitzonderlijke stabiliteit, die niet biologisch afbreekbaar zijn (een feit dat elke chemicus weet).

In feite versnijden en vernietigen deze nano-scheermesjes het hart, de hersenen en het cardiovasculaire systeem. De epitheelcellen worden ruw zodat er dingen aan blijven kleven. Hij zegt dat toxicologen ze met normale methoden niet in een petrischaaltje kunnen vinden omdat ze niet bewegen en ze verwachten niet dat ze scheermesjes van nanoformaat ontdekken. Bovendien is elke arts die ze injecteert met kennis van zaken, een moordenaar.

Grafeenhydroxide is een nieuw materiaal en toxicologen zijn er nog niet van op de hoogte. Daarom vallen mensen dood neer door deze dodelijke injecties, vooral atleten, legt Dr. Noack uit. Dit is een “zeer intelligent vergif”.

Wat nog gruwelijker is, is dat als je een autopsie uitvoert, je niets zult vinden. Dit stealth wapen is zelfs na de dood niet meer te traceren. De grafeenhydroxide nano-scheermesjes zorgen ervoor dat mensen inwendig doodbloeden.

“Zelfs als mensen niet meteen dood neervallen, snijdt het de bloedvaten beetje bij beetje open… ik kan als chemicus zeggen dat we absoluut zeker weten dat de grafeenhydroxide erin zit… als je dit in het bloed spuit, weet je als chemicus dat je een moordenaar bent.”

  Vraag naar "ongevaccineerd" sperma stijgt terwijl geboortecijfers blijven dalen

Dr. Noack werd enkele dagen na het bekendmaken van deze video vermoord.

Zijn vrouw maakte bekend dat het een brutale sluipaanval was.

Ze smeekt ons om de moed te hebben om te geloven en om NU te handelen om dit aan het licht te brengen! Ze zei dat haar man een lieve ziel is en dat hij dit voor ons deed, hij stierf voor ons allemaal.

Er zijn enkele geruchten verspreid om u af te leiden en te verwarren met betrekking tot zijn vermoedelijke moord en de mainstream media zwijgen altijd, maar hier is wat extra bewijs dat hij werd vermoord. Dr. Noack’s vrouw heeft een update vrijgegeven waarin ze zegt dat ze gelooft dat hij werd vermoord.

Regeringen injecteren nu al 5-jarigen met farmaceutische dodelijke injecties met grafeenhydroxide nano-scheermesjes. Deze technologie zal hun binnenste opensnijden en een gruwelijke, pijnlijke dood bezorgen aan onze kinderen!

Vorig jaar heeft de Oostenrijkse politie Dr. Noack’s deur ingetrapt en hem gearresteerd in een poging hem te beletten zijn mond open te doen. Het incident werd opgenomen op camera. Hij was duidelijk een doelwit.

Dr. Pablo Campra was de eerste die in juli 2021 met behulp van transmissie elektronen microscopie kon vaststellen dat het Pfizer serum grafeenoxideschilfers bevat. Zijn detectietechnieken omvatten ook infraroodspectroscopie gecombineerd met optische microscopie.

Voorafgaand aan Dr. Campra’s ontdekking, bracht een ander Spaans onderzoeksteam, genaamd La Quinta Columna, in juni hun ontdekking naar buiten, dat de COVID serums in al hun varianten, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, etc., een aanzienlijke dosis grafeenoxide nanodeeltjes bevatten, gerapporteerd door Global Research.

Dr. Ricardo Delgado een biostatisticus en oprichter van La Quinta Columna, ontdekte dat 99% van de Pfizer inhoud grafeenoxide is. Zijn team werd besmeurd door factcheckers die geen bewijs leverden voor hun lasterlijke beweringen.

In mijn artikel getiteld, “Graphene Oxide The Vector For Covid-19 Democide,” leg ik het chemische proces uit dat betrokken is bij het reduceren van grafeenoxide tot een helder vloeibaar serum door het zuurstofgehalte te verlagen. Door dit te doen, is gereduceerd grafeenoxide (RGO) dodelijker. Dus ja, het is wetenschappelijk mogelijk dat COVID serums 99% grafeenoxide kunnen zijn.

Dr. Delgado’s team heeft een wetenschappelijk rapport uitgebracht over hun optische en elektronen microscopie analyse waaruit blijkt dat er grafeenoxide is gevonden in vier “Covid-19 vaccins”. Orwell City bracht het nieuws in het Engels. Vervolgens heeft La Quinta Columna een tussentijds rapport aangevraagd bij de Universiteit van Almeria, getiteld: “DETECTION OF GRAPHENE IN AQUEOUS SUSPENSION SAMPLE“.

Het verslag van La Quinta Columna werd oorspronkelijk op 28 juni 2021 in het Spaans gepubliceerd.

“Het probleem is dat dit geen vaccin is, dit is een dosis grafeen aan een persoon.” – Dr. Ricardo Delgado

Whitney Webb deed een poging tot een lasterstuk over de ontdekking van La Quinta Columna en de Universiteit van Almeria, waarin ze de geloofwaardigheid van Dr. Ricardo Delgado direct aanviel zonder iets substantieels.

Onderzoeksjournalist Ramola D. en ikzelf hebben Whitney’s Webb leugens ontkracht.

Op 19 augustus vond een ander onderzoeksteam onder de naam “The Scientist Club” grafeen in 7 vooraanstaande Biotech serums met behulp van Optische Microscoop, Donkerveld Microscoop, UV absorptie en fluorescentie spectroscoop, Scanning Electron Microscopen, Transmissie Electron Microscoop, Energie Dispersieve Spectroscoop, Röntgen Diffractometer, en Nucleaire Magnetische Resonantie instrumenten om de morfologie en inhoud van de serums te verifiëren. Voor de hoogtechnologische metingen en de verzorging van het onderzoek werden alle controles geactiveerd en werden referentiemetingen verricht om gevalideerde resultaten te verkrijgen.

  Een bericht van Reiner Fuëllmich

Om voor de hand liggende redenen heeft The Scientist Club hun identiteit geheim gehouden. Zij analyseerden Pfizer, Moderna, Janssen en AstraZeneca en vonden een op koolstof gebaseerd substraat met ingebedde nanodeeltjes, grafeenschilfers en grafeenoxide.

Door wetenschappers in Japan werden niet-gedeclareerde metaalhoudende bestanddelen aangetroffen, waardoor de Japanse regering het gebruik van de serums van Moderna heeft stopgezet. Het Japanse ministerie meldde dat de gevonden deeltjes reageerden op magneten en daarom werd vermoed dat het om een metaalverontreiniging ging. Grafeen, grafeenoxide (GO) en gereduceerd grafeenoxide (RDO) hebben alle paramagnetische eigenschappen.

In september onthulde een Duits team vernietigend bewijs van “vaccin” verontreinigingen en autopsies die “vaccins” in verband brengen met sterfgevallen.

Dr. T. deed een oproep aan alle medische professionals in deze dringende aankondiging waarin zij medische professionals vraagt om magnetische fenomenen te rapporteren, omdat zij gelooft dat grafeenoxideschilfers verantwoordelijk zijn voor het “vaccin”-geïnduceerde magnetisme waarvan we internationaal getuige zijn geweest. Dr. Andrew Goldsworthy (gepensioneerd) van het Imperial College London heeft het mogelijke mechanisme hier uitgelegd.

Pfizer klokkenluider Karen Kingston onthulde in augustus, hoe grafeenoxide verborgen was onder een handelsgeheim en daarom niet werd vermeld in de patenten. Kingston legt echter uit dat het in feite het belangrijkste ingrediënt is in de Covid-19 serums.

Een andere hoofdwetenschapper van Pfizer heeft in november zijn boekje opengedaan, door interne emails te lekken op Stew Peter’s Show van topmanagers en wetenschappers van Pfizer die bespraken hoe ze voor het publiek zouden verbergen dat grafeenoxide in hun serums zit.

In april 2021 riep Health Canada anderhalf miljoen KN95 gezichtsmaskers terug die grafeen bevatten. Kinderen werden gedwongen deze maskers te dragen op Canadese scholen. Health Canada vergeleek het dragen ervan met het de hele dag inademen van asbest. Deze giftige maskers waren afkomstig van het Chinese Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd.

Dr. Robert Young gebruikte scan- en transmissie elektronen microscopie om grafeenoxide aan te tonen in vier Covid-19 handelsmerk serums, 11 september 2021.

Dr. Franc Zalewski vond ook grafeenoxide in het Pfizer-serum.

Dr. Antonietta Gatti deed een recent video interview over de giftigheid van grafeenoxide nanometaal deeltjes voor cellen. Ze heeft ze gevonden in de “vaccins”, PCR kits en gezichtsmaskers.

In haar baanbrekend rapport uit 2017 met Dr. Stefano Montanari, legt Dr. Antoinetta Gatti uit Nanopartikels in cellen vernietigen het aangeboren afweermechanisme van cellen en veroorzaken bloedklonters, dodelijke ontstekingen, trombi, en multi-orgaan falen door nanometaal deeltjes, die niet biologisch afbreekbaar zijn en inderdaad biopersistent. Zij kunnen zowel cellen binnendringen, DNA beschadigen, als door het bloed worden meegevoerd om zich met organisch materiaal te binden en in organen te stollen.

Een Slowaaks team analyseerde PCR-kit neusswabs met behulp van SD Biosensor, Abbott en Nadal in een ziekenhuislaboratorium van Bratislava. Het team ontdekte dat wanneer DARPA’s grafeenoxide hydrogels in contact komen met organische vloeistof (b.v. speeksel) zij binnen enkele minuten rechthoekige kristalstructuren beginnen te vormen. Deze groeien geleidelijk op een fractale manier. Een Duits onderzoeksteam filmde ook de kristallijne groei van de GO hydrogels.

Wetenschappelijke papers en octrooien

Verschillende wetenschappelijke papers tonen aan dat grafeenoxide wordt gebruikt in gentherapie als een steiger of platform voor de levering van mRNA in cellen door zijn hoge elektrische geleidbaarheid en vermogen om celmembranen te doordringen. De kristallijne netwerken vormen zich in de lichaamsvloeistof en vermenigvuldigen zich na injectie en in het serum zelf, zoals te zien is in deze video van het Pfizer-serum. Het ziet er zeker uit als nano-antennes met een hoge frequentie.

  20.595 DODEN 1,9 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Wetenschappers hebben een nieuwe manier ontwikkeld om koolstofnanobuisjes te maken aan het NanoScience Center van de universiteit van Jyväskylä, Finland, en aan de universiteit van Harvard, in de VS.

Grafeen maakte deel uit van het eerste menselijke-genoomproject dat in 2001 van start ging. mRNA-gentherapie Nanotech, waarbij grafeenoxide als vector wordt gebruikt, werkt op basis van CRISPR-technologie en is ontwikkeld door Pfizer, Moderna, en BioNTech, als behandeling voor zieke kankerpatiënten. Vanwege de cytotoxiciteit (celdood) in gezonde cellen en het feit dat alle dieren stierven in de dierproeven, werd de grafeenoxide nanotechnologie nooit goedgekeurd voor gebruik op mensen! Waarom wordt deze technologie nu gebruikt op gezonde mensen en op kinderen, die geen risico lopen op COVID?

Het zou voor iedereen nu toch wel duidelijk moeten zijn dat het farmaceutische kartel deze technologie wereldwijd gebruikt, in illegale proeven op mensen en probeert om hun giftige “vaccins” straffeloos aan iedereen op te dringen.

Nanografi produceert grafeenoxide nanobuisjes en intranasale vaccins voor Covid-19 serum aflevering.

Wetenschappers hebben al onderzoek gedaan naar de neus-tot-hersentranslocatie en cerebrale biologische afbraak door intra-neus-spray, met behulp van dunne grafeenoxide nanoschilfers. Vergist u zich niet, neusspray “vaccins” bevatten grafeenoxide nanodeeltjes.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, dan is hier een artikel van de main stream media, die probeert een neusspray met grafeenoxide “griepvaccin” te verkopen als een soort van beschermende interventie.

Dr. Chunhong Dong is hoofdauteur van een studie van het Instituut voor Biomedische Wetenschappen in China, waarin hij opschept,

“Deze studie geeft nieuwe inzichten in de ontwikkeling van hoogwaardige intranasale vaccinsystemen met tweedimensionale plaatvormige nanodeeltjes.”

Grafeenoxide is zorgvuldig ontworpen als een “hulpstof voor immunotherapie” en Polyethyleenglycol (PEG), een ander zeer giftig gif, wordt gebruikt als coatingpolymeer. PEG’s worden op grote schaal gebruikt als additieven in farmaceutica, cosmetica en voedsel. Maar PEG’s gaan gepaard met potentieel levensbedreigende overgevoeligheidsreacties, waaronder anafylaxie.

Dit is geen groot merk, maar ze vermelden wel “koolstofgrafeen geladen nanodeeltjes en microdeeltjes” in hun Sars-Cov2 octrooi-uitvinding.

Hier is een lijst van medische studies met collegiale toetsing over de toxiciteit van grafeenoxide en hoe het bloed stolt. Hoeveel meer bewijs heeft u nodig om te GELOVEN?

Dr. Armin Koroknay, Onderzoeksdirecteur van het Private Consultants and Research Institute van Zürich, analyseerde de effecten van COVID “vaccinatie” op het bloed.

Dr Armin Koroknay, Research Director and Private Consultant at the Research Institute of Zürich. Microscopy Analysis of the effects of “Vaccination” on Blood.

Dr. Bärbel Ghitalla en haar team legden verschillende merken onder een microscoop en vonden dingen die ze niet konden verklaren, maar die verklaard worden in de patenten van het “Covid-19 vaccin”.

Bent u nu een gelovige?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlles wat we voorspelden over de COVID pandemie komt uit
Volgend artikelPas op voor de Covid overlopers die uit het houtwerk kruipen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wat moeten we nog geloven?
    De waarheid wordt verketterd? Wat is nog de waarheid?
    Verdeel en heers is de enige waarheid, of moet je zeggen religie.

  2. Wat ik ervan opmaak is dat grafeenoxide niet alleen ons bloed dikker maakt, waardoor er kanker ontstaat. Maar dat het grafeenoxide met het grafeenhydroxide onze bloedbanen en organen vroeg of laat beschadigen c.q. doorsnijden, waardoor er inwendige bloedingen en/of stolsels ontstaan. De celwanden beschadigen, waardoor de cellen afsterven. Zo ook ons aangeboren immuniteit vernietigen. Kortom het is een langzame euthanasie spuit, die bij iedereen iets anders uitpakt. Bij elk persoon zal het eerst zijn zwakke punten in zijn lichaam gaan ontsteken/uitvallen.

    Omdat dit een gehele nieuwe manier is om mensen van binnenuit te slopen, zal niet iedere arts de schuldige oorzaak ervan terug vinden. Dus door de onwetendheid van de (autopsie) artsen, zal de veroorzakende boosdoener het “zogenaamde vaccin” vrijuit gaan. Nu het langzamerhand naar buiten komt druppelen, wordt het steeds lastiger voor de farmaceutische bedrijven om al deze wijsheden onder de pet te houden. Want alles staat of valt met deze kennis van zaken.

  3. “Ik heb nergens last van. Heb al een booster gehaald. Allemaal onzin. Je moet niet alles geloven. Ken jij iemand die dood is aan het vaccin?” Zeggen ze dan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in