So you could see your parents again. You sacrificed because… “We are all in this together.” But Now… We’ll have our first Mothers day without you.

Video via Theexpose.uk.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

  Aartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: "De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen"
Vorig artikelDe GREAT RESET: De lang geplande, hoog georganiseerde gecontroleerde afbraak van de post-moderne beschaving
Volgend artikelGoFundMe verbant vader wiens enige zoon overleed na Pfizer-prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Deze keer begrijp ik niet direct precies waar je heen wilt.
  Ik ben 81 jaar. Lang geleden heb ik in alle rust en vrede afscheid van mijn stervende ouders genomen. Het was goed. Anders dan op oude foto’s hoef ik hen niet terug te zien. Ik ga ervan uit dat zij andere levens leven zoals wij dat allen bij miljoenvoudige herhaling doen. Verder gaan we, steeds verder. Mooi.

 2. Meneer.
  Ik zie in de strekking van de video dat het meer een aanklacht is aan het on nodig wegrukken van nog jonge mensen, en het achterlaten van hun dierbaren, deze mensen zijn op brute wijze vermoord door een stel imbicielen, met hun (*&^)(*& prik .. Hier hebben we de jonge AKA graaf Prikkula .
  Kijk ik ben niet zo oud als U .
  Maar jaren geleden dat ik mijn moeder voor het laatst zag was ze compleet blauw in haar gezicht.
  Later hoorde ik dat ze was opgenomen met een dubbele longonsteking en binnen 3 uur is ze naar huis gegaan . Me Ouwe nooit meer gezien die is aan een hartaanval gegaan .
  Mischien hartvochtig maar ik heb alles ter kennisgeving aangenomen.
  En een mooi streven van U dat U weet (denkt) dat ze gelukkig zijn in de volgende wereld .
  Fijn Dat U dit aanhaalt . 😛
  Nu kan ik uitwijden over mijn gebrek enof gereguleerde emphatie .
  Ik wens U een fijne dag .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in