Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft een pleidooi gehouden om de “big business” van het oogsten van organen aan te pakken en heeft opgeroepen tot nauwlettend internationaal toezicht op deze illegale activiteiten in de gevechtszone van Oekraïne, schrijft Brian Shilhavy.

Moskou, 24 mei. /TASS/. De activiteiten van “orgaanoogsters” in de gevechtszone in Oekraïne vragen om nauwgezet internationaal toezicht en dringende maatregelen, zei Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, op woensdag.

Volgens haar is het illegaal oogsten van organen in Oekraïne een “geaccepteerd en bewezen feit”.

“Dit is een grote business in gewapende conflictgebieden, uiterst winstgevend voor degenen die het runnen,” zei de diplomaat. “Informatie over het oogsten van organen in Oekraïne verdient tegenwoordig aandacht en vereist dringende internationale inspanningen om toezicht te houden en relevante maatregelen te nemen,” voegde zij eraan toe.

“Het bestaan van deze verschrikkelijke bloedige business is onmogelijk zonder sponsoring op het hoogste regeringsniveau,” wees Zakharova erop.

Ze benadrukte dat “Oekraïne al verwikkeld is in schandalen in verband met illegale transplantatie lang voor de staatsgreep van 2014 en de gebeurtenissen die daarop volgden.”

“Sinds eind jaren ’90 zijn er berichten in de media dat Oekraïners met een laag inkomen gedwongen werden hun interne organen te verkopen om in hun levensonderhoud te voorzien en er was informatie over het illegaal oogsten van biologisch materiaal uit stervenden,” legde de diplomaat uit.

“Het begin van de vijandelijkheden in het oosten van het land heeft de situatie echter verergerd”, voegde ze eraan toe.

Volgens de woordvoerster hebben de autoriteiten van de Volksrepubliek Donetsk (DPR) informatie over Oekraïense nationalisten die illegaal biologisch materiaal oogsten uit krijgsgevangenen, lokale bewoners en gewonde Oekraïense soldaten.

Volgens bestaande gegevens worden in de actieve gevechtszone 20-30 mensen per dag geopereerd door de “orgaanoogsters”, van wie velen speciaal voor dit doel vanuit het buitenland naar Artjomovsk zijn gereisd. (Bron.)

  V.S. halen tarwe uit Oekraïne - Door oorlog verscheurd land gedoemd tot hongersnood

Haar pleidooi kwam op dezelfde dag dat het hoofd van Ruslands particuliere militaire Wagner Group, Evgeny Prigozhin, naar buiten trad en verklaarde dat zijn particuliere militaire troepen ongeveer 20.000 soldaten verloren tijdens de strijd om Artyomovsk, en dat de helft van deze doden afkomstig was van gevangenen die waren gerekruteerd uit Russische gevangenissen.

Het hoofd van de Russische Wagner Group, Evgeny Prigozhin, heeft onthuld dat zijn particuliere militaire bedrijf ongeveer 20.000 militairen heeft verloren tijdens de strijd om de strategische Donbass-stad Artyomovsk, ook bekend als Bakhmut.

Verder beweerde hij dat Kiev ongeveer 50.000 dodelijke slachtoffers had geleden tijdens wat wordt omschreven als de grootste strijd van de 21e eeuw tot nu toe.

In een dinsdag door de persdienst van Wagner gepubliceerd interview zei Prigozjin dat hij tijdens de langdurige strijd de gelederen van de onderneming had versterkt met 50.000 gevangenen uit Russische gevangenissen.

Zij kregen de kans om te vechten in plaats van hun straf uit te zitten. Hij voegde eraan toe dat er onder de doden een gelijke verdeling was tussen gevangenen en vrijwilligers, elk goed voor ongeveer 10.000 verliezen. (Bron.)

Oekraïne heeft een lange geschiedenis van deelname aan orgaanoogst en -handel, zelfs vóór de door de CIA geleide militaire staatsgreep in 2014. Men kan niet anders dan zich afvragen of de Wagner Group ook profiteert van het oogsten van organen, aangezien een enkele gevangene uit Rusland die sterft tijdens gevechten in Oekraïne honderdduizenden dollars waard kan zijn voor zijn organen.

In maart van dit jaar (2023) publiceerden wij een video van een Russische soldaat die verklaarde dat zij in Oekraïne een “babyfabriek” hadden gevonden waar jonge kinderen worden grootgebracht voor de pedofiele kinderbordelen, of vermoord om hun organen te oogsten en te verkopen op de zwarte markt.

Russische soldaten ontdekken “babyfabrieken” in Oekraïne waar jonge kinderen worden grootgebracht voor kinderseksbordelen en voor orgaanoogst

Hier is de video van de Russische soldaat met Engelse ondertiteling. Deze staat op ons Bitchute kanaal.

  Na wekenlang mislukt tegenoffensief slaan Oekraïense strijdkrachten NAVO-aanvalsstrategieën in de wind - stap komt nu VS zich steeds meer ergert aan Kievs tactiek en voortdurende eisen

De Russen zijn niet de enigen die deze afschuwelijke praktijk van handel in baby’s en jonge kinderen voor seks en vervolgens moord voor hun lichaamsdelen hebben gedocumenteerd.

Twee jaar geleden publiceerden wij de documentaire van de Poolse filmproducent Patryk Vega, genaamd “Eyes of the Devil.”

In deze documentaire kan Vega daadwerkelijk een van de kinderhandelaren interviewen die baby’s uit Polen en Oekraïne verhandelt naar kinderbordelen in Duitsland, waar de kinderen, meestal van ongeveer 5 tot 7 jaar oud, een paar jaar in de bordelen werken totdat hun kleine lichamen beginnen af te breken, en dan worden ze vermoord om hun organen te oogsten die worden verhandeld aan de rijken en machtigen. Zie:

Beroemde Poolse filmproducent maakt documentaire over de verkoop van baby’s voor seks en orgaanoogst – Als je het aankunt

Dit is geen gemakkelijke documentaire om naar te kijken, en ik was emotioneel verontrust toen ik ernaar keek, en ik heb dit onderwerp van kindersekshandel nu al bijna tien jaar lang behandeld.

En toch noemen velen in de westerse media, zelfs in de alternatieve media, dit “Russische propaganda” en “desinformatie”.

Het zijn echter de westerse media die al meer dan tien jaar melden dat het oogsten en verhandelen van organen in Oekraïne een zeer reëel en afschuwelijk probleem is, lang voordat de huidige oorlog begon.

14 jaar geleden publiceerde het European Centre for Law and Justice een artikel getiteld:

De zaak van de vermiste kinderen; Vermiste baby’s en lijken zonder organen voeden beschuldigingen van handel in lichaamsdelen in Oekraïne

In 2010 publiceerde The Jerusalem Post een artikel getiteld:

12 Israëliërs gearresteerd in Oekraïne voor orgaanhandel

Eerder deze maand (mei 2023) publiceerde ook Ynet News een bericht dat in Oekraïne geoogste organen vaak in Israël terechtkomen.

  Zweedse regering vertelt burgers om deze winter "dekenhutten van keukentafels" te bouwen om te voorkomen dat ze doodvriezen

Bloed smaad: Kremlin beweert dat door Oekraïne geoogste organen in Israël terechtkomen

Een Russische voormalige hoge ambtenaar stelde dat de oorlog in Oekraïne een zeer winstgevend slagveld werd voor “zwarte markt transplantologen”, in een rapport dat door verschillende Russische media werd opgepikt.

In een interview met de Russische krant Moskovskij Komsomolets beweerde Vladimir Ovchinsky, gepensioneerd generaal-majoor van politie en voormalig hoofd van het Russische Centraal Bureau van Interpol, dat de Oekraïense strijdkrachten menselijke organen krijgen geleverd die zijn geoogst van stervenden en gewonden in de oorlog, van nog levende mensen, zoals Russische krijgsgevangenen, en zelfs van Oekraïense burgers die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren.

Op de vraag waar de organen naartoe worden vervoerd, zei Ovchinsky: “De meest effectieve en succesvolle ‘werkplaatsen’ bevinden zich in vier landen – Turkije, India, Israël en Zuid-Korea.”

“Israël is ook een leider op het gebied van innovatieve medische technieken, die overal ter wereld worden gebruikt. De klinieken van dit land voeren met succes orgaantransplantaties uit.”

De voormalige adviseur van de minister van Binnenlandse Zaken van Rusland voegde ook toe dat grote hoeveelheden medische apparatuur, waaronder containers voor het vervoer van menselijke organen, sinds het begin van de Russische invasie naar Oekraïne zijn gestuurd. (Volledig artikel.)

World News Insider publiceerde eerder deze maand ook een artikel over dit onderwerp zoals dat in het verleden in de westerse media is behandeld:

Oekraïne’s duistere verleden: Een epidemie van mensenhandel en orgaanoogst

Oorlog is inderdaad zeer winstgevend voor de Globalisten, om allemaal verkeerde redenen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Stanford Universiteit zegt dat het slachten en oogsten van bloed en organen van kinderen volwassenen kan helpen “onsterfelijkheid” te bereikenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne vandaag – Kapitein doodt bataljonscommandant omdat hij hem opdracht gaf naar het front te gaan (en meer video’s 18+)
Volgend artikelDronebeelden tonen enorme verwoesting van Bakhmut
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Zouden die toeslagaffaire kinderen die verdwenen zijn, voor orgaanverkoop zijn gebruikt? Organen kun je alleen transplanten als de donor nog leeft. (Over deze uitspraak kun je zelf de waarheid vinden.)

  • Dat soort antwoorden zou je van die ouder(s) moeten krijgen. Dat die daar dan zelf als hellehonden
   achteraan gaan…..toch?
   Tot die tijd geloof ik er niet zoveel van.

   Je zou hier niet zoveel tijd in moeten steken. Al die toeslagen-ouders en hun advocaten hadden er al lang
   veel meer moeite in kunnen steken om veel meer Nederlanders aan hun zijde te krijgen.
   Tot zover dat alle 90% van de Nederlanders het werk zou neerleggen,…om antwoorden te krijgen.

   Een landelijke campagne met confronterende teksten en woorden, zoals ‘vind je het als showsjaal persoon niet belangrijk, dan ben je mede schuldig aan de doofpot’.

   • Jij hebt toch hopelijk meegekregen dat Pieter Omtzigt al jaren bezig is de informatie over de verdwenen kinderen, onder het mom van ’toeslagaffaire’ te verkrijgen! Resultaat nul !! En waarom? Omdat de Nederlandse regering informatie achterhoudt, verzwijgt en gewoon hierover niets wil loslaten. Mocht de waarheid boven water komen dan denk ik dat voor veel van deze politicus het doek valt. Ik ben bang dat je dan niet wilt weten wat er dan kan gebeuren onder de bevolking. Dit alles is zegt genoeg.

 2. Het feit dat dit niet met alle middelen wordt onderzocht, gestopt en bestraft wordt leert mij hoe ziek de wereld is. Eenieder die hieraan meewerkt of er niets tegen onderneemt is schuldig en ik wens deze figuren dan ook de meest ondenkbare helse pijn toe.

 3. Organen worden geoogst uit levende lichamen. De donor zal hersendood zijn verklaard maar het lichaam leeft, de bloedcirculatie moet actief zijn voor donororganen. Anders vergaan de organen. Laten we hopen op spoedige vrede.

 4. Orgaandonoren voor zieke kinderen en jongeren (onschuld) vind ik altijd helemaal mooi.
  Voor, en van volwassen altijd iets zeer bedenkelijks.
  Het ligt helemaal in de buurt van het andere geklooi met de natuur. Lichaamsverbouwingen, ivf-baby’s
  en draagmoeders.

  Beter oorzaken aanpakken.

 5. https://www.kla.tv/Orgaandonatie. BIG BUSINESS ….. LEUGENS EN BEDROG

  Is een hersendode mens daadwerkelijk dood? Ervaringsberichten van artsen laten twijfels opkomen. Nochtans wordt sterk aangedrongen voor orgaandonatie zowel op politiek als ook op medisch vlak.

  Medicijnen tegen het afstoten van nieuwe organen kosten enkele duizenden euro’s per jaar en per patiënt. Na de transplantatie zijn levenslange (!) medische controle, veelvuldig verblijf in het ziekenhuis en medicatie met veel bijwerkingen (zogenaamde immunosuppressieve medicijnen) noodzakelijk. De medicijnen, die enkele duizenden euro’s per maand kunnen kosten, schakelen het immuunsysteem uit zodat het lichaam het vreemde orgaan niet afstoot.

  • Dus komt het er in feite op neer dat een orgaantransplantatie een zinloze ingreep is die alleen maar geld in het laatje brengt….En de kwaliteit van leven nauwelijks verbetert zoals de meeste medische ingrepen.
   Al die mensen die nog niet eens weten dat zolang je dit niet expliciet hebt aangegeven je automatisch orgaandonor bent….pfff.

 6. wat moet men met AL die organen ed, – vroeger ging het hooguit om een nier-
  Zou denken er is een OVERSCHOT

  Of is het nu 3x is scheepsrecht ; 3x cashen.
  Daarna aan een “corona 🩺” vast blijven,
  Herinner mij een ‘tekort’ geval jaren terug ; was NIET *op voorraad !
  (Vrijwilliger, < 1 Jr dood weg geld 👋 )
  ‘Mogelijk* dient orgaanhandel ook een ander doel’ eten ze het op of zo, in deze tijd kun je alles verwachten.

 7. ik heb direct na de wet orgaandonatie mezelf afgemeld, want hersendood is niet dood!
  en stel je voor dat er een moslim met je onderdelen vandoor gaat, bbbrrrr… ze nemen maar een varkenshart

 8. Heb in 2021 begin Oekraïne treurnis.
  In Verborgen camera film opnames gezien
  Mensen die vluchten via zg veilige corridors, doodgeschoten werden
  Ook op gestapelde lijken , waar geen inhoud meer leek in te zitten in soort abattoir. – laatste was een levend kind die werd neergelegd .
  begin en eind gezien, werd misselijk bij het zien van de opnames.
  Opnames kwamen op mij echt over,
  – de clou is dus waar gaat het wel heen , als je komt voor iets en het is niet op voorraad
  Duidelijk is, dat ik niets wil , van graaigekken (Corona) idioten. 🩺🧑‍⚕️
  Prettig krakkemikkig is oké.

 9. Er kwamen zo’n 3 weken terug 4 donor ambulances bij het ziekenhuis vandaan 3 auto’s en een busje, ik zei tegen mijn man zie nu wel dat er een grote handel is en niet alleen in Mexico. Ik had nog nooit zo’n auto gezien en dan 4 tegelijk is wel een heel grote voorraad. Ik heb destijds gelezen dat ze je zonder verdoving ontdoen van je onderdelen en dat je hersenen de pijn wel registreren maar dat je niet kunt reageren een verschrikkelijke dood, dus de hele familie is geen donor en ik wil ook niets van een ander, als het mijn tijd is ga ik gewoon dood. No regrets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in