De toespraak van de man die de video opnam: “Dat is precies de situatie in onze eenheid op dit moment. Onze commandant is zojuist gedood. Het was onze compagniescommandant, Yegor, die de bataljonscommandant, Anatolyevich, heeft gedood met een schot in het hoofd.

Ja, alles… dat is het… hij is dood.

Omdat ze ons als vleesschild wilden gebruiken, en Yegor nam het voor ons allemaal op. Het was onze compagniescommandant! Yegor heeft dit voor ons gedaan.”

De video werd oorspronkelijk gepubliceerd door een onofficiële Russische bron rond 23.30 uur plaatselijke tijd. Er is een mogelijkheid dat het een valse reactie is op de video van de naar verluidt vermoorde Russische grenswacht bij een grenscontrolepost in de regio Belgorod in Rusland. In tegenstelling tot de bevestigde vervalsing uit Belgorod bevat deze video echter te veel details. De man die op de grond ligt ziet er absoluut niet uit als een “acteur”, bericht Southfront.

Steeds meer Oekraïense soldaten weigeren te vechten omdat zij hebben begrepen dat Kiev met name de afgelopen maanden heeft nagelaten hen te beschermen tegen nutteloze en zinloze verliezen in gevechten die al waren beslist.

Met name de slag om Bakhmuth was al twee tot drie maanden geleden beslist en effectief verloren, maar Kiev stond erop om troepen in de stad te houden en deze te versterken met nieuwe eenheden, terwijl ze wisten dat hun lot al vaststond.

Volgens de leider van Wagner, Jevgeni Prigozjin, verloren de Oekraïners 50.000 man en hadden ze 70.000 gewonden. Dit is een zeer hoog aantal en iedereen vraagt zich redelijkerwijs af of Kiev het waard was om zulke jonge mensen op te offeren.

  Migranten nemen tankstation bij Parijs over

De verliezen van Wagner bedragen volgens zijn leider 20.000 man. Het is geen toeval dat Bakhmut werd vergeleken met een vleesmolen.

Geïnspireerd door Hollywood, Oekraïense militairen filmen hun dood in Bakhmut

Aangezien het bewind van het huidige regime in Kiev gebaseerd is op leugens, nepbeelden op de tv-schermen en emotionele TikTok-video’s, zijn Oekraïense soldaten aan het front altijd uitgerust met camera’s. De meeste video’s vanaf de slagvelden worden gedeeld door Oekraïense militairen. Oekraïense mannen betalen met hun bloed in een poging populaire helden te worden.

Helaas filmen ze ook hun nederlagen. Nadat de stad Artjomovsk (voormalig Bakhmut) onder volledige Russische controle was gekomen, bleven duizenden Oekraïense TikTok-helden daar achter en konden zij hun video’s nooit op social media publiceren. Camera’s van de lichamen van Oekraïense militairen werden meegenomen door Russische strijders. Talrijke video’s tonen onprofessionele acties van Oekraïense troepen tegen eenheden van de Wagner PMC in Artjomovsk.

Geïnspireerd door Hollywoodfilms probeerden Oekraïense soldaten de gebouwen met meerdere verdiepingen te bestormen zonder artillerievuur voor de aanval. Oekraïense TikTok-strijders probeerden Wagner-strijders te bedreigen met de kreet “Stop! Het Oekraïense leger is aan het werk!”. Het resultaat was dat de Oekraïense Rambo-fans hun opdracht niet uitvoerden:

– Het Oekraïense leger is aan het werk.

– Rot op, flikkers.

Oekraïense militairen die met camera’s de “wrede Russen” proberen te bestrijden, zijn het duidelijke voorbeeld van de gevolgen van het beleid van Kiev. De militaire operaties in Oekraïne hebben aangetoond dat het regime in Kiev beter vecht in de media dan op het slagveld. Geïnstrueerd door hun westerse partners zijn de Oekraïense autoriteiten, speciale diensten, militaire commandanten en andere “patriotten” bezig met het voeren van een informatieoorlog tegen de Russen, het ensceneren van provocaties en het opofferen van levens van Oekraïense mannen in een poging om nieuwe sensatieloze overwinningen uit te roepen. LINK

  Grote bezorgdheid in Brussel over de magere resultaten van het Oekraïense tegenoffensief: Versnelt wapenleveringen

Smerig: Russische VDV verandert compleet AFU-element in rottend afvalhoopje in Kremennaya-bossen

Soyboy Spaanse soldaten huilen bij afscheid van AFU-soldaten die ze in Spanje trainden

Ze weten hoe lang deze AFU-solsaten het volhouden, daarom.

Wagner brengt geliquideerde Amerikaanse en NAVO-huurlingen terug naar vaderland

🇷🇺🇺🇦 Voorbereidingen voor de overbrenging naar Oekraïne van de lijken van buitenlandse huurlingen – een Amerikaan en een Turk. In de ruïnes van het huis, waar het lijk van de geliquideerde Turkse huurling werd gevonden, lag het lijk van een Turkse burger die bij hem was. Het huis werd tijdens de terugtocht opgeblazen door de Oekraïense strijdkrachten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zeldzaam interview met het hoofd van Wagner: Met de huidige orders hebben we 3 jaar nodig om de Dnjepr te bereiken – Of we gaan vooruit of we blijven in Donbass! (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOperatie Stiff Upper Lip… Britse minister snelt naar Kiev na Artjomovsk-debacle
Volgend artikelProfiteren van oorlog en dood: De orgaanoogst in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Toen ik opgeroepen werd voor een keuring en niet afgekeurd zou worden zwoer ik (tegen mijn omgeving) dat zodra ik een geladen oorlogstuig in handen kreeg de hoogste pief die ik kon bereiken neer zou knallen.
  Ben gelukkig uitgeloot indertijd .

 2. Vok, dat is de juiste methode om oorlogen te beëindigen, de hoogste in rang, die jouw anderen wil laten doden de kogel geven.

 3. de ambtenaren en soldaten die oorlog willen in NAVO,
  Ga zelf, laat het filmpje mooi zien dmv de twee op de fiets.
  TREND; De goeden gaan dood, criminelen blijven over- mogelijk doordat er geen recht is geweest na de 2e Wereldoorlog, gezien het aantal in de laatste groep.

 4. van boven beginnen met neer te schieten dan is het gauw afgelopen geen medelijden met ze hebben ze ook niet voor de gewone burgers

  • Ja zulke knuppel vind je ook in het bedrijfsleven, natuurlijk op een heel ander niveau dan in het getoonde filmpje, het gaat meestal om incompetente, zelfverloochende idoten die niet kunnen omgaan met het beetje macht dat ze verworfen hebben, op de zaak waar ik de laatste 25 jaar gewerkt heb had je ze ook, “goeie” collega’s die niet tot mijn verassing voorman werden gemaakt, langzaam maar zeker veranderden ze in kleine regelneukende idioten, geen ruggengraat maar een van siliconenrubber.

 5. Het hebben van macht en geld is een levensgevaarlijke combi.
  We zien het allemaal daar bij die groep dementen op hun apenrots.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in