Een drone heeft een video opgenomen die over de verwoeste stad Bakhmut (Artemovsk) vliegt. De video is geplaatst op het Telegramkanaal van RIA Novosti.

De video begint wanneer de drone over treinsporen vliegt. Vervolgens vliegt hij in de buurt van het reuzenrad en de kerk van Allerheiligen in het centrum van de stad. De beelden tonen duidelijk de omvang van de verwoestingen in de stad na maanden van hevige gevechten.

De strijd om Bakhmut (de Russische naam van de stad is Artemovsk) is een van de langste sinds het begin van de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne. Op 20 mei nam het particuliere militaire bedrijf Wagner de stad volledig onder controle. Eenheden van de Russische strijdkrachten bereiden zich voor op de verdediging van de stad nu het Oekraïense commando een grootschalig tegenoffensief plant.

Via Pravda.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dit is waarom Bakhmut de belangrijkste stad op aarde isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Macrons oproep tot Olympische wapenstilstand krijgt goud voor westers cynisme
Vorig artikelProfiteren van oorlog en dood: De orgaanoogst in Oekraïne
Volgend artikel“Vooringenomen” is een verkeerde term
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. vol verdriet kijk ik hier naar, dat de de westerse aliantie dit heeft laten gebeuren,…schaam mij diep, dat ik in een land woon waar die man zegt het is ook onze oorlog, weg met die viezeriken die ons vertegenwoordigen.
  hoop op snelle staakt het vuren Zelensky weg, op weg naar VREDE.
  mensen vergeten de waarheid komt altijd te laat bij de meerderheid.

  • Ja ik had liever gezien als het Den Haag was of Brussel of Londen of Berlijn of Parijs .
   Rutte en zijn aanhang zijn hier deels verantwoordelijk voor.
   Die Rutte en dat Lesbie geval van Defensie alle 2 een paal in de reet laten zakken .
   Waarom? omdat ze zoveel mensen hier de dood ingejaagd hebben , ik hoop dat ze opgejaagd worden .
   Wat een misselijk regering op een paar na ( Van Meijeren en nog een paar ).

 2. Vertel mij eens gezien deze beelden, wie heeft wat gewonnen, de stad is bevrijd van de nazi Oekraïense Soldaten en tegen welke prijs, de mensen die daar woonden zoude deze ook nog terug gaan naar deze verwoesting, ook al is het niet mijn stad of land, dit doet toch zeer omdit te zien, begrijp mij niet verkeerd de Russen hebben gelijk om deze zuivering door te zetten, eigenlijk kan de Oekraïense bevolking hiervoor het o zo mooie en democratische westen bedanken, en in het bijzonder de USA en VK en Nato, bedankt voor deze verwoesting. Straks karma voor het o zo mooie westen die o zo democratisch zijn.

  • Jeeuhh….en maar weer bouwen en opbouwen.
   Mensenslachtoffers? Wat dacht je van al dat verwoeste waar mensen hun hart en ziel en werk in hebben gestoken.

   Bedankt Nederlandse Anti-Rusland/Oekraine vlagje voerders, voor jullie ‘butterfly-effect’ bijdrage aan al die
   verwoesting.

   Bedankt, NOS/ANP, RTL, Mediahuis, DPG Groep….
   Bedankt burgemeesters en wethouders,
   Bedankt Provincie-Commissarissen van Koningshuis….
   Bedankt Eerste en Tweede Kamer-leden….
   Bedankt, Dumpert….
   Bedankt, Powned…
   Bedankt, Videre….
   Bedankt, kerken….
   Bedankt, ‘fienige’ babyboomers…..
   Bedankt, oorlogsmensen van Nederland…..

 3. Als ik naar deze beelden kijk, dan wordt ik heel verdrietig en ook heel boos.
  Verdrietig om al het menselijk leed dat achter deze kapotgeschoten panden gebeurd is en heel boos omdat het krankzinnige westen ( usa! En navo) EN de westerse regeringen die aangericht hebben. Ook heel boos op onze ???? Regering in Den Haag die aan deze waanzin volop meedoet.
  Het is niet ONZE en MIJN oorlog. Ik wil in vrede met de andere volkeren in de wereld leven.
  Streef verdomme naar vrede ipv deze WAANZIN!
  En al die waanzin om een paar machtgeile psychopaten te bevredigen naar nog meer dollars, nog meer macht. Krankzinnig.

 4. Rotterdam is nog nooit zoooo gebombardeerd geweest als dit, vandaar dat je nog zo veel oude panden van voor de 2e wereldoorlog overend ziet staan. Rotterdam moet je verschrikkelijk erg zielig vinden, maar Artemovsk ach das ver van je bed, geen Nederland en niet aanstellen het valt toch wel mee, of niet? Maar natuurlijk zijn we het daar over eens. Zo dat kunnen we dan ook weer doofpotten.

 5. Dood en verderf,niets meer overeind en dit alles gedoneerd door rutte en consorten met Uw belastingeld.
  Laat dat maar eens goed inzinken!!

 6. Dat de de westerse alliantie dit heeft laten gebeuren?????

  Guusje Guusje………..deze “westerse alliantie” is al sinds de WW2 bezig met het “laten gebeuren” van dit soort vreselijke gebeurtenissen over de hele wereld heen. Deze “westerse alliantie” heeft miljoenen onschuldige burgerslachtoffers wereldwijd op hun naam staan. Deze “westerse alliantie” heeft zich nooit hoeven te verantwoorden voor al hun oorlogsmisdaden wat ze begaan hebben. Nederland is onderdeel van deze “westerse alliantie” en de meesten hier in dit door buitenlandse “asielzoekers” volstromend landje, neemt zich niet eens de moeite om de ogen open te doen o te zien van wat er zich “werkelijk” afspeelt. 80% is en blijft “SLAAPSCHAAP”.

  • Precies @Gary, die 80% blijvende slaapschapen sleuren ons mee de diepte in, omdat ze te stom en te gemakzuchtig zijn.
   Lazen ze zich maar eens een heel klein beetje in, maar nee alleen dat al kost teveel moeite.
   Netflix, vakantie en voetbal..dat is hun leven tot het moment waarop ze zich met zijn allen als lemmingen de afgrond instorten.

   Mijn zegen hebben ze.
   Hallelujah🙏

 7. Bedankt Amerika voor het vernietigen van weer 1 stad, daar zijn jullie de afgelopen jaren goed in geworden. Dood en verderf aanrichten voor macht en geld. Maar het einde naderd snel door de val van de dollar. Hopelijk pakken de wakkere Amerikanen het land weer op en maken er er weer wat moois van, zonder de corrupte bende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in