Westerse mogendheden moeten zich voorbereiden op “slecht nieuws” over wat er werkelijk gebeurt in Oekraïne, volgens NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg, die suggereerde dat de westerse media het publiek hebben misleid om ervoor te zorgen dat zij de enorme hulppakketten van hun regering voor het Zelensky regime blijven steunen, schrijft Thepeoplesvoice.

Stoltenberg sprak in de nasleep van het rampzalige “tegenoffensief” van Kiev tegen de Russische troepen en temidden van groeiende zorgen over het vermogen van Oekraïne om de strijd tegen het veel grotere Russische leger voort te zetten.

Terwijl de mainstream media de realiteit van de situatie erkennen, wordt er in de machtshallen in het Westen steeds meer gefluisterd over de vooruitzichten van Oekraïne om Rusland op afstand te houden na het einde van dit jaar.

Stoltenberg vertelde de Duitse omroep ARD dat het Westen “voorbereid moet zijn op slecht nieuws,” zonder uit te weiden over de details van wat mensen kunnen verwachten te ontdekken.

Breitbart bericht: De opmerkingen van de Noorse politicus kwamen op het moment dat het Kremlin aankondigde dat president Vladimir Poetin de opdracht had gegeven om 170.000 extra troepen toe te voegen aan de Russische strijdkrachten, in een beweging die de totale sterkte van het leger op meer dan 1,3 miljoen zou brengen.

Vorige maand kwamen er berichten uit Washington dat Amerikaanse functionarissen in stilte druk zijn gaan uitoefenen op Kiev om met Moskou aan de onderhandelingstafel te gaan zitten, omdat ze zich zorgen maakten over de mogelijkheid om meer manschappen in te zetten in de strijd. Een niet nader genoemde Amerikaanse defensiefunctionaris vertelde NBC News dat “mankracht op dit moment bovenaan de zorgenlijst van de regering staat,” waarbij hij opmerkte dat verdere gewapende zendingen irrelevant zouden zijn als Oekraïne “geen competente strijdkrachten heeft om ze te gebruiken.”

  L'Entente is een bittere pil voor het Westen

Ondanks deze gerapporteerde zorgen blijft president Biden lobbyen bij het Congres om miljarden extra militaire hulp te geven aan Oekraïne, waarbij het Witte Huis waarschuwt dat de Amerikaanse financiering voor de proxy-oorlog tegen het einde van het jaar kan zijn opgedroogd. Biden is momenteel op zoek naar 61 miljard dollar aan extra hulp voor Oekraïne, maar er is een groeiende oppositie onder Republikeinen in het Huis om het conflict te financieren omdat het Amerikaanse publiek steeds meer oorlogsmoe wordt.

President Zelensky van zijn kant uitte steeds vaker zijn frustraties en zei vorige week dat hij “niet tevreden” was met de hoeveelheid wapens die de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten aan zijn land doneerden. De Oekraïense president heeft ook geklaagd dat het conflict tussen Israël en de Hamas-terroristen de aandacht heeft afgeleid van de oorlog in zijn land.

Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg drong er bij de Europese mogendheden op aan om de productie van munitie op te voeren en meer samen te werken: “We zijn niet in staat om zo nauw samen te werken als we zouden moeten.”

Hoewel hij “slecht nieuws” verwacht in de komende maanden van de oorlog, zei Stoltenberg dat het Westen niet moet terugdeinzen voor de strijd, en waarschuwde dat een overwinning voor Rusland in Oekraïne een bedreiging kan vormen voor NAVO-bondgenoten in Europa.

“We moeten Oekraïne steunen in zowel goede als slechte tijden,” zei hij en voegde eraan toe: “Hoe meer we Oekraïne steunen, hoe sneller de oorlog zal eindigen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Stoltenberg in de ether, laten we de “uh’s” tellenVolg Frontnieuws op Telegram

  O, het drama! O, al die Russische gadgets!

Lees meer over:

Vorig artikelDe oorlog in Oekraïne is voorbij
Volgend artikelDe versnelling van het ontwaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

 1. Rusland is en zal geen bedreiging zijn voor NAVO-Bondgenoten.
  De NAVO is een bedreiging voor Rusland. En dat is het waar de oorlog in Oekraine begon.

   • Precies maar velen zijn dit al lang weer vergeten en totaal gehersenspoeld door de westerse media…ik denk maar zo: de voorspellende zonnestorm wat de elektrische tijd lam legt mag van mij nu beginnen zodat de volgzame kijkers uit hun hypnose ontwaken en dan zal de oorlog wel eens binnen een paar dagen klaar kunnen zijn.

 2. Tip voor Stollenberg. Streef verdomme naar vrede ipv dat eeuwige krankzinnige pang pang. En dat laatste alleen maar om de bankiers een goed dividend uit de oorlogstroep industrie te laten opstrijken ten koste van honderdduizenden slachtoffers.
  Wat Napoleon, Hitler niet gelukt is, gaat ook USA/ Navo kliek nooit lukken. Vecht niet met de Russische beer, maar zoek samenwerking, drijf handel.
  Maar ja, die gas-, olievoorraden, de vele grondstoffen. Die lokken zo ontzettend om die in te pikken en de miljardairs nog meer dollars en nog meer macht te geven.
  Het smerige spel, overheersen, leegplunderen en in chaos achterlaten, van usa / westen is over. Kijk maar wat er in de wereld gebeurt. Veel landen keren zich af van usa / westen. Ze zijn die politiek ZAT.

  • JAN, Die nazi,s Stollenberg vertrekt zo snel met zijn broek op de knieën en een mannen tampon in zijn geurgaatje dat het drek er niet uitlopen kan Die ongedierte wat een lafbek blijkt te zijn al hij de BEER tegenkomt Maar dan is het weer feest in oeki land voor de russen zijn ze weer aan het oefenen en prijs schieten En de oeki zullen het nooit overleven Zoals ik al zeg DE BEER GAAT TE KEER oekis in papieren gevouwen vliegtuigjes en hun speelgoed tankjes die dicht gelast zijn Die stollenberg zal het allemaal mee maken Hij heeft niets in te brengen tegen de beer De diversiteit is het sterke en krachtig leger ter wereld Geen leger die tegen de russen kan winnen zo als die oeki zullen allemaal met een natte bevlekte broek er snel vandoor gaan!!!!!!!

 3. Ieder land heeft zijn voor- en nadelen. In Rusland kan het 50 graden koud zijn, in sommige landen 50 graden warm. Wij zouden in die omstandigheden weinig gedijen. Door vakantie kennen we nog niet altijd de cultuur. Maar we zijn gewend aan zo veel mogelijk vakantie, en onze observatie lijdt eronder. Overal hetzelfde ideaal, romantiek verkeerd, en geïnterpreteerd. Het verraad van al die liefdesdrama’s was niet bedoeld ter imitatie, en om het egoïsme te vergroten. We kunnen zelfs in Europa de verschillen cultureel niet onder dezelfde noemer brengen zonder schade te doen aan het geweten van die landen. Zelfs bij vertalingen merk je dat bepaalde inhoud ergens anders nauwelijks bestaat. Er zijn grote en kleine landen, kleine zijn democratischer. De oorlog ligt in het verlengde van competitie op kleine schaal, de specialiteit van het Westen.

 4. Komt over alsof ze bang zijn te veel lbgtuxy manschappen te verliezen om de rest van wereld te knechten.
  Laat Rusland ze dan maar op maken.

 5. ……..“We moeten Oekraïne steunen in zowel goede als slechte tijden,” zei hij en voegde eraan toe: “Hoe meer we Oekraïne steunen, hoe sneller de oorlog zal eindigen.”…………..
  We moeten Ukraine dus steunen door geen geld of wapens meer te sturen en om zo gauw mogelijk te kapituleren, dan is
  is er snel vrede in het land

 6. Goed voor de media. Krijgen heerlijk op hun donder.
  Laten zich het nieuws voorschrijven en als het misloopt mogen ze als kop van Jut fungeren. Prachtig.
  Staat ze mss ook met C. te verwachten.

 7. ik weet zeker dat zij bang zij de navo alleen maar transgenders en geen maand verband meer dat is zeer ernstig voor de zieltjes de russen gaan door tot polen want anders krijg je later weer dat gezeik ga door rusland pak die navo maar aan Stollenberg voor op zijn oorlog he

 8. NAVO-chef waarschuwt Westen zich voor te bereiden op “slecht nieuws” over realiteit in Oekraïne

  Het slechte nieuws is dat Europa failliet is gemaakt door de joden die het voor het vertellen hebben in Amerika, de broekriem aantrekken is het minst slechte dat de burgers gaat overkomen, maar denk vooral aan degen die schulden hebben bij de banken, hypotheken ect, deze zijn nu eigendom van de staat. en worden prik ready gemaakt.

 9. Hoewel hij “slecht nieuws” verwacht in de komende maanden van de oorlog, zei Stoltenberg dat het Westen niet moet terugdeinzen voor de strijd, en waarschuwde dat een overwinning voor Rusland in Oekraïne een bedreiging kan vormen voor NAVO-bondgenoten in Europa.
  ….
  Stoltenberg, flikker op zeikstengel..
  Met het westen bedoel je het klootjesvolk dat de wapens op kan pakken om de belangen van het elitaire crapule te verdedigen.
  En daarna nog kapitalen uitgeven aan warmte, warmtepompen koolstofbelasting en wat nog meer.
  Of kapitalen betalen aan erfbelasting, stelletje smerige dieven met stropdas.
  Er is geen rem meer op de hebzucht met jullie naieve privatisering.
  Jullie hebben het verkloot met het creeren van jullie mondiale supermarkt.
  Nog geen vinger steek ik uit nu jullie in het nauw gedreven worden door hen die er genoeg van hebben.

  • Dan december 6, 2023 Bij 12:03

   “Er is geen rem meer op de hebzucht met jullie naieve privatisering”

   Klopt Dan ze hebben het tot kunst verheven, kijk om je heen overal hebzuchtige mensen, trots zijn op hun dure huizen, 2 of meer auto’s voor de deur, de ene na de andere verbouwing aan het huis dat feitelijk eigendom van de bank is, o ja uitbundige kerstverlichting alsof het de laatste kerstviering van de 21e eeuw is, misschien klopt het laatste wel n.m.m.

 10. Rusland verslaan ?
  Do not poke the BEAR.
  En dan zijn er nog die 6000 kernwapens die Rusland op de heeft.
  What were they thinking……….

 11. Rusland verslaan ?
  Do not poke the BEAR.
  En dan zijn er nog die 6000 kernwapens die Rusland op de achterhand heeft.
  What were they thinking……….

  • Je kan ze ook naar het front sturen en zelf tegen de Beer gaan vechten! Het is toch ook hun oorlog? Dan hoor je in de voorste gelederen te zijn! En niet laf op je pluche stoel te blijven zitten en onschuldige mensen de oorlog in te sturen! Lafbekken!

  • Je kan ze ook naar het front sturen en zelf tegen de Beer gaan vechten! Het is toch ook hun oorlog? Dan hoor je in de voorste gelederen te zijn! En niet laf op je pluche stoel te blijven zitten en onschuldige mensen de oorlog in te sturen! Lafbekken!

 12. Doctor in de Militaire Wetenschappen Konstantin Sivkov gaf commentaar op de voortdurende militarisering van Europa en in het bijzonder Duitsland, dat rekent op het herstel van zijn voormalige militaire macht, en hoe gevaarlijk dit is voor Rusland.

  “Om militaire reuzen zoals de Verenigde Staten en Rusland te worden, heeft Europa nog een heel lange weg te gaan. Natuurlijk zal Rusland hier niet rustig naar kijken. Europa en Duitsland kunnen geen echte doelen stellen voor de militaire vernietiging van Rusland. Een dergelijke taak zou neerkomen op zelfmoord.”
  legt de doctor in de militaire wetenschappen uit.
  Hij benadrukt dat Europa vanuit het oogpunt van een nucleaire oorlog een zeer kwetsbaar doelwit is. Het gebied is erg klein en de bevolkingsdichtheid is er erg hoog.

  “In een nucleaire oorlog zijn slechts twee factoren van belang: het gebied van het doelwit en het aantal kernkoppen dat voor de aanval wordt toegewezen. Duitsland wordt, vanuit het oogpunt van kwetsbaarheid als gevolg van kernwapens, absoluut niet beschermd. Slechts één kernonderzeeër van de Russische marine in één salvo zal Duitsland als land en de Duitsers als volk volledig vernietigen. En dit duurt slechts 15-20 minuten. Daarom is de Duitse verwachting van “Guderian-tanks in een nieuwe editie” die naar Moskou zullen gaan absoluut hopeloos. Duitsland zal razendsnel vernietigd worden, zelfs als het in een grensgevecht enige schade probeert toe te brengen aan de Russische troepen.”

  Sivkov vervolgt.

  Tegelijkertijd legde hij uit waarom Europa en Duitsland militarisering nodig hebben. Feit is dat, volgens Sivkov, Oekraïne, als een militaire stormram tegen Rusland, instortte. Het Westen moet een tweede aanvalsfase ondernemen, die zorgvuldiger zal worden voorbereid. Hij zal proberen niet tot een kernoorlog te leiden, maar Rusland een dergelijke nederlaag toebrengen die gunstige omstandigheden zou scheppen voor de val van de macht van Vladimir Poetin in de Russische Federatie.

  “Tegenwoordig behoort de unipolaire wereld tot het verleden en binnenkort zullen er verschillende beschavingen bestaan op het gebied van gelijke rechten. Voor het Westen, dat gewend is te domineren en te beroven, staat dit gelijk aan de dood. Westerse landen worden geconfronteerd met ernstige sociaal-politieke omwentelingen. Onder deze omstandigheden heeft het Westen maar één kans om zichzelf te redden: de controle over Rusland overnemen. “Niet om te verpletteren, maar om de controle over te nemen, het nucleaire potentieel van de Russische Federatie en de Verenigde Staten te consolideren en hun wil aan alle anderen te dicteren.”
  legt de deskundige uit.

  Om dit te doen, benadrukt Sivkov, moet het Westen nieuwe krachten inzetten voor de tweede confrontatie met Rusland.

  “En de Oekraïners zijn klaar. Ze hebben geen personeel, geen uitrusting, geen moreel. De Polen en de Baltische staten zullen in het eerste echelon als kanonnenvoer gaan, maar de Duitsers zijn nodig als slagkracht.”
  zegt de deskundige.

  Daarom proberen ze nu van de Bundeswehr een serieuze militaire macht te maken. Het Westen hoopt met deze krachten een of twee Russische legers op het grondgebied van Oekraïne te kunnen verslaan, waardoor Rusland te schande wordt gemaakt, er interne sociaal-politieke onrust in het land ontstaat en de huidige regering omver wordt geworpen, maar het conflict zal in geen geval leiden tot het gebruik van strategische middelen. atoomwapens.

  Eerder werd gemeld dat het Westen zich voorbereidt op de onvermijdelijke nederlaag van Kiev.

 13. Navo,VN,europarlement,NGO’s,alles opdoeken ze hebben alons geld verteerd en zichzelf gespekt,als zij er niet waren hadden wij nu geen miserie

 14. Hopelijk maken ze van Kiev eerst een parkeerplaats en dan praten over de overgave van nazi Oekraïne en de Navo en alies, doet Rusland dit niet dan zijn we in een paar jaar weer op het zelfde punt( al zullen veel gevaccineerden dit niet meer mee maken…….yes, ook nog wat goed nieuws) en begint de ellende van het westen weer opnieuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in