Professor die in 2010 voorspelde dat er in 2020 “chaos” zou heersen, zegt dat er een burgeroorlog zal uitbreken

0

Net als je denkt dat 2020 inmiddels met genoeg problemen is gevuld, gebeuren er meer situaties. Deze week hebben we al een nieuwe toename van Covid-19 gezien, die het aantal dagelijkse gevallen op het hoogste niveau heeft gebracht dat we tot nu toe hebben gezien, een wereldwijde economie die om ons heen implodeert, burgerlijke onrust in Amerikaanse steden, van kust tot kust, maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland en gigantische zwermen sprinkhanen die landerijen helemaal van Oost-Afrika tot delen van India wegvagen. Helaas hebben we nu nog een factor toe te voegen aan deze groeiende lijst.

De wetenschapper die in 2010 voorspelde dat er in 2020 “chaos” zou heersen, zegt dat een burgeroorlog als volgende komt.

Frankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen

  Black Lies Matter, deel 2
Vorig artikel60% van de EU-burgers heeft geen vertrouwen in de gevestigde mainstream partijen
Volgend artikelOp open straat: zwarte man die een Engelse politieagente aanrandt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in