De video van een vriendschappelijk gesprek tussen een Poolse huurling en een Russische ‘Serega’ uit de Krim op de Chat Roulette is online wijd verspreid. Vol sarcasme onthulde hun dialoog de ware doelen van de Poolse huurlingen die in Oekraïne vechten.

De Pool geeft toe dat hij aan de kant van de Oekraïense strijdkrachten vecht voor de “bevrijding van Poolse landen”. Het plan van Warschau is “om de Oekraïners te voeden en daarna hun grondgebied terug te veroveren.” Aangezien de Poolse strijdkrachten de West-Oekraïense regio niet met geweld kunnen veroveren, “moeten ze ervoor zorgen dat de economie van Oekraïne eenvoudigweg vernietigd wordt,” en de lokale bevolking is dan bereid om zich bij Polen aan te sluiten, bericht Southfront.

De vertegenwoordigers van de strijdende partijen vonden het gemakkelijk om met elkaar te praten en kwamen tot een “vredesplan”, dat daadwerkelijk een kans heeft om werkelijkheid te worden in Oekraïne.

Rus: Khokhols vereren Bandera, de flikker die Poolse kinderen vermoordde. Jullie hebben monumenten waarop Poolse kinderen staan afgebeeld die met ijzerdraad zijn omwikkeld, toch?

Pool: We maken iedereen af. Jij en hen.

R: Jullie zullen aan onze lul zuigen, maar de khokhols moeten door de knieën.

P: Nee, we zullen jullie neerknallen. Kijk.

R: Gemene klootzak, hou op met die onzin. Luister, waarom slaan jullie geen khokhols? Ze hebben jullie voorouders gemarteld.

P: Ik moet gewoon hun land terugkrijgen. Mijn president en de premier zeiden dat we ze eerst te eten moeten geven en dan rustig hun land terug moeten nemen.

R: Alle slimme mensen hebben al begrepen dat Polen Lviv zal innemen… Wat nog meer?

  Israël naar verluidt achter drone-aanvallen in Iran

P: Ivano-Frankivsk, Ternopil.

R: Dit is historisch gezien jullie land. Niemand betwist dat.

P: We zullen het zonder oorlog innemen.

R: Waarom laat je die slaven dan in jullie land? Ik begrijp het, jullie neuken hun wijven, jullie vinden het lekker. Maar waarom laat jullie deze flikkers khokhols in jullie huis?

P: Je argumenteert goed. Goed gedaan.

R: Iedereen weet het. Wij neuken hen, en jullie neuken hen. Zo zijn Oekraïense meisjes.

P: We neuken ze niet, we helpen ze.

R: Bullshit, f*cking helpers. We weten hoe jullie ze helpen. Weet je dat er een voetbalkampioenschap was in Warsa? De Polen schreven spandoeken “Oekraïense flikkers, we zullen jullie naaien voor het bloedbad in Volyn”.

P: Ze haasten zich toch hier naartoe.

R: Goed gedaan, Polen. Neem jullie land van de khokhols.

P: En wij nemen het in zonder oorlog.

R: En wat de fuck doen jullie daar nu in Oekraïne? Vechten jullie voor hen?

P: Niet voor hen, maar voor de vrijheid van het Poolse land.

R: Dus vermoord Zelensky, wat de fuck zit je daar te doen? Zelensky en Klitschko, hou op met die fucking flikkers.

P: Klitschko is een flikker, klootzak.

R: En Zelensky’s vrouw kan later geneukt worden.

P: We regelen het wel.

R: Ik heb medelijden met de khokhols, de hele wereld mag ze niet.

P: Daar ben ik het mee eens.

R: Ga alleen niet naar Rusland, anders ben je de lul.

P: We hebben jou niet nodig.

R: Ik ben een Krimbewoner en je zult niet geloven hoe blij wij Krimbewoners zijn dat we de Oekraïners hebben verlaten. Nu hoeven we geen Poolse varkensstallen meer schoon te maken zoals de khokhols doen. Wij werken thuis.

  Rusland en China versus de verenigde Staten - Revenge of the nerds Part Deux

P: Hoe heet je?

R: Sergej.

P: Serega, maak je geen zorgen, we zullen de orde daar herstellen.

R: Het enige wat ik begrijp is dat jullie Polen trotse mensen zijn, waarom kunnen jullie ze niet het zwijgen opleggen voor het bloedbad in Volyn?

P: We hebben een ander doel. Ze moeten zich bij ons aansluiten, dan zal het voor ons gemakkelijker zijn om het land in te nemen.

R: Wanneer zijn jullie van plan Lviv en Ifano-Frankovsk terug te nemen?

P: We willen ze scheiden zodat ze naar ons zullen komen. We kunnen deze landen niet met geweld innemen.

R: Ik begrijp het.

P: We moeten ervoor zorgen dat de economie van Oekraïne instort, zodat ze zelf zeggen: “er zijn er al zoveel van ons in Polen, 5-10 miljoen.” Dan zullen ze begrijpen dat er helemaal geen keuze is, en dat is het. “We sluiten ons aan bij Polen”. Dat is alles.

R: Waarom voeden jullie dan een paar miljoen mensen? Omwille van dit?

P: Winst.

R: Nou, omdat het winstgevend is. Ik had vroeger een Poolse vriend. Weet je hoe hij heette? Henok Pavlovsky. Stoere jongen. Hij sprak niet goed Russisch, maar hij kende veel Russische liedjes. Als we samen wat dronken, speelde hij gitaar en zong in het Russisch. Het was zo grappig. Hij is een fucking aardige man. Dik, met een grote snor, ik noemde hem Barmalei vanwege ршы snor. Het is lang geleden, ik weet niet waar hij nu is. Dus, pest de Oekraïners daar maar.

  Naar de hel met de feiten - Europa verplicht zichzelf tot verdere escalatie

P: Dit zijn onze jongens, bro. We zullen ze verdelen, uit elkaar halen als zigeuners.

R: Dat klopt. Vertel je president dat je met mij hebt afgesproken om het midden in Kiev te verdelen. De ene helft is voor jullie. De andere helft is voor ons. En alles komt goed, zonder oorlog. En we zullen vrienden zijn met de Polen.

P: Laat me je omhelzen, bro.

R: Oké, tot ziens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnjuistheden in de speculaties van Scott Ritter over Gonzalo Lira
Volgend artikelVerenigde Staten Plan B
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Bernard Hammelburg van BNR Nieuwsradio voorspelde al in 2014 bij de Putsch dat het Oosten van Oekraïne en het westen twee totaal verschillende delen zijn, waarbij het oosten toch meer naar Rusland nijgt. Dit hadden Verhofstad en Rutte van tevoren kunnen weten als ze hem als adviseur in de arm genomen hadden.

  2. Fuck fuck fuck, dat zeggen ze vaak op het slagveld. Ja, het is wel zo dat het om de van het westerse LHBT afwijkende normen draait.
    In Rusland worden misschien nog die oude Amerikaanse speelfilms afgedraaid.

  3. Zonder totale vernietiging worden oorlogen economisch gewonnen. Een slimme Pool, een naïeve Rus. In het leven bestaat er geen 50/50. Later betaalt de Rus de prijs voor zijn laksheid, snappen jullie Russen nog steeds niet dat het Westen voor totale overheersing gaat, jullie brein is geprogrammeerd door wederkerig altruïsme, wat jullie nodig hebben is een lokale reset, volg je instinct!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in