Reeds wekenlang struinen de relschoppers, plunderaars, Antifa en zwarten vanaf de schemering rond en vernielen alles wat ze te pakken kunnen krijgen. Overdag blijven de protesten grotendeels vreedzaam.

Maar de vernietigingsorgieën gebeuren ook in de gemeenschappen van de armen, de zwarte bevolking en andere minderheden, schrijft Niki Vogt op Die Unbestechlichen. Een zwarte vrouw die boodschappen wilde doen voor haar familie barst in tranen uit als ze ziet wat de BLM, Antifa en relschoppers met haar buurt en haar supermarkt hebben gedaan. Ze neemt de catastrofe met video op.

Backup:

In het puin zoekt ze melk voor haar kinderen. “Kijk eens!”, Roept ze uit, “zo ziet elke supermarkt er uit! Alles ligt op de grond … kijk daar eens naar. Ik kwam naar de winkel om iets te kopen omdat ik geen dief ben”. En ze geeft uiting aan haar walging en wanhoop. Dat mensen die al zoveel moeite hebben met het voeden van hun kinderen het niet meer aankunnen. “Ik ben er kapot van!”

We konden zelfs geen papieren zakdoekjes vinden minder dan twee maanden geleden, en nu ligt het op de vloer, zegt ze terwijl ze de schade inspecteert. Ik voel me als een dier en zwarte mensen hebben me dit gegeven. Jullie hebben dit gedaan, huilt ze en klaagt over de relschoppers:

Dit is waar we voor vechten?… We zijn zo zwart en trots dat we nooit eerlijk en duidelijk zullen zijn over wat er echt aan de hand is. Jullie hebben het zo mis! Je valt je eigen buurt aan en maakt zo’n shit!?

De mensen in de wijken moeten lange afstanden rijden om naar gebieden te komen waar de winkels nog intact zijn, nog steeds normaal kunt winkelen en niet rond bergen puin moet rijden. Dus het is een geluk wie nog steeds een rijdende auto heeft die niet ook nog eens door relschoppers is vernield. Bussen en ander openbaar vervoer rijden niet meer. En alle supermarkten in het gebied worden vernield. De normale zwarte Amerikanen, die hard werken voor hun inkomen, hebben er genoeg van:

We zijn verguisd en beschuldigd van het niet steunen van Black Lives Matter als organisatie en ‘sociale beweging’, maar wat is de meer racistische positie hier? Het ondersteunen van plunderingen en het afbranden van zwarte wijken, waardoor zwarte mensen nog meer armoede lijden, of het ondersteunen van de openbare orde en het beschermen van deze wijken en resources?

De chaos heeft niets meer te maken met gerechtvaardigd protest. Het is praktisch open jachtseizoen op politieagenten. De mainstream media hebben de haat tegen alles wat in uniform is aangewakkerd en de geweldplegers gerechtvaardigd. Politici zijn alleen nog maar bang en laten de dol geworden menigte doen wat ze willen, en in geval van twijfel steken ze nog steeds de politieagenten in de rug om zichzelf te redden van de vuurlinie.

  BLM en Antifa 'demonstranten' staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

De politie onttrekt zich steeds meer van het slagveld. De politieagenten van de staat Atlanta kwamen rond 18.00 uur naar het hoofdbureau en overhandigden de sleutels van de dienstauto’s, hun politiepasjes en wapens. Binnen een uur verlieten de politieagenten van Atlanta in de zones 3, 5, 6 en 7 het korps. Ongeveer de helft van alle politieagenten heeft zich teruggetrokken. En het grootste deel van de rest gaat gewoon door, anders verliezen ze hun pensioenrechten. Maar ze zullen zich niet op de frontlinie gooien en ze zullen geen risico’s meer nemen. Er is niet veel fantasie voor nodig om je voor te stellen wat dit betekent. Er sterven al veel zwarte mensen – niet door de politie -maar in de rellen, zomaar, als nevenschade.

Hier in Europa hebben we de verwoestende rellen van Antifa en “Black Lives Matter” in Groot-Brittannië gezien – maar nauwelijks in de reguliere media. Als er überhaupt beelden van worden vertoond, dan zijn dat zo onschuldig en vriendelijk als mogelijke demonstranten. Waar sprake is van geweld en vernieling draaien ze altijd graag hun camera’s weg. Ook in Frankrijk. De rellen in Dijon werden dan alsnog gerapporteerd.

Nu is het begonnen in Stuttgart. Mensen uit de feestgangers- en de uitgaanswereld hadden het gedaan. Ja, er waren er ook ineens die een kick kregen van de rellen.

Ook in de VS maken de feestgangers- en de uitgaanswereld er een bijzonder plezier van: Bierfeest en muziek met uitzicht op de rellen buiten op straat. Het is echt bizar, bovenaan een feestje houden en zuipen, en van beneden brullen, schreeuwen en ruiten inslaan als achtergrondgeluiden. Maar dan kan ook misgaan:

Ja, de feestgangers begrijpen de wereld niet meer. Hoe kun je in hemelsnaam hun ramen vernielen, terwijl ze achter de rellen staan.

  Zwarte militiegroepen gekoppeld aan BLM en Antifa marcheren door de Britse en Amerikaanse straten 

Wanneer zullen de aanhangers van het “vreedzame protest” begrijpen dat hun rechtvaardige zaak niet dezelfde is als die van de Antifa, die de protesten hebben gekaapt en in beslag hebben genomen om hun agenda uit te voeren? Het is absoluut prima om rechtvaardigheid te eisen. Maar chaos, geweld en verwoesting leiden alleen maar tot het voordeel van de gewetenloze en assertieve geweldplegers en produceren krijgsheren. De waarde van wet en orde zal nu voor sommigen ineens duidelijk worden.

Het is heel goed mogelijk dat deze sinistere alliantie van brute anarchisten en geweldsdronken BLM-activisten precies datgene tot stand brengt wat ze wilden voorkomen: een overwinning voor Donald Trump, die wet en orde wil herstellen.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Vorig artikelKrijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance
Volgend artikelCoronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert – met bijwerkingen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het lijkt wel zo’n een filmpje na zo’n Katrina overstroming, of van een verlaten stad na een kern ramp.
  Zou je daar nog moeten afrekenen bij de kassa wat je op de grond vind.
  Staat er nog wel een kassa, loopt daar nog wel personeel rond.
  Of is gewoon de hele gevel er uit gesloopt.
  Maar had die vrouw nou echt gedacht dat negers ook maar 1 stuiver over zouden hebben voor een andere neger.
  De meeste negers worden nog steeds door andere negers vermoord.
  En alles wat je kan stelen is gratis, van wie doet er niet toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in