Een zevenjarig jochie uit Polen werd vorige week in elkaar geslagen door moslimkinderen op een school in de stad Halifax in Noord-Engeland, alleen maar omdat hij Pools was, zegt de vader van het kind. Mikołaj Pawlak, de Poolse ombudsman voor de rechten van het kind heeft al aangekondigd dat hij zijn Engelse tegenhanger zal vragen om te interveniëren in de zaak van de 7-jarige.

“In de ochtend bracht mijn vrouw zoals gewoonlijk haar zoon naar school. Om 11:03 uur kwam er plotseling een telefoontje van de school dat ons kind naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het was geen ongeluk. De pesterijen en intimidaties vinden al vanaf het begin van het jaar plaats en worden door moslimkinderen uitgevoerd. Alleen maar omdat hij een Pool is, werd hij mishandeld”, schreef Karol Mizgalski afgelopen woensdag op Facebook. Hij plaatste ook een foto van de jongen met zichtbare verwondingen rond zijn linkeroog, meldt Unsermitteleuropa.

Zoals beschreven op de website van de Polish Telegraph stond de 7-jarige Gabriel afgelopen dinsdag met een groep schoolkinderen van andere klassen buiten de schoolkantine op een van de scholen van Halifax. Hij werd aangevallen en in elkaar geslagen in het bijzijn van de schoolkinderen. Hij viel bewusteloos op de grond en bewoog niet meer. De daders van de aanval waren moslimleerlingen van de school die zich al lange tijd aan de jongen als “Pools” hadden geërgerd. Eerdere pesterijen en verzoeken van de ouders aan de school om in te grijpen werden afgewimpeld – meldt het nieuwsportaal.

Zijn vader werd naar verluidt op de hoogte gebracht dat de jongen was mishandeld. Hij kreeg via de telefoon te horen dat er een incident op de school had plaatsgevonden dat tot verwondingen had geleid en dat hij onmiddellijk naar het ziekenhuis moest. Tegelijkertijd werd gezegd dat het geen ongeval was. Volgens de versie die de school de vader gaf, werd Gabriël omgestoten en vervolgens met een voorwerp op het hoofd geslagen. De Polish Telegraph schrijft ook dat de vader van de jongen geen hulp kreeg van de school of de politie.

  Million Mask March demonstranten slaags met politie in Londen

Tot dusver hebben geen lokale media in Halifax of de omgeving bericht over de zaak.

Maandag kondigde de ombudsman voor kinderrechten aan dat hij zijn Engelse tegenhanger zou vragen “in deze schokkende zaak” in te grijpen. Tegelijkertijd verzekerde hij dat hij tijdens het dinsdagforum van het Europees netwerk van ombudsmannen voor kinderen zou oproepen tot “dringende maatregelen om een einde te maken aan de discriminatie van Poolse kinderen”.

Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije zijn eilanden van rust naarmate het geweld zich in West-Europa uitbreidt

Vorig artikelPeiling: bijna de helft van de Fransen wil niet gevaccineerd worden
Volgend artikelNieuwe documentaire onthult angstaanjagende incompetentie achter het Britse Coronabeleid – is gebaseerd op een Wikipedia-artikel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • De moslims komen hier omdat ze letterlijk opgepikt worden op zee door de linkse deugers en de linkse media die dit soort toestanden over raciaal geweld tegenover blanken stelselmatig verzwijgen. Dat zijn de echte kakkerlakken.

 1. Alles maar dan ook ALLE ELLENDE hebben we te danken aan GEORGE SOROS..
  De Globalistische Extreem Linkse Miljardair uit Hongarije. Overal ter wereld weet deze varkenskop zich tussen te mengen om alles en iedereen tegen elkaar op te zetten..
  Vanzelfsprekend is hij via zijn open society ook betrokken/verantwoordelijk voor de Het BLM syndroom, en de ENORME verkiezingsfraude in de USA ten gunste van het DemoNcratische Linkse satanistische bolwerk over de gehele wereld.

  HET IS DE BEDOELING OM DE WERELD IN DIEPE ELLENDE TE STORTEN WAT IEDEREEN OP 100 % ZEKERHEID KAN VERWACHTEN ALS DE DEMONCRATS HIER OP DE EEN OF DE ANDERE MANIER MEE WEG ZOUDEN KOMEN. OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN PROBEREN ZIJ DIT UIT TE VOEREN MET DE DOOR HUN AL VELE DECENIA LANG GEGIJZELDE MEDIA WERELDWIJD.

  ZE HEBBEN HET ZELFS AL BEWERKSTELLIGD DAT EEN ENORME GROTE KUDDE SCHAPEN IN DE WERELD OOK NOG EENS BLINDELINGS EN VOLLEDIG GEÏNDOCTRINEERD VANAF DE LAGERE SCHOOL GELOVEN IN DIT SATANISTISCHE SYSTEEM..

  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1329963239170564098?s=20

  https://twitter.com/TrumperWavin/status/1329836201554145281

  https://rumble.com/vb7mnh-shocking-ukraine-press-expose-biden.html?fbclid=IwAR1ZMWUWpECsqPdJ4CMwzmGcgCju4EzcP2TJDd8XJ2MkNb1clz2oMsPnwPU

  https://twitter.com/TrumperWavin/status/1329907904359575554?s=04&fbclid=IwAR28ynXLFS8OTPdYKYWiisYw_dXuzhjiFnh8fSxNyOfAIDKJIf28iCr6Ce0

  https://twitter.com/Qtah17/status/1329848140686520320?s=04&fbclid=IwAR05OGFg6XPhKiDFvA8pzwU0upb4OBA7JzpCXsbhE2nlM3S__ARdYNSCHcU

  ALSTUBLIEFT MENSEN WORD WAKKER VOORDAT HET TE LAAT IS !!!

 2. Maar geen geweld tegen de ventjes in jurken.
  De ventjes die mekaar besnuffelen.
  Het volk wat de hond uit het straatbeeld wenst, voor het geval dat ze zich vergissen.

  In de toekomst worden er ook andere waterput deksels verlangd.

 3. Het is altijd walgelijk als kinderen elkaar mishandelen en pesten om wat voor reden dan ook omdat soms kinderen zelfs zelfmoord plegen na jaren pesterijen, nu zit Moslims en soms doen kinderen bij Moslims of tegen een transgender of homosexueel kind, het blijft allemaal hetzelfde en walgelijk, triest en pijnlijk voor die slachtoffers, hopelijk pakken zij daders hard aan en spreken er met de ouders, transparantie en er iets aan doen althans dat is mijn mening !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in