© Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Voor Brexit maakte de voormalige UKIP-leider Nigel Farage een comeback met de Brexit-partij, en nu is het misschien tijd voor een tweede ronde met de Reform Party, nadat meer en meer Britten vraagtekens zetten bij het vermogen van premier Boris Johnson om de orde te handhaven en een bevredigende Brexit-regeling te treffen.

Farage heeft de naam van de Reform Party al in december geregistreerd en zal zich inzetten om het House of Lords (een van de kamers van het Britse tweekamerstelsel) af te schaffen, het stemsysteem van het land te veranderen en ervoor te zorgen dat Johnson voor elkaar krijgt wat het volk wil dat voor Brexit heeft gestemd.

Hoewel de partij nog nauwelijks vorm heeft gekregen, is men het terrein met ontevreden parlementsleden in de Conservatieve Partij voor potentiële rekrutering reeds begonnen te onderzoeken.

Er zou een groeiende bezorgdheid in het Verenigd Koninkrijk zijn dat Boris Johnson zijn beloften over Brexit niet zal nakomen. Velen vrezen ook dat Johnson en de Conservatieve Partij concessies zullen doen aan de EU op het gebied van visserijrechten en immigratie.

Ik ben aan het kijken en wacht. Het gebrek aan leiderschap van onze regering is betreurenswaardig. Miljoenen conservatieve kiezers willen wat morele moed zien, niet de huidige lafheid voor het anarchistische marxisme, zegt Farage.

Ramp voor de Conservatieve Partij

Volgens een Conservatief parlementslid zou een nieuwe partij onder leiding van Farage een ramp kunnen zijn voor de Conservatieve Partij, aangezien het onmiddellijk 8-10 procent van de stemmen van de partij zou kosten en de Labour partij de grootste zou maken.

  Ongehoord gedrag van de Britse autoriteiten - Ouderen met dementie worden thuis zonder hun toestemming gevaccineerd

Kritiek op Antifa

Enkele dagen geleden vergeleek Farage de aanhoudende rellen en de ultralinksen van Antifa met de Taliban, die beide gewijd zijn aan het vernietigen van historische monumenten.

De verklaring zorgde ervoor het radiokanaal LBC het contract van farage verkortte, toen dit bekend werd, verliet Farage het radiostation met onmiddellijke ingang.

Moslimprediker: “Laten we Europa innemen en laten de Europeanen het voor ons financieren”

Vorig artikelWas Alfred Nobel racist?
Volgend artikelPolen: “Gezond verstand” om immigratie te weigeren, “hoe dit soort experimenten eindigt, kunnen we al zien in West-Europa”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in