By Ralf Lotys (Sicherlich) - Own work, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7573589

Omdat Rusland “imperialistisch” is, moet het land worden opgedeeld en zijn bevolking worden teruggebracht tot 50 miljoen, aldus de voormalige Poolse vakbondsleider en president Lech Walesa. Hij beschuldigt Moskou van imperialistische ambities. Blijkbaar is, als het over Rusland gaat, elke fantasie over massamoord in orde. In feite roept het op tot de moord op 95 miljoen mensen, schrijft Report24.news.

Lech Walesa, voormalig hoofd van de Poolse vakbond Solidarnosz, president van Polen na de val van de IJzeren Muur en Nobelprijswinnaar voor de Vrede, koestert blijkbaar nog steeds agressie tegen Moskou. Hij roept op tot de vernietiging van de Russische staat en een vermindering van de bevolking van het land. Dergelijke uitspraken doen denken aan het Morgenthau Plan voor Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, dat de ontmanteling en deïndustrialisatie van het land beoogde.

Zo zei Walesa: “Daar [in de Russische Federatie] wonen 60 volkeren die zij [de Russen] verslonden hebben, net zoals zij vandaag alle Oekraïners verslinden. Wij zijn verplicht deze volkeren te helpen in opstand te komen. Het is noodzakelijk om ofwel het Russische politieke systeem te veranderen, ofwel de Russische bevolking terug te brengen tot minder dan 50 miljoen mensen.”

Volgens hem is het nodig om “de verandering van het politieke systeem in het land af te dwingen, volksopstanden te organiseren.” Hij verklaarde: “Zelfs als Oekraïne deze oorlog wint, zal over vijf jaar weer hetzelfde gebeuren, en over tien jaar zullen we een nieuwe Poetin zien. Als het niet mogelijk is het politieke systeem van het land te veranderen, zal de opsplitsing van Rusland onvermijdelijk zijn om de veiligheid van de wereld te verzekeren.”

De voormalige Poolse president is het ermee eens dat het Westen zijn invloedssfeer probeert uit te breiden. Maar het doet dat met “democratische middelen”, zei hij. Walesa, daarentegen, benadrukte dat Rusland “het met geweld deed”. Waarbij de 78-jarige Pool waarschijnlijk vergeet dat het juist de Verenigde Staten van Amerika zijn die wereldwijd “democratie en vrijheid” brengen met militaire acties en tapijtbombardementen. De mensen in Afghanistan, Irak, Syrië en Libië kunnen daar zeker over meepraten. Om nog maar te zwijgen van het tapijt van militaire bases van de VS over de hele wereld, compleet met honderdduizenden soldaten en ontelbare pro-Amerikaanse “NGO’s” en denktanks die de politiek en de elites van de afzonderlijke landen beïnvloeden. Iets wat critici “VS-imperialisme” noemen.

  De weg naar totalitarisme

Onvermijdelijk moet men ook denken aan de plannen van de Grote Reset, want de elites van deze wereld hebben openlijk aangekondigd dat zij de wereldbevolking drastisch willen inkrimpen. Tegen Rusland mag men in het Westen blijkbaar straffeloos dergelijke fantasieën in het openbaar verspreiden – tot februari 2022 zou dit soort opruiing en aanzetten tot massamoord nog ondenkbaar geweest zijn.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin versus Big Pharma: De ultieme afrekening
Volgend artikelDe heetste winter in onze geschiedenis komt eraan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Waarschijnlijk is Walesa even losgelaten uit het verzorgings tehuis. Jaren geleden was hij wel OK maar ook bij hem heeft dementie vermoedelijk toegeslagen. Niet naar deze onzin luisteren en negeren is het beste wat men kan doen .

 2. Weer zo’n knettergekke Poolse PvdA vakbondsman, als er een imperialistische schurkenstaat opgesplitst moet worden in blauwe en rode staten dan is het de Verenigde Staten, enfin ruim dan gelijk alle democraten daar maar op, ongelofelijke shit komt er uit de vazalstaat van Amerika.

  • Toen hij aan de macht kwam, nam hij gelijk 3/4 van het restauratie budget om zijn paleis te restaureren….gewoon een stomme demente communist.
   Kan solliciteren als loco president bij Biden; net zo dement.

 3. Is de man niet in de war met de EU of de VS?
  Zelden zoiets doms gehoord of het zou het gezwets van Biden of zijn zoon moeten zijn.

  • Helemaal gek. De tweeede wereldoorlog is ook begonnen toen Hitler opkwam voor de duitsers in Polen die toen uitgemoord werden.

 4. Ben net lid geworden van de ☘️☘️☘️Boeren Burger Beweging. BBB. Wie nog, kost wel 66€ per jaar maar we steunen onze boeren hoermee. Of koop anders een t shirt van hen of sticker.☘️☘️☘️

  • Ik zie veel meer eerlijkheid in de acties van Gideon van Meijeren van de FVD. Bij stemmingen in de 2e slaapkamer zeker betreffende Cojona heeft Karo het veel te vaak laten afweten, en dat zet aan het denken over haar uiteindelijke bedoelingen.

   • Lid wordt je hier: https://word-lid.fvd.nl/
    Het kost je €25 om lid te worden van de politieke partij met de meeste betalende leden.

    Jammer is dat de meeste mensen geshockeerd zijn en worden door het vaak uitspreken van een tè directe waarheid door FVD kamerleden, of studentikoze uitspraken zoals “de Uil van Minerva…” etc. dat door mensen niet begrepen wordt. Maar mensen zijn te bewusteloos om op te merken dat enige tijd later de veel te radikaal lijkende opmerkingen van de FVD al weer tot werkelijkheid gekomen zijn.

    Ik hoop dat de meeste FVD stemmers niet geprikt zijn want dan krijgen deze partij uiteindelijk vanzelf de meeste stemmen.

  • Daar istie weer, de 66. Vreemd. Waarom niet gewoon 65 per jaar. En ook de 33. En als je de 66 door 12 maanden deelt, krijg je de 5,5.

  • Hoe sympathiek de BBB ook moge zijn, denk ik dat een stem op hun een verloren stem is. We hebben het gezien toen de FvD in 2019 vanuit het niets de grootste werd in de provinciale staten verkiezingen. Na diverse ruzies en afsplitingen zijn we nu 3 partijen “rijker” en is het FvD gemarginaliseerd achtergebleven. Hetzelfde gebeurde begin 2000 met de LPF.

   Deze groeipijnen zullen de BBB niet bespaard blijven. Het grote probleem voor Caroline gaat worden dat ze mensen nodig zal hebben om al die zetels te vervullen. Het probleem daarmee is dat de politiek vrijwel alleen opportunisten aantrekt die bij de eerste beste mogelijkheid rotzooi zullen gaan trappen als ze zien dat ze daar zelf persoonlijk beter van worden. Dit wordt nog erger als ze mensen met politieke ervaring aan gaat trekken om gebruik te kunnen maken van hun netwerken.
   Tot slot heb ik niet het gevoel dat Caroline begrijpt dat al deze stikstofplannetjes een gevolg zijn van internationale agenda’s, waardoor de kans groot is dat zij zich zal gaan richten op symptoombestrijding i.p.v. het kwaad tot aan de wortel te bestrijden.

   Zo zal er weer kostbare tijd verloren gaan die mensen zoals Rutte en Kaag kunnen gebruiken om hun WEF plannetjes er door te drukken. Vandaar dat ik hoop dat de ontevreden massa niet in deze valkuil trapt, maar gewoon gaat stemmen op de FvD. Die willen vrijwel hetzelfde als de BBB, maar zijn ondertussen ontdaan van alle opportunisten en andere mollen waardoor er nu een ijzersterke team is overgebleven die goed op elkaar is ingespeeld om deze strijd aan te gaan.

   • Idd. Het “probleem”bestaat niet. Een van die gekke regels was het injecteren van mest in de grond. Ik leverde onderdelen ervoor. Plotseling weer afgelopen.

    Maar het probleem is verzonnen om grond van de boeren te stelen. Dat is succesvol, omdat de nederlanders een protestante mentaliteit hebben (macht komt van God) en zo conformistisch zijn als de pest.

    Wacht maar als een liter melk 6 euro gaat kosten en een kilo vlees 50 euro….

  • Jeugdleden betalen 33 euro per jaar en krijgen net als de volwassenen een BoeBurgerBoek of BBB-T-shirt, toch waar voor je geld. BBB is 100% controlled opposition.
   Max Verstappen rijdt onder nummer 33, de VVD behaalde bij de TK-verkiezingen in 2017 33 zetels, jkvr. Trix van Amsberg zat 33 jaar op de troon & d’r zoon BilderbergWillempie trouwde met z’n Màx op 02.02.2002; dat is de 33ste dag van het jaar 2002.
   Johan Cruyff zei het al: ‘je gaat het pas zien als je het door hebt.’

  • BBB = build back better,een slogan van de nazi/rotschild klauSS schwab,net als de great reset.Afkomstig uit de NWO depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030

 5. Kijk, ook @lientje1967

  Wil ons geld overmaken naar het aller corruptste land op het Europese continent, nadat dat land zelf in opdracht van de VS een oorlog met Rusland uitgelokt heeft.

  • Idd Adriaan, jij hebt het helemaal door. Is het niet te bizar voor woorden dat bijna niemand in de politiek te vertrouwen is, en dat burgers niet de mogelijkheid hebben om de duidelijke landverraders onder hen in te laten rekenen?

  • Adriaan: ? kun je iets meer detail verschaffen hierover? Ik wil hier wel wat meer over weten, maar een google op @lientje1967 produceerde geen antwoorden op mijn vraag.

   • Tenenkrommend om te zien hoe ook ‘Lientje’ de EU- en WEF-klimaatdictaten omarmt. Er is geen stikstofprobleem. Stikstof is plantenvoeding, net als CO2. Plantenvoeding tast de natuur niet aan.

    Het probleem is hier de definitie van wat natuur is en hoe die te behouden. Het gaat in dit geval specifiek om heidegebieden (ja, ik vind ze ook mooi). Heide is strikt gezien geen natuur, het is ontstaan door menselijk ingrijpen. We hebben in Nederland geen natuur.

    Heide gedijt op arme grond. Als de grond verrijkt wordt door stikstof zullen er boompjes willen gaan groeien die later grote bomen worden en dan is je heide weg. Als je de heide wilt bewaren hoef je daarvoor geen boeren te ruimen. De heide is slechts het excuus om de boeren te ruimen, omdat dat laatste het doel is van het WEF is het stikstofverhaal erbij gezocht. Je kan de heide ook bewaren door schapen de opschietende jonge berkeboompjes op te laten peuzelen. Of je stuurt er een brugklas op af. Toen ik bijna 50 jaar geleden een week op brugklaskamp ging, moesten we een dag onder leiding van een boswachter jonge berkeboompjes uit een heideveld trekken. Heel effectief. Toen speelde het ook al, maar niemand die toen dacht dat het zou helpen om boeren te ruimen.“Het gaat om stikstofruimte, we hebben gewoon wel eenmaal met een wet te maken, maar die stikstofruimte kun je ook op andere manieren creëren.
    Het komt niet in haar op dat het hele stikstofverhaal onzin is. Ze versterkt de kartel-agenda door haar volle gewicht er achter te gooien.

    (rond 1:40)
    https://twitter.com/i/status/1546220802365947904

  • Weinige mensen snappen dit. Kijken naar een snapshot in time tot 2021. Te beginnen vanaf 1922 of 1954 ziet die toestand er kompleet anders uit en toont dit aan dat Rusland niet de verantwoordelijke is voor dit konflikt. Ze doen echter de vuile was….

 6. Die Walensa was destijds al een domme blaasbalg. Hij viel in de smaak bij het domme volk als luidkraaiende man van het volk, en zo kwam hij in gunstige posities terecht. Kennelijk is hij er niet intelligenter op geworden. Dat gezegd, hij heeft wel een goede duw gegeven aan veranderingen in Polen. En de rubberstamp met de Nobel prijs, dus dan weet je ook hoe laat het is.

  • Lech Walesa (1943) was als ‘goed’ katholiek zeer close met Karol Wojtyla aka paus Johannes Paulus II (1920 – 2005). Deze Wojtyla was als vrijmetselaar & satanist een eerste klas ingewijde van alle NWO-doelstellingen en heeft tijdens zijn 27-jarige pontificaat in ruime mate zijn bijdrage geleverd aan de totstandkoming hiervan.
   Bij zijn begrafenis waren vier oud-presidenten van de VS (Ford, Carter, Bush sr. & Clinton) aanwezig, een unicum.
   Mag ik nog even in herinnering brengen dat Wojtyla’s voorganger Johannes Paulus I (Albino Luciani) precies 33 dagen op de stoel van Petrus heeft gezeten, alvorens hij door de Vaticaanse Deep State werd omgelegd.

 7. Waar hebben ze die stoffige volgevreten langspeelplaat gevonden?
  Net als Kissinger…..>> Umoet dooood!
  En wij niet, tik En wij niet, tik En wij niet, tik…. <<

 8. Walesa was, is en blijft een marionet van de New World Order en een lakei van de roomse kerk, in het zadel geholpen door zijn maat, die Poolse paus. Die al “heilig”verklaard is, geloof ik LOL……….Het zijn gewoon een stel massamoordenaars.

  • Als de rooms katolieke hoer iemand heilig verklaard kan je zeker zijn dat die persoon zijn bestemming het hellevuur is…. er is geen grotere on Christelijke instelling die zich vermomd met de mantel van Christendom dan RKK. Het is de grootste vervolger van Christenen geweest en nog is die het satanische katolicisme afzweren.

 9. Er bestaan twee simpele feiten die hier betrekking op hebben.
  Feit nummer 1 is dat de Russen niet willen leven in een wereld zonder Rusland.
  Feit nummer 2 is dat de Russen over de middelen beschikken om de wereld te vernietigen.
  Elke idioot zou vervolgens het uit deze twee simpele feiten resulterende simpele optelsommetje moeten kunnen maken.
  Helaas wordt het westen momenteel geleid door lieden die zelfs niet voor de titel “idioot” kwalificeren…

 10. Deze omhooggevallen elektricien is is niet bepaald een intelligentie, dat zie je aan zijn lichaamstaal en gezicht (onnozele uitstraling van een simpele).
  Ongelooflijk dat hij nog de president is geweest, ook dat zegt veel over het Poolse volk.
  Het Poolse volk blinkt ook niet uit met grijze cellen.
  Polen nam in het verleden, en ook nu, vaak foute beslissingen, of anders gezegd, ze gokten op het verkeerde paard.

 11. Wat de boeren en boerenland betreft:
  –wij zijn agrarisch exportland nr.2 op de wereld en hebben dat geld hard nodig; want onze belasting wordt weggesmeten om wilden en moslims NL binnen te sluizen, die absoluut NOOIT zullen werken.
  –dan is er de wederopbouw van een naziland–komt er ook aan
  –dan is er de enorme inflatie–de euro is ONDER de dollar

  Kortom: NL is al failliet als dit doorgaat.
  Ter overweging:

  Toen ze voor de joden kwamen, reageerde ik niet; ik was geen jood;
  Toen ze voor de homo’s kwamen, reageerde ik niet, ik was geen homo;
  toen ze voor de negers kwamen, reageerde ik niet, ik was geen neger;

  Toen ze voor de boeren kwamen………….
  Totdat er geen eten meer was.
  Toen jankte ik van spijt toen ik hongerde.

 12. Bovenstaande reacties van een dement lech W. komen niet in de krant en wordt ook niet vermeldt op het regulaire nieuws dus wie stoort er zich dan aan een volledige gestoord iemand die voor het volk opkwam toen Rusland het nog voor het zeggen had in Polen een land dat nog voor een groot gedeelte in armoede leeft En oja, Rutte heeft nog wel een plaatsje voor hem al hij moet vluchten met honderdduizenden meelopers die dan onze kant mogen op komen als Rusland zich beledigd voelt en Polen binnen valt!!!!!!!!!!

 13. Bij het lezen van dit bericht kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat de beste man een beetje de weg kwijt is en niet goed begrijpt hoe de vork in de steel zit.

 14. De Polen hebben een minderwaardigheidscomplex en willen nu de grote jongen uithangen.
  Amerika heet ze wijsgemaakt dat ze het nieuwe Duitsland worden maar Duitsland is Mercedes Benz,Siemens,Airbus,BMW,Audi en ga zo maar door,Polen is niet meer dan een land met goedkope wodka,stinkende kielbasa´s en goedkope tomatenplukkers,meer is het niet en zal het ook nooit worden!

 15. Dat deze seniele gek nog leeft!? Polen zou opgdeeld moeten worden,een stuk naar Oekraine en west Polen terug naar Duitsland,dat tomatenplukkerslandje zou eens een keer goed op haar plek gezet moeten worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in