Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en Joe Biden hebben op de pijpleiding bomaanslagen gereageerd met de woorden “Poetin, waarom sla je jezelf! Hé Poetin – waarom blijf je jezelf slaan, huh??”, schrijft Andrew Anglin.

Poetin zegt echter dat hij zichzelf niet heeft geslagen, en dat Amerika de pijpleidingen eigenlijk heeft opgeblazen.

RT:

De sabotage van Ruslands Nord Stream gaspijpleidingen komt de VS ten goede, niet Rusland of de EU, zei Ruslands permanente vertegenwoordiger bij de VN Vassily Nebenzia vrijdag.

“De belangrijkste vraag is of wat er met Nord Stream is gebeurd gunstig is voor de VS? Absoluut. Amerikaanse leveranciers van vloeibaar aardgas zouden nu een meervoudige toename van LNG-leveringen aan het Europese continent moeten vieren. En vanuit politiek oogpunt – de laatste draad die de onafhankelijkheid van de EU op het gebied van energie verzekerde, is doorgesneden,” zei Nebenzia in de VN-Veiligheidsraad. Hij voegde eraan toe dat terwijl zelfs Europese productie haastig wordt overgeheveld naar de VS in het kader van de energiecrisis, de Europese bevolking nu afstevent op “een zeer donkere, koude en lange winter”.

“Is de vernietiging van Nord Stream gunstig voor de Europese staten? Nauwelijks. Zij zouden dan afhankelijk worden van een duurdere en zeer onbetrouwbare leverancier. Ik doel op het gastland van het VN-hoofdkwartier [de VS]. Afgezien van de Poolse, Tsjechische en Baltische politici, die volledig gek zijn van russofobie, zelfs met alle anti-Russische hysterie in de EU, kunnen deskundigen niet anders dan het gevaar van een dergelijk scenario en de gevolgen ervan voor de Europese economie begrijpen,” benadrukte de diplomaat.

Bovendien, aldus de diplomaat, “als we denken in termen van gezond verstand, in plaats van in de geest van de morbide fantasie dat de Russen bereid zijn alles te doen om Europa te intimideren,” zou Rusland er ook nauwelijks baat bij hebben zijn eigen pijpleiding in gevaar te brengen.

“Het heeft voor ons geen zin om een project waarin we een enorme hoeveelheid geld hebben geïnvesteerd en waaruit we een aanzienlijk economisch rendement zouden kunnen halen, eigenhandig te ruïneren. U hebt zelf in het Westen gezegd dat wij winst maken op de export van energie en profiteren van stijgende energieprijzen”, aldus Nebenzia.

Eerlijk gezegd bewijst het feit dat we deze discussie überhaupt voeren hoe volslagen absurd de wereld is.

De verklaring van het Westen is dat Poetin totaal krankzinnig is. Oké. Nou, als hij zo krankzinnig is dat hij zijn eigen infrastructuur, waaraan hij miljarden dollars heeft uitgegeven, wil opblazen, hoe heeft hij die infrastructuur dan überhaupt kunnen opbouwen? Hoe kan hij überhaupt een land leiden als hij gek is? Hoe kunnen al die mensen hem volgen? Rusland is een geavanceerd Europees land. Zeker, het is iets armer dan het Westen, maar niet echt veel. Het is een historische beschaving, met een hoog niveau van orde en technologie. Maar het land volgt een krankzinnige man?

  Oekraïne beweert dubieuze Russische aanval op kerncentrale in poging te lobbyen voor NAVO No Fly Zone - "Zelensky is een seriële leugenaar en een oplichter"

Dat is niet logisch.

Bovendien: als Poetin misdadig krankzinnig is, waarom is zijn meest krankzinnige actie dan een die de Verenigde Staten rechtstreeks ten goede komt?

Poetin dreigt openlijk met een kernoorlog. Rusland is geen “democratie” in westerse zin. Poetin is een autoritair leider, en hij zou zijn mensen kunnen bevelen kernwapens af te vuren. Daar is geen controle op. Hij heeft de grootste voorraad kernbommen ter wereld, hij heeft betere overbrengingssystemen dan welk ander land ook, en hij kan ze elk moment lanceren. En hij zegt openlijk dat hij dat zal doen als hij in het nauw gedreven wordt.

Maar dezelfde mensen die u vertellen dat hij zo gek is dat hij zijn eigen pijpleidingen opblaast om mensen in verwarring te brengen, vertellen u ook dat hij bluft over het lanceren van kernwapens. Ze zeggen dat hij krankzinnig is, en vervolgens vertellen ze u dat hij te redelijk is om zoiets drastisch te doen.

Maar ook al zou het extremer zijn, een kernbom droppen heeft meer zin dan je eigen pijpleidingen opblazen. Zoals, om zijn eigen pijpleidingen op te blazen, in het exclusieve voordeel van de Verenigde Staten, zou hij zeker totaal krankzinnig moeten zijn, terwijl hij, om een atoombom te gooien, wanhopig zou moeten zijn, maar eigenlijk niet krankzinnig.

Deze twee dingen kunnen niet waar zijn:

 • Hij blaast zijn eigen infrastructuur op op een manier die uitsluitend de Verenigde Staten ten goede komt en zijn eigen land schaadt, omdat hij gewoon zo geestelijk gestoord is, en
 • Hij is veel te redelijk en terughoudend om ooit kernwapens af te vuren.

De Duitsers demonstreerden massaal en eisten dat de leidingen weer werden ingeschakeld, uren voordat ze werden opgeblazen en uitgeschakeld.

Ondertussen zegt de Joodse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, dat dit enorm gunstig is voor de Verenigde Staten. Hij zei niet waarom Poetin de Verenigde Staten zou willen helpen.

Dit is gewoon. Dit is gewoon. Ik kan het niet bevatten.

Terwijl ik deze website beheer, moet ik voortdurend meer en meer voor de hand liggende dingen uitleggen naarmate het verhaal van de media en de regering dommer en dommer wordt.

  Scott Ritter: Merkel onthult het bedrog van het Westen

Het is duidelijk dat de VS of een bondgenoot (handelend met de zegen van de VS) de pijpleiding bomaanslagen heeft uitgevoerd. Dat spreekt voor zich, en iedereen die beweert dat hij dat niet begrijpt, liegt met opzet, of is zo dom dat hij onmiddellijk moet worden afgedaan als een gevaarlijke debiel.

Hoe zit het met Duitsland?

Het is de vraag of zo’n achterlijk verhaal houdbaar is – vooral omdat het hoofddoel van deze aanval Duitsland was. Duitsers zijn uitgekafferd en gebroken door de Verenigde Staten, en hebben de schuld voor die Holocaust op zich genomen, maar Duitsers zijn niet dom en geven om geld.

Wolfgang Grupp, het hoofd van de textielfabrikant Trigema, was vorige week op tv en zei dat Duitsland zich van de VS moest afscheiden nadat ze de pijpleidingen hadden opgeblazen.

Behalve domme vrouwen zal niemand in Duitsland geloven dat Poetin zijn eigen economie heeft gesaboteerd om een boodschap te sturen (zoals de Joker). Duitsland is een geldland, en je ziet al dat mensen met veel geld naar buiten komen en zeggen: “Kijk, dit is te veel, het is te ver gegaan, jullie hebben je plezier gehad, nu is het tijd om weer aan het werk te gaan.”

In een democratie heeft de burgerij geen rechtsmiddelen tegen de regering, geen mogelijkheid om grieven in te dienen, en daarom zal de burgerij onder gelijke omstandigheden een autoritair systeem verkiezen boven de democratie. De burgerij wil, net als iedereen, het liefst een vorm van vertegenwoordiging, en het ligt voor de hand dat democratie hen buitensluit. De democratie is echter ontworpen voor de grote geldschieters, en als zij het oneens zijn met de richting waarin de dingen gaan, moet de democratie wel reageren.

In deze situatie staat de burgerij aan de kant van het geldvolk, aangezien de burgerij niet wil dat haar leven volledig wordt geruïneerd door een electieve economische ineenstorting in naam van homoseksuele anale kinderseks in Oekraïne. Duitsers verzamelen zich op Twitter rond de hashtag #Kriegserklaerung, wat “oorlogsverklaring” betekent. Ze zeggen dat de VS hen de oorlog heeft verklaard.

Twitter heeft het opgeschoond, maar de hashtag was meerdere dagen trending.

  Griekse vluchteling uit Mariupol: "Oekraïense soldaten hielden ons tegen en bedreigden ons, Russische soldaten kalmeerden ons"

De apologeten van het regime (homoseksuelen, vrouwen, joden) hebben op dit alles geen andere reactie dan te beweren dat Poetin de bomaanslagen heeft gepleegd om Amerika in een kwaad daglicht te stellen en dat iedereen die het er niet mee eens is een Russische agent is.

Wanneer het gaat om leven of dood, wanneer de VS de basisenergievoorziening afsluit, de economie ineenstort en een kernoorlog probeert uit te lokken, dan heeft dit onnozele gedoe niet zoveel zin.

Zoals de zaken er nu voorstaan, kunnen de VS alles doen wat ze willen en dan beweren dat het een valse vlag is en dat iedereen die het er niet mee eens is, een Russische agent is. Deze beweringen zijn niet falsifieerbaar. U kunt niet bewijzen dat iets geen valse vlag is en u kunt niet bewijzen dat u geen Russische bot bent. Ik weet dat ik geen Russische bot ben, waardoor ik geloof dat anderen die het Amerikaanse verhaal in twijfel trekken ook geen Russische bot zijn. Maar ik kan het niet bewijzen.

Dit is echter niet de manier waarop het publieke debat hoort te werken. Heftige, niet-verifieerbare beweringen horen niet getolereerd te worden in een serieuze discussie. Als de hele basis van het westerse verhaal “het is allemaal nep en iedereen is zonder reden tegen ons” is, dan verdienen ze het niet om serieus genomen te worden.

Het is waarschijnlijk onmogelijk voor Duitsland om iets te doen tegen de VS. Zoals Poetin vorige week zei, is Duitsland bezet door de VS en worden al hun leiders voortdurend bespioneerd. Toch neemt de druk toe, en die druk kan maar zo lang duren voordat er iets knalt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De meest nepachtige PR-intensieve oorlog aller tijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls PR telde dan zijn Rusland en Poetin er geweest
Volgend artikelScott Ritter: NAVO op de horens van een dilemma nadat voormalige Oekraïense regio’s stemmen voor aansluiting bij Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. We kennen de Amerikanen al langer dan vandaag.
  Een ontzettend leuk boek waar ik laatst tegenaan liep was ‘The Ugly American’ van Eugene Burdick en William J. Lederer. Je lacht je helemaal een slag in de rondte.

 2. Ik ga er maar van uit dat het beeld van Colin Powell met dat infantiele prentje een parodie is op de fameuse weapons of mass destruction toespraak in de VN. Colin Powell heb het berouwd de inlichtingendienst geloofd te hebben waarbij de invasie en vernietiging van een kompleet land met over een millioen doden het gevolg was. Waar waren de sancties tegen te touwtrekkers toen ??? Huichelaars tot en met.

 3. Als iemand al Nuland zegt dat Europa en zijn leiders gewoon shit voor hun zijn dan is dat het moment om afscheid te nemen als voormalige vrienden, want vrienden die jou binnenskamers voor stront uitmaken zijn immers geen vrienden.
  Op een of andere manier is er een meester slaaf situatie tuseen de VS en Europa, en als gelijkwaardighe3id weg is dan krijg je roof en plundering. Op dit moment zijn de meest grote bedrijven naar de VAS aan het vertrekken, ook bedrijven in Nederland zoals onder andere ASML, Ebusco Dupont, DSM en Phlips hebben de beentjes al overzee… Shell en Unilever zijn al weg…..dat is uitholling in het kwadraat van onze productie en men sleept een enorm aantal toeleveranciers mee, ofwel gaan ze kapot.
  Met productie vermindering is er al een instorting van toeleveranciers, met productie verplaatsing word het grootste deel gewipt en afgemaakt. Wat er is aan contracten zakt in het niets, en wat er is aan patenten word voor een habbekrats over genomen.

  Wat in China zit aan bedrijven gaat daar ook weg, of word door de Chinezen straks genationaliseerd. Aandelen handel is dus nu heel riskant aan het worden. Met het opblazen van Nordstream 1 en 2 heeft de USA dus eigenlijk een soort Beurscrash in gang gezet, want vertrouwen is weg, dus kapitaal gaat lopen.

  Voorspelling: anderhalve maand voor de beurzen onderuit gaan in Europa en twee weken erna de Euro.

  Run Forrest run !!!

  • p.s. aandelen leveren alleen iets op als er winstuitkering is, en die winst zal dus wegwaaien als de veren van een aangereden duif….

   • Klopt…Het is lucht. Eigenlijk zit je alleen nog ok op de Corn islands bij Venezuela. Zelf voorzienend. Enige optie hier is uit EU, opzeggen navo lidmaatschap maar is al te laat, wordt steeds meer een freakshow waar we naar staan te kijken. Westerse waarden zit een psychotisch randje aan tegenwoordig tot op de basisscholen.

 4. Nog even volhouden.
  Alles moet gesloopt voordat de nwe energie zijn intrede doet.
  En… De doodsengel komt Schwab halen.
  En the Biden gaat ook aftreden.

  En… Zekenski overleeft het niet nadat hij terugkrabbelt om zich vervolgens te verstoppen.
  Heb moed burgers.
  Zie de neergang van alles dat de deepstate en zjjn westerse vazallenregeringen van plan waren.
  Het Licht wint!
  Schaken is een extreem spel der extreme controle.

 5. Waarom is het westen boos op het oosten?
  Misschien omdat het westen failliet is! HET KAPITALISME FAILLIET!!!
  En omdat het oosten (de BRICS) qua economisch en militair de grootste zijn, en nog steeds groeit.
  En dat de BRICS plus hun satelliet landen tweederde van de wereld bevolking heeft, (grootste fabrieks Area). En met Rusland (het grootste land van de wereld) alle grondstoffen, die maar nodig zijn, kan leveren, en in alle gewenste hoeveelheid die de wereld fabriek maar nodig heeft
  En het westen dat jarenlang valse biljarden dollars en euro’s printen, en niemand die dit onzekere spul meer wil hebben. (Waarde WC papier) GELD ONTWAARDING, of DOLLAR / EURO / POND ONTWAARDING !!!
  Een kat in het nou (naam kat westen) maakt rare sprongen

 6. Het is duidelijk WIE erachter zat, en de middelen en het belang had.Dat wil nog niet zeggen wie het deed; kan zijn Polen?

  Meer belangrijk: wordt er gerepareerd?

 7. Niet Putin is gek maar Biden is gek.
  Gek van geld , hij wil Europa afhankelijk maken van zijn levering van gas. Zijn dure LPG gas.
  Hij voert dus indirect een aanval uit op europa,om ons afhankelijk te maken van zijn idiote Strategien , van je NAVO vrienden moet je het maar hebben. Ze maken je kapot……
  Hij zorgt ervoor dat Europa aan de bedelstaf komt. Onze industrie ( Duitsland) zal totaal in storten dart wil hij graag dan kan hij de lakens uitdelen in Europa, hij denkt dat wij dan naar zijn pijpen gaan dansen……
  In Libie gooit Amerika bommen in Syrie ook maar een geciviliseerd land als Europa knijp je de strot dicht met economische aanvallen LEKKERE VRIENDEN HEB JE DAN> WAT EEN GOEDE SAMENWERKING ❗️

 8. Als je de foto van de Snuiver en Snuiverin bekijkt, rijzen er vragen:
  –is zij vrijwillig met die gekke dwerg getrouwd?
  –waar werd ze mee gechanteerd?
  Je ziet haar denken; waar is de nooduitgang?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in