De president en de first lady van Oekraïne hebben geposeerd voor een romantische fotoshoot met het tijdschrift Vogue, waarin president Volodymyr Zelensky poëtisch uitweidt over zijn liefde voor zijn lieve vrouw, schrijft Caitlin Johnstone.

Nu weet ik wat u denkt: hoe maakt Zelensky tijd voor een Vogue fotoshoot te midden van zijn drukke schema van PR-optredens voor andere grote westerse instellingen?

Ik bedoel, dit is tenslotte dezelfde Volodymyr Zelensky die het zo druk heeft gehad met video-optredens voor de Grammy Awards, het Filmfestival van Cannes, het Economisch Wereldforum en waarschijnlijk ook de Bilderberggroep, en ontmoetingen heeft met beroemdheden als Ben Stiller, Sean Penn, en Bono en de Edge van U2. Het is de drukste PR-tour die hij maar kan hebben zonder een discussie over het strategisch belang van lange-afstandsgeschut te voeren met Elmo in Sesamstraat.

Oh ja, en is er ook niet een oorlog of zo aan de gang in Oekraïne? Je zou denken dat hij het daar ook wel een beetje druk mee zou hebben.

Noem me gek, maar ik begin te vermoeden dat er misschien een gecoördineerde poging is om de manier waarop wij over de oorlog in Oekraïne denken te manipuleren. Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat het de meest agressief gemanipuleerde oorlog is die we ooit hebben meegemaakt.

Sinds Rusland in februari Oekraïne is binnengevallen, worden wij niet alleen overspoeld met propaganda in de massamedia zoals wij nog nooit gezien hebben, terwijl de Russische media uit de ether gezuiverd worden, maar wij zien ook het nieuwe media-element van ongekende hoeveelheden online censuur, algoritme-versterkende propaganda, en sociale media trolling.

  Oekraïne gaat verliezen - De deur naar een regeling is gesloten

Wij hebben dus letterlijk nog nooit zoveel totale inspanning gezien om de manier waarop het publiek over een oorlog denkt te manipuleren. Logisch, want het gaat hier om een uiterst gevaarlijke proxy oorlog, die de gewone man op geen enkele manier ten goede komt.

Ik bedoel, kunt u zich voorstellen dat de mensen gewoon hun eigen gedachten zouden mogen hebben over de economische oorlog van hun regering tegen Rusland, die hen financieel benadeelt en miljoenen de hongerdood in jaagt, met het volle bewustzijn en de goedkeuring van de regering van de VS? Of als de Amerikanen zich zouden mogen afvragen of de miljarden die zij in dit proxy-conflict pompen niet beter thuis besteed zouden kunnen worden? Of als de mensen bezwaar zouden gaan maken tegen een nodeloos conflict om geostrategische overheersing dat hun leven en dat van iedereen die zij kennen bedreigt met het risico van nucleaire vernietiging?

Dat kunnen we niet hebben.

Er is een nacht-en-dag verschil tussen mensen de waarheid over iets willen vertellen en hun perceptie van iets willen manipuleren. Er zijn momenten waarop ware feiten gebruikt kunnen worden om de perceptie van de mensen op de een of andere manier te beïnvloeden, maar als het uw agenda is om de perceptie te manipuleren in plaats van de waarheid te vertellen, zult u noodzakelijkerwijs gedwongen worden om u te verlaten op leugens, halve waarheden, verdraaiing, en leugens door weglating, overal waar de waarheid die agenda niet dient.

  Wachten op Biden's definitie van overwinning in Oekraïne

Als zij ons de waarheid over deze oorlog zouden vertellen, zouden zij de Russische media niet censureren. Dan zouden ze geen online stemmen censureren die het niet eens zijn met de officiële narratieven over Oekraïne. Zij zouden ons niet voortdurend in het gezicht slaan met massamediale perceptiebeheersing, en zij zouden zeker niet de hoofdrolspeler van Oekraïne op de cover van Vogue magazine zetten.

Wij worden gemanipuleerd, en wij worden misleid. En wij worden gemanipuleerd en bedrogen, omdat onze zelfstandige waarneming indruist tegen de belangen van het imperium. Zij liegen tegen ons omdat de belangen van het volk en de belangen van het imperium, zoals gewoonlijk, haaks op elkaar staan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Het Rijk der Leugens”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsers gewaarschuwd voor tekort aan toiletpapier & Video honderden Tsjetsjeense soldaten met op de uniformen tekst “Naar Kiev”
Volgend artikelScott Ritter over de EU sancties: Als ik Rusland was, zou ik ik zeggen “Wel, dat was het dan, wij sluiten de deuren. Sterf!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Omg wat heb ik gelachen om DIE executie vraag me NU NOG af waarom annie der tassie vast bleef houden.zal wel ongeloof zijn geweest of zo.wat een randdebiel zeg lmfao.

 1. Ik gun iedereen liefde….
  Sommigen niet…..zulke hoersletten als zulken, die met zulken als Zelenski gaan.
  Het vrouwenaandeel in oorlogen mag ook niet vergeten worden.
  Laffe vrouwen met hun zogenaamde intuïtie. Zij staan mijlenver van ‘natuur’.

 2. Censuur: Koop of download a VPN app voor je smartphone en stel hem in op Bern of Zürich. Geen Russische censuur hier.

 3. Het blijft een acteur, en de hele Oekraïne behoort van oudsher Rusland toe, het westen is in demagogie terecht gekomen van hun z.g.n. democratische leiders, die z.g.n. zo te doen hebben met het noodlijdende volk, deze zijn echter totaal hun geschiedenis kwijt geraakt, en bij een vriendschappelijk bezoekje waarbij het een en ander is gedronken, hebben zij euforische woorden gesproken die zij nooit hebben kunnen waarmaken. En nu zitten alle EU burgers in een spagaat, en worden ze gekielhaald door hun westerse leiders, degene die na 4 keer kielhalen bovenkomt wordt kunstmatig in leven gehouden de rest mag de Heilige Petrus ontmoeten bij de Hemelpoort.

 4. De VS/NAVO/EU/WEF waren van plan om begin maart 2022 de Donbas/de Krim en Rusland aan te vallen vanuit Oekraïne. Maar Rusland was hen voor om Oekraïne op 24 februari met een speciale operatie de Dombas te bevrijden. Rusland heeft toen in zijn begin bijna direct het aanstaande avontuur van de VS/NAVO/EU/WEF in rook op laten gaan door bij Lviv 500 NAVO militairen en voor 400 miljoen dollar aan wapentuig vernietigd met zo,n hypersonische raket, waar het westen geen middelen tegen heeft. Tevens alle gelokaliseerde biolabs vernietigd. Dat was al een enorme klap voor het westen. Tevens kreeg Rusland het lucht overwicht over Oekraïne. Nu met alle sancties hebben het westen toch nog hun gewenst doel behaald door alles schaars te maken en de inflatie op te jagen, alleen Rusland is nu de winnaar. Dat was niet ingecalculeerd. Vandaar die enorme haat tegen Rusland en Poetin.

  Door constant wapens in Oekraïne te pompen in de hoop dat het westen het tij kan keren, maar de Russen vernietigen die wapens bijna net zo snel, als het land binnen komt. Dat is ook niet ingecalculeerd. Want Oekraïne is al op de kaart ingedeeld, welk land welk gedeelte weer op zou bouwen. Nu alles in duigen begint te vallen qua planning van het westen, zijn alle investeringen weggegooid geld. Want de grote reset hield wel in dat Oekraïne bij de EU kwam.

  Want vanuit Oekraïne moest de GMO landbouw en veeteelt voor de rest van de EU gaan dienen. Dan konden alle landbouw en veeteelt in de rest van de EU opgedoekt worden. Het westen denkt nog steeds dat het kan winnen van Rusland en daarom gaat de onteigeningen van de boeren in de rest van de EU nog door. Het stikstof is niet het probleem, maar een middel om de boeren van hun gronden af te krijgen. De EU hebben zij uitgekozen om er 1 grote megastad van te bouwen. Vandaar dat ze iedereen ter wereld uitnodigen om hierheen te komen. Zodat in de toekomst hun eigen landen mensvrij gemaakt worden in naam van het klimaat verandering tegen te gaan. Zodat ze iedereen op de aarde in megasteden kunnen proppen, die gecontroleerd kunnen worden door hen. Dat is hun doel.

  • Het westen dacht Poetin effe the vervangen, maar integendeel zij krijgen een enorme klap te incasseren. Niet alleen militair, maar de hele westere economie is naar zijn grootje.
   Ik betwijfel of Claus nog een plan B heeft, want deze klap had de Build Back Better bouwer nooit verwacht.
   Het tegenover gestelde is bereikt, de BRICS wordt steeds sterker, en die houden niet van great resets

 5. Aanvulling op mijn schrijven. Zelensky is enkel een hulpmiddel om het in goede banen te leiden en zijn bevolking een dikke worst voor houden, dat ze van de Russen kunnen winnen. Slaagt Zelensky daar in, dan zal hij rijkelijk voor beloond worden. Maar faalt hij, zal hij opgeruimd worden door hen. Dat weet hij ook, maar dat geldt voor elke poppenspeler, die zich in de Angelo Zionisten Rijk als zogenaamde president zijn rol speelt. Elke verkiezing in welk land dan ook van het Angelo Zionisten Rijk wordt zo gemanipuleerd dat er een poppenspeler van het WEF wint. Democratie is dan ook enkel een illusie voor het volk, zodat zij zich rustig houden. Burgers mogen enkel gecontroleerd naar de slachtbanken geleid worden, burgers mogen absoluut niet hun eigen keuzes maken op welk vlak dan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in