Presidential Press and Information Office / Attribution: Kremlin.ru / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft de Russische president Vladimir Poetin en de Chinese president Xi Jinping omschreven als “zeer intelligente mannen” die “van hun land houden”. Trump prijst de twee leiders vaak en houdt vol dat hij de enige presidentskandidaat is die in staat is om tegenover hen te staan, bericht RT.

In een gesprek met Fox News op maandag zei Trump dat Poetin en Xi “of je het nu leuk vindt of niet, zijn zeer intelligente mannen, zeer machtige mannen, en ook zeer wrede mannen.”

“Ze houden meer van hun land” dan de Amerikaanse president Joe Biden doet, vervolgde Trump, eraan toevoegend dat de 81-jarige Democraat “niet in staat” is om met een van beiden te onderhandelen.

“We hebben een man als president die zwaar incompetent is”, vertelde Trump aan het conservatieve netwerk. “Hij kan geen twee zinnen samenvoegen, hij kan niet van het podium aflopen, hij kan de trap niet vinden… hij is dit land aan het vernietigen.”

Trump nam een harde houding aan ten opzichte van China toen hij aan de macht was, maar sprak vol lof over Xi toen Washington en Beijing in 2020 een voorlopig handelsakkoord sloten. Trump had in 2018 een ontmoeting met Poetin in Helsinki en het jaar daarop weer op de G20-top in Osaka, maar zijn pogingen om een, wat hij noemde, “zeer goede relatie” op te bouwen met de Russische president werden gedwarsboomd door het zogeheten ‘Russiagate’-onderzoek, dat na twee jaar geen bewijs opleverde voor “Russische inmenging” in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 of “samenspanning” tussen de Trump-campagne en Moskou.

  Dronebeelden tonen enorme verwoesting van Bakhmut

Als Trump in november tot president wordt verkozen, heeft hij beweerd dat hij het conflict in Oekraïne “binnen 24 uur” zou kunnen beëindigen door Poetin en de Oekraïense president Vladimir Zelensky om de tafel te gaan zitten en over een deal te onderhandelen. Woordvoerder Dmitry Peskov van het Kremlin zei maandag dat Moskou geen contact heeft gehad met Trump en “geen idee heeft” hoe zijn voorstel kan worden uitgevoerd.

Desondanks houdt Trump vol dat noch Biden noch zijn laatst overgebleven Republikeinse tegenstander Nikki Haley het lef zouden hebben om met Poetin of Xi te onderhandelen. Haley, zei hij vrijdag tijdens een campagnebijeenkomst, “is niet sterk genoeg, niet slim genoeg en werd niet genoeg gerespecteerd” om met zulke “zeer fijne mensen” om te gaan.

“Het is goed om om te gaan met mensen zoals Poetin en anderen… het is goed om om te gaan met mensen die enorme nucleaire wapens hebben”, zei Trump vorige week tegen Fox News.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Als Trump wordt gekozen, zal dat waarschijnlijk de doodsteek zijn voor wat er overblijft van de Globalistische Orde.” – WEF-adviseur Yuval Noah HarariVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAllicht: Nu dreigt er een “Arctische zombie-virus pandemie”
Volgend artikelHopen dat China zal helpen met Jemen is waanzinnige onzin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Met azijn vang je geen vliegen, Trump is een diplomaat pur sang, het is een dealmaker.
  Trump : the art of the deal
  Biden : the art of the steal….

 2. Heerlijk als je dit kan zeggen , wat een fijn gevoel moet dat geven, ik hoop dat ie met 80 pr can de atemmen wint . Wegvagen die incompetente hufters die er nu zitten dmv het wef

  • @Tigron…

   De meeste mensen die amper hebben zitten kijken naar het presidentschap van Trump, herhalen nu steeds dezelfde stokpaardjes die ze gevoerd zijn. Ik denk dat velen nog een grote verrasing gaan krijgen. Niks is nog wat het lijkt.

   Wie ons verdeeld is een parasiet, wie ons verenigd is een leider.

 3. Poetin en Xi, 2 staatshoofden die tenminste naar de wil van het volk luisteren.

  Hadden wij in ons land ook maar zo een sterke leider die de wil van het volk uitvoert.

  Niet voor niets worden zij keer op keer gekozen door het volk als staatshoofden.

  • @Piet…
   Die leiders hebben we overal ter wereld… je hart!!! Laat je door je liefde leiden, een krachtigere leider bestaat er niet.

 4. ”Poetin en Xi ‘houden van hun landen’

  En de uitslag van de vredestroepen bevestigen ook keer op keer dat het volk ook massaal van hen houden als leiders.

 5. “Poetin en Xi ‘houden van hun landen’”

  Ja Trump een drol kan je niet poetsen met je verdomde verkiezingsretoriek, waarbij de meesten aan voorbij gaan dat het verkiezingstijd is, idiote, emotionele reacties van veel Trumpetisten.

  • Want wie kan al die ellende beter oplossen dan?? Trump is niet perfect, hij is vol in de covidleugen getrapt, maar hij is intelligenter dan al die andere politieke puppets in USA én EU!

   • Wil eigenlijk géén antwoord geven op je Semmelweis reflex, IQ van Trump is 156 en overklast bijna iedereen en ook op Frontnieuws, Trump is een Crypto-jood en neemt net zoals al die andere zionisten en Khazaarse joden de hele wereld in de maling enfin dit is mijn mening en daar zou je het moeten doen.

   • Denk ik ook Adriaan, het scenario word gewoon aangepast aan het poppetje.
    Net als hier, als Timmerfrans het word gaat het op zijn manier en met Wilders op een Wilders manier.
    Nu hebben ze het daar wel makkelijk, met een demente kan je echt alle kanten op.

  • Indie vier jaar dat Trump president was is hij geen enkele oorlog begonnen en sloot hij verstandige deals. Wie een brand wil blussen moet er geen olie opgooien. En dat is wat de globalisten doen; olie op het vuur gooien, onrust stoken, vrijheden afnemen, klimaatonzin verkondigen om daarmee mensen hun geld en hun vrijheid af te pakken, de voedselproductie verstoren, onnodige (hoge) belastingen bedenken en invoeren. Etc. etc.

  • Trump mag dan in de grond dit zijn, of dàt. Maar als je moet wachten op de perfecte Messias, zal het toch nog een tijdje duren.

 6. Biden en zijn clan willen hegemonie over iedereen, indien het niet gaat met manipulatie of dwangverdragen, desnoods met staatgrepen en wrede oorlogen. Trump wil akkoorden met iedereen.

 7. Als je de wereldpolitiek een beetje beter onderzoekt en leert kennen dan snap je wat Trump bedoeld. Het is kortweg een strijd van goed tegen kwaad. En het kwaad zit grotendeels in de US. De meeste presidenten in de US staan onder controle van het kwaad (KM – Deep state – Cabal) maar Trump niet daardoor wordt hij op alle mogelijke manieren tegen gewerkt.

 8. Het moet toch totaal wantrouwig maken dat zelfs in de media op Donald Trump werd afgegeven, hij deugde totaal niet.

  Als dat destijds met reagan gebeurd zou zijn , kon ik me daar nog wat bij voorstellen.

  [ Een derde rangs acteur ]

 9. Een paar mensen maakten bezwaar tegen deze meme. Hoe reageer je op mensen die je kapot maken ? Iemand vaccineren?

  Normaal gesproken zouden Amerikanen niet nog een wereldoorlog voor het georganiseerde jodendom voeren. Trump is valse oppositie.

  Zijn MAGA-volgelingen zullen hun vernietiging in WO III omarmen. Het doel van het georganiseerde jodendom.

  (Satanistische Rothschilds en Vrijmetselarij) is bedoeld om de westerse beschaving te vernietigen. Hoe weet ik dat het Westen zal verliezen?

  Het Westen wordt bij voorbaat van binnenuit vernietigd. Het Canadese leger geeft bijvoorbeeld tampons aan mannelijke soldaten. Wie riskeert zijn leven voor een land als dit?

  WAARSCHUWING: NAVO-ADMIRAAL VERTELT WAARHEID “LEG VOORAAD VOEDSEL AAN EN BEREID U VOOR OP EEN VOLLEDIGE NUCLEAIRE OORLOG”

  https://www.youtube.com/watch?v=mMDg4T0s2Ho

  Commentaar: “Hij is Nederlands en de hoogste bij de NAVO. Hier in Nederland creëren ze het bewustzijn dat er iets om de hoek staat. Het begint er nu op te lijken dat de oorlogsdoctrine in beweging is gezet. Niet alleen door Bauer’s woorden maar ook van ministers etc. Noodpakketten kunnen niet worden verkregen, we moeten wachten op lege supermarkten.” >>>

  https://www.henrymakow.com/

  • “Hij is Nederlands en de hoogste bij de NAVO”, dan wordt hoort het zo dat je fier moet zijn. In België was te horen en te lezen dat “een Belg het commando heeft”. Wij dus ook fier. Illustreert dat niet voor wat soort sukkels ze ons nemen?

 10. “We hebben nog maar een paar jaar om ons voor te bereiden op een oorlog met Rusland.” Van NAVO-admiraal Rob Bauer, tot aan de ministers van Defensie in Duitsland en Zweden: door velen wordt de noodklok geluid. Zijn we wel klaar voor een komend conflict met de strijdmacht van Poetin? Waar komen al deze waarschuwingen nu ineens vandaan en wat is de kans dat de NAVO alsnog met Rusland in oorlog raakt? Daarover Frans Osinga, hoogleraar oorlogsstudies aan Universiteit Leiden.

  • De Hongaarse regering o.l.v. Viktor Orbán heeft ingestemd met lidmaatschap van de NAVO, in navolging van Zweden. Als Orbán daadwerkelijk tegen de uitrol van de New World Order ageerde, was hij reeds voor de bus gegooid. Zijn optreden tegen Soros’ NGO’s zoals Open Society (kom d’r maar in Mabel) in Hongarije is dus louter voor de bühne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in