Foto credit: Expose

Yuval Noah, een van Barack Obama’s favoriete auteurs en een frequente spreker op Davos, heeft een aantal schokkende uitspraken gedaan in een interview met Steven Bartlett, een Britse YouTuber die het kanaal The Diary of a CEO runt.

Harari poneert vaak het idee dat mensen “hackbare” wezens zijn zonder echte vrije wil. In een eerder interview stelde hij “de grote politieke en economische vraag van de 21e eeuw”: “Waar hebben we mensen voor nodig? Of tenminste, waar hebben we zoveel mensen voor nodig?” Bron

ZEI HIJ DIT NU ECHT? VRAAGT VIGILANT FOX,

Harari lijkt nu echter te erkennen dat globalistische standpunten, inclusief die van hemzelf, steeds impopulairder worden. Op de vraag: “Bent u bezorgd dat Trump binnenkort opnieuw wordt gekozen?”, antwoordde Harari: “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is.”

Wat Harari vervolgens zei deed nog meer wenkbrauwen fronsen: “… en als het gebeurt [Trump wordt gekozen], zal het waarschijnlijk de soort doodsteek zijn voor wat er overblijft van de globalistische orde.”

  "Catastrofale uitkomsten": Davos elite bezorgd over wereldwijde grilligheid, kosten-van-levensonderhoud crisis

“En hij [Trump] zegt het openlijk,” voegde Harari eraan toe. Hij stelde dat figuren als Trump en andere politici een “valse dichotomie” presenteren tussen nationalisme en globalisme, en impliceren dat beide tegelijkertijd naast elkaar kunnen bestaan:

“Het zou duidelijk moeten zijn dat veel van deze politici – ze presenteren een valse dichotomie, een valse binaire visie op de wereld alsof je moet kiezen tussen patriottisme en globalisme, tussen loyaal zijn aan je natie en loyaal zijn aan een soort wereldregering of wat dan ook.”

Het volledige interview met Yuval Noah Harari is te bekijken via onderstaande video:

Via Expose.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Vooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnderbuikgevoelens zorgen voor strategische fouten – VS meegesleept in strijdgewoel in Gaza, Jemen en nu Irak
Volgend artikelFAA begint ernstig mentaal gehandicapten in te huren om vliegtuigen te besturen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

94 REACTIES

 1. Q zei… Amerika zal als eerste moeten opstaan tegen de satanisten, omdat Amerikaanse burgers met hun wapens kunnen vechten voor hun vrijheid. Buckle up, it’s gonna be a bumpy ride.

  De mensheid gaat ontwaken. Alles is exponentieel uit de klauwen aan het lopen, dat kan niet anders dan botsen. Ik wens dat we er allemaal doorheen komen en deel mogen uitmaken van een wereld zonder de kanker die de elites nu al duizenden en duizenden jaren zijn.

   • Bilderbergbilly heeft omroepbaas (Swart), rapper & de onterecht ‘koninklijk’ onderscheiden Akwasi een flinke veer in z’n reet gestoken tijdens een nieuwjaarsreceptie in het paleis op de dam.

   • @Antisoof…
    Dat verhaal ken ik. De omgekeerde genders, bloedlijnen en bastaards lopen dwars door elkaar en het is allemaal inteelt en perversiteit. Wat een freakshow. En dan geloven deze wezens zelf dat ze uitverkorenen zijn en dat wij nutteloze eters zijn. Ze hebben de mensheid wijsgemaakt dat wij tegen ze opkijken en dat rijke mensen tof en leuk en slim zijn. De duivel die ons heeft laten geloven dat de duivel en zn demonen niet bestaan, zodat ze vrijuit hun kwaadaardige gang kunnen gaan

  • We zouden allen kunnen knokken, want de beste wapens zijn in het bezit van velen onder ons, nl de grijze massa tussen de oren.

   Voorbeeldje: Zaag driehoeken uit een stalen hoekprofiel en plaats deze waar zekere automobielen niet meer bruikbaar moeten zijn, maar ook een ijspriem in de radiateur(slang) heeft zulk effect. Zo is alle techniek eenvoudig uit te schakelen; lichtnet, netwerken, riool, verwarming, CCTV, aircos, etc.

   Hoe denken de WEFfers & Co hun snode ‘werk’ te kunnen doen zonder deze hulpmiddelen/infrastructuur?

 2. Interessant dat deze man dat zegt. Geloof er niets van. Is gewoon een strategische opmerking om het gepeupel te laten geloven dat ze invloed hebben.

   • Hij hoeft niet te liegen. Ik denk dat ook wel eens, en ik lieg dat niet. Onderschat het psychologisch inzicht niet dat die lui gebruiken, denk ik.

  • Mikoi januari 16, 2024 Bij 11:06

   Juist ik geloof er niets van wat uit de mond van een WEF icoon of die van Trump komt, Trump bezigt nu verkiezingsretoriek van de bovenste plank, ben blij dat ik geen keuze tussen deze satanische beesten moet/mag maken, laat ze hangen in Gitmo.

 3. Het is dan wel overbodig, maar ‘k wijs er maar op : het ongekozen en totalitaire WEF geeft gewoon toe, dat ze de hele wereld willen aansturen en overheersen.

  Globalisme = tirannie.

  Nationalisne = zelfbeschikking, vrijheid.

 4. “Het zou duidelijk moeten zijn dat veel van deze politici – ze presenteren een valse dichotomie, een valse binaire visie op de wereld alsof je moet kiezen tussen patriottisme en globalisme, tussen loyaal zijn aan je natie en loyaal zijn aan een soort wereldregering of wat dan ook.”

  Ach het zijn joden onder elkaar, veroorzaken een mix van informatie en desinformatie, zoals je in veel Amerikaanse Jewwywood politie films een goede en een slechte agent een vermoedelijke dader ondervragen, en wéér trappen de Trumpisten in het smerige dodelijke spel.

 5. Die Harari…..die hangen we apart. Of enkele reis Gulag. Aan de andere kant: hij is niet gekozen maar een snake oil salesman.

 6. Trump of geen Trump, ze zijn allemaal in hetzelfde bedje ziek.. zelf kan de mensheid het veel beter, door Niet te stemmen, geen inspuitingen en allerlei afval vd Regeringen Niet meer te accepteren, en vooral…EN VOORAL UW VRIJHEID TE BEHOUDEN DOOR CONTANT GELD TE HOUDEN 🤔… anders zijn we geript door het internationale Bankwezen !!!…aka JODENDOM”’

  • @Raphael…

   Eens… kijk niet naar de handpoppen en hun show, maar vindt uit van die de handen zijn. Dan kom je uiteindelijk bijna altijd direct en anders altijd indirect bij dezelfde doodscultus uit, het zionisme met daaronder ontelbaar veel clubjes, en netwerken die alles van geboorte tot graf inmiddels bezitten en manipuleren.

 7. Hoe durft dit miezerig meelijwekkend ventje andere mensen de maat te nemen en overbodig te noemen.
  Hij en de hele globalistische wereldorde, dat voornamelijk bestaat uit walgelijk volk dat parasiteert van het werk van anderen.
  Geld lenend en dan spelend met aandelen of onroerend goed dan wel verzekeringen binnenlopen.
  En als ze dan miskleunen wordt de rekening aan de mensen gepresenteerd die wel hard werken.
  Keer op keer weer.
  Zij zijn het die de sfeer op deze aarde verpesten en letterlijk en figuurlijk over lijken gaan.
  Zij zijn degenen die daadwerkelijk overbodig zijn.

  • Dan januari 16, 2024 Bij 11:28

   De helft van de Deutsche Bundestag is homoseksueel, bijv. Eric van der Burg Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid is er óók zo’n een. Door hun abstracte denken en oud zeer uit hun jeugd zijn het monsters geworden tegen de gewone man en vrouw wanneer ze de eenmaal de macht hebben.

   • @ Adriaan W. januari 16, 2024 Bij 11:38,
    Het schijnt dat ongeveer 99% van de mensen die macht krijgen. Eerste instantie nog idealistisch zijn, maar na mate ze langer aan de macht zijn ze steeds meer sadistische trekjes krijgen. Dan draaien zij door en wanen zij onschendbaar zijn en gaan ze denken dat zij alles kunnen veroorloven ten koste van de belasting betaler.

    Het beleid van de WEF heeft veel haar scheuren opgelopen met hun Covid-19 project. Waardoor miljoenen investeerders zich hebben terug getrokken uit Blackrock (de grote sponsor van de WEF) Hierdoor moet nu zelfs de VN meerdere filialen sluiten o.a. de hoofd vestiging in Genève Zwitserland. Daar Trump en Poetin met de BRIC+ de jacht op biolabs, pedo’s en de kindersexhandel wereldwijd massaal elimineren/ontmantelen, hierdoor verdampt de macht van het WEF. Nu ook de bevolking steeds meer er tegenin gaat.

    • Het motto van de WEF-bijeenkomst in Davos tussen 15.01 en 19.01 is ‘Vertrouwen herstellen’. De paniek van de Deep State over de door jou geschetste ontwikkelingen op deze planeet groeit & groeit en ze houden, tegen beter weten in, de moed er maar in.
     Het zal me niets verbazen als steeds meer officials het voor gezien houden, omdat ze niet meer met het WEF geassocieerd willen worden, om te beginnen vanwege de onvermijdelijke reputatieschade.

     • Ron Swart,
      Ik denk dat je boodschappen van hun als het ware moet omdraaien, dan is daar de echte boodschap.
      De spreuken van hun zijn als opdrachten aan de schapen of zo iets.

      Hoe we het psychologisch moeten zien weet ik niet, maar het zal best wel bekend zijn, maar ik denk dat het een soort opdracht aan het brein van de schapen is.

      Misschien is er een neurolinguist, of hoe heet zo iemand (NLP?), in de zaal? Het zou interessant zijn om te weten wat die boodschap dus eigen letterlijk (nou ja, de dubbele laag bedoel ik) inhoudt.

      Ik las dat ze ‘abacadabra’, een soort ‘kabbala-kennis’gebruiken die mensen als het ware betoveren. Ze noemen het dacht ik ‘magick’ (Aleister Crowley, loopjongen?). (Let op de schrijfwijze magick)

    • Qvic januari 16, 2024 Bij 13:47

     Gecompromitteerd en later gecorrumpeerd door de vele pedoseksuelen party’s, Adrenochroom feestjes natuurlijk gefilmd en gearchiveerd voor later (Mossad o.a.) zo wordt men een young global leader. Al deze verhalen kan men nog steeds lezen, in ieder geval staan deze artikelen niet in het AD.

   • ” Stront aan de ‘picker(s)’, …. zodus …..

    Dáár keldert ’t oerdegelijk middelnederlandsch gezegde,
    – ” ‘r Is Stront aan de knikker … ” – als bij de 2OO8-beurscrash …..,
    “Huaààààhhhhh

    ‘k Begin dan tòch èrgens door ’t hebben waarvoor
    dat zgn. ‘hygiënisch vrouwenmateriaal’, vloeitjes en
    stopselkes allerhand, in bepaald gesitueerde mannen-W.C.’s
    voor dienen moeten ….. Kotswàlgelijk.

 8. Trump de man die de hele Amerikaanse bevolking liet vaccineren met de gifspuiten.

  Wat gaat hij doen met de bevolking die zich niet heeft laten vaccineren?

 9. “There will be trumpets” …Denk dat Trump welicht juist patriottistische uitlatingen doet mensen op hand krijgt en de grote oorlog start..

 10. https://nl.wikipedia.org/wiki/Yuval_Noah_Harari

  citaat : Zijn uitspraken dat “geen enkele baan veilig is voor automatisering” en “persoonlijke keuzes worden overgenomen door algoritmes” bezorgen hem de naam van een pessimist en een onheilsprofeet. Hij noemt zichzelf geen ziener, maar liever iemand die de te voorziene mogelijkheden schetst om complicaties in de toekomst te voorkomen.

  Een Israelisch historicus en futuroloog.
  Eigenlijk gewoon een soort trendwatcher. de Adjiedj Bakas van het WEF.
  Meer niet.

 11. Met andere, eenvoudiger woorden: naar mijn bescheiden mening zal eerst de Deep State en in tweede instantie het Amerikaanse rechtssysteem beslissen wie de volgende Amerikaanse president zal worden.
  Het volk van de Verenigde Staten zal een raamwerk krijgen, een verzonnen en gedeeltelijke realiteit, in het licht waarvan de keuze van de president door de kiezer bijna verplicht en noodzakelijk zal zijn.
  Ik zeg bijna en dit bijna is nog steeds belangrijk omdat het sowieso een kleine ruimte of op zijn minst een kans op vrijheid overlaat voor de stemgerechtigde kiezer. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/01/going-far-beyond-j-edgar-hoover-blackmail/

  • Volgens senator Robert Taft (1889 – 1953) van Ohio (1930 – 1953), zoon van president William Taft (1857 – 1930) en republikeins kandidaat voor de voorkiezingen van de republikeinen in 1940 en 1948, bepaalde sinds 1936 de JPMorgan Chase Bank in New York welke kandidaat het namens de republikeinen zou opnemen tegen de democraten.
   Dit is het zoveelste bewijs dat big finance achter de schermen van alles bedisselen met de zogenaamde tegenpartij, democraten. Voor de goede orde: JPMorgan Chase (inmiddels is het JPMorgan Chase Manhattan Bank) is de bank van de Rockefellers.

 12. Dat hele WEF gebeuren moet de nek om gedraaid worden. Het is een oud verlangen van een groep NAZI’S om een vierde rijk te stichten. Heeft de elite echt niets beters te doen?
  LEVEN EN LATEN LEVEN.

  • Beste Adriaan.
   Sommige mensen maar ook hele volkeren zijn nogal eens hardleers en hebben de neiging om telkens dezelfde fouten te maken.
   De Duitsers hebben in het verleden niet genoeg klappen gekregen.
   Ik ga intussen wat wodka in huis halen om met de Russen te proosten op hun overwinning zodra ze bij mij aan de deur staan….

   • Tigron januari 16, 2024 Bij 12:36

    Het mooiste zal zijn dat het Binnenhof en Berlijn een kinzahl raketinslag ontvangen, er zit geen verschil tussen Duitse en Nederlandse politici.

    Helaas zijn vele kiezers emotionele idioten, houd ze een worst voor en dan gaan ze ervoor.

    • Geschiedenis herhaalt, na 2 of 3 generaties weet bijna niemand waarom het werkelijk draait, het westen is op een haar na failliet en hopen de rijke grondstoffen van Rusland toe te eigenen, meer dan 100 jaar oud en grijs en toch niet wijs.

    • Beste Adriaan,
     De mensen die destijds riepen ” nie wieder ” zijn inmiddels grotendeels uitgestorven of dementerend.
     En Duitsers?
     Die luisteren naar de grootste bek.
     Ik heb vroeger als korporaal eens een Duitse officier in de houding gezet.
     Het gaf te denken….

    • Ik denk,dat de NLers nog net een beetje dommer zijn,maar soms neig ik het omgekeerde te geloven.Dat ik enige tijd in DLD heb gewerkt,blijkt niet voldoende,om hierover een vast standpunt te vormen
     Je kunt denken,dat je in DLD een goede vriend hebt en dat naderhand mbt die vriend een ander tegen je zegt…”Nanu…..hast du dich etwa geschnitten?”En dat klinkt dan zo,alsof dat heel normaal is.
     Overigens…goede opmerking over Binnenhof en Berlijn.Ehh…doe Londen er ook maar bij.

  • Je schrijft: ‘Het wordt binnenkort sowieso een bende als ik het volgende bericht mag geloven’.
   Ik zou zeggen: hecht er geen waarde aan, dergelijke berichten zijn nergens op gestoeld.

 13. Pak van die wezens hun podium en geldschieters af, er blijft dan niets anders over dan gestoorde zionisten die men op een eiland kan zetten en wachten totdat ze zeespiegel stijgt.
  Grote EGO’s blijven niet drijven.

  Fout DNA is vaak aan de buitenkant niet herkenbaar.

 14. NBC News geeft toe dat ‘Deep State’ bestaat… om ons te redden van de terugkeer van Trump

  De laatste keer dat Donald Trump in 2016 op zeer korte afstand van het Oval Office kwam, bedachten de Clinton-campagne, de regering-Obama en verschillende buitenlandse handlangers een hoax waarin de vastgoedmagnaat ervan werd beschuldigd een geheime Russische agent te zijn, die de macht van de regering zou gebruiken. Verenigde Staten om de bevelen van Vladimir Poetin uit te voeren (wat de vraag oproept: waarom zou Poetin Oekraïne niet zojuist zijn binnengevallen als zijn ‘marionet’ Trump geen proxy-oorlog zou hebben gevoerd?). >>>

  https://www.zerohedge.com/political/nbc-news-admits-deep-state-exists-save-us-trumps-return

  • Er was een strategische reden: de Democraten stuurden al lang op confrontatie met Rusland aan om de moderne Chinese Muur te slopen. Clinton wilde per direct een no-flyzone in Syrië om de Russen er buiten te krijgen. Toen Biden er kwam konden ze niet snel genoeg Afghanistan verlaten voor de confrontatie met Rusland. Via het presidentschap van Trump was de enige mogelijkheid om Rusland op het kookvuur te houden de beweringen van inmening in de steming etc.

 15. Het uitwerpsel van de duivel zegt ook weer eens wat… mocht het echt zo gaan dan zal barbertje snel bungelen!

  Anyway, Trump is de trekpop van het fascistische gaius dat zich “redders van de wereld” noemt. Hij is voor de afleiding en hypnotisering van de critici. Deze verrader beloofde zoveel en deed zo weinig, buiten de NWO/WEF/WHO/UN-plandemie in werking zetten en de burgers de doodsteek geven.

  Alles en iedereen die de burgers in het openbare leven voorbij zien komen zijn deel van het probleem en ingebed in het satanische systeem. Niemand wordt als ‘onafhankelijk’ getolereerd om TPTB te kunnen bedreigen. Je mag alleen meedoen als je het spel meespeelt, zoniet dan ‘vinden’ ze je met een paar gaten in je achterhoofd in een uitgebrande auto terug… zelfmoord natuurlijk!

 16. Jezus Christus had troonsrechten op de troon van Koning David, INRI Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum (Jezus van Nazareth, koning der Joden) als aanduiding dat Jezus afstamt van koning David

  Karel de Grote, die in de 9de eeuw west Europa heeft gekerstend, stamt af van Jezus Christus, zie https://www.facebook.com/share/p/SmwcazkNC1kvR1n7/?

  Alle koningen en koninginnen van West Europa stammen af van Karel de Grote, dus ook van koning David

  Willem Alexander en Maxima Zorreguieta stammen af van Karel de Grote, dus ook van koning David
  http://www.kareldegrote.nl/Reeks71_Maxima.html

  Alles keurig onder regie van Het Vaticaan, die feitelijk met de bloedlijnen van koning David fokten met als doel:
  1: wereldleiders (koningen en koninginnen + hoge adel) met koning David bloedlijnen
  2: het opvangen van de Messias die in de bloedlijnen van koning David wordt geboren volgens de Jesaja voorspellingen

  Lees meer op https://www.facebook.com/Lamoraal

  • Beste Marcel,
   Indien het zou kloppen wat je schrijft dan is er al vroeg binnen die bloedlijnen iets verschrikkelijks mis gegaan met het dna van dat soort.

   • CRISPR-Cas9 toepassing nu volop in zwang en fameuze bloedlijnen aangepast aan een mummie uit het land van ooit of de lijkwade van Turijn. Kies maar.

   • Ja dat klopt, Het Vaticaan ineen groot zwart gat die alles perversen.

    Alles wat Het Vaticaan doet is geen toeval maar nauwkeurig gepland door dat zwarte soort.

    Máxima is niet voor niets groot voorstander van de CBDC Central Banking Digital Currency

    • Importbruid & golddigger Máx was in een eerder stadium groot pleitbezorger van microkredieten. Kleine ondernemers in de derde wereld opzadelen met superhoge lasten vanwege hoge rente, omdat de grootbanken niet van de wind kunnen leven.

     • Beste Ron,
      Yep, met microkredieten arme boeren met schuld opzadelen zodat ze later gedwongen kunnen worden om te doen wat de kredietverstrekkers willen.
      Zo ging het in het groot ook o.a. met Griekenland destijds (EU)
      En nu met al het geld wat naar de Oekraïne gaat.
      Is een mooi machtsmiddel om anderen te laten doen wat de gevers willen.

      • Als ik goed ben geïnformeerd verdwijnt veel (van ons) geld richting Oekraïne, maar de facto in de zakken van Deep State-(sprinkhaan)hedgefondsen als State Street, Vanguard & BlackRock.

        • Inés is ‘gezelfmoord’ op 06.06.2018 (66 + 2 + 1 + 8 = 11) op de leeftijd van 33 jaar.
         Halfzus Dolores Z. (1965) is geheel van het padje af en ze toonde haar horrorkunst in 2005 in het Cobramuseum te Amstelveen.

   • @iedereen in dit draadje…

    Hebben jullie de kunst van Ines wel eens gezien?

    https://www.ellaster.nl/2019/05/26/het-duistere-familieverleden-van-maxima-en-willem-alexander/

    Er bestaat een hel en de elites leven er en ze willen die hel op aarde maken zodat ze uit de kast kunnen komen en openlijk kunnen doen en laten wat ze maar willen. Het zijn nu allemaal ‘in de kast’ psyhcopaten… ze willen een coming out zodat ze weer als krankzinnige warlords en gestoorde koningen kunnen doen wat ze maar willen. Eigenlijk wel triest… beeld je in dat je in zo’n familie/netwerk wordt geboren… dan word je als kind kapotgemaakt tot je sterft of net zo gestoord wordt als je familie/netwerk.

 17. Dit geloof je toch zelf niet?
  Kijk maar eens wat er zal gebeuren wanneer Trump in het witte huis zit.

  @Theme,

  >Q zei… Amerika zal als eerste moeten opstaan tegen de satanisten, omdat Amerikaanse burgers met hun wapens kunnen vechten voor hun vrijheid. Buckle up, it’s gonna be a bumpy ride.

  Jammer genoeg zitten die Amerikanen thuis te wachten met hun wapens in de aanslag en denken die: “Kom ze maar eens halen als je durft.”

  En zo, wordt het bezit van wapens tegen hen gebruikt, want hierdoor loopt het agenda wereldwijd door.

  In dat oozicht, zijn de Amerikanen verantwoordelijk voor de shit waar we ons in bevinden.

  En die wapens?

  Die komen ze later wel halen.

  • @Chip…
   Jou verhaal is net zo speculatief als mijn verhaal. Ik zeg niet dat het zo zal gaan, ik geef door wat ik destijd bij Q allemaal las.

   We weten allemaal niet wat er precies gaat komen en wie er nog te vertrouwen is. Uiteindelijk gaan we allemaal realiseren dat we de hele poppenkast moeten loslaten en dat we onze maatschappij voor 98% opnieuw moeten inrichten. Alles in de afgelopen 6000jr is één grote leugen zoals we nu ontdekken dat we over ALLES worden voorgelogen.

   We moeten alles herzien en heel veel loslaten. Wij mensen moeten stoppen om naar centrale figuren te staren en beginnen om onszelf weer te gaan leiden obv de liefde in onze harten.

   • Neen, dat is waar @Theme.

    Bedankt voor je reactie.
    Maar dat het niet goed zal komen wanneer marionet Trump verkozen wordt, is niet speculatief.

    Na email-correspondentie met Niburu-Co in 2016, wisten die mij met enkele afbeeldingen waakzaam te maken over Trump, temeer omdat ze me vertelden dat Trump net zo’n Joodse Vrijmetselaar is, als al die andere…

    Ik vertelde Niburu.Co dat ik dat jammer zou vinden, maar dat de waarheid nu eenmaal de waarheid is.

    Ik was dus waakzaam, en op dit punt aangekomen, kan ik zeggen dat Niburu gelijk had.

    Dat is één.

    Volgens Martin Vrijland, welke ‘speculatief’ beweerd dat het Bijbelscript zich voor onze ogen aan het ontvouwen is, zal er op Trump een aanslag gepleegd worden, waarna deze eveneens als Jezus zal herrijzen, om dan aanbeden te worden als de nieuwe Messias.

    Welkom nieuwe één wereld-regering.

    Ook speculatief, maar dat het niet goed zal gaan, dat kan ik je met zekerheid vertellen.

    Hou het maar in de gaten.
    Groetjes,

    -Chip

   • @Beste Theme,
    mijn comment is niet doorgekomen.

    Iets met email-correspondentie met Niburu.Co sinds 2017, en Martin Vrijland’s ‘speculatieve’ kijk op Trump.

    Maar dat het niet goed zal komen met Trump, kan ik garanderen.

    Bedankt voor je reactie, ik apprecieer het.

 18. Bulshit…. Trump zal ons allemaal mee de dieperik insleuren, was Trump president gebleven dan had Amerika allang een burgeroorlog gehad.

  • Beste Wouter,
   Niemand kan weten wat Trump gaat doen.
   Waarschijnlijk weet hij dat zelf niet eens omdat mogelijke gebeurtenissen nog moeten plaats vinden om daarop te reageren.
   Het is daarbij van belang welke gebeurtenissen gaan plaats vinden zodat niet te zeggen is hoe hij daarop gaat reageren.

   Blijf gewoon bij de feiten en realiteit.
   Datgene van wat jij schrijft, zijn persoonlijke aannames/voorspellingen die je niet met bewijzen kunt onderbouwen.

 19. Game of thrones spectakel. Wie er ook aan de macht komt, Gitmo zal ferm aan uitbreiding toe zijn. Er staat volgens Terry Hayes ook nog eentje met alle faciliteiten in Tazmamart.

 20. “Hier is alles wat je moet weten over mannen en vrouwen: vrouwen zijn gek, mannen zijn dom. En de belangrijkste reden waarom vrouwen gek zijn, is dat mannen dom zijn.”

  – George Carlin.

 21. WEF voorspelt economisch onheil voor het komende jaar

  Het World Economic Forum (WEF) waarschuwt dat vooraanstaande economen de mondiale economische ondergang voor het komende jaar voorspellen.

  Volgens een onderzoek van het WEF voorspelt ongeveer 56% van de mondiale topeconomen dat de wereldeconomie het komende jaar zal verzwakken.

  De globalistische organisatie, opgericht door de Duitse econoom Klaus Schwab, zegt dat de voorspellingen worden gevoed door geopolitieke risico’s en toegenomen lokalisatie.

  Hoewel de regionale groeiverwachtingen variëren, zal geen enkele het in 2024 bijzonder goed doen, waarschuwt het WEF.

  Volgens de WEF-enquête voorspelde 77% van de respondenten een “zwakke of zeer zwakke groei” in Europa .>>>

  https://slaynews.com/news/wef-predicts-economic-doom-coming-year/

  • Ik zie twee opmerkelijke getallen: 56 > 5 + 6 = 11 en 77. Uit de Deep State-koker van het WEF kun je in de allerlaatste fase van de Eindtijd van alles verwachten.

 22. Wat Harari vervolgens zei deed nog meer wenkbrauwen fronsen: “… en als het gebeurt [Trump wordt gekozen], zal het waarschijnlijk de soort doodsteek zijn voor wat er overblijft van de globalistische orde.”

  Ik ben ervan overtuigd dat dit ook weer een vorm van manipulatie is. Ons laten geloven dat Trump goed is voor het volk en slecht voor het WEF. Al is het maar omdat tegenwoordig geldt: fout is goed en goed is fout. WEF en WHO doen zich voor alsof ze het beste met ons voor hebben, maar het tegendeel is waar. Dat Harari zegt dat Trump het einde betekent van het WEF enz is dus weer een nieuwe leugen. Dit geldt ook voor Wilders. Op hem werd ‘massaal gestemd’ (ik vermoed fraude) om het volk het gevoel te geven dat er iets in positieve zin gaat veranderen. Net als destijds met de BBB. Ineens werd het volk stil …… Tevreden achterover leunend. Helaas. Ze zijn wederom bedonderd. Er is nog steeds geen nieuw kabinet, want dat komt hen niet uit. Nu regeert Rutte gewoon door ……. en hoe (zonder oppositie). Maar dat is niet de schuld van Wilders ….. En wat betreft de BBB. Hoor je de BBB oproepen om mee te doen met de massale boerenprotesten overal in de EU, waaronder in Duitsland? Nee dus. Er gaat dus helemaal niets veranderen. Nederland slaapt gewoon verder…..

 23. WEF roept op tot AI om kiezers te vervangen: ‘Waarom hebben we verkiezingen nodig?’

  Oprichter en voorzitter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, heeft opgeroepen om leden van het grote publiek uit te sluiten van verkiezingsprocessen, met het argument dat kiezers vervangen zouden kunnen worden door kunstmatige intelligentie (AI).

  Schwab maakte de huiveringwekkende telefoontjes tijdens een WEF-interview met Google-medeoprichter Sergey Brin.

  Tijdens de discussie bespraken Schwab en Brin ‘digitale technologieën’, ​​zoals AI, en hoe deze gebruikt konden worden om de agenda van het WEF vooruit te helpen.

  ‘Dus de technologie van nu, en de digitale technologie, hebben vooral een analytische kracht,’ zei Schwab terwijl Brin gehoorzaam knikte.

  “Nu gaan we aan de slag met voorspellende kracht en we hebben de eerste voorbeelden gezien. >>>

  https://slaynews.com/news/wef-calls-ai-replace-voters-elections/

 24. Als de WEF ers een zuiver geweten hebben,
  maken ze zich zorgen om niets.

  Leuk en vermakelijk die zorgen, die ze uitspreken en daardoor met ons delen.

  Ze bewijzen hoe deugdzaam ze zijn.
  Waarom dan die angst?

  Geloven ze wellicht in de “dag des oordeels?”

 25. Op een alternatieve nieuwsbron staat dat alle ophef die Trump veroorzaakt ‘voor de bühne’ is, omdat ook HIJ bij hetzelfde clubje van Schwab, Soros, e.d. behoort. Ze dienen uiteindelijk allemaal hetzelfde doel, alleen ieder op zijn eigen manier.

 26. Het stemvee wordt hier zonder technische ingrepen gehackt!; Een gekke Harari die al bekend staat als een eng mannetje zegt, dat de globalisten moeten vrezen als Trump wordt gekozen. Haha, Trump zal dus winnen, maar helaas hij hoort ook gewoon bij de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in