William Tung / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Geen paniekzaaierij is blijkbaar te dom voor de klimaatapocalyptici. Nu wordt klimaatverandering naar voren geschoven als de reden voor de volgende “Ziekte X” pandemie – met een “Arctisch zombie-virus”. Lekker praktisch: twee vliegen in één klap slaan en de vestiging van een globalistische dictatuur mogelijk maken, bericht Report24.

Volgens wetenschappers zal de volgende wereldwijde pandemie waarschijnlijk niet meer uit China komen, maar deze keer uit Rusland. De reden hiervoor? “Arctische zombievirussen” uit Siberië. Volgens onderzoekers vormen microben die eerder vastzaten in de permafrost en nu weer actief worden als gevolg van het ontdooien van de grond, een potentiële bedreiging. Sommige van deze duizenden jaren oude ziekteverwekkers – ook bekend als Methusalem microben – zijn al geïsoleerd, volgens een bericht in de Britse Guardian. Daarom wordt er ook een Arctisch monitoringsysteem ontwikkeld.

“Momenteel richten analyses van pandemische risico’s zich op ziekten die in het zuiden kunnen opduiken en zich vervolgens noordwaarts verspreiden,” zegt geneticus Jean-Michel Claverie van de Universiteit van Aix-Marseille, volgens het Britse dagblad. “Er is daarentegen weinig aandacht besteed aan een epidemie die in het hoge noorden zou kunnen ontstaan en zich vervolgens naar het zuiden zou kunnen verspreiden – en ik denk dat dat een vergissing is. Er zijn daar virussen die de potentie hebben om mensen te besmetten en een nieuwe uitbraak van de ziekte te veroorzaken.”

Het is echter heel praktisch. Je kunt klimaatverandering koppelen aan de “Ziekte X” van de globalisten en ook Rusland (vergelijkbaar met China in relatie tot Covid-19) koppelen aan andere negatieve krantenkoppen. Dan kunnen we uitkijken naar “passende” krantenkoppen over het “Russische killervirus”, dat is vrijgekomen door de kwaadaardige klimaatverandering. Natuurlijk met nieuwe wereldwijde beperkingen – vooral als het pandemieverdrag van de WHO door de landen is geratificeerd. Het zou een groot “toeval” zijn als zo’n virus plotseling opdook kort na de ratificatie, nietwaar?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Pervers gentechnologisch experiment: Wetenschappers creëerden agressieve “zombiehamster”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse huurlingen weggevaagd in Charkov, slecht voorteken voor NAVO-personeel in Oekraïne
Volgend artikelPoetin en Xi ‘houden van hun landen’ – Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Het wordt een beetje fantasieloos. Was hier niet al eens keer een film over gemaakt? Kunnen ze niks beter meer verzinnen? Mooi, dan zal de vaxx zijn werk wel doen.

 2. Ik vraag mij steeds weer opnieuw af bij het voorbijkomen van dergelijke klimaat nonsens en nu dat microben die dan actief worden/zijn dat nog mensen in dergelijke onzinverhalen doen intrappen en angstvallig de NOS leugen en propaganda zender raadplegen.
  Dan kan alleen maar geconcludeerd worden dat er werkelijk veel hersenloze horken ronddwalen die wederom een sprint naar de GGD maken om hun redmiddel ingespoten te krijgen.
  Door dit soort horken en het zijn er nog blijkbaar heel veel zitten we nog steeds in een situatie waar die satanische smeerlappen macht en misbruik van maken.
  Als iedereen althans de meeste mensen de rug toekeren en beginnen met klein verzet bijv. die propaganda zender mijden , hun eigen mening vormen door alternatieve nieuwmedia raadplegen (internet) en zoveel
  mogelijk kopen bij kleine bedrijven in stad of dorp en de supermarkten met vaak gemanipuleerde rommel zo min mogelijk bezoeken, grote multinationals mijden en proberen zelf na te denken en een mening te vormen inplaats van die zogenaamde raadgevers en nep wetenschappers die voor de tv buis gehaald worden te aanhoren dan krijgen die ellendelingen die psychopaten en narcistische rotkoppen niets meer gedaan dan is het klaar.

 3. en ze hebben er een rna vaccin vooren zal de eerste spuit 99,99% bescherming bieden, wat eigenlijk gewoon het vervallen covid gif isen daar staan de eerste angsthaasjes alweer te drummen voor een spuit.

 4. Tuurlijk is de opwarming van de aarde de schuld van Poetin en Xi in de stomme kop van dat zootje onbenul uit de hoerenkast.

  Een slecht geschreven boek voor kleuters is interessanter. Het probleem is dat die hoerenkast inmiddels op een hoerenkermis staat. Een hoerenkermis met pleurisherrie, schreeuwerige lampen, en prullaria voor grof geld.

  Peperduur vermaak voor stompzinnige pubers, en of wij dat maar even betalen.

  Zum kotzen.

  • PJ januari 23, 2024 Bij 23:13
   Beste PJ, Overigens een top website wou ik effe zeggen waar je zonder poespas vele films kunt kijken. gr, marco

 5. Ach weet je, zij weten alles al. Tis echt niet dat politici et al. handelen op advies van een of ander onderzoek of vanuit de uitslag van een of andere aangestelde commissie en niet bewust zijn van informatie buitenaf. Wat ze bestempelen als des- en misinformatie en samenzwering. Dat weten ze ook en ze weten ook dat wij gelijk hebben. Maar ze lachen ons gewoon uit. Natuurlijk Rutte, we kennen al zijn onderkruipsel achtige uitspraken, leugens en bedrog wel. Maar meer recent die Rob Jetten, gatver mijn toetsenbord had moeite om die naam te laten typen, met die 28 miljard om 0,000036°C temperatuur verlaging te realiseren. Details daarin even buiten beschouwing maar die grijns op zijn muil toen hij dit in de tweede kamer vertelde. Politiek incorrect in deze context want hier hoort een serieus gezicht bij. Maar hij wist zelf duidelijk dat wat hij aan het zeggen was totale onzin was. De zekerheid die er bij hem vanaf straalde zegt mij dat hij zich veilig voelt om zichzelf in die situatie te begeven. Grote geld staat achter hem toch? Maar als………..nee daar gaat het nu niet over. En dan nog recenter. Afsluiten burgers en bedrijven van het lichtnet op ongeplande momenten als het net VOL? zit. Iedereen moest toch aan de Zpanelen? Daarmee een Wpomp voorzien van energie? En ermee geld verdienen? En dan nu ineens kunnen die mensen op ongeplande, als het hun uitkomt met uiteenlopende leugenachtige redenen, afgesloten worden van het lichtnet! 🤯. En ook nog eens op momenten van de dag dat die mensen er de meest behoeften aan hebben. Hahaha, mag ik even lachen. Dank U. Wat een onzin. En dit is nog maar het tipje van het tipje van de ijsberg.
  Mooi dit is een reactie van een reagluurder genaamd Blokvijf. Ik reageer zelden maar ik lees alles. Je weet het hè. Samen staan we……………..goed zo, STERK!

  • U ziet het helder, heel helder.
   Het zou u sieren als u wat vaker pakkende en concluderende reacties zou posten.

   Inderdaad, de politiek weet alles. Tenminste, dat is de schijn die gewekt wordt. Een soort Panopticon.
   Opmerkelijk dat vrijwel alle politici nog geen enkele baan gehad heeft met een producerend en toegevoegd karakter voor meer dan 4 jaar zonder ergens uitgekotst en weggetrapt te zijn. Er zitten zelfs geen ondernemers tussen en op de vraag waar een gemiddelde politicus aan moet voldoen heb ik dan ook nog nooit een gefundeerd antwoord gekregen. De niet-producerenden die de werkende klasse gaat vertellen hoe het moet en waar aan voldaan moet worden om te mogen werken… het moet toch niet veel gekker worden.
   Één ding is voor de meeste mensen intussen wel duidelijk aan het worden: Wij zijn de motor die het voertuig mobiel houden. Als de motor stopt staat het voertuig stil en hebben zij niks. Simpelweg omdat zij niks kunnen, kennen en durven. Zij wanen zich immun voor aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid, veilig ingedekt achter het grote geld, machtsmiddelen en adviezen van de door hun aangestelde adviesbureautjes die voor meer dan teveel aan kostprijs aan hun (tijdelijke) inkomsten komen om er tenslotte achter te komen dat ze in hun zelf gegraven kuil flikkeren en notabene een hoop werkende, hard werkende mensen met zich meesleuren de afgrond in. Valt de dekking weg dan zijn ze zelf aan de beurt. Ze voeren het monster dat hen uiteindelijk zelf verslindt. Daar zit de clou waar nog maar weinig mensen zich bewust van zijn. Alles wordt afgedwongen op basis van angst, misleiding, omkoping, leugens, intimidatie, bedreiging en geweld. Eigenlijk precies álle ingrediënten die voldoende zeggen dat het allemaal niet klopt en in de haak is.

   Een zelfbenoemde overheid die heeft bepaald dat er voor u door hen gedacht en gehandeld wordt is naar mijn idee nét zo apart als een computer, die ter verificatie eist dat u moet aangeven dat u een mens bent.

   ” Voor je het weet worden gewoonten VERPLICHTINGEN”…..

   • Over de “politici”gesproken, er is geen plaats is voor kritische mensen binnen politieke partijen? De selectie die toegepast wordt binnen partijen komt neer op strebers naar een hoger politiek of maatschappelijk niveau, onwetendheid, volgzaamheid en vooral geen nationalisme. Kortom, we zijn verloren. Niemand, bijna dan, zal het ooit gaan opnemen voor Nederland en zijn oorspronkelijke bewoners in de toekomst, of je moet uit verweggiestan afkomstig zijn. Ik heb het al eerder gezegd, maak dat je weg komt uit dit z.g. “gidsland”. Wordt niets meer.

   • Beste Veteraan,
    Het is inmiddels schering en inslag in de alt. media over de meningen met wat er mis is tegenwoordig in de maatschappij en met name de politieke wereld.
    Ophangen aan de hoogste bomen of palen, op ’n eiland plaatsen, vierendelen, eenzame opsluiting en op water en brood voor de rest van hun leven enz.enz.
    De wereld staat bol van frustraties, boosheid, moord en doodslag.

    Slechts zelden kan ik ergens lezen wat er aan verbeteringen nodig zijn om het anders en beter te doen.
    Hooguit is er soms spraken van een zakenkabinet (m.b.t. de Nederlandse politiek)

    Of politici nu weten wat ze doen of dat ze te stom zijn om voor de duvel te dansen maakt niet uit, de ellende is er niet minder om.

    Zolang het huidige systeem in stand blijft zullen er weinig dingen veranderen wie er ook mag heersen.
    Ik heb lang geleden hier al eens een aantal suggesties geschreven wat er aangepast zou moeten worden wil e.e.a. beter kunnen functioneren.
    De lijst zal best wat aanvullingen/aanpassingen kunnen gebruiken maar hier opnieuw wat suggesties:
    Grondwet aanpassen waaraan iedere wet getoetst moet worden.
    Bindende referenda invoeren.
    Na verkiezingen de partijen met de meeste stemmen in een kabinet.
    Een kabinetsformatie mag niet langer duren dan 2 maanden.
    Indien dat niet lukt opnieuw verkiezingen.
    Stemming tijdens verkiezingen met DigiD.
    Onschendbaarheid opheffen.
    Kabinet na ieder jaar beoordelen, niet goed, dan weg.
    Een demissionair kabinet iedere bevoegdheid verbieden.
    Na een regeerperiode het wachtgeld net zo lang als voor de gewone burger met verplichting tot het solliciteren en accepteren van een passende baan.
    Alle verdragen opzeggen en eventueel herzien om daarna aan te gaan.(na een referendum)
    Gekozen politici moeten afkomstig zijn uit de sector waarin ze ervaring hebben een zogenoemd ‘zakenkabinet’ dus.
    Na het verlaten van de politiek een verbod om in dezelfde sector werkzaam te gaan als waarin ze als bewindspersoon werkzaam zijn geweest, dit ter voorkoming om een toekomstig bedrijf te begunstigen voor eigen voordeel.
    Partijen mogen geen geld ontvangen van organisaties zoals NGO’s.
    Lobbyactiviteiten zijn verboden.
    Bij ieder overleg, vergadering, samenkomst enz. dienen onpartijdige vertegenwoordigers aanwezig te zijn en verslag te leggen die door opvraag in te zien zijn.
    Bij ieder wetsvoorstel of grote regeling dient men een bindend referendum te houden (als voorbeeld; asielbeleid en wapenleveranties naar oorlogsgebieden)
    Alle wetten vanuit de EU opzeggen en verder uit de EU.

    Zo kan ik nog wel even doorgaan.
    Ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die zeggen dat het teveel gedoe is of dat het niet uit te voeren valt.
    Dat is naar mijn mening pas hard te maken nadat men het heeft geprobeerd.

    Van de mensheid is het bekend dat die niet van veranderingen houd.
    Soms is het echter noodzakelijk om daar toch mee te beginnen en door te voeren daar de huidige gang van zaken uiteindelijk niet houdbaar en fatsoenlijk leefbaar zijn.

 6. En…hebben ze tegen deze ‘zombie-virus’ niet toevallig al een gif-vaccin ontwikkeld die voorkomt dat je een zombie wordt? Want dan wil ik er 3 hoor!!

 7. ach ach ik ben in paniek help…help…de zombies komen het land veroveren en ons allen levend opeten en oei oei wat zie ik in de lucht die stoute aliens vallen ook ons aan …paniek paniek o almachtige goedbedoelende overheid geef mij alle gif vaccins allemaal tegelijk die je voorhanden hebt …en toen werd ik wakker

 8. Het zal tijd worden. Er worden ons al zolang zombies beloofd, ben de films en series wel een beetje zat, ik wil nu échte zien! LOL. Benieuwd wie hier nu weer in gaan trappen.

 9. Elk jaar weten de overheden weer wat te verzinnen waardoor je ze nog meer gaat haten. Nu zij Oekraïne kwijt gaan raken en dit te verbergen komt er nu een virus X wat nog niet bestaat maar zij al weten dat het uit Siberië gaat komen. Bij alle “voorspellingen” zaten alle instanties er altijd naast maar met pandemie weten zij precies welk virus er bestaat en nog gaat komen (niet gek als je 42 biolabs in Oekraïne runt) welk “vaccin binnen zeer korte termijn beschikbaar zijn uitgegeven door 4 grote Pharma bedrijven die ook nog toevallig tegelijk dit “vaccin” uitbrengen nog los dat er al miljarden van deze “vaccins” klaar lagen (want die aantallen kan je niet op korte termijn produceren) wat betekend dat deze al jaren in de maak waren en opgeslagen lagen te wachten op de uitrol. En nog staan heel veel mensen in de rij om deze BS in zijn arm te laten spuiten. Het heeft mij wel doen inzien dat heel veel mensen niet nadenken maar gewoon doen (dat zag je al op het werk) en dit soort mensen hoef ik niet in mijn vriendengroep.

 10. In de wereld heb je 2 spelers op het schaakbord, maar achter de schermen is het 1 partij. Het wereld schaakspel is zwart tegen wit of visa versa. Nu de tijd rijp is dat het zwarte imperium aan het verliezen is, maar nu alles in de strijd gooit. Want zij hebben eigenlijk op alle vlakken al verloren. Deze poging wordt ondernomen om nog zoveel mogelijk angst te zaaien, om toch nog hun wereldmacht te kunnen behouden. Want angst verlamt de mens om zelf na te denken en zo makkelijker te overheersen.

  Zo zijn we al verlost van het cabal fiatgeld, het geld slaven creatie systeem uit het niets is er niet meer. De Rothschilds centrale banken zijn dan ook al van de beurzen afgehaald en zijn per 23-01-2024 failliet verklaard. Dat was de deadline om te kunnen voldoen aan ISO 20022. Zo is het verhandelen van onze geboorte aktes op de beurzen, die als staatsobligaties diende voorbij. Al deze aktes zijn al in beslag genomen door de Amerikanen, want zij werden dan ook in Amerika op de stock market verhandeld. Daarmee zal ieder land die het Rothschild fiatgeld gebruikte in de problemen komen. Want de regeringen kunnen geen miljarden meer lenen bij de centrale banken. Zo ook zal de EU eerdaags imploderen, geen geld = geen EU meer. Daarmee is ook het IRS systeem afgelopen. Verwacht wordt dat rond maart het fiatgeld bij de regeringen dan op is. Eerdaags zullen ook alle beurzen imploderen, die gevoed werden door het cabal fiatvaluta systeem.

  Deze aardverschuiving in de wereldmacht zal zich langzamerhand steeds meer naar de oppervlakte komen en zo publiekelijk bekend worden. Ieders bankrekening is al omgezet naar het nieuwe systeem, dat nu door goud en grondstoffen gedekt is. En zal uiteindelijk echt privaat zijn, waar niemand behalve jij zelf over beschikt. Alle tussen liggende banken en andere schakels, worden er tussen uit gehaald.

  De NATO heeft zich al pas op de plaats gemaakt, omdat hun geld op is. Miljarden lenen kan niet meer op kosten van de bevolking. Zo zullen alle oorlogen opdrogen en/of miljarden uitgaven vanuit regeringen voor alles en nog wat niet meer mogelijk zijn, zonder onze toestemming. We krijgen dit jaar de opruiming van de zwarte pionen en de andere schaakstukken van het bord. Dit zal nu sneller gaan dan menig denkt.

 11. Er is meer onderzoek nodig naar longcovidklachten na het krijgen van een coronaprik. Dat zegt bijwerkingencentrum Lareb.

  Het centrum kreeg ruim 2200 meldingen binnen van mensen met klachten die meer dan een half jaar duurden. Die ontstonden binnen 28 dagen nadat iemand een vaccinatie had gekregen.

 12. Er is een nieuw virus in aankomt.
  Wauw interessant!
  Laten de Elitaire Übermenschen, de slimste mensen (degene die zich proberen voor te doen als de slimste) bijeen komen.
  Heeft iemand al een naam bedacht voor het volgende catastrofale bedreiging.
  Nee.
  Zet dan maar een kruis.

  Hmmm, laten we het virus X noemen.

  En nog altijd worden die idioten, die de werkelijke bedreiging vormen met rust gelaten (door de vele zombies)!

 13. No worries

  Oude virussen en bacterien komen terug in nieuwe wereld / milieu
  Hun oude prooien zijn er niet meer; dinosaurussen, wolharige mammoet etc
  Voor de planten van toen geld hetzelfde.

  Die oude virussen en bacterien kunnen niet zomaar overstappen op andere prooi dieren en planten.
  Dus als er een verschrikkelijke ziekte verwekker van de noordpool
  Naar hier komt dan is dat een lab gekweekt ding, een bio wapen
  En de verspreiding ervan is kunstmatig/geholpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in