© Santeri Viinamäki / Wikimedia (CC BY-SA)

Een hoge ambtenaar van de EU heeft het lef gehad te beweren dat het blok nooit mensen ertoe heeft aangezet zich te laten prikken tegen Covid. Haar bewering stuitte niet verrassend op ongeloof van critici.

Eurocraat Věra Jourová verbaasde dinsdag de toeschouwers toen zij beweerde dat het blok nooit druk heeft uitgeoefend op de burgers om zich te laten prikken om hen toegang te geven tot openbare diensten. Zij zei dat beweringen van het tegendeel waren verspreid door wat zij omschreef als “anti-vaccin activisten”, bericht Eutimes.net.

Breitbart bericht:

Het komt nu het blok zich voorbereidt op de vernieuwing van zijn transnationale systeem van COVID-19 paspoorten, die aantonen of een houder al dan niet gevaccineerd en/of geboosterd is tegen de ziekte, waarvan één Europarlementariër aan Breitbart Europe vertelde dat het een instrument is dat de lidstaten van de EU in staat stelt hun eigen bevolking in lockdown te plaatsen.

Ondanks de geplande vernieuwing van de COVID-passen van de EU, en ondanks de publieke belangstelling van het blok in het verleden voor de invoering van een in de hele Unie geldend stelsel van verplichte vaccinatie, beweerde Věra Jourová – de EU-commissaris voor “Waarden en Transparantie” – tijdens een vergadering van het Speciaal Comité van het blok voor de COVID-19 pandemie, dat de organisatie zelfs nooit overwogen had om de mensen te dwingen zich te laten vaccineren.

“Wij hebben de mensen nooit onder druk gezet om zich te laten vaccineren als voorwaarde voor toegang tot openbare diensten of gezondheidsdiensten,” zei de commissaris tegen de commissie, terwijl zij ook beweerde dat de EU zelfs nimmer  had “overwogen of zelfs maar in een of andere wet of … verplichting vastgelegd om zich te laten vaccineren (sic).”

  Een Oekraïense soldaat zei dat de Oekraïense verliezen zo zwaar zijn waar hij vecht dat ze moeite hebben om de lichamen te bergen

Jourová daarentegen zei dat beweringen van het tegendeel, namelijk dat “als je niet gevaccineerd bent, je niet… in de openbare ruimten mag komen of geen toegang [krijgt] tot de diensten (sic)”, vooral werden rondgebazuind door wat zij omschreef als “anti-vaccin activisten”.

Terwijl Jourová enigszins zeker lijkt van haar bewering, werd die door anderen met ongeloof begroet, waarbij met name volksvertegenwoordiger Cristian Terhes in het Europees Parlement zich afvroeg of de commissaris wel “serieus” was met de verklaring die zij aflegde.

“Mevrouw de commissaris, ik moet u zeggen – en kijkt u mij alstublieft aan – mevrouw de commissaris, meent u het serieus met wat u nu net gezegd hebt?” vroeg de Roemeense politicus.

“…we hebben het over de grondrechten van iedere EU-burger, en we hebben zojuist gehoord dat door dit groen certificaat mensen niet gedwongen werden zich te laten vaccineren,” vervolgde hij. “Menen wij dat nou serieus? Kunnen wij de mensen, burgers van de Europese Unie, in de ogen kijken en hun dat vertellen?”

Terhes zei verder dat hij tijdens perioden van lockdown regelmatig moest “vechten” met de veiligheidsdienst van de EU om zelfs maar toegang te krijgen tot het Europees Parlement zonder een COVID-pas, een bewering die rechtstreeks in strijd lijkt te zijn met de geest van de verklaringen van de commissaris.

In zijn toespraak tot Breitbart Europe betwistte Terhes nogmaals de bewering van de commissaris dat de EU er niet op had aangedrongen dat mensen zich zouden laten vaccineren via de beperking van de openbare diensten, en dat personen die bijwerkingen hebben ondervonden van de COVID-19 prikken door het blok zouden moeten worden gecompenseerd.

  Amerikaans geneesmiddelenagentschap FDA verwerpt boosterinjectie Pfizer voor leeftijdsgroep 16-65 wegens verhoogd risico op hartontsteking

“De Europese Commissie heeft met het Digitaal Covid-certificaat de nationale regeringen het essentiële instrument verschaft om een digitale tirannie op te bouwen waarin de grondrechten van alle burgers te grabbel worden gegooid,” aldus de Europarlementariër.

“Zonder het Digitaal Covid-certificaat zouden wandaden tegen een vrije samenleving, zoals de lockdown, het onvermogen om te reizen of de werkplek te betreden, niet hebben plaatsgevonden,” vervolgde hij. “De Europese Commissie moet de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen, een volledige verontschuldiging aanbieden aan alle burgers van de EU en, bij wijze van compensatie, de financiële verantwoordelijkheid op zich nemen voor de vele mensen die bijwerkingen hebben gekregen nadat zij onder dwang waren gevaccineerd”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je bent niet alleenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls het Kremlin ooit wakker wordt, zal het slecht aflopen met het Westen
Volgend artikelWereld Economisch Forum wil “bankrekeningen bevriezen” van vleeseters om hen “op te voeden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Cristian Terhes en zijn medestanders moeten toch vaak het gevoel hebben dat ze in het midden van de dystopische hel zitten….

 2. Een paar weken geleden zei vanderleyen dat ze de 100 miljoen ongevaccineerden in europa wel ff zal dwingen om zich alsnog de prik in de arm te laten geven….?!

  • Dat was een ‘noodkreet’ om de rest gerust te stellen.

   Net zoals zeeheks Ursula Von der Leyden zonet nog gezegd heeft dat ze de oorlog in Oekraïne gaan winnen.

  • Reactie verwijderd.
   FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Je kan dat niet zomaar ‘omdraaien.’
   Het komt uit het WEF, en ipv dat omze regeringen ons daadwerkelijk gedwongen hebben, hebben zij dat werk over gelaten aan de bedrijven, door hen onder druk te zetten.
   Dat is indirecte dwang, maar voor de burger nog steeds gewoon dwang.

   Verder hebben zij de niet-gevaccineerden niet direct gedwongen, maar wel de gevaccineerden aangemoedigd om hen te schofferen, zodat ze onder groepsdruk zouden bezwijken.
   En nog veel meer hebben die uitgespookt.

  • Inderdaad @ Paul De Clercq / Mijn 3 overleden familieleden zijn na verplichte vaccinatie, omdat ze tot een zogenaamd risicogroep behoorden overleden. Mijn HAAT is GROOT naar al deze kwakzalvers, leugenaars, Nazie’s
   Opruimen deze schurken…. Zieke Geesten !!

   • @Discobol Ik leef met je mee! Gecondoleerd
    ik heb er geen woorden voor.
    Mijn moeder vader ,2 broertjes 3 zussen,vele vrienden/en vele andere familie
    waaronder nichtje 14 zijn allemaal geprikt!
    1 zus: ziek moe hoofdpijn ,5 keer achter elkaar ziek
    moeder :long embolie
    1 zus :hersen infarct
    2 vrienden :hart probleem/adem probleem (23 en 34 jaar)
    1 kennis : dood 21 jaar
    2 kennisen 1 hart probleem en 1 had hartinfarct
    velen zijn ziekjes
    1 daarvan 4 maanden last van keel
    zijn deze Bijwerkingen van coronavaccins gemeld? mijn familie is niet gemeld bij lareb

    100% onder raportage
    —–
    En hoeveel ken ik, die aan covid gestorven zijn = 0 zero nada nopes!!
    ———————
    Bijwerkingen coronavaccins Aantal meldingen Totaal 227.879

    Tot nu toe zijn er 690 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Het gaat om 322 personen ouder dan 80 jaar, 288 personen tussen de 61 en 80 jaar, 57 personen tussen de 41 en 60 jaar en 18 personen tussen de 20 en 40 jaar. Van 5 personen is de precieze leeftijd (nog) niet bekend.

    Link:

    https://www.lareb.nl/coronameldingen
    —————–
    VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS)

    1,301,354 Reports

    Through June 10, 2022
    28,859 DEATHS
    163,121 HOSPITALIZATIONS
    130,309 URGENT CARE
    195,201 DOCTOR OFFICE VISITS
    9,715 ANAPHYLAXIS
    15,759 BELL’S PALSY
    4,732 Miscarriages
    14,843 Heart Attacks
    41,938 Myocarditis/Pericarditis
    53,989 Permanently Disabled
    6,825 Thrombocytopenia/Low Platelet
    32,242 Life Threatening
    41,674 Severe Allergic Reaction
    14,047 Shingles

    Link:
    https://openvaers.com/covid-data
    —————

    45.316 doden en 4.416.778 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen – Sudden Adult Death Syndrome (SADS) is nieuwe categorie om sterfgevallen door vaccins te ontkennen

    Link:
    https://www.frontnieuws.com/45-316-doden-en-4-416-778-gewonden-na-covid-19-vaccins-in-europese-gegevensbank-van-bijwerkingen-sudden-adult-death-syndrome-sads-is-nieuwe-categorie-om-sterfgevallen-door-vaccins-te-ontkennen/

 3. Daarom #ich habe mitgemacht waarin al deze feiten worden gearchiveerd zodat de daders makkelijk aan hun daden herinnerd kunnen worden. Ik zou graag weten of Nederland ook zoiets heeft opgezet.

  https://youtu.be/6_0pxMFweT4

  Of iets radicaler….https://youtu.be/vOlJ3IX2OME

  En lachu…..dat deze critici op de niet gevaccineerden zich nu enigszins bedreigd voelen…..en voorheen vonden ze het prima als hun mening ontelbaar veel werd gedeeld (waren ze even vergeten voor hun gemak)

  Ik herinner ze er graag aan!

 4. Nu was het zogenaamd..ONDER DWANG.. zeggen de schapen..en de anderen zeggen nu van Niet.. Waarin ze deels nog gelijk hebben ook..kies maar uit…ik heb het zelfs nooit overwogen… simpel, geduld is een schone deugd..

 5. Het domme kiesvee krijgt waarvoor het gestemd heeft en mag al blij zijn dat het geestelijk verdoofd afgeslacht wordt met een ‘humaan’ gifspuitje…

 6. Men zou nu toch gaan denken dat die vax slachtoffers een revanche zouden plegen naar de top toe.. ? Helaas het zijn en het blijven slaapjes.. Mhee!!

 7. We moeten hier iets letterlijk lezen, want ze heeft over mensen en niet over burgers. Dat is een dag en nacht verschil. Een burger is een fictieve natuurlijk persoon, die enkel op papier geregistreerd staat bij je woongemeente. Zolang jij in de illusie bent dat jij dat bent heb jij geen enkel recht, enkel privileges. Waar jij deze privileges aanziet als rechten. Een recht kan niemand jouw ontnemen, maar daar in tegen kunnen privileges aller minuut in getrokken worden door de autoriteiten, die deze privileges uitgeeft tegen betaling aan de burger c.q. de fictieve natuurlijke persoon. Praat je over mensen, dan praat je over autonomen die onder de internationale mensenrechten vallen. Daar heeft geen enkele staat of instantie de bevoegdheid over, zolang zij de natuurwetten respecteren ook wel de COMMON LAW genoemd.

 8. Ik vraag me wel af , hoe men NLers , woonachtig in het buitenland , die weigeren zich te laten vaccineren , TOCH een geldig paspoort te verstrekken , daar dat toch verplicht is om een GELDIGE ID / Paspoort te bezitten ???

 9. Stalin, Mao en Hitler zouden zo trots op die misselijke botox hobbit zijn….

  De moffen leren het nooit; eerst een stasi nazi kiezen, nu een vaccin en oorlogzoekende nazi teef.

 10. Die linkse gekkies zijn werkelijk psychiater voer.

  Australie, down under: als je niet gevaccineerd bent, wordt je gearresteerd.
  Ga je de pijp uit door vaccinatie: verzekering betaalt niet, want het is een VRIJWILLIG genomen experimenteel vaccin.

  En voor de rest huppen we vrolijk tussen de kangeroes in het veld…

 11. EXPERIMENTELE INJECTIE!!!!

  En verder, hier gaat de hel alweer los.
  Wsl was het de nieuwskijkers al bekend, maar ik werd net onaangenaam verrast dat a.s. zondag bij een vergadering vernederende smoelenlappen verplicht zijn i.v.m. een paar snotneuzen in dit grote land. Nieuw naampje erbij et voilà

  Wat blijkt (heel herkenbare) prefetten en mairies mogen besluiten dat die muilkorven verplicht zijn in gebouwen, in centra èn op de weg. (zo denkt swapkind niet verantwoordelijk te zijn)

  We zijn weer terug bij af, de onnozelen denken dat wat oppositie die macaroni kan stoppen.

  Hell, we hebben flinke opstanden nodig!!!!!

 12. Ja en eerlijk is eerlijk zij hebben ons ook niet gedwongen om vaccinatie te nemen ze hebben gewoon de schaapjes bang gemaakt en die niet deden wat Rutte en de Jonge zei werden in vele winkels en restaurants geweigerd dus er is zeker geen dwang gebruikt men heeft alleen maar van domme mensen gebruikt te maken en dat is hun goed gelukt, eind goed al goed nu nog snel dood gaan dan zijn de elite en macht hebbers allemaal te vrede.

 13. ik vind van Niet, enkel als je te zwak bent, maar dan hoor je ook niet bij de sterkere.. het is/was een oneerlijke keuze, en een laffe opgedrongen zaak, maar het is, was en blijft een keuze… hoe dan ook ‼️‼️‼️🪤🪦

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in