Terwijl het dodental stijgt, valt er een donkere schaduw over Groot-Brittannië. Uit officiële gegevens blijkt dat er sinds april 2022 407.910 sterfgevallen zijn geweest, met 47.379 oversterftegevallen ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde van 2015-2019, bericht Expose-news.com.

Naarmate het onderzoek zich verdiept, wordt het steeds duidelijker dat de Covid-19 vaccins de meest waarschijnlijke oorzaak zijn van het ongekende verlies aan levens in Groot-Brittannië. Het bewijs is vernietigend, met een opzienbarende correlatie tussen de uitrol van de vaccins en de piek in het aantal sterfgevallen.

Ons werd verteld dat de vaccins hoop en genezing zouden brengen te midden van een vermeende wereldwijde pandemie. Maar nu lijkt het erop dat ze in plaats daarvan nog meer verwoesting en pijn hebben gebracht.

Het Office for National Statistics heeft wekelijks cijfers vrijgegeven over het aantal geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, en de meest recente gegevens laten een verontrustende toename zien.

In de week eindigend op 11 december waren er 11.694 sterfgevallen, met 687 oversterftegevallen ten opzichte van het vijfjaarsgemiddelde 2016-2019 + 2021 en 999 oversterftegevallen ten opzichte van het vijfjaarsgemiddelde 2015-2019.

Hoewel Covid-19 vaak de schuld krijgt van dergelijke stijgingen, vertellen de cijfers dit keer een ander verhaal. Van alle sterfgevallen werden er slechts 326 toegeschreven aan de vermeende ziekte – slechts 2,8%.

Wat is dan de oorzaak van deze stijging van het aantal sterfgevallen?

Bron

Volgens Public Health Scotland (PHS) vielen er in de week eindigend op 27 november in Schotland 1.257 sterfgevallen, met 127 oversterftegevallen tot gevolg.

Bron

Volgens het Office for National Statistics zijn er in Engeland en Wales sinds april 2022 wekelijks oversterftegevallen . Om de volledige omvang van deze tragedie bloot te leggen, doken wij in de gegevens en analyseerden het wekelijkse aantal sterfgevallen van de afgelopen zes maanden en vergeleken die met het vijfjaarlijkse gemiddelde. Wat we ontdekten was een verontrustende trend, zoals de grafiek hieronder laat zien.

  COVID's volgende act: Raak niet in paniek, maar zet je schrap voor hun volgende stap

Naarmate we dieper ingaan op het mysterie van het hoge aantal oversterftegevallen in Engeland en Wales, komt een verontrustende mogelijkheid aan het licht: de Covid-19-vaccins kunnen de schuldige zijn.

Volgens het Office for National Statistics zijn er sinds april 2022 wekelijks oversterftegevallen , en hoewel de gegevens aanvankelijk leken te wijzen op andere oorzaken, blijkt bij nader onderzoek een opzienbarende correlatie tussen de uitrol van de winterprik van 2021 en de piek in het aantal sterfgevallen.

Om de volledige omvang van deze tragedie bloot te leggen, hebben wij in de gegevens gegraven en het wekelijkse aantal sterfgevallen van de afgelopen acht maanden geanalyseerd en vergeleken met het vijfjaarlijkse gemiddelde van 2015-2019.

Bron

De grafiek laat een verontrustende trend zien, waarbij sinds april 2022 op twee weken na allemaal oversterftegevallen waren. Deze twee uitzonderingen, zo blijkt, vallen samen met het platina jubileum en de begrafenis van wijlen de koningin, die vertragingen in de overlijdensregistraties zouden hebben veroorzaakt vanwege de feestdagen.

Maar zelfs als deze weken in aanmerking worden genomen, laten de gegevens een gemiddelde van 1.268 oversterftegevallen per week zien.

De volgende grafiek is afkomstig van het Covid-19 Dashboard van Public Health Scotland, en toont het wekelijkse aantal sterfgevallen in vergelijking met het vijfjaarlijkse gemiddelde van 2015-2019.

Bron

Omdat de grafiek niet het ware beeld laat zien, hebben wij de sterftegegevens gedownload van het Public Health Scotland Covid-19 Dashboard, wat u ook hier kunt doen, en het totale aantal sterfgevallen berekend tussen week 16 en week 47 van 2022.

Volgens de gegevens waren er in deze periode 34.316 sterfgevallen in het vijfjarig gemiddelde van 2015-2019 en 38.611 sterfgevallen in deze periode in 2022.

Dit betekent dat Schotland in de afgelopen 34 weken 4.264 oversterftegevallen heeft gehad ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde.

  COVID-19 "vaccin" leugens - Grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid - Steve Kirsch

De volgende grafiek toont het totale aantal sterfgevallen en oversterftegevallen in Engeland, Wales & Schotland –

Het vijfjarig gemiddelde aantal sterfgevallen in Groot-Brittannië over deze 8 maanden bedraagt 360.531. Het totale aantal sterfgevallen in 2022 in Groot-Brittannië over deze 8 maanden bedraagt 407.910. Groot-Brittannië heeft dus 47.379 oversterftegevallen gehad sinds midden april 2022.

Zou het kunnen dat de Covid-19 vaccins, waarvan ons werd verteld dat ze hoop en genezing zouden brengen, in plaats daarvan onvoorstelbare tragedies veroorzaken?

Welnu, naarmate ons onderzoek naar de oversterfte in het Verenigd Koninkrijk zich verdiepte, kwam een verontrustend patroon naar voren.

Uit een analyse van officiële ONS-gegevens blijkt dat ongeveer vijf maanden na toediening van elke dosis van het Covid-19-vaccin de sterftecijfers onder de gevaccineerden in elke leeftijdsgroep aanzienlijk stijgen ten opzichte van de ongevaccineerden.

De volgende grafieken zijn gemaakt met gegevens uit tabel 1 van de dataset van het Office for National Statistics over “Deaths by vaccination status (Jan 21 to March 22)”, die hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd en hier kan worden gedownload.

De eerste grafiek toont de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren naar vaccinatiestatus tussen 1 januari 2021 en 30 april 2021.

Brongegevens

Zoals u kunt zien, waren de sterftecijfers elke maand het hoogst onder de ongevaccineerden. Eind april 2021, vijf maanden nadat de eerste Covid-19 injectie in het VK was toegediend, begon het echter gelijk te lopen tussen elke vaccinatiegroep en de ongevaccineerden.

Maar kijk wat er in de volgende vier maanden gebeurde.

De eerste grafiek toont de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per 100.000 persoonsjaren naar vaccinatiestatus tussen 1 mei 2021 en 30 augustus 2021.

Brongegevens

Het sterftecijfer onder de gevaccineerden begon het sterftecijfer onder de ongevaccineerden aanzienlijk te overtreffen. Eind augustus 2022 was het sterftecijfer per 100.000 onder de ongevaccineerden het op één na laagste onder elke vaccinatiegroep.

  Nul Amish kinderen gediagnosticeerd met kanker, autisme, hartfalen

Helaas blijkt uit een vervolgverslag dat het ONS op 6 juli 2022 publiceerde, dat het er voor de gevaccineerde bevolking niet beter op is geworden.

Het ging zelfs zo slecht dat eind mei 2022 de sterftecijfers het laagst waren onder de ongevaccineerden in elke leeftijdsgroep in Engeland, en het hoogst onder degenen die één, twee of drie doses van het vaccin kregen.

Klik voor groot
Klik voor groot

Een meer gedetailleerde analyse van de gegevens in bovenstaande grafieken kunt u hier lezen.

Maar daar houdt het patroon niet op. Uit de gegevens blijkt dat dit patroon niet alleen aanhoudt bij sterfgevallen door alle oorzaken, maar dat elke dosis van het vaccin ook een aanzienlijke toename van het aantal Covid-19-doden veroorzaakt.

Tussen maart en juli 2021 waren de gevaccineerden verantwoordelijk voor de meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen in Engeland, waarbij de gevaccineerden met één dosis 66% van die sterfgevallen voor hun rekening namen.

Brongegevens

Het patroon herhaalde zich in de volgende vijf maanden, waarbij het aantal sterfgevallen bijna verdrievoudigde en de twee-dosis gevaccineerden met 83% de meerderheid van de sterfgevallen voor hun rekening namen.

Brongegevens

En in de vijf maanden tussen januari en mei 2022 nam het aantal sterfgevallen opnieuw toe, waarbij de drievoudig gevaccineerden met 82% de meerderheid vormden.

Brongegevens

Het bewijs is duidelijk en onbetwistbaar: de vaccins hebben mensen gedood en doen dat nog steeds, waarbij de dodelijke gevolgen ongeveer vijf maanden na elke vaccinatie volledig worden gerealiseerd.

Dit is een tragedie van epische proporties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Massale Russische aanval op komst” volgens de Duitsers – Wat is de “magische” datum? “Ze plannen de grootste aanval tot nu toe”
Volgend artikelOverzicht Slag om Bakhmut op 25 december 2022 (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De meeste mensen zijn waardeloos dus het is goed dat vele domme schapen aan deze prik sterven. Hopelijk met veel pijn en ongemak. Een straf voor het demoniseren van ons weigeraars. Gelukkig ben ik verlost van mijn gezin en zogenaamde vrienden en ik wacht ongeduldig op het moment dat de creperen.

 2. Dit zijn statistische FEITEN WAAR MEN NIET OMHEEN KAN.
  Helaas krijgen wij zulke cijfers in Nederland niet boven tafel terwijl ze er wel zijn.

  WAT ZOU DAARVAN TOCH DE REDEN ZIJN❓
  Hebben de vaccin critici dan toch gelijk❓
  Is het dan toch een “ foutje” om de bevolking te verplichten met een QR code toelating te geven tot evenementen.❓
  Is onze overheid BANG om deze gegevens te publiceren of ten minste te laten onderzoeken.

  Waarom heeft onze overheid ons BIJNA VERPLICHT BLOOTGESTELD aan een EXPIRIMENT ( want het vaccin heeft nog steeds een voorlopige goed keuring) met onvoldoende geteste vaccins, nou ja het werden vaccins genoemd maar in feite waren het geen vaccins, het was een GROOT ONDERZOEK VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE OM TE KIJKEN OF JE MET EEN MESSENGER ( een boodschap deeltje van een virus wat in dit geval een spike eiwit was ) ANTISTOFFEN OP KON WEKKEN.

  EN JAWEL DAT LUKTE ❗️❗️❗️EUREKA❗️ MAAR TEN KOSTE VAN WAT…….❓DAT WERD EN WORDT ONS NOG STEEDS NIET VERTELD….. ‼️
  En daar willen we nu eindelijk wel eens duidelijkheid over.‼️
  Want deze rapportages uit Engeland zien er niet goed uit.
  En als we onze ogen en oren openhouden in Nederland dan zien we hetzelfde rondom ons gebeuren….

  Op dit moment komen de meer “ langere termijn “ complicaties van het “ vaccin “ naar voren, zoals zeer snel verlopende kanker, in diverse organen en van zeer verschillende aard…… , hersen problemen, bloedvat problemen, hartproblemen, en zomaar acute dood…….
  Waar komt dit allemaal vandaan ❓Wat ligt hieraan ten grondslag❓

  OVERHEID ; DOOR ONS DEZE INFORMATIE TE ONTHOUDEN, SCHAADT U ZELF HET VERTROUWEN WAT WIJ IN U ZOUDEN MOETEN HEBBEN.‼️
  MAAR DOOR DEZE GEGEVENS NIET VRIJ TE GEVEN VERVREEMD U ZICHZELF STEEDS MEER VAN DE BURGERS….. ‼️‼️
  En ontstaat er een steeds grotere afstand tussen de burger en de overheid.
  Maar dan moet u ons niet meer de schuld geven….als wij niet mee willen doen met uw samen met de farmaceutische industrie ontworpen vaccinatie plannen. ‼️‼️
  WIJ WILLEN INFORMATIE HIER OVER. ‼️‼️

 3. Beste Anna,
  Het is allemaal opzet.
  Bill Gates en Harari waren daar duidelijk over.
  Geld, macht en overheersing al wat hen drijft.
  Ook bij de loopjongens.

 4. Wie van de schapenkudde leest dit eigenlijk….? Wie van de schapen die destijds tekeer ging dat die klote ongevaccineerden het probleem waren, leest dit en durft tegen zichzelf te zeggen dat hij goed genaaid is door de machtsgeilen en zijn eigen stupiditeit?

  Kom op schaapie, zeg es! Of laat weten dat je nergens last van hebt en dat je straks je 5e boester gaat halen. En schrijf hier eens welke batch nummers jij ingespoten hebt gekregen? Er zijn veel mensen die onschuldige batches hebben ingespoten gekregen, iaw geen ‘werkzame’ ingredienten die tegen ‘het virus’ ‘beschermen’, en dus ‘nergens last van hebben’. En toch maar lekker schijten op de ‘ongevaccineerden’ hè?? Ja, zo durf ik het ook te doen als ik in jouw schoenen liep! Lekker groenlicht krijgen om te schijten op je medemens omdat je met zout water bent ingespoten… heerlijk he, zo lekker schijten op je medemensen… dat doet het gros der mensen al sinds ze bestaan.

  Vertel, schaapie, vertel eens welke batch nummers jij hebt gekregen voordat je verder pist op de ongevaccineerden!!!! Ook jij die steeds maar over de openbaringen lult om de gifspuit te rechtvaardigen, laat je batchnummers eens zien!

  • Ik heb net ff de fout gemaakt door te kijken hoe de situatie hier is.
   We hebben nu zelfs een tripple pandemie.
   Als ik het goed vertaal, het spook de cgriep, griep èn verkoudheid.

   En er wordt geopperd om elke winter op drukke plekken etc een lap verplicht te stellen.
   En uiteraard zijn weigeraars gevaarlijke massamoordenaars voor hun “medemens”.
   Ik hoop maar dat die lappen blauw/geel zullen zijn en klimaatneutraal .

   En ze overwegen heel lief ze gratis aan te bieden bij drukke plaatsen (wsl naast de hondepoepzakjes zolang we die co2 misdadige wezens nog even mogen bezitten)

   (Frankrijk heeft in sswaplapfabrieken geïnvesteerd, dus deze hype moet doorgaan)

   Dat was mijn enige en laatste minuut op de censuursites…ik word hier zoooo moe van)

  • Immortal december 26, 2022 at 14:19

   Juist zo’n 86% van de schapen kunnen nu of binnenkort bij hun zelf te rade gaan, mijn schoonzus † 2 keer gevaccineerd plus 2 boosters ontwikkelde vanaf de 1e prik een degeneratieve hersenziekte die op Parkingson leek, het heeft na de laatste booster 3 weken geduurd om plotseling te overlijden, maak mij nog pislink om het gemak waarmee “verstandige” mensen zich zo snel om lieten praten om die rotzooi te nemen onder het verdomde motto: Je doet het voor een ander, maar ik heb mijn schoonzus er niet mee terug.

   • Beste Adriaan,

    Hierbij mijn condoleance m.b.t. jouw schoonzus.
    Het is verdomde moeilijk voor mensen, die weten hoe de hazen lopen, om te beseffen dat de meeste mensen niet datgene kunnen bevatten wat wij wel kunnen.
    Het is alsof je kinderen op de kleuterschool een wiskunde som voorlegt.
    Het is frustrerend voor de waarschuwende mensen om niet te (willen)worden begrepen
    Deze frustratie is de confrontatie met onze eigen onmacht om anderen te behoeden voor mogelijke ellende.
    Er rest ons niets anders dan te berusten in onmacht t.a.v. de keuzes van anderen die desastreus kunnen zijn.
    Ik besef terdege dat dat t.a.v. naasten en dierbaren ontzettend moeilijk kan zijn.
    Boos worden op hen die andere keuzes maken dan dat je graag zou willen is begrijpelijk, maar zal niets veranderen aan de zaak. Het zijn de keuzes van anderen, ongeacht of dat ze gemaakt zijn onder invloed van gladpraters en media, of dat het weloverwogen keuzes zijn.
    Het is de verantwoordelijkheid van hen die de keuzes maken in hun eigen leven.
    Laat je boosheid varen en ben blij dat wij andere keuzes hebben gemaakt zodat wij hier op FN nog in gelijke gezindheid met elkaar kunnen communiceren.
    Wij maken er straks iets mooiers van met behulp van andere gelijk gezinden.

    • Tigron december 26, 2022 at 23:05

     Bedankt voor je reactie Tigron, mijn boosheid moet ik in rustiger vaarwater weten te krijgen. Op Twitter werd er vaak gediscussieerd over het feit of mensen in hun omgeving bewust waren van het feit dat gevaccineerden schade hebben opgelopen of zelfs de dood, in het begin van het vaccinatie gedoe bleef het redelijk stil, maar nu heb ik dus buiten mijn schoonzus ook de moeder van mijn buurman mee gemaakt die in een hospice is gestorven door het toedoen van 4 prikken, doodsbang was deze vrouw voor de dagelijks uitgezonden angstberichten van het NOS en NPO, ook angst maakt de mensen ziek enfin iedereen hoort toch dagelijks de sirenes van de hulpverleners razen.

    • @ Adriaan W. december 27, 2022 at 12:07 en @Tigron december 26, 2022 at 23:05.
     Adriaan, zo begrijpelijk je reactie. In december 2020 heb ik eea in voorzichtige bewoordingen in mijn directe omgeving uitgezet over wat men wil met de prikken, Nou daar was men niet van gediend. Tot op heden is het merendeel van hen geprikt en geboosterd. Sommigen blijven op afstand, zijn nog zo bang om “besmet te raken”. Ik vind het zo triest en moet er ook om lachen. Niemand uit die groep heeft, voor zover ik weet, problemen. Maar wat zal de toekomst ook voor hen brengen.
     Maar Adriaan ik begrijp je frustratie maar al te goed als men niet wil luisteren. Gezegde is toch: wie niet luisteren wil, moet voelen? Gaat ook hier op. Kunnen we niets aan veranderen.
     Maar Tigron, ik vind jouw reactie heel fijn omdat je daarin ieder in zijn/haar waarde laat wat beslissingen betreft. Dank daarvoor.
     Ja, wij zullen zelf met onze eigen frustraties moeten leven en daarbij de ander het recht gunnen te leven zoals zij/hij wil. Maar best moeilijk als je weet wat er opgezet wordt en er zoveel mensen intuinen en daardoor niet aanspreekbaar zijn op hun gezonde verstand.
     En inderdaad fijn dat we bij FN ons toch enigszins kunnen uitspreken

 5. Ik heb de basis serie genomen in november 2021, omdat gedreigd werd met G2. Daarom loop ik al een jaar bij een psycholoog, omdat we zo erg gechanteerd zijn en ik geen medestanders kende en nog steeds niet ken. Ik sta helemaal alleen.
  Maar… ik denk dat de resultaten van dit onderzoek niet aantonen dat de oversterfte het gevolg is van vaccinatie: als het merendeel van de mensen is gevaccineerd, dan is het logisch ook de meeste doden gevaccineerd waren. Ik wil graag de percentages van elke groep zien!

  • Volgens mij had je die psycholoog voor die tijd ook al hard nodig. “..omdat g2 dreigde” Door jullie zitten we in deze shit, herkauwer

 6. Ik zie geen overlijdens. Iedereen leeft hier nog 3x geprikt en wel. Wel ziekten, breuk, wond, hart.
  Zullen wel komen, natuurlijk is experimenteren op mensen niet goed.
  Wat onderzoeksresultaten zijn; Wetenschap, media is manipulatie met van alles. Beeld, cijfers, ‘t weglaten,
  Blijf erbij dat sporters, acteurs, presentatoren, princessen; suddenly dead, op een leuke plek zitten 🏝 met Jeffrey Epstein .
  Allemaal freemaison met bergen poen wat zich never ( echt) laat prikken.
  Mogelijk dient de ‘suddenly dead’ elders als camouflage voor dit circus.
  Dit komt WEL in de krant op suggestieve wijze.

 7. @😔 kd
  Quote”Daarom loop ik al een jaar bij een psycholoog”
  Wat is de zin daarvan ?
  Vraag dit vriendelijk .
  Je praat met zo’n gast en dan ?
  Je blijft er imo mee zitten je kunt je zinloos praten tegen een ander , maar wat kan zo’n figuur nu voor je betekenen ? Het zijn script lezers. En je geeft veel persoonlijke info weg ..
  Ik kan mij niet voorstellen dat je gevoel ineens opklaart en de wolken verdwenen zijn .
  Wat in je hoofd zit blijft daar tot het eind imo .
  Je kunt het een plaats geven.
  Dat zou zo’n gast ook zeggen in de vorm van : stop het in een doosje en zet het op zolder neer : .
  Maar ok je hebt er baat bij .
  En jezelf bijtanken met statistiek is niet iets wat ik zou doen .
  Groeten .
  Gewoon nieuwsgierig .

 8. @ohjd
  Praten over wat je traumatiseert heeft zin. Na een sessie voel ik mij meestal iets beter tot soms zelfs vrolijk. Nu is het zo dat het gevoel na een paar dagen weer weg is. Dus je hebt gelijk dat het weinig zin heeft. Ik krijg adviezen mee. Zoals begrip hebben voor de mensen die het bedrog niet doorzien en mondkapjes droegen (of nog steeds dragen, ik zie er bijna elke dag nog wel een). En niet zo veel lezen op internet, dat het beter voor mijzelf is een fictie boek te lezen bijvoorbeeld. Maar ik ben nogal hardleers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in