Russische T-90 tank in de sneeuw. Afbeelding: Creative Commons.

Analisten van het Duitse ministerie van Defensie denken dat Rusland in april 2023 een nieuwe aanval op Oekraïne zal uitvoeren.

Immers, zoals de Russen zelf toegeven, heeft het enorme front in Oekraïne de afgelopen weken een “stabilisatie” ondergaan, dingen die niet lijken te veranderen, in ieder geval totdat we de winter achter de rug hebben, schrijft WarNews24/7.

Volgens het Duitse ministerie van Defensie zijn er twee mogelijke scenario’s voor de toekomstige campagne:

 • In april wordt een grootschalig offensief van de strijdkrachten van de Russische Federatie gelanceerd, met als doel de administratieve grenzen van de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk te bereiken.

Tegelijkertijd verzamelt Wit-Rusland ongeveer 10.000 troepen aan de grens met Oekraïne, waardoor het Oekraïense bestuur gedwongen wordt een deel van zijn troepen naar het noorden van het land te verplaatsen.

 • Russische troepen zullen samen met de strijdkrachten van Belarus een offensief op twee fronten lanceren: de strijdkrachten van de Russische Federatie zullen Donbass aanvallen en de strijdkrachten van de Republiek Belarus zullen in de richting van Kiev aanvallen.

Als de operatie slaagt, zal het volgende doel zijn de westgrens van Oekraïne te bereiken om de kanalen voor de levering van wapens en militaire uitrusting aan Oekraïne vanuit het buitenland te blokkeren. Tegelijkertijd trekken Russische troepen Transnistrië binnen.

Opgemerkt zij dat voor de westerse denktank en militaire analisten van het ministerie van Defensie de datum “april 2023” voor het eerst verschijnt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat voor soort Westerse mensen wapperen met een Oekraïense vlag?Volg Frontnieuws op Telegram

  De EU gaat failliet aan het Oekraïense oorlogsproject

Lees meer over:

Vorig artikelDe slachtoffers van AstraZeneca
Volgend artikelPfizerGate: Tragische waarheid achter COVID-19 vaccins: 50k Britten zijn in 8 maanden tijd plotseling gestorven door vaccinatie, waardoor een aftelling van 5 maanden tot de dood leidde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. “Analisten van het Duitse Ministerie van Defensie gaan ervan uit dat Rusland in april 2023 een nieuwe aanval op Oekraïne zal lanceren”

  Deze analisten doen naar mijn mening niets zonder de goedkeuring van de CIA, informatie, desinformatie, waarheden en halve waarheden lopen door elkaar heen als een volbord spagetti met een dikke laag saus optimisme. Net zoals hierboven opgemerkt werd de Russen gaan niet met hun infanterie beschermende taken met hun hypermoderne tanks door de modder rausen.

 2. Nog effe geduld mensen. Fase 2 van het spuit programma en het nieuwe ‘virus’ krijgt nog de puntje op de i. Plus, nog belangrijker, er valt nog veel meer ‘Oekrie steun’ uit de EU te zuigen richting zakken EU beheer en NAVO. Dus de oorlog angst moet je nog even volhouden. Bibbberrrr bibberrrrr oh ik zit zo te bibberen jullie ook?

  De schapen hebben nergens last van, mensen, vergeet dat niet! Dus laat je ook niet gek maken, en doneer gewoon lekker mee aan de Oekristan Geldtroggel. Stort gul op giro Oekrie666. De Paus zei het ook. Dus doe nou!

  • Daar zeg jij wat.Ik kom elke dag bij de JUMBO en vooraan in de winkel staan altijd stapels gevulde kratten voor oekraine.Gedoneerde boodschappen van de klanten.Vanaf dat al t gezeik begonnen is.Ik erger me er elke dag de touwtering om.Waar blijven de kratten voor ons eigen volk.Echt walgelijk gewoon.

 3. Het opbouwende Poolse offensief wordt nog nergens gemeld, Polen met de Baltische staten willen weer samen hun Poolserijk opbouwen. Daar was Wit-Rusland en west Oekraïne ooit onderdeel van. Door nu een grote troepenmacht op te bouwen in Wit-Rusland kun je deze troepen macht voor 2 doelen gebruiken. Oekraïne/NAVO moet nu een deel van zijn troepen aan de grens van Wit-Rusland houden, die weer verloren gaat voor de Donbass. En dat de Baltische staten en Polen met de NAVO, hun Offensief tegen niet kunnen inzetten om Wit-Rusland en west Oekraïne en de Russische enclave Kaliningrad binnen te vallen. Daar er ook een Russische troepen macht opgebouwd wordt bij de grens van Finland. Om ook die corridor van de NAVO te blokkeren. Als de ondergrond hard genoeg bevroren is kan het spel beginnen. Want dan kunnen de zware militaire voertuigen over het land rijden. In de lente en de herfst is het een modderpoel, daar lopen zelfs de tanks in op vast. Maar dat snappen de leunstoel generaals niet.

 4. Het zou dwaas zijn van Rusland om tot april 2023 te wachten. Kolonel Douglas McGregor, die een betrouwbare gids is voor de oorlog in Oekraïne spreekt van januari, ten laatste februari 2023.

 5. In de winter is nooit zo’n goed idee. Vraag het de duitsers maar.
  Als de Oekraïners de wintermaanden in de kou hebben gezeten (daar is het wel koud), zal dat ongetwijfeld een aanslag op de motivatie zijn.
  De russen zullen wel wachten en de patriots kapot schieten voordat ze de bestemming hebben bereikt.

 6. Stabilisatie van het front? Een tergend langzame seppuku situatie, ja.
  En aangezien de duivel ons altijd vertelt wat hij van plan is, mogen we een Navo tegenoffensief in april verwachten, geleid door de pedophile Biden en zijn perverse drag queen generale staff. Maar dat plan zal diep in duigen vallen! De Amerikaanse troepen zullen pret hebben met hun “mud wrestling” en hun wederzijdse kontneukerij…
  Poetin, met zijn zenuw tergend geduld en vooruitziende planning, is het VS/Europa bondgenootschap militair maar vooral economisch aan’t laten doodbloeden. Het gaat niet langer om Ukraine of Ukraine bondgenootschap in de Navo. Het gaat om een nieuwe wereld orde waar geen plaats meer is voor het neokoloniale Amerika…

 7. Ik verwacht dat de oorlog een abrupt einde krijgt; als er een groot offensief komt, en de Oekies zich massaal overgeven.

  Legereenheden afsnijden en in de pan hakken, werkt uitstekend.

  Maar ook; 1 jan komen de republikeinen an de macht; wellicht draaien die de steun aan de homo snuiver terug….

  Enne: met de zomer in het vooruitzicht: Poetin neemt de totale graan en olieproductie natuurlijk in beslag….kassa-kassa…

 8. Ik voorspel eind maart 2023 valt de klap in Europa. Een definitieve. Ook in Nederland zal een rake klap worden uitgedeeld. Denk aan Rotterdam wat al bekend is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in