De volledig gevaccineerde Hollywoodster Brooke Shields heeft de omvang van haar slechte gezondheid in de afgelopen jaren onthuld. Ze gaf toe dat ze onlangs met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat ze “het schuim op de mond had gekregen” en “helemaal blauw was geworden”.

Brooke, die eerder heeft bevestigd dat ze volledig gevaccineerd is, beweert dat de aanval het gevolg was van “te veel water drinken,” schrijft Baxter Dmitry.

“Ik ga naar binnen, twee vrouwen komen naar me toe; ik ken ze niet. Alles wordt zwart. Dan zakken mijn handen naar mijn zij en ga ik met mijn hoofd tegen de muur. Ik krijg een zware aanval.”

De Suddenly Susan-ster legde uit dat ze “schuimde op haar mond”, “helemaal blauw werd” en haar tong inslikte voordat ze het bewustzijn verloor. Toen ze bijkwam, kreeg ze zuurstof toegediend en werd ze vergezeld door Hollywoodster Bradley Cooper.

Via Hello: Bradley, die Brooke’s tegenspeelster was in de film ‘The Midnight Meat Train’ uit 2008, was bij de ster tijdens haar verblijf in het ziekenhuis en toen ze naar de IC werd gebracht waar artsen haar van een katheter en een infuus voorzagen.

Brooke onthulde dat de artsen geloofden dat haar aanval het gevolg was van te veel water drinken en te weinig zout in haar dieet. Brooke herstelde volledig en ging zelfs naar de openingsavond van haar one-woman show, die op 12 september begon.

  Dystopische vooruitzichten

Volgens de Mayo Clinic wordt een grand mal aanval, ook bekend als een tonisch-clonische aanval, meestal veroorzaakt door epilepsie, maar kan het ook veroorzaakt worden door een te lage bloedsuikerspiegel, hoge koorts of een beroerte. Het is ongebruikelijk dat dit type aanval zich herhaalt, maar degenen die wel een herhaling krijgen, moeten dagelijks anti-epileptica innemen.

Brooke heeft in de loop der jaren met verschillende gezondheidsproblemen te maken gehad en in 2021 brak ze haar rechterdijbeen na een val van een evenwichtsplank. De verwonding was zo ernstig dat ze opnieuw moest leren lopen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zien nu de voorspelde tekenen van de gevreesde vaccinzombie apocalyps: Razende “masker Karens,” persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en reptielenhersenstam waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen wereld waarin genocide op burgers niet alleen wordt geaccepteerd, maar ook toegejuicht
Volgend artikelIsraëlische atleten kunnen zonder beperkingen deelnemen aan de Olympische Spelen – “Kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun regering” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Niet de eerste keer dat een “bekend” iemand omviel door te veel of te weinig water. Zouden die artsen het echt zelf geloven?

  • Om dit:Brooke onthulde dat de artsen geloofden dat haar aanval het gevolg was van te veel water drinken en te weinig zout in haar dieet. Brooke herstelde volledig en ging zelfs naar de openingsavond van haar one-woman show, die op 12 september begon.

   Wat valt op?

   De artsen geloven teveel water en te weinig zout.

   Maar het zal de vaccinatie vast niet kunnen zijn. Dat geloven de artsen tenminste. En dat wordt de wereld ingeslingerd.

   Jaja, De luizenmoeder zou zeggen( voor onze Vlaamse vrienden, succesvolle comedy geweest) ” dat vinden we niet vreemd, dat vinden we bijzonder”

 2. Het valt me op dat ik de laatste tijd vaker over ‘gevallen’ in mijn directe omgeving hoor. Een ‘plotselinge dood’ van iemand zijn vader, een bloedklonter in de long van iemand, en twee mensen hebben zware griep, waarbij ze voor ‘covid’ testten, met die rode streepjes, je weet wel. Ze hadden beide knallende hoofdpijn, 40 koorts, algehele malaise, en shaken en zo. De ene zei dat hij zelfs geen koud water kon slikken. Hij zei dat dit de raarste ziekte was die hij ooit heeft gehad, heel anders dan een ‘griep’. Hij was volslagen kapot, kon niks drie dagen lang, nam een beetje medicijn om de koorts te verlagen.

  Heel raar.

  • Immoraltal…..dat hoorde ik ook van een directe collega: ” nog ooit zo ziek geweest (jonge sterke vent maar wel een roker) en ik kon me niet eens bewegen” – 3 dagen later weer enigszins in ‘leven’.

   Tja en niemand die vraagt of dir normaal is….

   Enne: ik kan het echt niet laten ze effe te jennen daarmee.

 3. N.a.v het feit dat Tim den Besten plotseling kanker heeft, las ik reacties op twitter dat opvallend veel jonge mensen als kennis of familielid ook ineens kanker hebben vanuit het ” niets. ”
  Naast hartaanvallen begint turbo-kanker nu explosief te stijgen!
  Oorzaak kan van alles zijn, maar absoluut niet de prikken….kuch.

  https://www.ad.nl/andere-sporten/oud-volleybalinternational-myrthe-schoot-35-ernstig-ziek-ik-ontving-telefoontje-dat-mijn-wereld-even-stil-zette~a156c70d/

 4. Nou mijn vrouw zit in dezelfde leeftijds categorie als Brooke, maar die ziet er nog een stuk beter uit dan Brooke. Maar ja, ze heeft ook geen prikjes gehaald…

 5. Volgens mij zijn dat de eerste tekenen van een zombie gedrag bij haar kan ze zo in een volgende zombiefilm zonder geschmikt te worden gaan meespelen

 6. Je hoort het erg veel en steeds meer !! Maar voor de meeste mensen die veelvuldig “beschermt” zijn is het erg moeilijk om dit nog met gezond verstand te beredeneren als je te maken krijgt met een enorme afbraak van de voorheen nog aanwezige hersen capaciteit en overwoekert word door cognitieve dissonantie !!!

  Volgens het rapport bleek uit het onderzoek dat maar liefst 31,2% van de gevaccineerde personen last had van neurologische klachten.

  Deze klachten omvatten hoofdpijn en oorsuizen, slaperigheid, duizeligheid, dubbel zien, gevoelloosheid, veranderingen in smaak en reuk en zelfs “cognitieve mist of concentratieproblemen.”

  Elk van de verschillende injecties veroorzaakte verschillende profielen van complicaties, zo bleek uit het onderzoek.

  53% van degenen die een AstraZeneca-injectie namen, rapporteerden hoofdpijn en meer dan 13% had last van trillingen.

  En dit is nog maar het begin…….
  Heel veel sterkte voor diegene die wakker zijn geweest en hiermee moeten leven !!!

  • vaccinproducent AstraZeneca’s logo verbergt 666 in open zicht.
   Astralis: gerelateerd aan sterren.
   Senectus: zeer oud, seniliteit, slangenhuid afwerpen.
   Neco: om te doden.

   “ster-achtige oude seniel om te doden”. Wat zou dat kunnen betekenen?
   Mensen zijn gemaakt van sterrenstof en de ster van Gods schepping.
   Toch beschouwt kunstmatige intelligentie ons als seniel en wil ze de oude menselijke genetica doden.
   De “slangenhuid afwerpen” lijkt niet op zijn plaats, maar geeft een knipoog naar transhumanisme.

   Onze organische sterrezaad-genetica “seniel” noemen is satanische spot.

   • AstraZeneca’s 666-logo bevindt zich in ‘goed’ gezelschap van o.a. Walt Disney Pictures, Heineken, PepsiCo, CERN, Cola Cola & Google Chrome, stuk voor stuk WEF-bedrijven. Het WEF-logo bevat ook een 666.

 7. Eerlijk gezegd ben ik de dagelijkse, tot vervelens toe, antivaxx verhalen BEU aan het worden ! Wat is de verdere politiek hierachter ? Mensen sterven sowieso met of zonder vaxxins, en als ik mijn 95% gevaxxte omgeving overschouw zie ik absoluut NIETS buitengewoons wat overlijdens en ziekten betreft ….Ik had inderdaad ook gehoopt dat de onnozele volgzame schapen een lesje zouden geleerd worden…weinig of NIKS daarvan, laat ons het hoofdstuk nu maar afsluiten AUB !

  • Nou Patrick in mijn omgeving vallen de gevaccineerde met bossen om..
   Jonge mensen met acute leukemie, 3 weken en weg zijn ze…dus ga me niet vertellen dat het bullshit is, het dorp begint aardig te krimpen en dan de wachttijd bij begrafenis ondernemers, dode mensen liggen 1,5 week voordat ze begraven of gecremeerd kunnen worden..
   Vreemd die overstorten he

   • Patrick heeft waarschijnlijk een hele kleine kennissen kring ,wil het niet zien of gewoon een bord voor zijn kop maar ik zie het ook wel degelijk tot voor kort kern gezonde mensen nu getroffen door leukemie, gordelroos ,ziekte van Kahler, epileptische aanvallen.een long embolie ,dubbel zien en plotse toename van tinnitus .
    Wat me ook opvalt is dat ze zelf het verband met de gifprik niet zien door het vertrouwen in de big farma en politieke pro gifprik bende ,mogen de ogen een keer open gaan is het wachten op de eerste wraak acties van mensen die niets meer te verliezen hebben

 8. Moet je de commentaren eens lezen op het YouTube kanaal van dokter ‘John Campbell’

  Deze arts was eerst voorstander van de vaccins maar is er later op teruggekomen.
  Hij heeft nu een YouTube kanaal met bijna 3 miljoen volgers en doet daar aan de hand van heel veel onderzoeken ten aanzien van de vaccins en hun bijwerkingen/schade verslag van.

 9. In de tekst over Brooke Shields staat nergens beschreven dat de aanvallen oorzaak was van de Covid vaccins. Het jaartal wat genoemd word was in 2008. en zij heeft haar rechter dijbeen gebroken in 2021 dus ook dat heeft niets met vaccinaties te maken.

 10. Aquarius tijdperk
  LIEFDE MET VLEUGELS

  Blijf jezelf in verwondering iedere keer opnieuw uitvinden.
  Het verleden kan geen rol spelen in het heden.
  Inspiratie shot november 2023

  Onthoud: “Er is nooit een tijd dat je niet gehuld bent in de vleugels van Pure Liefde.”

  De energie van the Divine Feminine of Divine Masculine, je Intuïtie & Hogere Hart.

  DIVINE ENERGY
Is het contact tussen jouw Inner God(dess) en moeder Aarde in de Aquarius periode.
  Is de innerlijke revolutie, de ontdekkingsreis met/in het terugvinden van de balans in onszelf, het herstellend vermogen opwekken dat in onszelf rust/bevindt, vanuit licht en liefde in ons lichaam deze band herstellen het doel. Het is de ultieme kans om vrij te laten wat je niet meer dient én waarin je de verbinding met jezelf kunt bekrachtigen.

ZIELSBESTEMMING
Jouw unieke pad, dat je geheel zelf mag (door)lopen, hoef je niet helemaal alleen te doen en weet dat je altijd wordt vergezeld door jouw spirits en je zielsfamilie.

  Het geheim is: gebruik wat zich aandient. Verzet je niet tegen nieuwe ontwikkelingen, maar kijk nieuwsgierig in verwondering waar zich ‘het cadeautje in de shit’ bevindt en pak dat uit. Geïnspireerd worden omdat ik mezelf steeds op nieuw uitvind maar voor mij zijn het allemaal aspecten van mijzelf, die in een bepaalde context ineens naar voren komen en zichtbaar worden de ontwakende bewustzijn/onderbewustzijn.

  De meeste mensen die de ziel en/of kosmische-liefde willen ervaren, hebben er in eerste instantie nooit van gehoord, voordat het jouw leven binnenstormt. Degenen die dit wensen, zullen misschien wat voorzichtiger moeten zijn met wát ze wensen.
  Het is namelijk alsof je magie ontdekt in je gevoel naar je hart en dan de toverstok verliest.

  Je hele lichaam wordt gestuurd door spraak in frequenties en de vibraties die hieruit voortkomen doordrenkt/dringt ons DNA/rDNA wetende dat ons hele lichaam een en al geheugen bevat in ons onderbewustzijn en ons bewustzijn. Al wat je ooit gezegd, gedaan of gesproken hebt ligt besloten in ons DNA/rDNA is herinnering van wat je eerder deed. Het begin van een verhaal, midden en het eind. Komt het einde niet, dan blijft de vraag open staan net zo lang tot het antwoord volgt. Deze dient dan afgesloten te worden door een antwoord, in die zin verontschuldigingen met verkeerd begrepen en de vraag opnieuw te stellen met een bevredigend antwoord.

  Wat de meeste vergeten is in Yoga dat als de eerste 2 chakras in ignorance en insanity staan als gevolg van ongerief, oude patronen in gedrag met angst zul je deze eerst dienen te overwinnen, in meditatie in ademhaling loslaten wat niet meer dient en die ongemakken transformeren naar hoe je tegen je hogere zelf spreekt. Heb het vaak meegemaakt tijdens 5 jaar lang, 2 maal per week met Iyengar yoga ik erachter kwam dat toxische relaties hierin de boosdoener zijn en mensen emoties van anderen overnemen en als deze negatief zijn op anderen projecteren als gevolg. Dit zit hem in vergeldingsdrang en bezitsdrang die in de eerste chakras tot uiting wordt gebracht als je niet mag zijn wie je wil zijn. De leerles is dus geen emoties van anderen overnemen want deze zijn immers niet van jouw en dienen eerst met hart ademhaling, nieuwe cellen aanmaken, loslaten uitademing en onderwijl in gedachten uitspreken waarbij je deze gedachten zeer langzaam uitademt net zolang tot deze gedachten weg zijn en tot 0 gereduceerd. Je lichaam is een groot geheugen doordrongen van gebeurtenissen en gedragingen is the way you speak to yourself and others…..wees oplettend hoe je dus praat……

 11. Helaas zijn wij nog steeds niet uitgesproken over deze misstanden en leugens agenda 2030!
  Er zijn al ruim 23 Miljoen mensen overleden door de prikken, ook heb ik gelezen dat jonge kinderen door deze ook hartstilstand hebben gekregen, waardoor ook nog eens veel
  Mensen met Trauma-verwerking te maken krijgen!
  Dit moet Stoppen, weg met deze Corruptie ten top!
  Zij horen in de cel thuis voor alle MisdrijvenGenocide die zij gepleegd hebben, zullen Niet Politiek Onschendbaar zijn en worden volledig Toerekeningsvatbaar geacht!
  Game over💪🔥🌍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in