© Navy Medicine / Flickr (Public Domain Mark 1.0)

Een trombose in zijn rechterbeen, een longembolie en de dreiging van een beenamputatie kostte de jonge man bijna het leven. De angst om het ziekenhuis niet levend te verlaten zit diep. Sedertdien heeft een team van artsen getracht het leven te redden van de jonge man, die tot kort voor zijn ziekenhuisopname atletisch en goed getraind was. Hij speelde tennis en squash, reed op een racefiets en zorgde voor een gezonde levensstijl, schrijft corona-blog.net.

Maar er is één ding dat Jonas nu al weigert: de tweede vaccinatie met AstraZeneca

Een ontluisterend en tegelijk emotioneel verhaal over een 35-jarige man uit Osnabrück. Hij wil graag anoniem blijven, daarom wordt hij in het artikel in de NOZ (Osnabrücker Zeitung) Jonas genoemd.

Het is interessant dat het artikel opnieuw – zoals bijna alle artikelen over bijwerkingen of sterfgevallen na vaccinatie – achter een betaalmuur is geplaatst.

Een lezer was echter zo vriendelijk ons er screenshots van te sturen – bij deze hartelijk dank.

Toen hij op korte termijn de kans kreeg om zich met AstraZeneca te laten vaccineren, aarzelde een 35-jarige uit Osnabrück geen moment. Hij had nooit verwacht dat hij een van de weinigen zou zijn die een levensbedreigende bijwerking van het vaccin zou krijgen.

Jonas 35 jaar oud

Achter dit lot van de nog zeer jonge man gaat een ware beproeving schuil, die hij goedgelovig en met weinig informatie uit de mainstream media heeft moeten doorstaan.

Wij willen hier nogmaals wijzen op het infectie-sterftecijfer, dat volgens professor John Ioannidis (Amerikaans gezondheidswetenschapper en statisticus) van de Stanford Universiteit 0,15% bedraagt. De Osnabrücker Zeitung becommentarieert het incident naast de omslagfoto met de volgende emotieloze woorden.

“Het is onmogelijk te voorspellen of en hoe iemand op het Covid-19 vaccin zal reageren. Een 35-jarige gezonde jongeman uit Osnabrück was nadat hij met Astrazeneca was geprikt in levensgevaar”. – NOZ

Toen hij op korte termijn de kans kreeg om zich met AstraZeneca te laten vaccineren, heeft een 35-jarige man uit Osnabrück niet lang geaarzeld. Hij had nooit verwacht dat uitgerekend hij een van de weinigen zou zijn bij wie het vaccin een levensbedreigende reactie zou uitlokken.

  Vader geplaagd door schuldgevoel nadat 10-jarige zoon 2 weken na prik instort met hartproblemen

Sinds 2 juni ligt de jongeman uit Osnabrück in het ziekenhuis op de Finkenhügel. Terwijl een team van dokters zich elke dag opnieuw inspant om zijn overleving te verzekeren, heeft hij veel tijd om te lezen, om na te denken. Hij spreekt voorzichtig zijn bezorgdheid uit over de vraag of de pogingen om de pandemie met vaccinaties onder controle te krijgen er ook toe kunnen leiden dat ernstige bijwerkingen worden weggewuifd.

“Ik wil dat mensen dit soort dingen weten. Ik heb het overleefd omdat de dokters zo snel reageerden”. – Jonas 35 jaar oud

Hij vertelt over de spontane kans om zich te laten vaccineren in een dokterspraktijk in Osnabrück. “Ik reageer op muggenbeten, ik heb een neiging tot allergieën” had hij op het in te vullen formulier geschreven. Hij vertrouwde op transparante informatie. Maar er was geen tijd geweest voor een langer verklarend gesprek. Het kon Jonas op dat moment niet schelen, hij was te blij met de inenting, waarvan hij hoopte dat die hem meer vrijheid zou geven.
Net als anderen lag hij twee dagen plat met griepverschijnselen, daarna was hij weer in orde. Met Pinksteren ging hij op bezoek bij vrienden in het Zwarte Woud. “Tien, elf uur rijden, dat weet ik. Normaal vind ik het niet erg. Maar deze keer, na de zes uur durende rit, had ik ernstige rugpijn die niet beter werd”.

Onmiddellijk na zijn thuiskomst ging hij naar zijn huisarts. De diagnose: drie ontwrichte wervels. Ondanks het zetten en de injectie bleef de pijn, werd zelfs erger, en verplaatste zich dieper in de billen. En opnieuw ging hij naar zijn huisarts, vertelde hem over de vaccinatie en uitte zijn bezorgdheid over bijwerkingen.
Opnieuw werd hem verteld dat een wervel nog steeds ontwricht was. Uit voorzorg heeft de dokter ook het bloed laten onderzoeken – en kwam een dag later bij hem terug. Het bloedbeeld zag er niet zo goed uit, Jonas had een tekort aan bloedplaatjes.
14 dagen later had hij terug moeten komen naar de praktijk. Maar dit is niet gebeurd.

  COVID-19 prik fabrikant geeft voor het eerst toe dat prik bloedstolling kan veroorzaken

Trombose in het rechterbeen en longembolie

Jonas werd midden in de nacht wakker. De pijn zat nu ook in zijn rechterbeen. Geschrokken zag hij hoe het al dik gezwollen was. Wat ga je nu doen, vroeg hij zich af en nam een besluit.

“Ik wilde eindelijk eens goed onderzocht worden, dus reed ik om zeven uur ’s ochtends naar de eerste hulp van het ziekenhuis”. – Jonas 35 jaar oud

Uiteindelijk was dat waarschijnlijk zijn geluk. Tijdens een CT-scan, die onmiddellijk werd uitgevoerd, ontdekten de artsen dat het lichaam van Jona een enorme trombosebelasting had. De afzonderlijke gestolde bloeddeeltjes waren reeds losgekomen, en een longembolie was het gevolg.
“Dit was levensbedreigend”, zegt zijn behandelend arts, Dr. Carsten Schneider.
De cardioloog en internist vroegen collega’s van vasculaire chirurgie om steun. Samen namen de specialisten alles stap voor stap door, maar kwamen steeds in een grijs gebied terecht. Sedertdien hebben zij samengewerkt om te trachten het leven te redden van de jongeman, die sportief en goed getraind was tot kort voordat hij in het ziekenhuis werd opgenomen. Hij speelde tennis en squash, reed op een racefiets en zorgde voor een gezonde levensstijl.

Dr. Schneider legt uit hoe ze de patiënt aanvankelijk behandelden met trombineremmers, met nieuwe orale anticoagulantia (NOAK’s) en immunoglobulinecocktails, die bedoeld zijn om het bloed te verdunnen en bloedklonters te helpen afbreken, vergelijkbaar met de Marcumar die veel oudere mensen nemen.

Dreiging van beenamputatie

Het eerste bloedonderzoek van Jonas heeft reeds aanwijzingen opgeleverd dat de vaccinatie een rol zou kunnen hebben gespeeld, aldus de artsen – ook al waren de symptomen niet typisch en was er geen sprake van betrokkenheid van hersenen- en hartaderen.
Hij ligt nu al vier weken op de observatieafdeling en beleeft ups en downs. Toen de artsen inmiddels moesten overwegen zijn been te amputeren, kwam dat voor hem als een absolute schok. “Wat gebeurt er met me?” – “Hoe ziet mijn leven er hierna uit?” – “Wat heb ik gedaan?”. Het waren vragen als deze die door zijn hoofd spookten gedurende die tijd die hem aan het denken zetten. En de angst zat er diep in om het ziekenhuis niet levend te verlaten. Zijn been kon gered worden. Zijn longen begonnen ook weer te werken. Dr. Bogdan Puscas zegt: “Hij heeft nu een goede prognose. Maar er blijft een restrisico bestaan”. De artsen bevestigen dat hun patiënt de komende maanden onder observatie zal moeten blijven, dat de trombosebelasting nog onder controle zal moeten worden gehouden. De man van 1,80 m is enigszins vermagerd, voorzichtig over de toekomst en hoopvol dat hij binnenkort weer thuis zal kunnen zijn.

  "Je bent gewoon een stomme idioot die het verschil niet kent tussen klei en stront" - Populaire radiopresentator die voortdurend anti-vaxxers aanvalt, moet na zijn hartaanval tot 2023 pauzeren

Hoe zijn leven er dan uit zal zien, durft hij niet in te schatten. Maar er is één ding dat hij nu al weigert: de tweede vaccinatie met AstraZeneca.
Jonas zal ook een tijdje nodig hebben om hopelijk volledig te herstellen. Bloedvaten zijn nog steeds verstopt, en hij is nog niet uit de problemen. Hoe dan ook, zijn herstel zal veel tijd in beslag nemen.
De vaccinatie moest hem terugbrengen naar zijn oude leven – het leven vóór de pandemie van Corona, een leven zonder aanzienlijke beperkingen van de individuele vrijheid.
Nu, voorlopig, zou hij blij zijn het leven terug te krijgen dat hij leidde voor de inenting.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ouders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie “We willen niet dat nog meer mensen sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVan vaccinvoorstander naar vaccintwijfelaar – Mario ligt na zijn BioNTech-vaccinatie op de intensive care 
Volgend artikelWir impfen nicht! – Wij vaccineren niet! Trailer van de documentaire-film
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Als je al dit soort spijt betuigingen als artikel wilt plaatsen, dan kan je er nog wel een site bij nemen.
  Want dat gaan er heel en heel veel worden de komende tijd.
  En voor alsnog hebben ze allemaal geheel aan hun eigen te danken, niemand heeft ze gedwongen.
  Allemaal dachten ze dat ze het beter wisten dan al die wappies waar ze op lopen te kankeren.

  • Je kan het ook als een soort van leed vermaak lezen.
   We hebben je gewaarschuwd, maar toch eigenwijs blijven.
   Dan moet je het maar mee maken.
   Want ik ben nog lang niet vergeten wat al die voorstanders van plan waren met de weigeraars.
   Als het aan hun had gelegen, dan waren we al opgesloten in kampen en gedwongen met gif bewerkt.

   • Ik vergeet dat niet meer hoeveel haat er van sommige uit ging.
    En vergeven zal ik ze dit nooit.
    Ik heb nooit eerder mensen zich zo zien gedragen en een onverdraaglijke haat zien uiten naar andere toe.

    • De haat, inderdaad ja. Ik denk zelfs nu dat de haat ingebakken is in de mens. Dat er maar weinigen zijn die geen haat kennen. En de meeste mensen dus wel, maar ze laten het normaal niet blijken. Maar nu wel. Nu mogen ze onverholen haten.

 2. Helaas maar al te waar wappies zijn dom enten dat is het hele item ja en dan gaat het fout eigen schuld dikke bult maar toch vreselijk als het je overkomt ik snap wel dat er mensen zijn die daar geen melij mee hebben maar je kan ook denken triest dat deze mensen zo weinig hersencellen hebben anders laat je je niet inspuiten met gif

  • Je maakt het zelf mee hoe jou zus je probeert te ontwijken omdat jij het verdomd om je met gif in te spuiten.
   Dat soort gedrag bedoel ik dus, hoe ze met andere omgaan omdat die wel een beetje nagedacht hadden.
   Als de grootste ziekmaker wordt je behandeld, iemand waar je aan dood kan gaan.
   En zo hebben we hier al meer verhalen kunnen lezen hoe het gesteld is tegenwoordig in binnen sommige families.

  • Nog meer hersenloze mensen, die het verschil niet willen zien tussen politieke/media NLP leugens en de realiteit, kunnen we missen als kiespijn. Zeker zoals Bert hierboven terecht vermeld, dat , als ze de kans hadden gekregen, we waarschijnlijk, mijn gedacht, al hetzelfde lot hadden ondergaan, als de joden in WOII in al zijn verschrikkelijke vormen, uitgevoerd door diegene die nu slachtoffer komen spelen, nadat ze op hun bek zijn gegaan.!
   Mijn probleem niet meer als ze in een roes van cognitieve dissonantie willen leven.

   • En ik haat ze nog steeds niet.
    Iedereen moet het zelf weten welke beslissingen ze maken in hun leven.
    Maar zo hebben ze al die andere nooit bekeken of over geoordeeld.
    Die mochten geen vrije keuze hebben, als het aan hun lag.

    • Ik ben het met je eens – het is nu heel anders, de haat is zo gecentreerd plotseling, zoals die nooit eerder was. Die gifspuit is werkelijk magisch niet? Of was het de MSM?

 3. Nu heeft hij wel tijd zat om buiten de mainstream te gaan lezen en video’s kijken. En inmiddels zijn er boeken zat over de hele fake pandemie. Covid19, the greatest hoax in history van Vernon Coleman en Corona, false alarm van Sucharit Bhakdi zijn goede boeken om mee te beginnen.
  En Bert inderdaad, eerst doen die coronagelovigen ons wegzetten als gestoorde wappies, gevaarlijke complotgekken etc etc, maar nu gaan de cojonagelovigen het voelen en zullen ze langzaam aan gaan zien dat wij, de wappies al die tijd gelijk hadden…. Normaal is het: beter laat dan nooit, maar in het geval van de gifspuiten is het: jammer te laat. Ik denk nog een paar weekjes, hooguit een maandje of drie, dan gaan de ziekenhuizen overlopen en gaan er massaal doden vallen door de genocidespuiten. De grote opruiming begint naar mijn mening eind 3e, begin 4e kwartaal dit jaar.

 4. ‘Een ezel stoot zich in het algemeen, niet tweemaal aan dezelfde steen’ … hoeveel steenezels zouden er inmiddels al zijn in deze ‘ezeltje prik’ plandemic !

 5. Jonas was eén van de ongelukkigen. Het experiment heeft een placebo groep, en een test groep. De placebo groep is waarschijnlijk veel groter dan normaal, en zeker in vergelijking met de test groep. Als je het treft, dan zat je in de placebo groep, en maak je weinig mee met de gifspuit (want er zit weinig tot geen gif in). Maar als je het niet treft, dan zat je in de test groep en krijg je de volle lading gif. Omdat er zo weinig incidenten vermeld worden vanuit NederLaLaLand zou je haast denken dat de placebo groep in NL heel groot is. Dit zou kunnen, gezien de meewerking van de NLse despoten en wetenschappers etc naar de heersers toe; dus NL wordt beloond met veel meer placebo’s dan andere landen.

  De kinderen:
  En nu dat de test groep de resultaten heeft laten zien, met relatief weinig doden, en wel heel veel incidenten, kunnen ze beginnen met de echte doelgroep – de kinderen. Deze doelgroep heeft een veel langere levensduur, dus die zal goede resultaten opleveren voor het experiment. De oudjes, waar ze mee zijn begonnen, zijn al min of meer afgestorven en sterven nog verder af. Niks interessants aan, en als ze al aan de gifspuit dood gegaan zijn dan kan dat makkelijk verdoezeld worden door de ouderdom of de eoa kwaal.

  De varianten:
  Dit is larie, zoals we weten. Maar het is handig te gebruiken om nog meer spuiten uit te delen straks, met de Release 2.0. Veel mensen krijgen nu plotseling de zgn “delta corona” ondanks dat ze “gevaccineerd” waren. Maar trap daar maar niet in, want (1) de hele “delta variant” bestaat domweg niet en (2) de test groep werd ingespoten met een DNA-veranderend gif, ipv een griep vaccin. Dus iedereen blijft gewoon bevattelijk voor ziektes.

  De ziekte:
  Er is een griep, en er is een soort van ernstige aandoening, die parallel kan lopen met de griep. Hoe die aandoening aan en uit gezet kan worden, is de vraag; wsch is het iets technologisch. Maar het jaagt veel angst aan en spoort mensen aan om de gifspuit te halen. Dus in Sept begint het corona gelazer weer met de Release 2.0 van de gifspuit (zgn om de Delta variant te bestrijden).

  Trap er niet in.

 6. Mijn vader zei altijd: “Geloven doe je in de kerk, daarbuiten moet je je overtuigen.” Wanneer men mij iets komt beloven of vragen dan denk ik altijd meteen: “Wie wordt hier rijker van?” Wanneer ik er rijker van wordt dan geloof ik ze niet. Niemand, behalve ikzelf, is erop uit om mij rijker te maken. Wanneer de ander er rijker van wordt dan gaat dat waarschijnlijk ten koste van mij. In beide gevallen, nee dank je en nu oprotten. Blijf kritisch nadenken dan heb je minder spijt achteraf.

 7. Inderdaad, triest voor ‘slachtoffers’ van DE PRIK. Maar….ze lezen niks, informeren zich totaal niet, geloven wat er op alle lulprogramma’s wordt verkondigd. En dat is vooral GEEN kritiek laten horen. Vind dit ook wel eigen schuld, dikke bult. Zeggen ze ws als ik ziek word ook. Ik zeg het maar zo zowel voor wat betreft mondkapjes als DE PRIK: heb/wil ik pertinent niet. Als ik niet ziek word, heb ik mazzel, wel ziek is het eigen schuld dikke bult en als voorstanders prik/mondkapjes ziek worden is het ook mijn schuld. Bij deze!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in