Misschien ben ik de gek hier, maar ik denk dat Bill Gates, een van de rijkste en meest invloedrijke mensen op de planeet, zomaar achteloos praat over het verminderen van de bevolking een beetje verontrustend is, schrijft Harris Rigby.

Dit is van een tijdje geleden, maar die milieuactivisten met hun samenzweringstheorieën over overbevolking zitten nog steeds op hetzelfde spoor.

Hij heeft het over het verdwijnen van de helft van de mensen op aarde.

Hij wil dat er minder mensen worden geboren en dat sommige mensen gewoon afsterven en nooit meer worden vervangen.

Ik beloof u, het probleem op deze planeet is NIET dat er te veel beelddragers van God zijn.

En je hoeft geen christen te zijn om dat in te zien.

Hier is Elon Musk van eerder dit jaar:

“De meeste mensen in de wereld zijn onder de valse indruk dat we te veel mensen hebben. Dit is niet waar. De aarde zou een bevolking kunnen onderhouden die vele malen groter is dan het huidige niveau. Het geboortecijfer is als een gek gedaald.”

Hier is meer om Bill Gates’ niet-wetenschappelijke discussiepunt te ontkrachten.

  Thermidor komt

Laat u niet overtuigen door kwaadaardige anti-mensen linksen dat er minder mensen moeten bestaan om de planeet te redden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelQatar-gate: Zestig EU-politici verdacht van corruptiemisdaden
Volgend artikel“Het is een crisis” – Enorme toename van het aantal doden dwingt begrafenisondernemingen in Noorwegen om de doden in een garage op te slaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. Nou, dan heb ik het toch goed gezien toen ik ging reizen en de Randstad verliet.
  Frontnieuws, dank voor alweer een goed artikel.

 2. Overbevolking is wel degelijk een probleem. Kijk bijvoorbeeld naar Nederland. Alles in dit land loopt op dit moment vast door een te grote bevolking. Het is naïef om te denken, dat er nog een veelvoud aan mensen bij kan. Echter, de manier waarop dit opgelost moet worden, moet natuurlijk wel ethisch verantwoord zijn.
  Zie ook : https://www.overpopulationawareness.org/nl/

  • @De 18 miljoenste Nederlander,

   De wereld is groter dan alleen Nederland en maak je borst maar nat want het plan is om nog een paar miljoen Afrikanen naar Nederland te halen. Daar is het Marrakesh Akkoord even geleden voor ondertekend. Vanwege het uithongeren van de bevolking én om plaats te maken voor woningbouw is het de bedoeling dat de agrariërs hun grond afstaan. In de nabije toekomst gaat men het waterpeil met 20 cm optrekken zodat er van landbouw niets meer terecht kan komen.

  • het is natuurlijk alleen maar mijn eigen ervaring, maar toen ik 50 jaar geleden begon over de wereld te reizen, was t echt overal een stuk rustiger en aangenamer dan het nu is. Nu staan er op alle mooie plekken campers, rijd je in de file door Yosemite, bungelen er mensen aan touwen op mooie bergen, paragliden ze boven je hoofd in Groenland, lig je met 5 andere boten om één walvis heen, strompel je in file de Kilimanjaro op heen, word je in Delhi van je sokken gereden door krankzinnige taxichauffeurs en brommers die veel te snel tussen alle mensen en koeien door slalommen, staan er hekken om de uitkijkplekken over de Grand Canyon om die dwaze en overvette amerikanen ervan te weerhouden er in te vallen, is het op Macchu Picchu zwart van de kwebbelende dagjestoeristen, Nigeria is een absolute nachtmerrie met een monsterachtige bevolkingsexplosie en weet je waar die allemaal heen willen?? Naar onze voorheen rijke, rustige, schone, want blanke landen. Het krioelt nu overal op de wereld van de mensen, iedereen wordt gek en is jaloers en ongelukkig en ik vind dat helemaal niks. Maakt niet uit of je ze allemaal op een paar vierkante kilometer zou kunnen parkeren: dat zitten ze niet en dat gaan ze ook niet doen. En het zijn er nu gewoon te veel. Dit is niet leuk meer, zo leuk zijn mensen niet. Gates zegt dus dat mensen die gezonder zijn minder kinderen krijgen: dat is mijns inziens geweldig en een groot voordeel. Ik begrijp werkelijk niet waarom hij dat niet mag zeggen of vinden. Ik ben het in ieder geval in dit opzicht volledig met hem eens.

   • Dat is ook zo, toen ik 20 jaar terug in de nacht van Amsterdam naar Heraklion vloog zag je nagenoeg overal verlichting.
    Ik dacht nog, alleen maar mensen, waar leven de dieren.

   • @Themis, Ik weet niet welke hekken jij het over hebt bij de grand canyon maar heb er geen 1 gezien.Als je wil kan je er overal inknikkeren…Behalve bij eagle point maar buiten het plateau ook geen hekken. Bill gates en gezondheid….Heb je die mongool welleens bekeken met ze blubberbuik en sojatieten tot op zijn navel…Hij is een zeer ongezond persoon zowel geestelijk als fysiek.

   • Beste Themis, als iemand vindt dat de wereld overbevolkt is heeft die meteen het recht om te moorden!? Wauw, super cool niveau van intelligentie en debat! Super!

   • Nog nooit dat filmpje gezien waar Gates er prat op gaat om de wereldbevolking te kunnen reduceren met 15% d.m.v. “nieuwe” vaccins. Hij bedoelde natuurlijk reduceren tot 15%.
    Hoe gaat dat dan in z’n werk denk je ?
    Sterker nog hij behoort tot de kliek van Satanisten die vinden dat de wereld niet meer dan 500.000.000 zielen kan verdragen.
    Trek je kop eens open AUB.
    De misdaden van Gates indachtig kan ik er maar moeilijk vrede mee nemen dat jij het eens bent met deze génocidair, Mijn God ! Hoe kom je er bij.

  • Helemaal eens, er is een overschot aan mensbeesten.
   Maar…demachthebbershebben dit sltijd a gecontroleerd gedaan.
   Kinderfokpremies zijn niet op tijd gestopt (eil je CO2 gebruik straffen dan zou progressieve kinderbelasting meer passend zijn)

   En wat dacht je van die smerige katholieke kerken?
   Mijn schoonmoeder vertelde dat toen zij de eerste had geworpen en ze niet direct daarna weer drachtig was dat de pastoor langskwam om haar op haar plicht te wijzen.

   Dit zal wel weer een import amerikaan zijn die z’n geloof nodig heeft voor z’n onzinverhaal.

   Maar er is een groeiende lujst die we kunnen opofferen voor een betere wereld😈

  • @De 18e, Ow echt? Lopen er daarom allemaal oostblokkers hier die werken in fabrieken,agrarische sector en zorg? Geen woord nederlands sprekend tegen onze ouderen? Ja dat komt vast door overbevolking in nederland dat deze mensen worden aangetrokken omdat er geen tekorten zijn?

  • Probleem lost zichzelf op. Over 150 – 200 jaar is er geen fosfor om in kunstmest te doen. Groenten bevat dan teweinig fosfor en zal slecht groeien en de mens zal dan te weinig fosfor tot zich nemen en sterft.

  • Wat benader jij dit simpel zeg !
   Je hebt nog noit over dit item nagedacht, ik bedoel zelf eens een berekening maken kan geen kwaad.
   Waarom zijn er toch zo verdomd weinig mensen creatief met hun eigen hersenen.
   Alsof 99% van ons gewoon altijd maar opnieuw van alles aannemen wat hen wordt voorgeschoteld om in te studeren (zonder eigen overdenken aannemen) dit is het failliet van onze beschaving !
   Kijk naar het overgrote deel van onze achterlijk domme dokters (covid-vaccin !)
   Denk eens aan 2 dingen en combineer ze dan, het kan je aan het denken en rekenen zetten:
   1. Nederland is de 2de grootste voedselproducent ter wereld (als het kleine Ned. dit al kan en dan ook nog eens in dat matig geschikte klimaat ?!)
   2. Bedenk eens een ander (nog steeds klein) land in de wereld bv. Ivoorkust 5x de oppervlakte van Nederland en met een klimaat dat dubbel zoveel oogst oplevert. Zonder overdrijven dus 10x de Nederlandse voedselproduktie.
   Ik spreek hier nu bewust alleen over Voedsel want het is het meest gehanteerde argument om over overbevolking te spreken.
   Elk ander probleem met bevolking, eender waar ter wereld is het gebrek aan spreiding, ordening, vervoer en arbeidstijd-ordening.
   GEBRUIK IN GODSNAAM JE HERSENS, DOMMERIKKEN !
   Wie niet creatief kan denken en uit de aangenomen en verplichte (onjuiste) werkelijkheden kan treden is een “aapje-student”
   Eigenlijk ACHTERLIJK, gezien wat we allemaal zouden moeten kunnen met ons brein.

   Doorslikken vriend ! Maar begin eens zelf te denken
   2.

 3. Mensen, als Gates en schwab moeten maar het voortouw nemen en lekker verdwijnen.
  Neem vooral de blackrockmensen mee. Die dit alles beramen.
  Overigens, neemt het aantal mensen schrikbarend af.

 4. Al mijn leerlingen liet ik de zgn hoax van reduction world population zelf ontkrachten.
  Hoe? Simpel rekenen…..

  Ik liet hen de staat Texas verdelen over normale 2 onder 1 kap woningen voor elk 5 personen. Ieder een klein tuintje en een weggetje.

  De gehele wereldbevolking past namelijk dan in de staat Texas en is de rest van de wereld helemaal LEEG!

  Hier schrokken zij altijd erg van, rekenden opnieuw en kwamen steeds weer uit op hun berekening….

  Ook liet ik hen het bewoonbare gedeelte van de aarde cerelen over de mensheid. De kans dat je ooit een buurman zou tegenkomen is dan uiterst klein

  Het werkt altijd en toont ongenadig aan hoe wij via MSM en andere kanalen beïnvloed worde.

  Daarna kregen alle klassen eveneens lessen in mind-, criud controle, psychologische conditionering, Hegelian Dialectic etc etc.

  Hopelijk hebben zij er van geleerd dat je niet zomaar alles moet geloven, maar je simpele boeren verstand moet gebruiken…

  • Je hoeft het niet zo extreem te doen.
   Tenslotte moeten mensen niet alleen wonen en recreeren doch ook werken (op kantoor of in een fabriek) en zich voeden. Daarvoor is landbouw grond nodig. NL is als een van de grootste landbouwexporteurs het voorbeeld van een land dat meer dan voldoende voedsel verbouwt. Dus i.t.t. Singapore kan je van Nederland WEL zeggen dat het een evenwichtge verdeling heeft van ruimte om te wonen, te recreeren, te werken EN voedsel te verbouwen. Dus de bevolkinsdichtheid van NL (i.t.t. bv. Singapore) is een haalbare kaart om model te staan voor de wereld mits de grond ook voldoende vruchtbaar (gemaakt?) is.
   Welnu met een bevolkingsdichtheid als die in NL, kan de HELE wereldbevolking leven in een gebied ter grote van Rusland OF de combo Canada + VS.
   (woestijngrond moet middels irrigatie dan wel vruchtbaar gemaakt worden).
   De rest van de wereld heb je dan niet nodig. Kan volledig leeg zijn.

  • @Oops, Keigoed !!! In een normale wereld zouden dit soort leerkrachten met inherente lesmethoden standaard zijn. Helaas ben jij de fantastische uitzondering en deze lessen zullen die kids niet snel gaan vergeten. I´m sure of it. Mijn dank voor je inzet!

   • Dank voor je reactie…👍👌

    Helaas was ik hierin een eenzame strijder, maar werd steeds vaker tegengewerkt. Ik had de mazzel dat ik al die jaren in de top 3 stond van populaire leraren, terwijl ik Godsdienst gaf😜.

    Het heeft uiteindelijk toch wel mijn baan gekost. Maar leerlingen hebben recht op kennis en geloof mij; er staan heel wat (WEF/NWO) leugens in de lesboeken…..
    Hoe dan ook, ik laat mij niet muilkorven, zeker als het gaat om hoaxes etc.

    • @Ja respect, Het is zwaar op het moment voor wakkere leerlingen vol met J&J serum volgespoten medeleerlingen en onderwijzers met Soros regenboogboek in de hand die sraat te prediken over transgenders en inclusiviteit….Vinden op dit moment veel gedragsveranderingen plaats dus het serum werkt goed.

  • En toen heeft u de leerlingen laten uitrekenen hoeveel grond nodig is om al die mensen een fatsoenlijk leven te geven , fabrieken, zuiveringsinstallaties ,fatsoenlijke afvalverwerking, landbouwgrond , infrastructuur. een fatsoenlijke gezondheidszorg , recreatieruimte. Grond nodig voor grondstofwinning , de enorme vervuiling die vrijkomt bij die grondstofwinning , de benodigde grondstoffen tegen de (winbare)voorraden , de toename van gebruik van chemicaliën (huishoudelijk en industrie) , voldoende beschikbaar drinkwater enz enz ?
   Een goede energievoorziening niet te vergeten.
   Uitgelegd wat exponentiële groei betekend .Dat de bevolking exponentieel toe zal blijven nemen , wat een verdubbeling betekend in vrij korte tijd.
   (herhaal de bovengenoemde punten)
   En ook uitgelegd dat er ook nog andere levende wezens zijn op deze planeet die ook vrij willen leven in een hun voor hun geschikte habitat.
   En toen heeft u ze ook uitgelegd dat alle mensen in Texas , of meerdere mega clusters van mensen een
   één regering/controlestaat nodig heeft om al die bij elkaar levende bevolkingsgroepen vreedzaam te laten samenleven,tenzij u natuurlijk een gedweeë eenheidsworst wereldcultuur wilt waarin iedereen hetzelfde denkt en gelooft (en de vreedzame wijze waarop u dat voor elkaar wilt krijgen) ,compleet met rantsoenering , voedselfabrieken, beperkte mobiliteit en uiteindelijk toch een soort van geboortebeperking enz. Dat al die productie in handen komt van een grote corporaties/staat complex precies zoals de ‘elite’ het graag wil , een soort Hunger Games society.
   Simplistische ideeën voor complexe problemen werken niet zoals men zou willen , helaas.

   • Als je alle bij wijze van spreken de mensen 1 vierkanten meter geeft dan passen alle mensen van deze wereld in de Provincie Limburg Brabant en Zeeland. Geef je ze alle 1000 vierkanten meter dan past men alle in Australieen en is de rest van de wereld leeg. Dus zo druk is de wereld bevolkt. Men heeft een andere manier van leven nodig en een andere indeling om de wereld mooier te maken. BV fruitbomen langs de wegen zetten en bessenstruiken om de honger tegen te gaan en weet de weilanden hebben we nodig als mens want de wereld bestaat uit 3 procent uit gras en die geven 25 procent van ons zuurstof die we nodig hebben. Dus vele veeboeren ruimen vind ik een misdaad tegen de mensheid en je tuin in tegels leggen is zeker niet verstandig want wij hebben gras nodig als mens en dit leren we niet meer op school helaas. Wat ook niet goed is dat men van het zuiden naar het Noorden gaat verhuizen terwijl we hier meer energie nodig is om onze huizen te verwarmen. Deel de wereld anders op een humane manier nieuw in en men kan de bevolking zelfs verdubbelen zonder problemen.

    • Weer alleen het leefruimte en voedselprobleem aanspreken terwijl er zoals ik heb proberen duidelijk te maken veel meer problemen spelen.
     Dus de wereld is voor de rest niet leeg maar we hebben om zoveel mensen een fatsoenlijk leven te geven veel meer ruimte nodig dan om alleen te wonen en voedsel te verbouwen. Bovendien is een groot deel van Australië niet echt goed leefbare woestijn , daarom wonen de meeste Australiërs in de vruchtbaardere kustgebieden, dit doet zich overal ter wereld voor als je daar de mensheid wil concentreren. (1)Hoe zie je het voor je om al die verschillende culturen en religies vreedzaam naar één plek te verhuizen? (2)En dan ook nog eens vreedzaam samen te laten wonen? Ergo , het is een utopie die nooit waar zal worden met het bewustzijnsniveau wat het overgrote deel van de mensheid nu heeft. Grasland , fruitbomen en bessen langs de wegen , moet je de mensen in grote delen van Afrika bijvoorbeeld eens gaan voorstellen. Wat denk je waarom zovelen hier naar toe willen? (bovendien heeft veeteelt vele malen meer land nodig dan voedselgewassen verbouwen en leeft het grootste gedeelte van de dieren niet ´blij in de wei´ maar in bio~industrie megastallen onder niet zo blije omstandigheden’
     (3)Hoe zie je het op een humane manier de wereld opdelen voor je met de huidige toestand waarin de mensheid verkeerd ? (4)Zelfs als dit op miraculeuze wijze lukt , hoe lang denk je dat dit goed gaat als de bevolking exponentieel blijft groeien?
     Probeer de 4 vragen eens op een realistische , werkbare wijze te beantwoorden. Eventueel ook de andere problemen die ik in mijn commentaar op Oops heb aangehaald.

     • @RVerheijden, Het voorbeeld wat werd gegeven is hypothetisch uiteraard..Je typt als een eugenica in ieder geval. Het is waar dat het niet handig is om in bepaalde gebieden mensen te ‘voeren’ zoals die linkse zogenaamde lobby altijd heeft gedaan wetenende dat Dhr ‘Mboetoe’ meteen na het verorberen van krachtvoer van de UN 15 kleitenten induikt om alle vrouwen en meisjes te bezwangeren. Punt! In het westen is er geen overbevolking eerder oversterfte en vergrijzing alleen zitten we hier op een kluitje met veel import ‘Mboetoes’ (Fictieve naam)

      • Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een commentaar geschreven heb dat pleit voor het opzettelijk uitmoorden van een groot deel van de wereldbevolking (en er , zoals Bill, ook nog eens lekker aan te verdienen)zoals een eugeneticus. Een probleem signaleren is niet hetzelfde als het eens zijn met een bepaalde oplossing hiervoor..

       • Je signaleert alleen (herhaalt met dezelfde ingestudeerde, zonder zelf te overdenken argumenten) dezelfde dingen die de Ultra rijke Globalisten ons willen wijsmaken.
        Je treedt gewoon in hun voetsporen.
        BRAVO, wat een creatief zelf-denk vermogen !

   • Behalve in een wereld met een volledig opgeladen ether zoals in de tijd van TARTARIA.
    Met vrije energie en groenten en fruit wat 20 x zo groot word omdat de aarde geladen is. Nog sterker zoals een spin in zijn web jaren zonder eten kan omdat zijn web nog wel de etherkracht opkan nemen en in de spin laad.

    Een opgeladen ether voed de mens en eten is dan een keuze en geen must meer.

    Zeer kort geleden was onze aarde nog zo maar die wereld is vernietigd door de parasieten genaamd ¨elite¨

    • Oh ja , het paradijs Tartaria , dat was ik even vergeten (net zoals het grootste gedeelte van de mensheid terwijl het toch nog maar zo kort geleden is , dus reken het me niet teveel aan ).
     Nog zo’n doordacht…..eh.. idee……..ZUCHT…….
     En de Aarde is eigenlijk ook plat , dat heeft de ‘elite’ ook mooi verdoezeld?
     Dat voorbeeld met de spin en z’n web kun je trouwens redelijk makkelijk zelf doen (spin , web met een glazen stolp erover ,vergeet een paar kleine luchtgaatjes niet), ik hoor graag het resultaat …. over een paar jaar natuurlijk….

     Aan iedereen ;
     Sorry dat ik op sommige commentaren zo lullig reageer.
     De mensen hier hebben het hart op de juiste plaats zitten .
     maar het web (no pun intended) van een dystopische (wereld)dictatuur sluit zich steeds sneller en we hebben niet veel tijd meer om hier iets tegen te doen. ( tenzij de Galactic Federation of dergelijke ons komt redden natuurlijk) We zijn al zwaar in de minderheid en worden door velen als halve garen beschouwd en ideeën zoals deze gaan ons niet helpen om meer mensen wakker te maken en aan onze kant te krijgen , integendeel zelfs. Het is al moeilijk genoeg om mensen te overtuigen met solide(re) bewijzen zoals over de mRNA injecties bijboorbeeld.

   • Je ratelt gewoon ieder argument af wat ook de Globalisten ons willen opsolferen.
    De maatschappij met die kenmerkende problemen die jij nu schetst is juist gecreëerd naar het wensbeeld van deze ultra rich people. Bovendien zijn ze niet alleen ultra rich, ze sturen ook liefst alles in de war en stichten overal waar het kan oorlogen en tweespalt.
    Dat is helemaal niet wat 99% van de gewone mensen wil.
    Jij ziet dus de wereld van vandaag als de normaalste en meest logische vorm van menselijke verstandhouding of de min of meer enig mogelijke samenlevingsvorm tussen verschillende volkeren.
    Verbazingwekkend klein inzicht in waar de problemen van de mensheid van vandaag en al eeuwen lang vandaan komen.
    Hoe kan je zo’n tunnelvisie hebben en als enige uitkomst blijven zien ?
    Kan dat nou echt niet positiever ?

  • Op zich mooi @Oops, echter grote twijfel bij mij want dan denk ik, deze mensen met een huis en een tuintje hebben meer nodig.
   Hout en andere materialen om te bouwen, landbouwgrond, voedselproductie etc.

   Als ik in een dierentuin loop is het één na het andere diersoort uitgestorven of bijna.
   Hun natuurlijke leefgebied is bijna nul geworden plus dat veel dieren grote gebieden nodig hebben om te kunnen leven.

   Probeer een een stil plekje te vinden zonder mensen, lukt niet, misschien nog een beetje in onleefbare of koude gebieden zoals Himalaya of Alaska.

  • @Ruud, Nee hij heeft helemaal niet gelijk.
   Hij staat voor ontvolking en vervolgens mensen opproppen in Smartcity’s hutje mutje…Hij moet dood.

  • Neem nooit een ‘vaccin’ dat wordt gepromoot door iemand die vindt dat er te veel mensen op de wereld zijn. Duidelijk dat het niet zijn bedoeling is dat je geneest..

  • @Nuke Davos, mensen dood maken? Een dikke NEE.

   Dat ongebreidelde n*uken, doorfokken, voortplanten, wat dan ook, gaat ook verkeerd.
   Zie bv. de urbanisatie kaart van Manilla over de laatste 40 jaar, schrikbarend hoe snel het groeit.
   Dit veroorzaakt alleen maar miserabel leven, kapotte natuur en oorlog.

   Zo gaat het ook op duizenden andere plekken in de wereld.

   Onbeperkte groei is altijd verkeerd behalve als het wijsheid betreft.

 5. RVerheijden… je snapt het niet. DE PLANEET KAN MET GEMAK 100 MILJARD MENSEN HUIVESTEN EN VOEDEN. Je maakt het veel te complex. Het punt dat gemaakt wordt, is dat verbevolking een leugen is. Als deze leraar dezelfde som in Alaska laat maken, kom je erachter dat de wereldbevolking dan zelfs allemaal eem hectare eigen grond heeft. Het voorbeeld is niet bedoeld dat we dat ook echt doen of willen… maar om aan te tonen dat overbevolking een leugen is. In Azië woont zelfs 50% van de wereldbevolking op 1% van het totale aardoppervlak. Overbevolking is de zoveelste totale leugen… ALLES IS STEEDS HETZELFDE… ÉÉN GROTE LEUGEN.

  • Ik snap dat het voorbeeld niet bedoeld is om echt te realiseren , maar wil aangeven dat het een slecht en ondoordacht simplistisch voorbeeld is , dus onzinnig om te gebruiken. vandaar ook de vragen aan Oops en Ster op mijn commentaar.
   Ook wil ik aangeven dat er meer problemen (nog meer gaan) spelen dan alleen ruimte om te wonen en voedsel te verbouwen iets wat jij/ u blijkbaar ook niet wil zien , ik maak het niet complex maar het IS complex. Dit ontkennen lost niks op en geeft de psychopaten die nu aan de macht zijn ,en hun hielenlikkers ,alleen nog maar meer het idee dat het overgrote deel van de mensheid niet meer dan dieren is omdat ze hun verstand niet gebruiken ,die ze daarom mogen gebruiken voor hun eigen gewin .. (zie bijv. document “Silent weapons for quiet wars”, ergens in de eerste pagina’s)
   “In Azië woont zelfs 50% van de wereldbevolking op 1% van het totale aardoppervlak.” , het overgrote deel in megasteden onder niet gezonde en armoedige omstandigheden. Zelf ben ik jaren lang een paar maanden naar Azië geweest , de meeste tijd in Indonesië , ga eens naar Jakarta of Surabaja om te kijken hoe gezond en riant de meeste mensen daar wonen en leven. Bangkok ,Shanghai of bijv Mexico Stad zouden ook goede voorbeelden zijn. Java is zo overbevolkt dat niet alleen veel Javanen naar andere eilanden vluchten maar er worden zelfs hele Javaanse dorpen gebouwd ,op Sumatra bijvoorbeeld, om ze daar te herhuisvesten . Ga die mensen eens vertellen dat ze eigenlijk plaats (en werk en voorzieningen enz) genoeg hebben en dat overbevolking slechts een grote leugen is.

   • Ben ik allemaal geweest behalve Mexico stad…En hoe denk je dat die mensen daar kwamen? Deze komen allemaal oorspronkelijk van het platteland van alle mogelijke uithoeken deels gelokt maar veel eigen keus om op elkaar te zitten om de industrie te laten draaien en geld te verdienen.Slechte keuze want rijkdom zit juist in waar zij ooit vandaan kwamen…Natuur, zelfvoorzienend zijn en sterke famillie banden….Overpopulatie is een feit in gecreëerde “bepaalde gebieden” en ze willen het nog meer op elkaar hebben, liefst in Tesla cabines van 10k waar je als insect mag leven,werken en sterven.

    • Dat overpopulatie niet overal een probleem is ben ik met je eens.
     Dat een gedeelte naar de stad trekt (gelokt worden) om deel te nemen aan de CocaCola-McDreck cultuur ook , veel jongeren vooral
     In hoeverre is het je eigen keuze om naar een drukke stad te verhuizen om werk te vinden om jezelf en je gezin te onderhouden omdat dat op het platte land niet meer lukt?
     Eenmaal in de stad (val) is het voor de meesten bijna onmogelijk om hier weer uit te komen , vooral als je er geboren en opgegroeid bent en niet beter weet.
     Ik denk dat het een probleem is ontstaan door de omstandigheden (voor een deel door overbevolking (armoede) in bepaalde plattelands gebieden) dat daarnaast uitgebuit wordt door een stel parasieten voor hun eigen gewin, zeg maar een ‘natuurlijk’ (als je het zo kan noemen) proces dat ook nog met opzet verergerd en uitgebuit wordt.

   • @RrVerheijsen, Voorts wil ik nog opmerken omdat je specifiek Indonesië aanhaalt de VS daar een hele grote rol in heeft gespeelt die heeft namelijk geheel in CIA style Sukarno vervangen door Soeharto en een “We all living in America” samenleving opgetogen waardoor de mensjes ook gelokt werden naar de steden compleet met Mcdonalds,Rock&Roll en Coca-Cola.

 6. Ik zie dat mensen op kluitjes zitten. Ze verspreiden zich niet bijv omdat het terrein het niet toelaat. Bijv in Spanje, je kan uren door het binnenland rijden, geweldig gebergte ervaren, en geen huizen. De meeste mensen wonen in hoge flats op de kust strippen. In NL zitten ze in kluitjes omdat de ruimtelijke ordening het niet toelaat dat mensen zich verspreiden. In Belgie zie je dat er geen ruimtelijke ordening is, en mensen verspreiden zich meer over het terrein. Er is zat ruimte op Aarde, maar niet al het terrein leent zich voor gemakkelijke verspreiding met de nodige voorzieningen. Waar sommige mensen een hekel aan hebben, en ik ook, zijn die kluitjes die je overal ziet. Maar mensen zijn een beetje als insecten, ze voelen zich het lekkerst in de menigte – dat zie je ook in restauranten en cafes en zo, hoe voller, hoe dichter op elkaar, hoe beter. En tegenwoordig zijn aantrekkelijke plekken op de Aarde ook veel toegankelijker dan voorheen, dus daar krijg je ook het kluitjes syndroom. Je lacht je inderdaad een bult om die gasten die in de rij staan te vriezen en neerstorten door gebrek aan zuurstof op die Himalaya disney rides van tegenwoordig. Kluitjes toerisme. Maar technisch gezien is er een enome hoeveelheid ruimte op Aarde die nog gevuld kan worden door een stijgende wereld populatie. Het is een kwestie van infra projecten opstarten om verspreiding te bevorderen. Dit boeit echter niet. En ik beluister ook geen constructieve voorstellen door Gates, alleen maar geklaag met die irritante piepstem van hem dat er ’teveel mensen’ zijn. En of die grafiek van hem klopt, dat moet je ook bekijken. Slik niet alles. Verder vertelt hij je ook niet waarom hij zoveel land opkoopt en waarom hij iedereen met de GMO-gifspuit wilt inspuiten. Laat je niet misleiden door die fetishist. Maar fok ook niet als een konijn. Ook nergens voor nodig.

  • Dit valt me van je tegen.
   De aarde is niet het bezit van de mens!!!

   Onbeschrijflijk hoe we andere dieren en vegetatie naar de klote helpen voor ons spuugfoute apensoort.

   We waren ooit jager/nomade.
   Vanaf de landbouw zijn we idioot veel uren meer gaan werken om ons te voorzien in steeds grotere “primaire” levensbehoeften en ongelukkiger geworden.
   Dat is per “vooruitgangsrevolutie” alleen maar erger geworden.

   Laat je ons weer los in de natuur om te leven MET EN BINNEN het ecosysteem…..dan zijn we met veel en veel te veel !!!

   • Ab: Ik zeg niet dat het moet. En ook niet dat het gaat gebeuren. Je hebt wel gelijk – de Aarde is niet het bezit van de mens, maar de mensen zijn het bezit van de Aarde. (Dat zeg ik overigens al jaren, welke uitspraak moeilijk te begrijpen is voor het mensdier.) Maar om met Gates mee te heulen, dat is foute boel. Als een ware mentaal gestoorde die denkt wereldmacht te hebben, pakt Gates zelfbeschikking volledig af en eigent het zichzelf volledig toe. Hij doet dit half-assed en met moordende gifspuitjes. Ook al ben je het er mee eens dat het mensdier grotendeels overbodig is op Aarde, Gates heeft dit soort ‘rechten’ niet – en niemand heeft dat soort ‘rechten’ – om de medemens om zeep te helpen en het pad van Aarde en Firmament te veranderen.

    Het hele ‘overbevolkings’ fabeltje is trouwens geen rechtvaardiging voor de zgn overbevolking, maar voor wat die parasieten al een tijdje aan het uitvreten zijn: de geoengineering, het ombouwen van de mens tot GMO, de vervuiling van de Aarde en het Firmament door EMF, de ruimtevaart industrie, de space race, de global warming die er door ontstaat, en dat soort waanzin. Dit alles maakt niet alleen de mens kapot, maar ook de diersoorten. Vandaar dat mensen gewend moeten worden aan het idee van bevolkingsreductie, omdat dit door deze smerige waanzin praktijken sowieso gaat gebeuren. Het spuitje dient om mensen tot GMO te maken, een groot experiment waardoor ze hopelijk in stand kunnen blijven in de vaart nemende geoengineering van de wereld, en is niet noodzakelijk bedoeld om ze ‘uit te moorden’ – dat is slechts bijwerking. Maar wat niemand wil zien, is wat er om ons heen en boven ons hoofd gebeurt; waardoor alles naar de kloten gaat. Gates probeert gewoon de dodelijke bijwerkingen van zijn eigen gruwelijke geoengineering experimenten op mensen af te schuiven door te zeggen dat er teveel bevolking is; op die manier kan hij de moorddadige bijwerkingen van zijn waanzin rechtvaardigen en rationaliseren. Zo doen zieke geesten dat. Maar zolang mensen dat niet kunnen zien, of willen zien, zullen Gates en zijn handler Melinda door blijven gaan, en zullen mensen afgeleid blijven worden door het ‘overbevolkings’ fabeltje en er over gaan kibbelen met elkaar.

    Als mensen nu de touwtjes nog niet aan elkaar kunnen knopen, dan komen we er niet uit. De geoengineering is al in versnelling gegaan, 2030 wordt nu 2025. Als die gekken hun zin krijgen, zitten we met een paar jaar met een enorme puinhoop; een duststorm die jaren zal duren en alles vernielt. Of dat vanuit Iran of vanuit de Sahara gaat gebeuren, zullen we meemaken. Maar de overbevolking wordt er wel drastisch mee gereduceerd, dus dat is dan goed. Toch?

    • Lief dat je het over mensdier hebt.
     Er zijn dieren en beesten…. (ik zie ze als mensbeest)

     Maar zou die psychopaat van gekkigheid niet meer weten wat hij als “heerser op aarde” zal gaan doen of… (en dit is voor het eerst van mijn leven dat ik dit mij afvraag) zou er nog een ander soort entiteit (van elders of niet) op de aardkloot ronddolen. Bv sswap en gaatje ken ik geen humane noch dierlijke kwaliteiten toe

     • Ab december 22, 2022 at 20:05
      Je zou het haast denken… ik denk het echter niet dat er andere entiteiten ronddolen. Ik denk dat die jong-psychopatische Gates zo gefrustreerd is, en wraakzuchtig, omdat hij op de vingers werd getikt, dat hij zijn gevoel voor realiteit kwijt is geraakt. Als de enorme hoeveelheid geld dan ook nog eens de identiteit van zo’n persoon overneemt, dan staat niks hem meer in de weg. En de ene waanzin volgt de andere op. Hij begon zich af te vragen wat is “bewustzijn” en hoe kan ik dat te pakken krijgen. Want als je dat weet, dan bezit je de wereld en kan je mensen beheersen. En zo begon hij daarmee. Het firmament – dat ons bewustzijn aanstuurt – moet dus kapot gemaakt worden, en vervangen door iets anders (Musk doet dat). De pijnappel klier moet dus ook kapot gemaakt worden, dmv S antigenen die het lichaam gaat aanmaken als de mRNA pakt. Ze hebben jarenlang zitten prutsen op mensen, in Afrika, in India, etc met injecties om te zien of ze de voortplanting konden stopzetten. Onder het mom van de gezondheid. Hij weet donders goed dat als je met het firmament gaat kloten, dat het een bende wordt en dat mensen zullen sterven. Dieren ook. Maar toch doorgaan, hè? De kick er van. Hoor je die hoge piepstem van hem? Hoe hoger hij piept hoe meer hij liegt. De man heeft geen vat meer op zichzelf of zijn morele koers, en hij wordt door die heks van hem bevestigd in zijn waanzin, want zij is zijn handler, een super dominant en totaal nietsontziend persoon. Ze verdienen enorme hoeveelheden geld met hun gruwel waanzin en niks houdt ze tegen, want iedereen doet mee. Ook die stupide geo-engineers die met stof in de lucht aan het kloten zijn. Er is helemaal geen ‘global warming’ en Gates weet dat. Maar het gaat er om het firmament kapot te maken. Weg met ‘god’ en het menselijk bewustzijn. Dan is Gates eindelijk de baas van al die mensen die hem plotseling niet meer aardig vonden. Dit is een heel, heel heel zieke man… onmenselijk geworden, met een meedogenloze, sadistische vrouw die deze zwaar gestoorde man in stand houdt; een superzieke combinatie die moorddadig is geworden. Maar mensen zoals Trutsula van de Lijken en haar parasitaire mannenclub vinden dit mentaal gestoorde duo goed van pas komen financieel. En zo kom je uit op “andere entiteiten” maar het zijn gewoon je totaal verknipte medemensen – de beestmensen. Geen mensen, geen dieren. Smeerlappen van de hoogste graad.

 7. off topic

  Top 7 ways the USA is already under TYRANNICAL RULE like Communist China
  http://www.stationgossip.com/2022/12/top-7-ways-usa-is-already-under.html

  #1. Elections are fixed for tyrannical rulers to stay in place (one party rule).

  #2. Mass media and social media ban, censor, and remove anything that opposes the government narratives.

  #3. If you protest the ruling party’s crimes, you go to jail indefinitely, with no right to a trial.

  #4. Most religions are persecuted.

  #5. Population reduction mechanisms are mainstream, including deadly medicine and toxic vaccines.

  #6. “Disinformation” is determined by the corrupt government and insidious big pharma that create it in the first place, but prohibit anyone from countering it with truth, especially regarding a national crisis or emergency (Emergency Response Law).

  #7. Government has a right to seize your property (NDAA and “Property Rights Law”).

  • If you are not familiar with Chinese laws, and how similar they are to how the US government now functions, then you should consider these. In China, if you “spread rumors” about the socialist system not being the best thing ever, you can be put in jail for the rest of your shortened life for trying to “overthrow” the government, and your organs can be harvested and sold on the black market. This is a common fate for activists, journalists, and bloggers in Communist China.

   Are you familiar with the “Emergency Response Law?” That’s Chinese law that is designed to put citizens in prison for talking about the government’s efforts to “cope” with emergencies in a manner that they don’t like. In other words, no citizen shall ever dare to contradict anything their communist government says or does during this scamdemic, or face permanent incarceration. Get ready for that same law to be enforced in America very soon.

  • Ja ze gaan het weer flikken maar op ingespoten bevolking met hun kapot gemaakte barrière membraan naar hersenen door de PCR test….Wederom een flut virusje dus niet gevaarlijk voor hun zelf maar wel voor deze mensen die erin zijn getrapt dodelijk…1x raden wie de schuld krijgt zo….De purebloods..

   • Beste Nuke

    Ik hoor vaak mensen zeggen purebloods maar daar wil een een kleine correctie op aan brengen. Er zijn bijna geen purebloods op deze aarde, we zijn als kind allemaal volgespoten met gif en duistere genen door onze goedgelovige ouders die dokters nog vertrouwden. Zelf heb je in het leger gezeten daar heb je ook de nodige cocktails gehad.. Dus purebloods now way. In covidtijd zijn we purebloods absoluut maar ik denk dat de echte purebloods op deze aarde uit niet meer dan 3 procent van de bevolking bestaan.

    • boertje december 22, 2022 at 06:40

     Juist er bestaan bijna geen “Purebloods” in grote delen/landen van het onderontwikkelde continent Afrika zijn ze volop te vinden als deze mensen nog niet geïndoctrineerd zijn door de missionarissen, en weldra maken deze mensen deel uit van Europa enfin dat is na het implementeren van het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie, ik wens u allen een prettige wedstrijd toe.

    • @Boertje, Uiteraard, maar ik bedoel dan ook het doodserum expliciet. Ik ben mij er zeer van bewust dat wij allemaal shit in ons kregen via voedsel,water,chemtrails en oude vector vaccinaties en nog steeds. Maar deze shit die ze hebben uitgerold is van heel andere orde…Denk zelfs als je het zo bekijkt er 0,0% puurbloed is. Zelfs een geïsoleerde indianden stam zal e.e.a. in zijn bloed hebben wat er eigenlijk niet thuishoort.

 8. Voor die zelfverklaarde elite, die griezels die alles zelf willen bezitten, zijn er teveel mensen.
  Nochtans, als we die 8 miljard mensen allemaal in Europa zouden plaatsen, heeft iedere mens 1200m². En dan zijn al die andere werelddelen “mensloos”.

 9. Het is tragisch dat dé 1% de hele aarde voor zich zelf willen hebben, Jeff Bezos met zijn omvolkingsvrienden op safari gaan om een weekje te gaan jagen op een lege aarde, naar Texas gaan doen ze niet want daar is het te druk.

 10. ´Hoe God verdween uit Jorwerd is de biografie van een dorp tijdens de stille revolutie tussen 1945 en 1995. Het is het verhaal van de boeren en het geld, van de kleine winkeliers en de oprukkende stad, van de kerktoren die instortte en de import die niet meer groette, van de natuur die terugkeerde en tegelijk verdween.

  Het is het verhaal van de caféhoudster die verder wilde, van de mooie Gais Meinsma, van Fedde met zijn acht koeien en een land vol modder, van de kruidenier en zijn heimwee, en van Peet, die stierf in de boerenkool. Het is het verhaal van de jaren waarin alles anders werd. Wat is er gebeurd op het platteland toen de machines kwamen, en de subsidies en de banken, en toen de echte boeren langzaam ten onder gingen?

  Geert Mak nam zijn intrek in een Fries dorp en schreef een historische omwenteling waarvan pas nu de omvang en de gevolgen zichtbaar worden.´
  De schrijver en journalist Geert Mak, zelf van Friese afkomst, neemt enige tijd zijn intrek in Jorwerd. Jorwerd is een van de vele kleine dorpen op het Friese platteland. Het boek is een biografie van het dorp, met het accent op de jaren tussen 1945 en 1995. Mak vertelt het verhaal van het dorp vooral aan de hand van haar bewoners zoals de kruidenier, de huisschilder, de notaris en uiteraard de, in de omgeving wonende, boeren. Hun levenslopen zijn niet alleen unieke en persoonlijke verhalen, ze vertellen ook hoe in een periode van ruim een halve eeuw het leven in en om het dorp ingrijpend veranderde; de middenstand verdween, het aantal boeren verminderde en in de nieuwbouw kwamen forensen wonen. Veranderingen die Mak in een breder kader plaatst door in te gaan op de hieraan ten grondslag liggende maatschappelijk en agrarische ontwikkelingen zoals de toenemende mechanisatie, de komst van de melktank en het melkquotum en de schaalvergroting. Zo ontstond niet alleen een prachtig, lezenswaardig en sterk verhalend dorpsportret, maar ook een boek dat de algemene problematiek rond de kleine dorpen voor een breed publiek inzichtelijk weet te maken.´

  https://www.boekwinkeltjes.nl/b/175967923/Hoe-God-verdween-uit/
  ´

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in