Twee jaar geleden, toen de eerste hoeveelheden COVID-19 “vaccins” aan het grote publiek werden aangeboden, waren de mRNA-injecties nog experimenteel. Voordat ze werden vrijgegeven, waren de klinische tests van de injectie kort, beperkt en methodologisch gecompromitteerd door de latere “vaccinatie” van leden van de controlegroep, ogenschijnlijk om humanitaire redenen. Dat trucje garandeerde dat er geen langlopende studies konden worden uitgevoerd waarin gevaccineerde deelnemers werden vergeleken met de controlegroep, schrijft Baron Bodissey.

Vanzelfsprekend waren er op dat moment geen gegevens over de bijwerkingen van het “vaccin” op lange termijn, aangezien de mRNA-behandelingen te recent waren ontwikkeld om langer dan een paar maanden bekend te zijn. Bijgevolg werd de “vaccinatie” van miljarden proefpersonen over de hele wereld een gigantisch klinisch experiment om de langetermijneffecten van de behandeling te testen. Het hele Corona-project – eerst de vrijlating van een genetisch gemodificeerd coronavirus, gevolgd door de toediening van miljarden doses van de mRNA-injecties – was misschien wel het grootste medisch-biologische experiment in de geschiedenis.

Begin 2021, toen vaccinsceptici ernstige gevolgen voorspelden van de mRNA-experimenten, hadden zij geen klinische gegevens om hun voorspellingen te staven. Maar dat is nu allemaal veranderd – er is maar liefst twee jaar aan bewijsmateriaal om naar te kijken, hoewel de VN en overheidsinstanties hun best hebben gedaan om alle statistieken te begraven die scheuren zouden kunnen veroorzaken in het “Veilig en Doeltreffend” bouwwerk dat is gebouwd werd om iedereen gerust te stellen die zijn mouw heeft opgestroopt om zich te laten prikken.

Duitsland lijkt de beste bron te zijn van statistieken over de schadelijke effecten van de mRNA-injecties. Het biomedische establishment in Duitsland is geavanceerd en goed gefinancierd, en wordt bemand door clinici die minder corrupt zijn dan die in de meeste westerse landen.

Bovendien is de Duitse cultuur gebaseerd op regels. Het volgen van de regels is belangrijk voor de collectieve Duitse psyche. Deze eigenschap heeft zijn keerzijde, waar men bij iedereen die bekend is met de laatste honderd jaar Europese geschiedenis nauwelijks op hoeft te wijzen. Maar het heeft ook zijn voordelen, die nu naar voren komen nu Duitse wetenschappers en medische deskundigen de regels volgen om de effecten van de COVID-19 “vaccins” te documenteren.

  "Plotseling en onverwacht" - Hoe groot is het aantal vaccinslachtoffers?

Het videorapport van de AfD over oversterfte (het afsluitende deel van de persconferentie staat hier) valt op door het onthullen van het corrupte gedrag van twee grote Duitse volksgezondheidsinstellingen, het Paul Ehrlich Instituut en het Robert Koch Instituut. Beide zijn wettelijk verplicht statistieken te verzamelen over de schadelijke effecten van vaccins en deze openbaar te maken, en beide hebben zich niet aan hun functie gehouden, ondanks de beschikbaarheid van de relevante gegevens.

Ze hebben zich niet aan de regels gehouden.

De AfD-onderzoekers die de gegevens voor de video aanleverden zijn terughoudend in hun presentatie, maar hun verontwaardiging is niettemin voelbaar. Niets beledigt de Duitse gevoeligheden meer dan het niet uitvoeren van een publieke taak waarmee men is belast. Dankzij dergelijke sentimenten – die door ongecorrumpeerde Duitse overheidsfunctionarissen worden gedeeld – kunnen we meer onderzoeken naar de dodelijke effecten van het “vaccin” verwachten, ook al zijn de onthulde gegevens mogelijk in tegenspraak met het gevestigde narratief over de veiligheid en effectiviteit van de mRNA-behandelingen.

Begin 2021 dacht ik dat wanneer dergelijke gegevens uiteindelijk beschikbaar zouden komen, dit de pro-vaxxers zou dwingen hun standpunt te herzien. In de tussentijd is mijn mening echter verschoven: ik denk niet dat enige feitelijke gegevens, hoe duidelijk en goed onderbouwd ook, iedereen die enthousiast het COVID-19 “vaccin” steunt op andere gedachten zullen brengen.

Mijn conclusies zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring. Vorig jaar berichtte ik over een oude vriend van mij die erg bang was voor het Wuhan Coronavirus. Aan het begin van de pandemie trok hij zich terug in isolatie en volgde de richtlijnen van het CDC tot in de kleinste details. En toen de experimentele mRNA-injecties werden geïntroduceerd, omarmde hij ze natuurlijk gretig.

  De situatie in Israël toont aan hoe riskant de Covid-vaccinaties zijn

Ik had hem al vele jaren niet meer gezien, dus in de nazomer van 2021, toen mijn reisplannen me naar zijn algemene omgeving zouden brengen, stelde ik voor dat we elkaar zouden ontmoeten voor een kop koffie. Tegen die tijd was hij gevaccineerd en dubbel geboosterd, maar ik wist dat hij nog steeds erg bang was voor COVID. Ik stelde voor dat we elkaar buiten zouden ontmoeten, maskers zouden dragen en meer dan een meter uit elkaar zouden gaan zitten. Het mocht niet baten – hij zei: “Nee, dat kan ik niet riskeren.”

Meer dan wat dan ook, deed deze uitwisseling me beseffen hoe diep de Coronawaanzin zit. Het heeft geen zin. Het is volkomen irrationeel. Het is een vorm van massale waanzin.

Sindsdien heeft natuurlijk zelfs de CDC erkend dat het “vaccin” de ontvangers niet beschermt tegen besmetting met het virus of tegen overdracht aan anderen. De logica zou dan voorschrijven dat het voor hem geen verschil zou moeten maken of ik al dan niet gevaccineerd ben, en dat hij mij zou kunnen ontmoeten onder dezelfde voorwaarden die hij oplegt aan zijn contacten met vrienden en familieleden die gevaccineerd zijn. Maar het maakt geen verschil – hij kan het nog steeds niet riskeren.

Ik denk niet dat ik hem ooit nog persoonlijk zal zien. We sturen elkaar brieven en kaarten, en hebben af en toe aangename telefoongesprekken, maar ik neem aan dat ik de rest van mijn leven zal doorbrengen zonder hem ooit persoonlijk te zien aan een tafel in een koffiehuis.

  Oostenrijk schorst AstraZeneca COVID-19 vaccins na sterfgeval verpleegster

Ik verwacht dat het bewijs van massale verwondingen en sterfgevallen als gevolg van het “vaccin” zo wijdverbreid zal zijn dat het uiteindelijk in de media zal verschijnen, zij het in een vorm die de ernst van de situatie minimaliseert. Maar zelfs als de gegevens volledig en feitelijk beschikbaar zijn, zullen ze de aanhangers van de vax-ideologie – of de slachtoffers van de Corona-psychose, zo u wilt – niet op andere gedachten brengen.

Onder de voorstanders van het “vaccin” zijn de meningen nu volledig verankerd en goed verdedigd. De injecties krijgen is wat hen “veilig” houdt. Weigeraars zijn een gevaar voor de volksgezondheid en moeten worden gemeden.

Het vaccin-geloof heeft alle kenmerken van een religie. Haar overtuigingen zijn niet vatbaar voor weerlegging door logica. De aanhangers worden boos en hysterisch als ze geconfronteerd worden met een tegengestelde mening. Zij zijn bereid de grondbeginselen van hun dogma zo nodig te wijzigen om de algemene structuur van het geloofssysteem in stand te houden. En ze zijn eerder bereid de dood in te gaan dan hun geloof af te zweren.

Ongeacht de beschikbaarheid van gegevens die de schade van de behandelingen aantonen, verwacht ik dat vax-aanhangers zich steeds weer laten boosteren, telkens wanneer de nieuwste iteratie van het “vaccin” officieel wordt goedgekeurd.

En als ze op hun sterfbed liggen en lijden aan myocarditis of trombose of snel om zich heen grijpende kanker, verwacht ik dat ze tegen zichzelf zullen zeggen:

“Bedenk eens hoeveel erger het zou zijn geweest als ik niet was gevaccineerd!”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCher haalt uit naar ‘AntiVaxxers’ en geeft hen de schuld van haar ‘Major Bitch’ griepaanval
Volgend artikel(Video’s) Armageddon generaal Surovkin: Bakhmut tangmanoeuvre en 50.000 Oekraïners in de val
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ach wat een GOED MENSEN , DEUG MENSEN: gelukkig dat zij er zijn.
  Wat een woorden “ het zou veel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd “

  Ik ben bijna geneigd om dankuwel te zeggen……..

  Maar als je dit zegt dan heb je toch helemaal niets van chemie, vaccinatie erfelijkheidsleer leer toxiteit, fysiologie van de mens, antistoffen en antigenen, infectie ziekten , virussen , bacterien enz complicaties, enz enz enz begrepen.
  Ik wordt een beetje cynisch van mensen die zulke dingen zeggen, vaak hebben ze een goede opleiding maar even nadenken als het over zoiets wezenlijks als je gezondheid en je eigen lijf , gaat dat kunnen ze niet.

  Nee het was niet veel erger geweest……. Het is nu en wordt nu veel erger, Nu gaan de mensen tenminste “ verspreid dood” en dat lijkt minder erg te zijn…..
  Het zal ook veel langer duren, het tijdperk zal ongeveer 3 tot 8 jaar zijn voordat het openbaar wordt dat de prik je toch te pakken heeft…….. en mogelijk zullen er nog latere complicaties zijn…….. Het is inderdaad minder opvallend. En de dood mogelijk met hartstilstanden en bloedstolsels die de grote vaten verstoppen misschien niet zo “ adembenemend “ als covid.
  Maar het komt er zeker aan.
  Enne meneer de eugenetic, is al bezig met de volgenden pandemie, in 2024 heeft hij al aan gekondigd.
  Hij heeft de smaak te pakken, het ruimt lekker op….
  We zijn dus gewaarschuwd.
  Op den duur zal dit hele “ programma “ zo door elkaar heen gaan lopen dat we niet meer weten waar het …. De dood ……. nu vandaan komt.
  En de mensen op deze wereld…… zij slapen lekker verder
  Sorry ik ben erg cynisch vanmorgen…..maar ik heb net weer de krant gelezen met weer meer dan 15 overlijdens advertenties waarvan vele 50 tigers en 60 tigers……

  • ik bekijk dit wereldspel al ruim 18 jaar helder, en wat je zegt zou zomaar eens kunnen uitkomen. Het gros is te snel afgeleid, te kudde gevoelig en te dom om in te zien hoe de wereld in elkaar zit. Kijk hoe makkelijk de 1e spuit erin ging…. en wat er gezegd werd tegen mensen die weigerden. Nu maken ze kleine kids mega bang voor klimaat en deze vaccin onzin is nog lang niet over. Ik ga uit van goed wint van kwaad, maar het worden nog barre tijden! Het volk is geen eenheid en daar maken de machthebbers gretig gebruik van.

  • “Maar als je dit zegt dan heb je toch helemaal niets van chemie, vaccinatie erfelijkheidsleer leer toxiteit, fysiologie van de mens, antistoffen en antigenen, infectie ziekten , virussen , bacterien enz complicaties, enz enz enz begrepen.”

   En daarom luisteren ze naar ‘dokter’ Bill Gates en de andere ‘Big-Tech’-reuzen. Vroeger werden softwarespecialisten uitgelachen, als ze zich technici noemden. Een technicus is iemand, die iets snapt van stroom, weerstanden, krachten, energie, kortom iemand, die natuurkundige wetten toepast. Dat kan een ICT’er niet. Een medewerker bij een zorgverzekeraar is ook geen medicus.

  • >>> vaak hebben ze een goede opleiding <<>> maar ik heb net weer de krant gelezen <<<

   Moet je ook niet doen.. Zeker wanneer je beseft dat het allemaal propaganda is met – soms – een vleugje waarheid..

   • Geen idee wat er vanmorgen met de site ad hand is maar helft van reactie blijkt verdwenen.. 🙁

    >>> vaak hebben ze een goede opleiding <<

    Dit zijn imo de lastigste. Op de uni's stuk 'geprogrammeerd' waardoor ze later amper nog ergens voor open staan.. Dat is mijn ervaring tenminste..

 2. Ik vraag mij af wat een bang en ellendig bestaan deze mensen moeten hebben een onzichtbare dodelijke vijand waar ze dagelijks mee moeten leven waardoor ze in grote paniek geraken bij het kleinste ongemak in hun leven en dan overal de schuld aangeven als er iets misloopt want zij volgen volgzaam de regels en zoals je hierboven hebt aangekaart is het hun nieuwe alles belovende religie waarvan je eeuwig jong en gezond blijft

  • “een onzichtbare dodelijke vijand”

   Die onzichtbare dodelijke vijand (virus) is in hun ogen bestreden. Middels ‘vaccinaties’. Echter, waar zij nu mee te maken hebben is een zichtbare dodelijke vijand: de ongevaccineerden. Dit geloven zij daadwerkelijk.

 3. “ het zou veel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd “
  Klopt, ik heb in de afgelopen 2 jaren meerdere mensen die geboosterd zijn en ernstige bijverschijnselen hebben gekregen horen zeggen: “als ik niet was gevaccineerd zou ik nu dood zijn geweest”

  Hopeloos …….

 4. Ja, je eigen kop afhakken om niet verkouden te worden, en dan zeggen “ik had zware griep kunnen krijgen als ik mijn kop niet had afgehakt.” Ik hoop dat die trieste gasten allemaal snel verdwijnen, dan kunnen we de psychopaten die zich achter ze verschuilen eindelijk eens aanpakken.

 5. China?
  Natuurlijk, dat was te verwachten.
  Eerst veroordelen wegens het strenge lockdownbeleid en mensenrechten… en nu ze versoepelen is het weer niet goed.

  Tja China is maatje met Rusland hé 🙂

  Eerst was Italië aan de beurt en nu doet
  Vandenbroucke ook zijn zegje hierover.

   • Grikke december 30, 2022 at 11:44
    Geweldige uitspraken van die moordlustige malloot:
    “Een virus kan altijd muteren, ”

    Zo handig he.. een onzichtbaar, nooit geisoleerde entiteit, die van alles kan! Je kan het keer op keer uit de toverdoos trekken om mensen angst aan te jagen. Zou niet gelukt zijn met een bacterium, die je WEL kan isoleren en de aanwezigheid er van aantonen. Daarom gebruikten ‘ze’ een ‘virus’ model, omdat je het bestaan ervan toch nooit kan aantonen, maar je kan er wel allerlei fantastische eigenschappen aan toewijzen, zoals muteren, en dodelijk, en nog dodelijker, etc om je plandemie te ondersteunen.

    (En dat komt omdat de meeste mensen NIET WILLEN DENKEN. Ze willen geleefd worden.)

    • @ Immortal,
     Volkomen juist, omdat het de meesten mensen koud laat, geen zelfbewustzijn, geen zelfrespect, geen zelfbehoud én geen zelfdiscipline…
     Geen eigen identiteit hebben en geen waarde hechten aan hun existentie.
     Dat zielloze gat in hun materiële leven…
     Daar springt een overheid, de Staat, graag in.

 6. 29/12/2022

  ´In de maand december ligt het aantal meldingen van overlijden 25 procent hoger dan normaal. Dat heeft Dela, de grootste uitvaartverzorger van Nederland, bekendgemaakt.

  Sinds juni dit jaar is het aantal overlijdens 5 tot 10 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Er sterven vooral meer 65-plussers.

  “De drukte blijft en neemt zelfs overal toe. Dat vraagt echt heel veel van onze mensen, we zetten alle zeilen bij, maar wij zitten aan de limiet van wat wij van hen mogen vragen,” aldus directeur Edzo Doeve.

  Niks aan de hand, gewoon doorlopen
  Hij heeft zelf geen idee wat de oorzaak van de oversterfte is. “Uitvaartondernemers mogen en willen dit niet registreren.” Nederland kampt al maanden met een forse oversterfte. Het onderzoek hiernaar verloopt zeer moeizaam.

  “Niks aan de hand, gewoon doorlopen. Als je nog leeft,” reageert Peter Vlemmix, mediadirecteur van Ongehoord Nederland.

  Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Er sterven onverklaarbaar veel mensen, maar het blijft doodstil in Den Haag. Hoe dan? Zijn dat mindere mensen dan coronadoden?”

  Vloedgolf
  “Het is werkelijk hilarisch aan het worden: de aanwijzingen voor wereldwijde massieve vaccinatieschade buitelen als een vloedgolf van alle kanten en uit alle hoeken – verzekeringsdata, ambulanceritten, obductiestudies, oversterfte – over ons heen, maar de media blijven muisstil,” voegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) toe.

  Verzekeringsanalist Josh Stirling laat zien dat de sterfte in gebieden met een hoge vaccinatiegraad 15 procent hoger ligt in vergelijking met 2021. Hoe meer prikken er in een gebied worden toegediend, hoe hoger het sterftecijfer.

  Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra nam de oversterfte in 15 Europese landen onder de loep. Ook hij komt tot de slotsom: hoe meer gevaccineerd, hoe meer oversterfte.´

  https://www.ninefornews.nl/grootste-uitvaartverzorger-van-nederland-zet-alle-zeilen-bij-en-zit-aan-de-limiet/

  • En de schapen grazen door… Waarom zouden de meanstream media ze storen…?
   Schapen, zouden jullie je svp willen melden als je ook doorhebt dat er iets VRESELIJK MIS IS dat al je mede-schapen treft??? Hou toch even op met grazen en schrijf hier of je het nu eindelijk ook begint te zien!!! Het zou zo fijn zijn als er wat schapen eindelijk eens de oogjes open hadden. Is er niet 1 schaapje dat het nu ook begint te zien?? En die zijn mede-schapen wilt helpen?

   • Beste Immortal,
    Net als bij kleine kinderen heeft het nauwelijks zin om ze te waarschuwen voor gevaarlijke dingen.
    De beste leerschool is; zelf ervaren.
    Het lijkt mij verstandig om de focus te leggen op je eigen welzijn en op die van jouw dierbaren.
    Wij zijn niet verantwoordelijk voor het redden van andere mensen, dat is onze taak niet.
    Je kunt ze wel de hand reiken, maar als ze die niet willen pakken is dat hun keuze.
    Het is jammer, maar veroordeel ze niet, ze krijgen al genoeg te stellen met de gevolgen van hun keuzes.

    Groet Tigron,
    Ook jij een fijne jaarwisseling en een goed nieuw jaar.

    • Beste Tigron, geen kritiek, en bedankt voor je advies. Verder vind ik het prima anderen niet te veroordelen (en ik hoop van ganser harte dat het altijd wederzijds is), maar ik maak er een uitzondering voor als mensen me ongevraagd meesleuren in hun bagger en in de weg van mijn eigen levensgeluk staan, waarbij ik niemand kwaad doe. Maar iedereen is uiteraard welkom om de zaken op zijn eigen manier te aanvaarden en te doorstaan.

     • Beste Immortal,
      Ook mee eens.
      Ik zal anderen helpen waar ik kan, maar gaan ze mij tegen mijn haren in strijken dat kan ik hun ergste nachtmerrie worden.
      ( hopende hiermee een eventuele indruk weg te nemen dat ik een softie zou zijn)

 7. deze produkten zijn nog altijd experimenteel. De experimentele datum voor Pfizer is eind 2023. Vrienden die zich direkt lieten inspuiten heb ik vermaand dit te doen, voor de einddatum. Maar niemand luisterde, en ik was de misdadiger die hen ging vermoorden! Tegen de einddatum zal het duidelijk zijn, dat het experiment is mislukt voor onze ogen, maar nogal goed gelukt voor al dezen die ondertussen op een dikke smak geld zitten. En voor de gates clan die de mesnsheid wil reduceren.

 8. De meeste van diegenen die zullen doodgaan als gevolg van de experimentele corona ‘vaccins’, die ze zich hebben laten inspuiten, waren toch al hersendood, dus veel verschil zal het wel niet maken.

  • @gg, StopWorldControl.com van David Sorensen zou dit jaar op 28.01.2023 (2 + 8 + 1 = 11) komen met een sensationele onthulling door een voormalige hoge VN-medewerker uit Roemenië over ritueel kindermisbruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in