European Parliament CC BY 2.0

De Franse president Macron en de meeste Franse parlementsleden zijn niet gevaccineerd tegen Corona. Dit verklaarde Jean Lassalle, tot voor kort lid van het Franse parlement, in een interview met NTD Français. Beelden van het gesprek werden op grote schaal gedeeld, vooral door Franse Twitteraars.

In Frankrijk waren draconische coronamaatregelen van kracht. Covidpassen waren zelfs verplicht in bepaalde winkelcentra waar veel supermarkten zijn gevestigd. Het gevolg was dat mensen geen boodschappen konden doen omdat ze niet genoeg vaccinaties hadden gehaald.

Lassalle wist niet dat Macron en de meeste Franse parlementsleden niet waren ingeënt. Zelf liet hij zich een Janssen injectie geven omdat hij zich daartoe als parlementslid verplicht voelde, en dat betreurt hij ten zeerste. “Het vaccin heeft me bijna gedood,” zei hij.

De politicus moest na zijn covid-prik vier hartoperaties ondergaan. Toen hij dit jaar deelnam aan de Franse presidentsverkiezingen zei hij dat hij ziek was geworden, maar niemand luisterde naar hem. In feite wilden ze hem het zwijgen opleggen.

“U hebt tenminste bewezen dat de vaccins ernstige bijwerkingen hebben,” antwoordde interviewer Ying Huang.

“Zeer ernstige bijwerkingen,” zei Lassalle. “Ik ging bijna dood.”

Eerder had de Belgische advocate Carine Knapen gezegd dat zij er persoonlijk van overtuigd was dat geen enkele politicus tegen Corona was ingeënt. “In het slechtste geval kregen ze een placebo,” zei Knapen. “De farmaceutische giganten weten natuurlijk precies welke flesjes het echte spul bevatten en welke een zoutoplossing.”

Direct naar de video: Hier op YouTube het origineel.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Jane Ruby: Big Pharma bedrijven verspreiden opzettelijk giftige batches COVID-19 vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraan

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer-directeur geeft lachend toe dat vaccin nooit is getest om verspreiding te voorkomen
Volgend artikelDe energiecrisis in Europa is zo erg dat sommige mensen overwegen paardenvijgen te gebruiken om hun huizen deze winter te verwarmen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Nog een leuk vers weetje.
  In een Fransecregio willen ze met alle kinderen experimenteren met een 24/7 armband.
  Deze band registreert slaaptijd, temperatuur, hartslag, beweging, sociale interactie enz.
  Het is zgn geheel anoniem maar de KI is zo slim dat de best presterende kinderen een beloning krijgen.

  De smeerlappen zetten duidelijk in op de toekomstige generatie gewillige slaven.
  Vive le WEF

 2. Ja jongens er komt nog veel meer moois aan.Straks geen spuit,geen voedsel.Het social Kredit System gaat er langzaam komen.
  En alleen het voetvolk neemt de doods prik,wij natuurlijk niet.
  Mijn god Klaus heeft alles goed gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in