Is UW dokter een COVID-kwakzalver?

20
Middeleeuwse Kwakzalverij

Kwakzalverij wordt gedefinieerd als “oneerlijke praktijken en beweringen over speciale kennis en vaardigheden te beschikken op een bepaald gebied, meestal de geneeskunde”. Wat we deze dagen zien is kwakzalverij op grote schaal met de zogenaamde “COVID-19 Pandemie. Is UW dokter een “COVID-kwakzalver?, vraagt halturnerradioshow.com.

Toen China de wereld waarschuwde voor een nieuw coronavirus dat mensen vreselijk ziek maakte in Wuhan, China, duidde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het virus aan als SARS-CoV-2 wat staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) CoV (Coronavirus) -2 en de ziekte die het veroorzaakte als “COVID-19” wat staat voor Co (corona) Vi (virus) D (disease) uit het jaar 20-19. Er zij aan herinnerd dat de gezondheidsinstanties jaren geleden (2002) reeds met een soortgelijke uitbraak te maken hadden gehad die zij SARS-CoV hadden genoemd, zodat deze laatste incarnatie van het coronavirus de naam SARS-Cov-2 kreeg.

De eerste symptomen van de ziekte waren koorts, hoesten, verstopping van de longen tot ernstige ademhalingsmoeilijkheden aan toe. Soms kreeg de geïnfecteerde persoon zoveel vocht in de longen dat hij geen lucht meer kon krijgen. In een poging levens te redden, legden artsen deze mensen op mechanische beademingsapparatuur om voor hen te ademen. Velen stierven toch.

Toch zijn er andere ziekten … gewone ziekten … die tot soortgelijke symptomen leiden. Influenza “A” en “B” zijn zulke ziektes. Virale of bacteriële longontsteking zijn andere. Ze veroorzaken allemaal dezelfde symptomen bij de geïnfecteerde.

Maar met “COVID” in het nieuws, leken dokters snel te bezwijken onder iets dat in de medische spoedeisende hulp bekend staat als “tunnelvisie”. Wanneer een persoon ziek het ziekenhuis binnenkwam, met deze symptomen, zagen de dokters een bepaald deel van het totaalbeeld, en gingen van dat deel uit, in plaats van naar het totaalbeeld te kijken. Iedereen die in een ziekenhuis of dokterspraktijk kwam met koorts, hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, werd automatisch gezien als iemand met “COVID”.

Het bleek dat dat niet het geval was – absoluut niet.

Noord-Italië werd bijzonder hard getroffen. Duizenden bejaarde Italianen werden ziek, meldden zich in ziekenhuizen met de bovenstaande symptomen, en werden summier behandeld als “COVID”-patiënten. Velen van hen stierven.

Deze sterfgevallen versterkten de tunnelvisie alleen maar tot het punt waar, op medisch gebied, een ander probleem de kop opstak: Group Think.

In plaats van dat doktoren de nodige zorgvuldigheid in acht namen bij iedereen die binnenkwam, om definitief vast te stellen welke ziekteverwekker hen ziek maakte, werd het Group Thinking toegepast. “Deze symptomen = COVID”. Punt uit.

In de overgrote meerderheid van de gevallen verzuimden de artsen een bronchoscopie te doen, om een monster uit de longen te halen en dat in een petrischaaltje te doen om te zien wat er groeide, als er al iets groeide.

Virussen groeien niet in petrischaaltjes. Bacteriën wel.

Dus als ze deze testen hadden gedaan, en er groeide niets, alleen DAN zouden de dokters bevestiging hebben dat ze met een virus te maken hadden. Omgekeerd, als er iets groeide, zouden ze weten wat dat was en konden ze beginnen het te behandelen. In de meeste gevallen werden die meest elementaire medische testen NIET gedaan.

Nu kennen we de resultaten. Zo hebben veel artsen in Italië nagelaten monsters te nemen, bijvoorbeeld, dat uit post mortem testen bleek dat 86% van de mensen die stierven “aan COVID”, in werkelijkheid stierven aan Chlamydia Pneumonia; een bacteriële infectie die volledig behandelbaar is met Azithromycin (ook bekend als “Zith Kit” of “Z-Pack”). Verhaal hier.

Het kan zijn dat deze mensen **OOK** COVID hebben gehad, maar het menselijk lichaam kan maar zoveel dingen tegelijk bestrijden. Het lichaam voert een soort evenwichtsoefening uit wanneer het met meerdere dingen te maken krijgt, en het concentreert zich eerst op het ergste. Deze evenwichtsoefening wordt het “immuunquotiënt ” genoemd. Het lichaam verdeelt de beschikbare middelen om te bestrijden wat bestreden moet worden.

In onze wereld kunnen bacteriën ons ook ziek maken. Bacteriën zijn alomtegenwoordig. Ze zijn letterlijk overal. De hele tijd. In ons lichaam liggen de hele tijd bacteriën op de loer. Soms sluimeren ze, maar ze zijn er toch.

Toen COVID sommige van deze mensen aanviel, werd het immuunquotiënt onderbroken, waardoor hun lichaam zich ging toeleggen op het bestrijden van het virus, in plaats van zowel het virus als de bacteriën. Daardoor konden de bacteriën ongecontroleerd groeien, wat uiteindelijk de dood van de zieken veroorzaakte.

  Facebook factcheckte arrogant de dood van een vrouw op waarheid en betwist haar zelfgerapporteerde vaccinatiekwetsuren

Hadden de artsen Azithromycin of een ander antibioticum toegediend, dan zou het lichaam nog steeds het virus hebben bestreden, maar het antibioticum zou de bacteriën hebben gedood. Veel mensen die stierven, hadden dat niet hoeven te doen. Als Tunnelvisie en Groepsdenken er niet waren geweest, leefden velen van hen nu misschien nog.

Het niet doen – of was het de weigering – van de meest elementaire petrieschaaltje bemonstering lijkt BEDROG te zijn geweest. Waarom werd één van de meest elementaire testen niet gedaan?

Elders, in Californië, zegt een arts van UCLA dat het hele COVID-gebeuren “nep” is en meldt dat uit 1500 “COVID”-gevallen uit hun onderzoek bleek dat NIEMAND COVID had, maar dat ze allemaal influenza “A” of “B” hadden. Ik heb hier al in april een artikel over geschreven, waaruit bleek dat de symptomen die als COVID werden beschreven eigenlijk de griep waren! (Verhaal hier)

Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: in werkelijkheid kwakzalverij

Toen deze ziekte uitbrak, begon de CDC officieel met werkelijke kwakzalverij. Zij vaardigden een verordening uit voor medische professionals waarin hen werd opgedragen dat iedereen die stierf met deze specifieke symptomen – koorts, hoest, congestie, vocht in de longen … COVID als officiële doodsoorzaak op de overlijdensakte moest worden vermeld.

Dit was BEDROG. Opzettelijk BEDROG door medische professionals. Mensen nemen die aan griep of longontsteking kunnen zijn gestorven en ze opzettelijk classificeren als COVID was BEDROG.

Het lijkt erop dat de CDC wilde dat het aantal COVID-gevallen zou stijgen. Waarom?

Men kan het zich alleen maar indenken, maar “Orange Man Bad” schijnt er een rol in gespeeld te hebben. Medische tirannie kan ook een rol hebben gespeeld. Maar de meest voor de hand liggende reden lijkt voor verchillende mensen te zijn geweest: CDC wilde een vaccin.

Dus, er waren geen vaccins voor coronavirussen. Als die er waren, zouden ze al lang geleden zijn ontwikkeld tegen verkoudheid. Geloof het of niet, de verkoudheid… IS EEN CORONAVIRUS! Hoe dan ook, de gedachte werd dat er een vaccin moest komen voor deze nieuwe ziekte-uitbraak. En er is een zeer reële en tastbare reden waarom dit van vitaal belang was voor de CDC. GELD.

CDC is eigenaar van het patent op het coronavirus en al zijn onderzoek.

Als er een vaccin zou worden gemaakt, dan zouden CDC en zijn vertakkingen, zoals de National Institutes of Health (NIH), de National Institutes of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) onder leiding van dokter Anthony Fauci, een licentievergoeding moeten krijgen voor het onderzoek, en een verdere licentievergoeding voor ontwikkelde vaccins, en nog meer licentievergoedingen voor elke dosis vaccin die wordt verkocht en gedistribueerd.

Overigens staat in de CDC-voorschriften dat hun werknemers persoonlijk kunnen profiteren van dergelijke ontwikkelde producten. Het is allemaal legaal.

We hebben het over tientallen miljoenen dollars aan licentievergoedingen, en misschien wel MILJOENEN aan vergoedingen voor de verkoop van vaccins! Als je die verkoop gaat verdelen onder CDC en NIH/NIAID werknemers, dan verandert dat in zeer grote geldelijke winsten voor die mensen individueel. Persoonlijke bonussen die ze zelf kunnen uitgeven. BIG MONEY. Dus CDC, NIH en NIAID hebben allemaal persoonlijke geldelijke motieven in deze affaire.

Om een vaccin te ontwikkelen, zijn er veel klinische proeven en testen nodig die over een lange periode moeten worden gedaan: JAREN. Maar de wereld had geen jaren omdat het hele COVID gebeuren werd opgeblazen als de verschrikking van onze eeuw.

Omdat de CDC handig de volgorde had veranderd hoe sterfgevallen op overlijdenscertificaten zouden worden geclassificeerd, garandeerden ze zichzelf een officieel aantal doden dat allemaal aan COVID werd toegeschreven, of dat nu de oorzaak was of niet. Toen het aantal doden steeg, begonnen mensen te panikeren voor een vaccin.

Toen greep de Amerikaanse regering in en maakte alles nog erger. Ze besloten dat elk ziekenhuis dat iemand aan de beademing legde voor “COVID” 39.000 dollar van de overheid zou krijgen! Nou, dat was makkelijk. Het enige wat de ziekenhuizen hoefden te doen was de families te vertellen “Uw geliefde heeft echt moeite met ademen. Vroeg of laat zal hij uitgeput raken. Dus als u hem aan de beademing laat leggen, zal de machine voor hem ademen en heeft hij een betere kans om te overleven”. Welke familie durft daar nee tegen te zeggen? En daarmee gingen de kassa’s van de ziekenhuizen op volle toeren draaien.

  Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Nu had elk ziekenhuis in het land een financiële stimulans om zoveel mogelijk mensen aan de beademing te leggen en het allemaal “COVID” te noemen: 39.000 dollar per stuk!

Toen de rekeningen begonnen binnen te komen, gingen de federale autoriteiten dwarsliggen en zeiden dat ziekenhuizen deze kosten alleen in rekening mochten brengen als de patiënt op Intensive Care lag EN als minstens 75 % van de Intensive Care bedden al in gebruik waren.

Dus wat deden ziekenhuizen? Wel, als hun intensive care-afdeling aan het begin van de uitbraak vijftig bedden telde, hoefden zij slechts de helft van die bedden weg te halen om de drempel van 75% capaciteit te verlagen. Dat is precies wat veel ziekenhuizen deden. Ze namen bedden UIT hun intensive care en beweerden vervolgens dat hun units “overvol” waren. Bij 50 bedden zou een ziekenhuis 37,5 bedden van de ICU gevuld moeten hebben om het geld te krijgen. Maar als ze de helft van de bedden wegnamen, zodat er een ICU van slechts 25 bedden overbleef, dan hoefden ze maar 18,75 bedden te vullen om het federale geld te krijgen.

In heel veel gevallen was het “overvol” zijn van de ICU’s pure fictie. Double talk. Meer BEDROG. Allemaal voor geld.

“VACCIN”

In 2010 is een gloednieuw bedrijf, Moderna, gestart in Cambridge, MA. Het bedrijf heeft nog nooit een medicijn op de markt gebracht waarvoor een volledige vergunning is afgegeven.

Moderna beweerde dat hun “boodschapper RNA” product gemaakt kon worden om het menselijk lichaam te instrueren om te zoeken naar een bepaald “spike-eiwit” zoals dat van het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt, en er zo voor te zorgen dat mensen een immuunrespons ontwikkelen. Het klonk veelbelovend.

Maar een dergelijke potentiële ontwikkeling was letterlijk jaren verwijderd van licentiëring. Er waren reële en grote problemen met dit nieuwe product. Dierproeven maken deel uit van de ontwikkeling van elk mogelijk vaccin en Moderna had grote problemen op dat gebied. De meeste van de dieren waarop hun product werd getest…. GINGEN DOOD.

Zoveel dieren stierven dat Moderna vroeg om … en kreeg … een ontheffing voor dierproeven. In plaats van tegen zichzelf te zeggen, “Holy shit, dit ding doodt bijna elk schepsel waaraan we het geven, laten we ermee stoppen”, zeiden ze in plaats daarvan, “laten we een ontheffing krijgen en verder gaan met proeven op mensen!”

Er was nog een ander groot probleem met het op de markt brengen van hun mRNA. Om toestemming van de FDA voor noodgebruik te krijgen om het Moderna mRNA-vaccin uit te proberen, stelt de wet dat er GEEN ANDERE ALTERNATIEVE BEHANDELING KAN BESTAAN.

Dit was een enorm obstakel omdat het National Institutes of Health, en het National Institutes of Allergies and Infectious diseases, al hebben aangetoond dat een ander SARS-CoV virus, van een uitbraak in het begin van de jaren 2000, heeft aangetoond dat Chloroquine en zijn minder krachtige verwant Hydroxychloroquine in “Concentraties van 10 uM de SARS-CoV infectie volledig opheffen”. Het NIA en het NIAID hebben formele studies die bewijzen dat deze twee geneesmiddelen het SARS-CoV van een zwaar geïnfecteerde en zieke persoon binnen zes uur hebben verwijderd!

Ik heb hier in augustus 2020 een verhaal over geschreven met de volledige resultaten van de NIH-test en beelden van de volledige vernietiging van het SARS-CoV-virus die in 2005 werd uitgevoerd. (Verhaal hier)

Maar ondanks dit duidelijke bewijs dat twee medicijnen het coronavirus binnen enkele dagen vernietigen, en dus een alternatieve behandeling zijn voor dit huidige coronavirus, werden deze testen genegeerd en gaf de FDA toch een Emergency Use Authorization af, in directe tegenspraak met de federale wet die vereist dat er geen andere behandeling beschikbaar is.

  U hebt 25X meer kans om gewond te raken en 20X meer kans om te sterven als u de COVID-prik neemt

Toen de FDA de toestemming voor noodgebruik gaf, stonden miljoenen mensen in de rij om de prik te krijgen. Nee, ze waren niet ziek, maar ze wilden het toch.

En toen die mensen in de rij stonden en de prik kregen, begonnen er slechte dingen te gebeuren: mensen begonnen binnen enkele uren of dagen dood te gaan.

Niemand vertelde deze mensen VOORDAT ze de prik kregen, dat de meeste dieren die deze prik kregen stierven. Het werd allemaal heel stil gehouden.

Niemand vertelde deze mensen dat er geen virus in de zogenaamde “vaccins” zit, maar dat het een gentherapie is om hun DNA te veranderen.

Nu miljoenen de injectie hebben gekregen, zien we tienduizenden doden. We zien profvoetballers, die jong zijn (29) en op het toppunt van menselijke fitheid, met hartaanvallen op de grond vallen en gereanimeerd worden op voetbalvelden.

We zien tenminste vier piloten van British Airways die stierven binnen enkele dagen nadat ze waren ingespoten.

British Airways, die eist dat haar werknemers de injecties krijgen, is nu naar verluidt in noodonderhandelingen met de Britse regering omdat het begint te lijken dat de injecties bloedstolsels veroorzaken, die mensen doden, vooral bij mensen die in vliegtuigen vliegen. Als de piloten de injectie niet nemen, mogen zij geen piloot meer zijn, en als zij de injectie wel nemen, sterven zij.

We zien 13 jarige jongens dood neervallen met hartaanvallen.

We zien mensen huiduitslag krijgen, waarbij hun huid blaart en eraf valt.

We zien mensen van alle leeftijden die bloedstolsels krijgen en dood neervallen door beroertes of myocardiale infarcten, wanneer hartslagaders worden afgesloten door stolsels.

Allerlei bijwerkingen gebeuren, en niemand staat op om te zeggen DIT IS KWAKZALVERIJ. Dit is bedrog door medische professionals die zich bezighouden met bedrog voor geld.

Van de CDC, NIH, NIAID tot uw lokale ziekenhuizen, we zien bedrog na bedrog. En geld is de drijvende kracht.

Intussen blijven de medische wereld en de ambtenaren maar aandringen op “de prik”, alsof er helemaal niets aan de hand is.

We zien gepubliceerde rapporten die beweren dat het relatieve verminderingspercentage (RRR) van mensen die ziek worden 95% is, maar er staat een akelig sterretje bij dat wijst op het absolute verminderingspercentage voor dit vaccin … waaruit blijkt dat het slechts TWEE PROCENT effectief is.

Hoe ze het relatieve reductie percentage baseren is PRICELESS. Er zijn minder COVID gevallen, dus, zeggen ze, is er een vermindering in de verspreiding van de ziekte.

Behalve … op 20 januari 2021, de dag dat “Orange Man Bad” zijn ambt neerlegde, herzag de CDC de criteria voor overlijdenscertificaten met betrekking tot COVID, en draaide de veranderingen van een jaar eerder terug. Na het terugdraaien van de valse criteria, die bijna alles “COVID” noemden, begon het aantal COVID sterfgevallen te … kelderen. Goh, wat een toeval!

Dus het “Relative Reduction Rate”, gebaseerd op minder sterfgevallen en gevallen, is ook bedrog.

Gezien deze harde realiteit, moet u zich beginnen af te vragen of UW dokter één van deze COVID-kwakzalvers is?

Is UW ziekenhuis vol met deze COVID-kwakzalvers?

Want mensen, veel van wat er gebeurt met deze COVID is werkelijke, opzettelijke kwakzalverij. En uw leven is in gevaar als u luistert naar deze kwakzalvers.

De volgende keer dat u uw dokter ziet en hij vraagt of u wel of niet bent ingeënt, kijk hem dan recht in de ogen en vraag: “U bent toch niet zo’n COVID-kwakzalver, hè?” Zeg hem dat u alles weet over die kwakzalverij en dat u er niets van wilt weten.

Geloof me, als u uw dokter in zijn gezicht een kwakzalver noemt, zal hij onmiddellijk zijn mond houden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Fysiotherapeute, 28, overlijdt twee dagen na Covid-19 ‘vaccin’ – Moeder: “Alles waar Bill Gates’ of kwakzalver Fauci’s naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEx-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?
Volgend artikelJohn Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Waarom staan die verhalen niet in de krant of op radio en tv vermeldt dat we te maken hebben met een kwakzalverij van de hoogste plank van de samenleving Is uw verhaal nog wel geloofwaardig of is dat verzonnen dan wel waar!? en zijn de overheden zooooooooo corrupt en moorddadig alsmede de ziekenhuizen slachthuizen geworden om de mens te gebruiken om als proefkonijn gebruikt te worden Mijn god wat doe je ons aan op deze fragiele aardkloot die ten onder dreigt gaan voor de mensheid!!!!!!

  • hier zie je nog een stukje van hoe corrupt en gewetenloos deze mensen zijn:
   https://www.frontnieuws.com/big-pharma-klokkenluider-97-van-het-corona-vaccin-ontvangers-zullen-onvruchtbaar-worden/
   hij vertelt precies wat er in de spuiten zit en waarom.

   en een zeer degelijke analyse:
   https://www.frontnieuws.com/slimste-man-van-amerika-ontrafelt-de-vaccin-sterilisatie-agenda-van-de-globale-elite/

   en vandaag hoorde ik dat in verschillende landen al bunkers gebouwd worden om strax de lijken op te stapelen. probeer t artikel trug te vinden.

   bereid je er maar op voor dat dit de droevigse kerst uit de geschiedenis zal worden.

   • Tijdje geleden een filmpje gezien op themtube van een ‘bunker’ onder Parijs waarin massa’s schedels liggen opgeslagen en muren vormen. Is zelfs te bezoeken, meen ik. Een soort van trofee van een andere zeer waarschijnlijke genocide/democide.

    • @Greengo: Jaaaaaren geleden (vorige eeuw dus) ooit die catacomben onder Parijs bezocht. Indrukwekkend was het. De gids vertelde dat dit schedels (en botten) waren die van geruimde begraafplaatsen kwamen. Dat heb ik toen voor waar aangenomen.

   • en dit is een mail van David Sorensen die ik zaterdag kreeg…
    ik wil hem graag met jullie delen en jullie aanmoedigen eens op zijn site te kijken.
    hij legt hier uit hoe het komt dat de wereldleiders geen keus hebben dan te gehoorzamen.
    https://www.stopworldcontrol.com/ritueel

    Beste Vrijheidsstrijder,

    Het is al enkele weken geleden dat velen van jullie van me gehoord hebben. Dat komt omdat het internet hier wekenlang uitgezet was door ATT. Dat is een van de aangekondigde cyber aanvallen op Amerika. Tienduizenden internetgebruikers over heel Amerika zaten twee weken lang zonder internet, waaronder wij. Duizenden scholen, bedrijven en kleine ondernemers…
    Dit is allemaal deel van het plan om Amerika te breken, zodat dit krachtige land geen obstakel zou vormen voor de nieuwe wereldorde.

    Ook in Europa zijn veel cyber aanvallen aangekondigd, want elk land moet in totale chaos gestort worden en mensen moeten in paniek en wanhoop gedreven worden, zodat de hele bevolking de ‘oplossing’ van een totalitaire werelddictatuur zal aanvaarden. Dat is het doel van de pandemie en de komende pandemiëen die op de planning staan.

    Er zijn ook plannen om het klimaat dermate te manipuleren, dat het inderdaad zal lijken dat de aarde dramatisch opwarmt, zodat men opnieuw een reden heeft voor lockdowns. Ditmaal klimaat lockdowns.

    De mensheid zal gedwongen worden zichzelf opnieuw op te sluiten, om zodoende de ‘aarde te redden van opwarming’.

    Wat de meesten niet weten is dat de opwarming van de aarde doelgericht veroorzaakt wordt, en nee, het heeft niets te maken met de uitstoot van CO2. Dat is het fabeltje dat als smoes gebruikt wordt. Ze doen het met heel andere technieken.
    Dit is hun werkwijze: zelf rampen veroorzaken, en dan roepen dat alleen een enkele wereldregering ons kan beschermen tegen al deze drama’s.

    Nep Invasie Door Aliens

    Er wordt zelfs gewerkt aan een nep invasie door buitenaardse wezens. Is het je opgevallen dat er opeens overal berichten opduiken over UFO’s? Als je begrijpt dat alle mediakanalen die dit opeens naar buiten brengen 100% eigendom zijn van hetzelfde piepkleine groepje triljardairs, die als doel hebben de wereld te overheersen, dan begrijp je dat er een agenda achter de plotse ‘UFO onthullingen’ zit.
    Denk je dat het toeval is dat de afgelopen twintig jaar de filmindustrie opeens doorspekt is met films over buitenaardse wezens? Het denken van mensen wordt voorbereid.

    Dit zal de grootse hoax uit de hele geschiedeis van de mensheid zijn, geloof ik. Nog erger dan de hoax van de pandemie, en het klimaat.

    Het doel is duidelijk: schep voortdurend nieuwe illusies van reusachtige bedreigingen voor de aarde, en verkondig dat alleen een verenigde mensheid zich hiertegen kan beschermen. Alleen is hun idee van ‘verenigde mensheid’ een onderworpen mensheid aan totalitaire controle zonder enige vorm van vrijheid.
    Bereid je dus voor om nuchter en alert te zijn. Er wordt zelfs voorbereid om een nep asteroide impact te verkondigen. Ramp na ramp, dreiging na dreiging, angst na angst, aanval op aanval. Allemaal om de mensheid te manipuleren tot totale overgave.

    Ongekend Groot Ontwaken

    Het goede nieuws is dat er ongekende aantallen intelligente, integere mensen opstaan om dit te ontmaskeren, waardoor deze satanische misdadigers letterlijk in hun eigen valstrikken vallen.

    Wat zij doen tot verblinding en misleiding van de mensheid heeft juist een averechts effect: er ontstaat een reusachtig ontwaken.

    Nu is dat nog in de prille beginfase, maar het ontwaken zal exploderen tot een ongekende tsunami van bevrijding over de hele aarde.

    Je hoeft niet religieus te zijn om te begrijpen dat dit ontwaken aangestuurd wordt door de ene dimensie die veel groter is dan het kwaad: de wereld van liefde, goedheid, licht en waarheid, die we traditioneel God noemen.

    Er is dus hoop en ik zie de toekomst positief en verwachtingsvol tegemoet.

    Het is kritiek om je hart te vullen met hoop, geloof en vertrouwen, wil je staande blijven in deze tijd van enorme onthullingen van het kwaad. Als je toegeeft aan negativiteit, wanhoop, doemdenken en somberheid, dan werk je mee met het kwaad. Dat is immers precies hun doel: mensen in wanhoop storten.

    Pas als we vol hoop, geloof en vertrouwen zijn, omdat we weten dat er een veel grotere macht aan onze zijde staat dan het kwaad, dan kunnen we geweldig overwinnen.
    Die hoop is de basis voor onze toekomst. Er is niet alleen maar kwaad, slechtheid en duisternis. Er is veel meer, en het is belangrijk dat we hier wakker voor worden en het gaan omhelzen.

    Strijd Tegen Het Kwaad

    Het grootste bewijs dat we niet slechts strijden tegen politieke, economische of technocratische machten, maar dat onze vijand veel dieper en kwaadaardiger is, is het feit dat de machthebbers aan de top betrokken zijn bij het ergste kwaad op aarde: het satanisch misbruiken en vermoorden van kinderen.

    Onze strijd is in essentie niet tegen media, politiek of belangenverstrengelingen. Onze ware oorlog is tegen satanisme, dat verantwoordelijk is voor het kwaad in alle aspecten van de samenleving.

    Alle topfiguren uit de politiek, media, technologie, bankwezen, farmaceutische industrie enzovoort zijn allemaal betrokken bij het satanisme. Dat is een occulte religie, die geld en macht en belooft in ruil voor het offeren van kinderen.
    Deze praktijk is zo oud als de mensheid zelf en kwam voor in elke cultuur van elke tijd.

    Door de komst van het christelijk geloof, werd het uit de publieke sfeer verdreven, naar de schaduwgebieden. Maar de afgelopen decennia heeft het zich opnieuw verspreid in de top van onze samenleving. Je vindt daar alle bewijzen voor in dit zeer uitgebreide rapport:

    Arrestatie van Wouter Raatgever

    In Nederland werd er de laatste maanden veel aandacht gegeven aan dit kwaad, door een man met de naam Wouter Raatgever. Tienduizenden mensen volgden zijn videos, waarin hij bijvoorbeeld het slachtoffer van ritueel misbruik Joost Knevel aan het woord liet.

    Knevel getuigt hoe hij als kind misbruikt werd door Jaap van Dissel en co. Hij beschrijft bijvoorbeeld hoe hij zag dat Jaap van Dissel een kind de nek omdraaide, omdat ze thuis had gezegd wat er gebeurde.

    Zijn getuigenis wordt bevestigd door de Nederlandse juriste Annemarie van Blijenburgh, die driemaal aanwezig was bij bijeenkomsten waar Mark Rutte, Geert Wilders, de top van het leger en justitie en het koningshuis aanwezig waren. Daar werden kinderen voor de ogen van de aanwezigen verkracht en vermoord.

    Het internationale topmodel Nathalia Augustina is recent naar Nederland teruggekeerd om ditzelfde kwaad onder de aandacht te brengen. Zij getuigt hoe ze samen met honderden kinderen systematisch verkracht werd door de top van het leger, justitie, politiek, koningshuis enzovoort.

    Ze onthult hoe er onder Het Binnenhof in Den Haag tunnels en kamers zijn, waar kinderen misbruikt worden door de Nederlandse top.

    Toos Nijenhuis beaamt deze beweringen met haar getuigenis hoe ze door de top van de Nederlandse Rotary Club systematisch misbruikt werd. Ze zegt dat alleen die mensen die eraan meedoen, hoge posities krijgen in ons land. Zodoende wordt elke leidinggevende positie bezet door mensen die geen geweten hebben en meedoen aan het in stand houden van dit buitensporige kwaad.

    Dat wordt opnieuw bevestigd door een insider uit de Amerikaanse regering en justitie, die verklaart dat de huidige Opperrechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof Chris Roberts, kinderen heeft ‘geadopteerd’ van Jeffrey Epstein, de beruchte kinderhandelaar die door Trump werd opgepakt twee jaar geleden.

    Epstein had een eiland waar topfiguren van de hele wereld regelmatig heengingen om meisjes en jongens te misbruiken. Deze werden geronseld door madame Ghislaine Maxwell, die een geraffineerd internationaal netwerk van kinderhandel had opgebouwd, voor de lusten van de perverse rijken.

    De insider van de Amerikaanse justitie onthulde op video dat kinderen in hogere kringen als een betaalmiddel worden gebruikt, om jezelf een weg te kopen naar hoge posities.
    Het is ook een methode om politici en andere hooggeplaatsten te chanteren: eerst worden ze uitgenodigd om deel te nemen aan dit perverse kwaad. Wat ze niet weten is dat alles gefilmd wordt, en dat de beelden naderhand worden gebruikt om hen te dwingen naar de pijpen te dansen van deze criminelen.

    Het is een eeuwenoude beproefde tactiek om totale controle te krijgen over machthebbers.

    Al deze verklaringen worden verder bevestigd door de klokkenluider Ronald Bernard, die zich bewoog in de hogere financiele kringen. Hij werd uitgenodigd om door te breken naar ongekende macht en rijkdom, als hij mee zou doen aan het ritueel verkrachten en vermoorden van kinderen. Hij brak zich los uit die wereld en onthulde dit kwaad.

    Dit alles wordt verder bevestigd door getuigenissen van slachtoffers uit Engeland, Duitsland, Amerika, Frankrijk, Australie, enzovoort. Ook voormalige directeuren van de CIA en FBI bevestigen dat dit op grote schaal gebeurt.

    President Trump heeft openlijk de oorlog verklaard tegen dit wereldwijde kwaad in de hoogste kringen, en duizenden kinderhandelaars werden reeds gearresteerd tijdens zijn eerste termijn. Ik geloof dat President Trump binnenkort terug zal keren, eenmaal de verkiezingsfraude definitief aangetoond zal worden, en dat er een nog veel grotere opruiming zal zijn van dit kwaad wereldwijd.

    Je kunt de vele bewijzen zien in dit rapport:
    https://www.stopworldcontrol.com/ritueel

    Ontmaskering Van Het Kwaad

    Wouter Raatgever zette zich in om dit in Nederland aan de kaak te stellen. Omdat hij een te grote bedreiging werd voor deze satanisten, werd hij kortgeleden gearresteerd.

    Ik wil vragen aan allen die mensen van geloof en gebed zijn, om zich te verenigen om Wouter Raatgever bij te staan.

    Zoals ik zei, is dit geen strijd tegen mensen, maar het is een gevecht tegen een onuitsprekelijk kwaad dat zich een weg heeft gebaand naar de hoogste gebieden van onze samenleving. Nu begint het ontmaskerd te worden en de criminelen proberen het tegen te houden.

    Zij die een authentieke relatie met de Almachtige hebben, vraag ik om vurig te bidden voor Wouter, dat hij hieruit bevrijd wordt, en dat de monsters die ons land leiden zullen berecht worden. De rollen moeten omgedraaid worden: niet de rechtvaardigen die strijden voor de kinderen moeten berecht worden, maar de kindermoordenaars zonder geweten moeten terechtstaan voor hun aanhoudende misdaden.

    Bid aub dat er recht zal geschieden in ons land en wereldwijd.

    Bedenk even dat 70% van alle kinderporno wereldwijd op servers in Nederland staat. Dat alleen al laat zien hoe de Nederlandse overheid tot over haar oren betrokken is bij dit kwaad. Nederland is het enige land ter wereld met een politieke partij die pedofilie wil normaliseren. Niemand van ons weet wat er achter de schermen gebeurt.

    Bid aub voor Wouter Raatgever dat hij bevrijd wordt en dat de echte schuldigen in ons land ontmaskerd en veroordeeld worden.

    Ik zal hier een gebed schrijven, als voorbeeld:
    “Almachtige Vader in de hemel,

    laat uw wil gebeuren in Nederland, Belgie en wereldwijd.

    Maak alle mensen wakker die zo zwaar misleid zijn en geen flauw benul hebben van wat er allemaal gaande is.

    Neem de dikke sluier van totale verblinding en misleiding weg van ons land, en wereldwijd.

    Laat uw heldere licht schijnen zodat het denken van de mensheid bevrijd wordt en iedereen zal zien wat er echt gaande is.

    Laat de onschuldigen bevrijd worden en laat de schuldigen door Uw almacht geoordeeld worden.

    Laat de mensheid bevrijd worden van dit gruwelijke kwaad en laat uw realiteit van liefde, goedheid, waarheid, recht en vrijheid opnieuw de basis worden van ons land en ons leven.

    Bevrijd ons van elke leugenachtige, verstikkende religie en toon ons dat U niet bent zoals ons werd voorgesteld.
    U bent de bron en gever van alles wat de mensheid gezond, gelukkig en goed maakt.

    Zonder U is er geen hoopvolle toekomst.

    Alleen uw liefde in ons hart kan ons maken tot andere mensen die werkelijk geven om elkaar.

    Transformeer ons hart zodat we mensen worden die het goede nastreven en het kwade bestrijden.

    Laat ons land bevrijd worden.

    In Jezus’ naam.”

    Goed Nieuws Over Ons Huis

    Ik heb goed nieuws over ons huis, kantoor en filmstudio! Dankzij jullie liefdevolle steun is het gelukt om hier te blijven. We hebben wel nog kosten aan de auto die al zes maanden kapot in de tuin staat, en we willen heel graag onze website en videos in twintig talen vertalen. Dus je steun blijft echt heel erg kostbaar. Maar we kunnen hier gelukkig blijven, dankzij jullie geweldige hulp.

    Dankjewel voor je liefde voor de mensheid en deze prachtige aarde,

    Bouwen aan een
    Betere Wereld

    Stop World Control wordt ondersteund door de christelijke stichting Ontdek God. Als je ons wilt helpen in de strijd tegen corruptie, misdaad en kwaad in deze wereld en als je wilt helpen bouwen aan een betere wereld in vrijheid en goedheid, maak dan aub een gift over op:

    Stichting Ontdek God
    IBAN NL65ABNA0832557471
    Vermeld erbij: Stop World Control.

    Samen maken we een betere wereld en een geweldig mooie toekomst.

    Dankjewel!

    David Sorensen is auteur van diverse boeken en websites. Hij zet zich al tientallen jaren in voor het herstel van mensenlevens en het bouwen aan een betere toekomst. Zijn basis is een ontmoeting met God, waardoor zijn leven totaal veranderd werd. Hij gelooft in een mooie toekomst, als mensen zich afkeren van het kwaad en zich laten leiden door liefde, goedheid en waarheid. David woont in Amerika, maar zijn hart blijft bewogen voor Nederland en Belgie. Daarom is al zijn werk in het Nederlands beschikbaar.

    • @ Cas – Zeer bedankt voor deze post van David Sörensen. Ikzelf ben ook geabonneerd op zijn nieuwsbrieven en bij het lezen van jouw post verbaasde ik mezelf om het feit dat ik deze niet heb gezien. Ben zonet gaan terugzoeken in mijn mailbox om te kunnen constateren dat ik de nieuwsbrief niet heb ontvangen. Dat zegt iets! Overigens kwam je post mij onder ogen net nadat ik mezelf afvroeg hoelang FRONTNIEUWS nog in de lucht zou kunnen blijven, aangezien de vele artikelen die de KERN van het KWAAD en de WAARHEID openbaren aan ons, lezers. Dat men van zulke bronnen af wil, is wel zo duidelijk tenslotte. De arrestatie van Wouter Raatgever heb ik – h.w.s. in een vorige nieuwsbrief – nog wel meegekregen.

     Ik zie diverse personen en blogs overstappen naar protonmail, maar deze is gecenterd in het zogenaamde Zwitserland – van Gates und Schwab – en is een kindje van CERN en dat alles maakt dat ik ook daar geen vertrouwen in kan hebben. De door Schwab aangekondigde cyberattack is niet alleen om bronnen met waarheidsgehalte als deze te elimineren, maar om praktisch alle levensaders te saboteren. Eisenhower stelde gedurende zijn ambtstermijn dat het beheersen van het weer omstreeks 2025 en het beheersen van het voedsel zou betekenen dat men de wereldbevolking kon beheersen. Cream on the coffee voor deze satanaanbidders is de plandemie waarin we nu zitten. Het gaat vanaf nu snel bergafwaarts. We zitten dan ook simpelweg in de eindtijd, zoals een aantal van ons weten.

    • Gestopt met lezen bij het stukje over opwarming van de aarde. Dat is al flauwekul, de aarde warmt niet op. Aan het einde zie ik het bedelen alweer om geld, dat is ook standaard bij die gast, nu is z’n auto kapot, zo is het altijd wat bij hem. Ik heb pas eens twee van zijn filmpjes gekeken, nou ja, een stukje dan, want er is niet doorheen te komen met dat gezeur en gebedel en pertinente onzin. Iedereen die geld geeft betaald voor zijn mooie huis, auto, alles. Die gast hoeft niks te doen, beetje dom ouwehoeren en zakken vullen. Mafklapper. Iedereen die god erbij haalt in zijn teksten en video’s moet je voor uitkijken, die weten dat dat gevoelig ligt en mensen zonder nadenken braaf volgen en hun geld weggeven.

     • ik wil je wel wat meer mailtjes van hem sturen, dan zie je wat hij echt voor ons doet. mijn e-mail is bekend bij de redactie. ze hebben toestemming dat aan jou te geven.
      je weet dat degenen wat er nu gebeurd bestrijden grote offers brengen.
      hij heeft een zeer rijk leven opgegeven om dit te gaan doen.
      van rijke naar bedelaar voor JOU!
      wat kunnen we beter doen dan de mensen die voor ons knokken te steunen en te zorgen dat ze hun werk kunnen doen.
      God is een vies woord geworden.(ook bedoeld door de elite, zie het 10 stappenplan voor de NWO uit 1923)
      http://www.tapatalk.com/groups/theindustry/the-10-point-plan-by-alice-bailey-the-new-world-or-t2649.html
      je hoeft het vertrouwen van David, in God, voor een oplossing niet te delen om de kwaliteit van zijn reportages in te zien.
      we moeten allemaal nog vele leugens, die ons ons hele leven verteld zijn, doorgronden.

      • Eén van die leugens waarmee ik werd grootgebracht – en welke leer nog altijd heersende is – is dat de in Europa ‘oorspronkelijke heidense cultuur’ werd geïnfiltreerd door het christendom en de feestdagen een christelijk sausje kregen. In feite was het andersom. De oorsprong daarvan ligt bij de hogepriester van de zonnegod – Sol Invictus – Keizer Constantijn de Grote in het Romeinse rijk welke regeerde van 306 tot 337 na Christus. Hij maakte het ‘christendom’ tot staatsreligie, onder dwang wel te verstaan. Deze transformeerde het ware christendom tot een traditie van afgoderij. De eerste kerkgebouwen verschenen tijdens zijn regering; alhoewel iets als een kerk op een zodanige wijze niet vanuit het Oude noch het Nieuwe Testament hun oorsprong heeft. Ekklesia – Grieks – staat voor samenkomst en niet voor een gebouw. Keizer Constantijn creëerde een religieuze mix en veranderde de heilige dag van zaterdag naar zondag; bouwde tempels op begraafplaatsen en noemde deze tempels naar overleden personen zodat deze aanbeden konden worden. De kerken waren op het oosten gericht zodat de zonnestralen – Sol Invictus – op de gezichten van de zelf-aangestelde priesters konden vallen tijdens de kerkdiensten, waarin zonnegod- en doden aanbidding werd en wordt gepraktiseerd. Sinds een jaar of 500 is de Bijbel toegankelijk voor de mensen en dat heeft een bloedige strijd gekost. Vanuit de kerken – althans vele van die kerken – wordt selectief gepredikt en deze kennis zou wellicht een aanmoediging kunnen zijn om de Bijbel zelf te willen gaan lezen. Daarbij wil ik gesteld hebben dat niet iedere bijbel de zoveel als mogelijk – vanwege de vertaling – authentieke Bijbelteksten presenteert. Zoekt en gij zult vinden. Ik zocht – kritisch en enige tijd – en vond. Ik houd het om die reden bij de King James Version uit 1611 en de oude Statenvertaling. Ik hoop hiermee een leugen ontmanteld te hebben en deze te delen met slechts belangstellenden. 😉

 2. Ja, mijn dokter-‘huis’arts is een covid-kwakzalver. Na zeven jaren er niet te zijn geweest, kwam ik er weer even en n.a.v. het e.e.a. kwam er een gesprekje omtrent de covid-19-inenting. Mijn stelling deed de man grandioos stuiteren; hij was ’tenslotte medisch gespecialiseerd’ en toen ik hem gaf te kennen dat ik hem kon voorzien van medisch wetenschappers welke het tegendeel aantoonden, wilde hij daar niets van weten. ‘Ik kan jou niet overtuigen en jij kan mij niet overtuigen’, was zijn commentaar. Helaas stond hij nog steeds te sidderen van woede toen hij in mijn oor bezig was hetgeen achteraf gezien betekende dat hij de spanning in zijn werkhand niet geheel onder controle had en waardoor ik weliswaar van een euvel werd afgeholpen, maar een ander euvel werd toebedeeld; d.w.z. dat ik soms steken ervaar in dat oor. Ondanks dat ik de discussie had gelaten voor hetgeen het was en hij bleef door grommen, waande de man zich naast ‘medisch specialist’ tevens ‘psycholoog’ en voorzag hij mij van het stigma ADHD te hebben. Ja, mijn dokter is een absolute covid-kwakzalver!

 3. “COVID-19” wat staat voor Co (corona) Vi (virus) D (disease) uit het jaar 20-19.
  deze uitleg werd gegeven toen het plan al rolde.

  de werkelijke betekenis van COVID19, zoals op de 1e aanzet tot licentie uit 2015 en verzendbewijzen voor testkids uit 2017 is: Certificate Of VaccinIDentification AI, waarbij A=1 en I=9

  dit ondersteunt alleen maar uw verhaal, wat van uitstekende kwaliteit is.
  dankjewel.

 4. Ik heb mijn huisarts al een keer kwakzalver genoemd.
  Alleen niet i.v.m. dat coronagezeik.
  Zwijgen doen ze dan zeker, ze willen niks meer met je te maken hebben.
  Maar ook dat was geheel wederzijds.
  Uiteindelijk een andere huisarts gekozen. Wat ook precies te bedoeling was.
  Je wordt alleen nogal tegengewerkt ondanks een vrije artsen keuze.

 5. Frontnieuws valt voor mij nu door de mand met de Oranje bad man te noemen als veroorzaker / ondersteuner van het covid virus. Trump is juist diegene die de wereld wil redden van de Cabal. dus ik schrijf me bij deze uti van dergelijk nep nieuws over Trump. bewijst voor mij meteen wat een onwetende mensen achter frontnieuws zitten.

 6. Wat betreft die covid-19 injecties. Huisartsen en GGD medewerkers zijn niet alleen kwakzalvers, maar ook oplichters. Want geen van alle is bevoegd om een injectie die nog in een klinische fase zit, toe te mogen dienen aan mensen. Daar voor moet je speciaal voor gecertificeerd voor zijn. Nu met de massale inentingscampagne gaat iedereen die deze certificering niet heeft, maar wel de genetische klinische injectie toedient hiermee in de fout en zijn hierdoor juridisch persoonlijk aansprakelijk geworden als er bijwerkingen van komen of erger.

 7. Wie met eigen ogen wil zien wat er in dat – vaccin – zit, hier een bijsluiter van Astra Zenica;

  EDIT FRONTNIEUWS: Een reactie met nagenoeg 7.000 woorden is echt teveel voor de commentarensectie. Geef een link naar de bron.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in