© U.S. Secretary of Defense / Wikimedia (CC-BY-2.0)

Lethargie is simpel gezegd een gebrek aan enthousiasme en energie, maar wat veroorzaakt het? Het kan gewoon een normale reactie zijn op stress, overwerk, gebrek aan een goede nachtrust, of zelfs een gebrek aan voeding. Iedereen kent het gevoel van futloosheid en zwakte, maar niet blijvend, zoals onmiddellijk na inenting met de COVID-19 vaccins, schrijft S.D. Wells.

Dit is anders. Na een paar weken, en verschillende doktersbezoeken, lijkt niemand te kunnen achterhalen wat er mis is, en dat komt omdat de “wetenschap het eens is” over vaccins, hoewel dat eigenlijk helemaal niet zo is.

Het is niet omdat je een slogan keer op keer zegt dat ze waar is. De COVID-19 mRNA-gentherapieën zijn verre van “veilig en effectief.” Ze zijn ronduit gevaarlijk en schadelijk voor de gezondheid, inclusief normaal dagelijks functioneren. Motorische vaardigheden zijn bijvoorbeeld iets wat de meesten van ons dagelijks als vanzelfsprekend beschouwen, zoals staan, lopen, traplopen, balanceren, coördineren, reageren enzovoort. Dit omvat grove motorische vaardigheden en fijne motorische vaardigheden, maar wat als je plotseling veel van deze vaardigheden zou verliezen, direct nadat je bent geïnjecteerd met deze zogenaamde “veilige en effectieve” experimentele brouwsels?

Nu is er een golf van slachtoffers van het vaccin die naar buiten komen en uitleggen hoe zij hun motorische vaardigheden zijn kwijtgeraakt, terwijl zij soms weken of maanden achtereen onophoudelijke, ondraaglijke pijn hebben geleden. Sommige slachtoffers zeggen dat deze verlammende “bijwerkingen” 3 of 4 dagen na de inenting optreden, en 3 tot 4 maanden aanhouden, inclusief constante lethargie, ondraaglijke pijnscheuten die langs hun ruggengraat en nek omhoogschieten, blindheid, doofheid en depressie.

  COVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst

Alle Covid-19 vaccins zijn gedocumenteerd als een “medisch experiment” met alleen “noodtoestemming”, volgens de CDC en FDA

We hebben het hier over de meest experimentele inenting ooit gemaakt, niet getest, niet bewezen en door de FDA en CDC geclassificeerd als een “medisch experiment.” Oh, ja, dat deden ze. Een Emergency Use Authorization was alles wat ze hiervoor konden krijgen.

Eric Clapton kreeg het AstraZeneca Covid-19 vaccin en zei: “Ik nam de eerste prik van AZ en had meteen heftige bijwerkingen die tien dagen duurden.” Hij zei dat hij dacht dat hij “nooit meer zou spelen.” Zes weken later kreeg hij te horen dat hij de tweede AZ-prik moest nemen, zonder dat hij op de hoogte was gebracht van de gevaren. Clapton zei dat de reacties van zijn lichaam desastreus waren, en dat zijn handen en voeten verstijfden, waardoor ze “twee weken onbruikbaar” waren.

Hij heeft aan perifere neuropathie geleden, ook al kan de propagandamachine in reactie op elke verwonding en elke dode door vaccins alleen maar dezelfde vermoeide leugen uitspuwen met de bewering dat elk COVID-19 vaccin 100 procent veilig en 100 procent effectief is, altijd, overal, voor iedereen.

Sommige mensen zijn ook doof en blind geworden na het krijgen van deze giftige COVID spike-eiwit vaccins.

In het Verenigd Koninkrijk zijn 504 mensen vrijwel onmiddellijk doof geworden nadat zij het COVID-19 vaccin hadden gekregen, en zijn 346 anderen blind geworden (15 juli 2021) nadat zij de mRNA-inentingen hadden gekregen. Dit wordt bijgehouden door hun Yellow Card-systeem dat verwondingen, bijwerkingen en “ongewenste bijwerkingen” registreert – wat al meer dan een miljoen bijwerkingen aan het licht heeft gebracht (oorspronkelijke data aangepast aan 15 juli 2021, red.).

  In het hoofd van één van mijn zeer slimme pro-vaccin vrienden

Deze omvatten verschillende gradaties van extreme verwondingen. Het vaccin van AstraZeneca was verantwoordelijk voor 60% van al deze gevallen, inclusief 58% van de mensen die blind of doof werden. Daarbij komen nog 1.490 sterfgevallen die alleen al in dit Yellow Card-systeem zijn gemeld, waarvan meer dan de helft wordt toegeschreven aan het dodelijke brouwsel van Pfizer.

Dit is nieuws dat je nooit hoort op de mainstream media netwerken. Dit is volledig verbannen uit alle berichten, video’s of nieuws op ALLE social media platforms, inclusief YouTube. Voor zover mensen weten, zijn er NUL problemen met de vaccins die ooit zijn gemaakt, inclusief al deze smerige, bloedstolsels veroorzakende COVID-19 spike-eiwit injecties. Ze hebben gewoon geen idee, geen nieuws en geen feiten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel33-Jarige “volledig gevaccineerde” man drijft de spot met “anti-vaxxers” en noemt hen “idioten” en “debielen” – binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inenting
Volgend artikelDe nieuwe COVID wurggreep, manipuleert, bedriegt; het is een variatie op de oude, opnieuw aangekleed en leidt nergens toe – behalve fascistische tirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in