Mensen blijven luisteren naar de liegende politici, de nuttige idioten in de mainstream media en de corrupte gezondheidsautoriteiten. Het laatste voorbeeld van iemand die gewillig meegaat in het narratief, tot zijn eigen ondergang zou men kunnen toevoegen, is een 33-jarige man uit New York die de spot dreef met “anti-vaxxers” door hen “idioten” en ” debielen” te noemen. Nadat hij “volledig gevaccineerd” was, is hij nu binnen 3 maanden dood.

Jordan Hayes kreeg zijn eerste dosis experimentele mRNA-gentherapie op of rond 23 februari, volgens zijn Facebook-pagina. Het is onduidelijk welke injectie hij kreeg. Maar Pfizer en Moderna waren op dat moment de enige twee experimentele injecties die in de Verenigde Staten beschikbaar waren voor gebruik in noodgevallen.

De inmiddels verwijderde Facebook-post lijkt een foto te tonen van een vaccinatiekliniek. Hayes zei niet alleen dat de ongevaccineerden de samenleving tekort doen, maar noemde hen ook “idioten” en “debielen”. Hij benadrukte dat zijn boodschap “met heel mijn hart” werd uitgesproken.

Hayes ontving blijkbaar zijn tweede mRNA-gentherapie injectie op 24 maart. Hij vierde dat hij “[volledig] gevaccineerd” was en dat hij nu “iedereen weer op de lippen kon kussen”.

Hayes ging op of rond 1 juli naar de eerste hulp van het Mount Sinai ziekenhuis met klachten over pijn op de borst. Zijn gezondheid ging vanaf dat moment snel achteruit. De pijn op de borst veranderde in een hartaanval waarvoor hij twee openhartoperaties moest ondergaan. Hayes kreeg meerdere beroertes tijdens de operaties. Hij overleed op 6 juli, volgens een GoFundMe pagina.

Hayes was een schrijver en hondenliefhebber. Enkele foto’s van hemzelf met honden zijn alles wat overblijft op zijn postuum bewerkte of geprivatiseerde Facebook-pagina, schrijft Thecovidblog.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectieVolg Frontnieuws op Telegram

57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

24 REACTIES

 1. En die hartoperaties zijn dure ziektekosten. Ik mag me verheugen straks meer te betalen door de gestegen ziektekosten van mijn debiele medemensen.

 2. Wie een spuit neemt voor een ander…. gaat er zelf aan onderdoor. Boontje komt om zijn….
  Nog even en niemand luistert nog naar die politieke nietsnutten, dan zijn al deze idioten geruimd en zijn alleen de zelf nadenkende mensen nog over en die laten zich niks wijs maken door die psychopaten. Wij maken de wereld wel een stukje mooier, komt goed.

 3. Nogmaals:
  Corona is een intelligentietest.
  Wie ZAKT wordt GEVAXXED en moet de gevolgen zelf dragen.
  Voor deze geschifte volidioot is karma dus een heftige bitch gebleken.
  En nu maar weer geld ophalen om zijn begrafenis te kunnen bekostigen??

 4. Hartverwarmend dat dit soort sick fucks het loodje leggen … graag meer van dat soort morons richting crusher in the sky a.u.b. … en verwerk zijn remains maar in het voer voor zijn honden.

 5. deze man,indien het echt nieuws is, is ook een slachtoffer, en als ik de commentaren hier lees zijn er wel anderen die dat verdienen,,waar blijft de menselijkheid. Schamen jullie je niet voor dit vuilnis dat jullie hier verspreiden. De media schuren angst en het werkt bij de meesten.

  • Als je zo overtuigd bent van je eigen gelijk en de spot is gericht tegen de weigeraars.
   Ja, dan heb je het verdient. Iets met boontje komt op ze loontje.
   En daar schaam ik mij totaal niet voor, dat deed hij ook niet.
   En de angst is vooral gericht tegen de weigeraars, vandaar het inzetten op 100% van de bevolking.

  • En ik heb nog gehoord of gelezen van zo’n gevaccineerde stoker,
   Sorry dat wij jullie hebben willen dwingen om verplicht een prik te krijgen of dat we jullie graag in kampen hebben willen opsluiten.
   Dat had ik niet moeten doen.

  • Jordan Hayes begon met de laag bij de grond uitspraken. Oog om oog, tand om tand. Ik kan echt 0 medelijden opbrengen voor zulke lieden, echt 0.

 6. Een hoop haatreacties…
  Voor een alternatieve-media leek zal het wel overkomen als iets zwaar zieks,
  maar zij vergeten dat juist de mensen die uiteindelijk zulke reacties schrijven, al anderhalf jaar lang bezig zijn geweest met actievoeren en waarschuwen……uit liefde voor de medemens denk ik.
  Dit soort personen die zich nog meer ‘echt’ bekommeren om anderen dan andersom.

  Hier van mij ook nog een haatreactie: Inmiddels sowieso aan alle 25+ volwassen…..dat jullie maar gauw mogen sterven. Het zal de wereld tot een betere plek maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here