De bedenker van de PCR-technologie, Kary Mullis, stierf voordat de Coronacrisis begon, maar is ook bekend geworden omdat hij persoonlijk heeft benadrukt dat de technologie niet bedoeld of geschikt is voor het diagnosticeren van ziektes. Mullis heeft zich ook zeer negatief uitgelaten over de Amerikaanse chef infectiebestrijding Anthony Fauci die tijdens de Coronacrisis in de schijnwerpers staat – iets wat duidelijk blijkt uit zijn opmerkingen in de documentaire AIDS, Inc. uit 2007.

Foto: Kary Mullis op TED bijeenkomst, © Erik Charlton (CC BY 2.0)

Kary Mullis (1944-2019) was een Amerikaanse biochemicus die samen met Michael Smith in 1993 de Nobelprijs voor de Scheikunde kreeg “voor zijn inspanningen om methoden in de chemie op basis van DNA te ontwikkelen” en meer bepaald voor zijn uitvinding van de PCR-methode (Polymerase Chain Reaction), die de standaardmethode is geworden om de aanwezigheid van Covid-19 te testen en te diagnosticeren.

Afgelopen vrijdag nog kwam Fauci’s laatste bewering over de positieve aspecten van het dragen van dubbele mondkapjes. Het Amerikaanse hoofd van de infectiebestrijding is ook politiek sterk geprofileerd en nam vorige week nog deel aan “The Davos Agenda” van het Wereld Economisch Forum – een conferentie georganiseerd door de ultraglobalist Klaus Schwab om “The Great Reset” – de grote herstart – te bespreken.

Mullis had echter geen hoge dunk van Fauci, iets wat hij verwoordde in Gary Null’s documentaire AIDS, Inc.

Mensen als Fauci staan op en praten over dingen waar hij geen idee van heeft. Hij weet nergens iets van en dat zou ik hem persoonlijk kunnen zeggen. Niets, zegt Mullus en voegt eraan toe dat Fauci absoluut ongeschikt is voor zijn missie.

Hij denkt dat je een bloedmonster kunt nemen en dat in een elektronenmicroscoop kunt steken en dat je er dan wel achter komt of er een virus in zit. Hij begrijpt elektronenmicroscopie niet en hij begrijpt medicijnen niet. Hij zou niet in de positie moeten zijn die hij heeft.

Mullis doorzag ook zijn moraal en beschreef hem als een persoon die er geen probleem mee heeft om voor een camera te liegen.

De meeste mensen aan de top zijn gewoon administratieve mensen die niet weten wat er aan de onderkant gebeurt. Die mensen hebben namelijk een agenda, die niet de agenda is die wij willen dat zij hebben, namelijk dat wij hen betalen om voor onze gezondheid te zorgen. Ze hebben een persoonlijke agenda. Ze maken hun eigen regels. Ze kunnen de regels veranderen wanneer ze maar willen en mensen als Fauci vinden het niet erg om op tv te komen en tegen de camera te liegen.

De video en berichtgeving komen van het Zweedse nieuwsblog Nyadagbladet. Deze video is ook beschikbaar op hun Brighteon-account.

In de documentaire wijst Mullis op een moeilijk probleem, namelijk dat nep-experts als Fauci worden verward met echte wetenschappers.

Je kunt niet verwachten dat de sheeple de beste en slimste respecteert. Ze kennen het verschil niet. Ik bedoel, ik hou van mensen, maar de meesten van hen hebben niet de kennis om te beoordelen wie een goede wetenschapper is en wie niet. Dat is het grootste probleem met de wetenschap in deze eeuw, zegt Mullis.

Mullis zegt ook dat hij zelf geprobeerd heeft een publiekelijk gesprek met Fauci te regelen aan de Universiteit van South Carolina, maar dat ie daartoe niet bereid was.

  Knut Wittkowski, epidemioloog: we hadden op natuurlijke wijze binnen 6 weken kudde-immuniteit kunnen bereiken

Fauci weet niks. Als Fauci op tv wil komen met iemand die iets meer weet en tegen hem in debat wil gaan, zou hij dat gemakkelijk kunnen doen omdat hij gevraagd wordt.

De rector van de Universiteit van Zuid-Carolina heeft Fauci gevraagd of hij met mij op het podium voor de studenten kon komen debatteren, omdat ik iemand van de andere kant wilde hebben om mijn punt in evenwicht te brengen, omdat ik zoiets voelde: Deze studenten kunnen naar mij luisteren, maar ik heb iemand nodig die me ook over de andere kant kan vertellen. Maar hij wilde het niet doen.

Feiten RT-PCR-tests

De RT-PCR-tests, de testmethode die domineert om vast te stellen of iemand besmet is met SARS CoV-2, zijn gebaseerd op een methode om genetisch materiaal – DNA of RNA – uit een biologisch materiaal te extraheren en te kopiëren, en daar vervolgens analyses van te maken.

Wijlen de uitvinder van de PCR-technologie, Kary Mullis, kreeg in 1993 de Nobelprijs voor de ontdekking, maar hij wees er zeer duidelijk op dat de methode zeer ongeschikt zou zijn voor het diagnosticeren van ziektes.

Met PCR, als je het goed doet, kun je bijna alles in iedereen vinden. Het doet je geloven in de boeddhistische opvatting dat alles al het andere bevat. Als je een enkele molecule kunt uitvergroten tot iets meetbaars, wat PCR kan, dan zijn er maar heel weinig moleculen waarvan je er niet minstens één in je lichaam hebt, zei Mullis in een commentaar tijdens zijn leven om erop te wijzen dat de methode niet geschikt zou zijn om bijvoorbeeld AIDS te diagnosticeren.

Het is gewoon een proces dat gebruikt wordt om van iets heel veel te maken. Het zegt niets over of je ziek bent of dat wat je draagt echt schadelijk is of niet, verklaarde Mullis in dezelfde verklaring.

Het nieuwe Coronavirus SARS CoV-2 heeft bijna 30.000 nucleïnezuren, d.w.z. de bouwstenen waaruit DNA en RNA zijn opgebouwd. De meest gebruikte PCR-tests richten zich alleen op 100 nucleïnezuren.

30 onweerlegbare citaten en feiten dat de PCR-test een grote leugen is

Vorig artikelNederlandse vaccinpropaganda: “Tot we allemaal gevaccineerd zijn – wacht met zwanger worden”
Volgend artikelFacebook: Wij delen de politieke doelen van Joe Biden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in