Facebook CEO Mark Zuckerberg kijkt uit naar “samenwerking” met de nieuwe links-liberale Biden-regering in de Verenigde Staten. Facebook deelt de waarden en het beleid van de Democraten. Dat blijkt uit een opname die Project Veritas heeft gepubliceerd, waarin ook naar voren komt dat Facebook de “waarden” van mensen wil veranderen.

De waarden en prioriteiten van Facebook zijn in overeenstemming met het beleid dat de nieuwe president van de VS, Joe Biden, nu nastreeft, waaronder meer immigratie.

Dit wordt uitgelegd door Facebook’s CEO Mark Zuckerberg in een uitgelekte opname die Project Veritas in handen kreeg.

Onderwerpen als immigratie, het behoud van DACA [werkvergunningen voor illegale immigranten], het beëindigen van beperkingen op reizen vanuit islamistenlanden, het klimaat en het bevorderen van raciale rechtvaardigheid.

“Dit zijn positieve en belangrijke stappen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de nieuwe regering”, vervolgt hij.

Zuckerberg legt ook uit dat de nieuwe missie van Facebook is om de focus te verleggen van het verbinden van families en vrienden met elkaar, naar het samenbrengen van zijn gebruikers met groepen die “onze waarden ontwikkelen”. Dit om “de sociale structuur in ons land en over de hele wereld opnieuw op te kunnen bouwen”, zegt hij tijdens het gesprek.

Facebook censureert kardinaal die “New World Order” veroordeelt

Joe Biden: “I lost that line”

2 REACTIES

  1. Zuckerberg is een puur fascistische zombie, die als Hitler, Stalin of Mao nog zouden leven- zeker volgeling of vriendjes met die zou zijn.

    Als je op FB gebanned bet voor een x aantal dagen, en je schrijft een uitleg, wordt je account opgeheven, want ze houden er niet van dat je jezelf verdedigt.

    Dat die bewonderaar is van die kinderlikkende seniele corrupte gek zegt al heel veel; maar in Polen hebben ze hem onder controle….

  2. Waarom wordt zo een lul niet vermoord en die bidden niet naar een inrichting gestuurd wat is er toch loos in de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here