Claudio Centonze, European Commission

De nieuwe experimentele vaccins die wij “covid vaccins” noemen, worden gemaakt door bedrijven die de hoogste strafrechtelijke boetes uit de geschiedenis hebben betaald. Hun staat van dienst is verschrikkelijk, zegt patholoog Ryan Cole op “Good morning CHD”.

“Een paar maanden geleden zei het hoofd van Pfizer in een interview dat hij zijn wetenschappers vroeg: Waarom gebruiken wij deze mRNA-technologie in plaats van de traditionele technologie?” Zij zeiden: “Omdat wij het kunnen,” zegt Cole. Hij zei: “Het heeft geen zin, wij werken er pas twee jaar mee.”

Moderna kan niet garanderen dat lipide nanodeeltjes veilig zijn voor mensen, voegt de patholoog eraan toe. Deze deeltjes bevatten twee moleculen die niet voor menselijk gebruik bestemd zijn, maar alleen voor onderzoek. “En toch wordt het bij miljarden mensen ingespoten.”

Pas over vijf tot tien jaar zullen wij de effecten ervan op het menselijk lichaam kennen. “Wij hebben te maken met een experimenteel vaccin met een gevaarlijk lipide nanodeeltje dat ontstekingen veroorzaakt.”

Zeventig tot 80 procent van de mensen heeft al antilichamen tegen polyethyleenglycol, dat in de lipide nanodeeltjes zit. Dat betekent dat zij in anafylactische shock kunnen raken en sterven, zegt Cole.

“Er zit polyethyleenglycol 2000 in deze lipiden-nanopartikels. 70 tot 80% van de mensen hebben daar antilichamen tegen, wat betekent dat zij acuut anafylaxie kunnen krijgen; zij kunnen in shock raken en sterven. De reden waarom personen in deze vaccinatiecentra onmiddellijk aan de prik stierven, is omdat zij al allergisch waren voor lipiden-nanopartikels.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  De slechte logica van de vaccinzeloten is als die van nazi's die beweren dat de Joden "aarzelen" omdat ze zich niet bij de concentratiekampen en gaskamers melden

Lees meer over:

Vorig artikelAls de waarheid de leugen inhaalt
Volgend artikelThe Washington Post: Biden zal “een wereldwijde recessie en toenemende honger” aanvaarden om Rusland te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Deze wetenschap was ook beschikbaar voor ministers en andere verantwoordelijken zoals Van Dissel. Deze mensen horen niet thuis in welke verantwoordelijke positie dan ook. Zij horen gearresteerd te worden en voor verantwoordelijke en niet corrupte rechters te verschijnen.

  • Tijdens de tweede wereldoorlog die meer dan 6 jaar duurde werden ook niet de dader van wreedheden tegen de mensheid opgepakt en berecht Dit heeft nog jaren geduurd vooraleer het Neurenberg proces pas echt op gang kwam Deze coronadwang en experiment spuiten zal nog jaren voortduren vooraleer de daders en uitvinders almede de uitvoerders opgepakt worden en berecht worden omdat de regeringen van veel landen omgekocht zijn en zich verrijkt hebben aan deze medische misdaad tegen de mensheid aller tijden!!!!!!!!!!

 2. Dit is zo heftig …
  Mensen die hier vanaf wisten vanaf het begin zijn mensen zonder geloof of geweten.
  Wat van Dissel betreft, ik denk dat ie misleid en gebruikt is door veel slimmere mensen.

 3. Je moet eens de facebook groep Bijwerkingen na mRna gaan volgen.
  en de reactie lezen niet normaal wat voor
  bijwerkingen mensen allemaal krijgen na het vaccin daar delen de mensen hun verhalen en de bijwerkingen die ze hebben gekregen na het vaccin

  • En dat nog niet alleen want vele reacties op facebook worden weg gefilterd omdat ze in strijd zijn met de opgelegde richtlijnen van meningsuiting door Bil Gates en zijn staatsvrienden!!!!!!!!

  • Darwin was een freemason. Dus een grote leugenaar en bedrieger. Die hele evolutie is één grote hoax. De meeste “wetenschappers” zijn lid van de club, zal ik maar zeggen. Alles wat zogenaamde “wetenschappers” beweren is gelogen, verzonnen en gestolen van andere mensen.
   Een goed voorbeeld is die freemason einstein, die zijn kennis gestolen heeft van andermans patenten. Die sukkel heeft het niet eens verder geschopt als een lullig klerkje.
   En maar blijven geloven in dat soort walgelijke mensen zoals een darwin, een gates, een einstein en een musk. Dacht je nu werkelijk dat dat soort mensen iets, maar dan ook iets met jou hebben? Dacht het niet. Jou vermoorden ja en kinderen misbruiken en/of doden, dat willen ze maar al te graag. Als je dit soort mensen blijft geloven dan verdien je alles wat er met jou gebeurt.
   Wakker worden!

   • @Skydog wat dacht je dan van deze:::De Big Bang-theorie danken we in haar oorspronkelijke gedaante aan de Belgische geestelijke en professor Georges Lemaître (1927,ook freemasonry )
    BIG BANG = GROTE HOAX

 4. Vandaag 2 overlijdens berichten van directe omgeving….

  Ik vrees dat we nu begonnen zijn (al een lange tijd…maar dringt nu door in lichamen en komt volledig tot uiting nam aanden)…..met de massale “onverwacht gestorven” in directe omgeving……

  • Als je de krant leest en naar de doden advertenties kijkt dan zie dat er steeds meer mensen plotseling sterven en dat zijn niet alleen oudere mensen maar vooral jonge mensen!!!!!! Ik tel dan nog niet die advertenties waar niets vermeldt kan worden over de doodsoorzaak!???

 5. de angst regeert en mensen denken vaak niet verder dan hun neus lang is beslissingen nemen kunnen mesen niet meer zelf het is een keuze en de gevolgen zijn voor jou zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in